Lediga jobb som Tandtekniker i Gällivare

Se lediga jobb som Tandtekniker i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Häst och Stallskötare

Ansök    Feb 14    Ridklubben Dundret    Djurskötare, häst
Häst och stallskötare sökes. Arbete dagtid 7-16 måndag-fredag Hantering av hästar; utsläpp och intag till och från hage. Lägga på täcken innan utsläpp. Mocka,spåna,sopa, utfodra mm Arbetet utföres på ridanläggning där ridskola för barn och vuxna bedrivs. Provanställning tillämpas. Visa mer
Häst och stallskötare sökes.
Arbete dagtid 7-16 måndag-fredag
Hantering av hästar; utsläpp och intag till och från hage. Lägga på täcken innan utsläpp.
Mocka,spåna,sopa, utfodra mm
Arbetet utföres på ridanläggning där ridskola för barn och vuxna bedrivs.
Provanställning tillämpas. Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Maj 15    Norrtand AB    Tandtekniker
Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare. Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team. Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning. Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken. Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självs... Visa mer
Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare.
Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team.
Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning.
Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken.
Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självständigt. Visa mindre