Lediga jobb Norrtand AB i Gällivare

Se alla lediga jobb från Norrtand AB i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

tandläkare

Ansök    Feb 1    Norrtand AB    Tandläkare
Vill du bli vår nya arbetskamrat? Nu söker vi för vår privata tandklinik i Gällivare en engagerad tandläkarkollega som ska komplettera vårat team. I nuläge är vi 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Vi har även ett modernt utrustat tandtekniskt laboratorium med 2 tandtekniker. Vi jobbar med vuxentandvård i alla odontologiska områden och har ett stort patientklientel. Du kommer att få bra handledning av en erfaren kollega och utmärkta utveckl... Visa mer
Vill du bli vår nya arbetskamrat?
Nu söker vi för vår privata tandklinik i Gällivare en engagerad tandläkarkollega som ska komplettera vårat team. I nuläge är vi 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Vi har även ett modernt utrustat tandtekniskt laboratorium med 2 tandtekniker.
Vi jobbar med vuxentandvård i alla odontologiska områden och har ett stort patientklientel.
Du kommer att få bra handledning av en erfaren kollega och utmärkta utvecklingsmöjligheter.
Välkommen till en ny period i ditt yrkesliv under Norrskenet i den fantastiska norrbottniska naturen. Gällivare är en stad som har allt du behöver alldeles nära och lockar med möjlighet till skidåkning, jakt och fiske.
Vi kan hjälpa dig med att skaffa lägenhet.
Du hittar oss på Facebook och under vår hemsida: www.norrtand.se
Välkommen till oss! Visa mindre

Tandläkare

Ansök    Feb 7    Norrtand AB    Tandläkare
Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är legitimerad tandläkare eller avslutar dina studier inom kort. Du är engagerad och positiv, vill utveckla dig i din yrkesroll, arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid patientens omhändertagande och service. Att arbeta som tandläkare hos oss omfattar hela spektret av modern tandvård. Du bör ha goda kunskaper i både svenskt tal och skrift och vara engagerad och samarbetsorienterad. Vi har våra patienter i... Visa mer
Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare eller avslutar dina studier inom kort.
Du är engagerad och positiv, vill utveckla dig i din yrkesroll, arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid patientens omhändertagande och service.
Att arbeta som tandläkare hos oss omfattar hela spektret av modern tandvård.
Du bör ha goda kunskaper i både svenskt tal och skrift och vara engagerad och samarbetsorienterad.
Vi har våra patienter i fokus och har som mål att erbjuda våra patienter fullständig behandling på våran klinik.
Vid behov kommer du att få bra handledning av vår erfarna tandläkare. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina protetiska kunskaper i tätt samarbete med våra tandtekniker som jobbar på klinikens eget tandtekniska laboratorium med modernaste utrustning.
Vårt team består i nuläge av 1 tandläkare, 3 tandsköterskor, en tandhygienist under utbildning och 2 tandtekniker.
Vi är ett företag som värdesätter ständig utveckling. Här kommer du att ha möjlighet att fortsätta växa och lära dig samt att specialisera dig .
Vi jobbar i 3 behandlingsrum med modernaste utrustning och lägger mycket vikt på en givande och god arbetsmiljö.
Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen till vårt team! Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Maj 15    Norrtand AB    Tandtekniker
Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare. Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team. Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning. Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken. Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självs... Visa mer
Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare.
Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team.
Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning.
Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken.
Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självständigt. Visa mindre