Lediga jobb som Fastighetsskötare i Gällivare

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare/Fastighetstekniker

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Gällivare sö... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.
Till Gällivare söker vi nu en: Fastighetsskötare/Fastighetstekniker
Är du en fastighetsskötare/fastighetstekniker som är intresserad av nya utmaningar? Då kan det här vara något för dig!
Din roll:
Du ingår i en styrka av 3–5 personer som jobbar med fastighetsunderhåll, drift och el och du kommer huvudsakligen att arbeta med drift, underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljöer. På Fastighetsmästaren Supply AB arbetar vi i en teknisk miljö och i arbetsuppgifterna ingår underhåll av vatten- och värmeanläggningar, vägar, fordon samt allmän teknisk service på hela området.
Under vintern är snöröjning en del av arbetet. Att arbeta som fastighetsskötare hos oss passar dig som trivs med ett omväxlande, rörligt och självständigt arbete med mycket kontakt med människor. Din servicekänsla och ditt utåtriktade sätt tillsammans med en praktisk läggning utgör en bra grund för att du ska lyckas i rollen.
Kompetensprofil
Har du utbildning inom fastighet/drift, bygg, VVS eller liknande är det meriterande. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid
Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.


Ersättning
Individuell lönesättning
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-06-16
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
Niclas Engman Avdelningschef 070-2365188
Företag Fastighetsmästaren Supply AB
Besöksadress Lasarettsgatan 22, 982 32 Gällivare Visa mindre

Enhetschef till Aitik

Ansök    Jul 9    Compass Group AB    Driftchef, fastighet
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vi söker en passionerad, nyfiken Enhetschef/Unit Manager som ska fortsätta inspirera och bygga ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum och verka för en långsiktig och god kundrelation. I rollen som Enhetschef har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du ansvarar för enhetens budget och resultat samt kund- och personalansvar och str... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt

Vi söker en passionerad, nyfiken Enhetschef/Unit Manager som ska fortsätta inspirera och bygga ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum och verka för en långsiktig och god kundrelation.

I rollen som Enhetschef har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du ansvarar för enhetens budget och resultat samt kund- och personalansvar och strävar efter kontinuerlig utveckling och förbättringar tillsammans med team och kund.

Du leder och rapporterar verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med medarbetare, närmaste chef och huvudkontorets stödfunktioner. Att arbetet sker enligt lagar, avtal och Compass Groups policies och rutiner är en självklarhet.

Om Aitik

Compass Group är utvald tjänsteleverantör till Boliden och på Aitik ansvarar vi för lokalvård, kiosk och restaurang samt varumaskiner. Vi levererar våra tjänster 365 dagar om året och du kommer leda ett team som består av drygt 20 medarbetare inklusive restaurangchef och arbetsledare.

Vem är du?

• Du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom personalintensiv bransch. Akademiska meriter är ett plus.
• Du har minst fem års erfarenhet i arbetsledande position med personal– och resultatansvar.
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar.
• Du är en naturlig ledare och har förmågan att coacha, leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling.
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är försäljningsorienterad och vet hur man vårdar och behåller goda relationer med kunder och medarbetare.
• Du är kvalitets- och resultatinriktad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar och gillar fartfyllda dagar.
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• Du har mycket goda kunskaper i Office365.
• Du har körkort.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Arenatekniker till is och evenemangsarenan

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga pla... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga placering på den nya is och evenemangsarenan men arbete på flera anläggningar inom enheten förekommer.
 
Arbetsuppgifter
I tjänsten utför du för drift- och underhållsarbete på i första hand is och evenemangsarenan, men det förekommer även arbete på andra sportanläggningar som exempelvis friidrottsanläggning, fotbollsplaner, skytteanläggning samt anläggningar inom friluftsliv. På anläggningarna bedrivs en stor variation av idrotter och evenemang, vilka nyttjas av både föreningar, allmänheten och skolor.
Arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong och du kommer framföra fordon som ismaskiner, ledstaplare och ishyvel. Mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier förekommer. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Våra nya anläggningar har utvecklad teknik vilket kräver speciell kunskap inom dessa områden. Det flesta utbildningarna sker på plats, men i enstaka fall kommer vidareutbildning genomföras på andra orter.
Du kommer att vara en del av ett arbetslag med tre arenatekniker som även vid behov bemannar andra anläggningar under vissa delar av året. Tillsammans har arbetslaget ett gemensamt ansvar för att vår nya idrottsanläggning håller hög standard både utomhus och inomhus. En stor del av arbetet är rondering, skötsel och vård av verksamhetens utrustning i is- och evenemangsarenan, men även underhåll, städning och skötsel av andra fritidsanläggningar. Som arenatekniker är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar högsta service till våra besökare på idrottsanläggningarna. Du kommer ha stora möjligheter till att vara en del av utvecklingen av våra anläggningar, genom att specialisera och fördjupa dina kunskaper om idrotts- och teknik utrustning med hög standard. För att erbjuda våra medborgare god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna 7 dagar i veckan, vilket innebär att vi arbetar skift med tjänstgöring även under kvällar och helger.
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.
 
Kvalifikationer
Det är meriterande om du har maskinvana, behörighet för truck och ledstaplare, EL-behörighet, snickeri eller mekaniska kunskaper. Även kompetens inom ishallar eller sportanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 
Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
 
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.
 
Tillträde
Enligt överenskommelse
 
Upplysningar
Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Daniel Holmgren, Driftledare 0970-818 418
 
Fackliga företrädare
Kommunal
 
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2024-06-09
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en ny kollega Topbostäder söker en ny duktig medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Fastighetsskötare Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra fastigheter. Ex på arbetsuppgifter som förekommer: o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar o Snöröjning, halkbekämpning och sopning. o ... Visa mer
Vi söker en ny kollega
Topbostäder söker en ny duktig medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Fastighetsskötare
Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra fastigheter.
Ex på arbetsuppgifter som förekommer:
o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar
o Snöröjning, halkbekämpning och sopning.
o Åtgärdande av felanmälningar
Som fastighetsskötare söker vi, kvinna eller man, som är kvalitetsmedveten och ansvarstagande med stor känsla för service.
……………………………………………………………………………
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2024-05-12, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arenatekniker till is och evenemangsarenan

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga p... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning


Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga placering på den nya is och evenemangsarenan men arbete på flera anläggningar inom enheten förekommer.


 


Arbetsuppgifter


I tjänsten utför du för drift- och underhållsarbete på i första hand is och evenemangsarenan, men det förekommer även arbete på andra sportanläggningar som exempelvis friidrottsanläggning, fotbollsplaner, skytteanläggning samt anläggningar inom friluftsliv. På anläggningarna bedrivs en stor variation av idrotter och evenemang, vilka nyttjas av både föreningar, allmänheten och skolor.


Arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong och du kommer framföra fordon som ismaskiner, ledstaplare och ishyvel. Mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier förekommer. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Våra nya anläggningar har utvecklad teknik vilket kräver speciell kunskap inom dessa områden. Det flesta utbildningarna sker på plats, men i enstaka fall kommer vidareutbildning genomföras på andra orter.


Du kommer att vara en del av ett arbetslag med tre arenatekniker som även vid behov bemannar andra anläggningar under vissa delar av året. Tillsammans har arbetslaget ett gemensamt ansvar för att vår nya idrottsanläggning håller hög standard både utomhus och inomhus. En stor del av arbetet är rondering, skötsel och vård av verksamhetens utrustning i is- och evenemangsarenan, men även underhåll, städning och skötsel av andra fritidsanläggningar. Som arenatekniker är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar högsta service till våra besökare på idrottsanläggningarna. Du kommer ha stora möjligheter till att vara en del av utvecklingen av våra anläggningar, genom att specialisera och fördjupa dina kunskaper om idrotts- och teknik utrustning med hög standard. För att erbjuda våra medborgare god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna 7 dagar i veckan, vilket innebär att vi arbetar skift med tjänstgöring även under kvällar och helger.


Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.


 


Kvalifikationer


Det är meriterande om du har maskinvana, behörighet för truck och ledstaplare, EL-behörighet, snickeri eller mekaniska kunskaper. Även kompetens inom ishallar eller sportanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav.


Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


 


Arbetstid/Varaktighet


100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.


 


Lön:


Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.


 


Tillträde


Enligt överenskommelse


 


Upplysningar


Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661


Daniel Holmgren, Driftledare 0970-818 418


 


Fackliga företrädare


Kommunal


 


Ansökan


Sista ansökningsdag: 2024-04-01


Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php


Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötare till fastighetsservice

Job Posting End Date / last application date: 2024-05-06 Nu söker vi fastighetsskötare till fastighetsservice i Malmberget. Här väntar ett varierat arbete där vi ger dig förtroende och frihet att utveckla och utvecklas! Framtidens viktigaste jobb Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och fo... Visa mer
Job Posting End Date / last application date:
2024-05-06
Nu söker vi fastighetsskötare till fastighetsservice i Malmberget. Här väntar ett varierat arbete där vi ger dig förtroende och frihet att utveckla och utvecklas!

Framtidens viktigaste jobb
Vi vill leda omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. På samma sätt som vi vill förändra världen, vill vi utveckla alla som är med oss på resan, personligt och professionellt. Vill du vara med och forma framtiden för världens gruv- och mineralindustri?

Din Roll 
Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av befintliga byggnader samt felanmälningar ovan och under jord på industriområde, grönytor och gångstråk samt av LKAB Malmbergets ägda fritidsstugor. I arbetet så ingår även markarbeten, kontorsservice och rapportering av utförda arbeten.

Det här har du med dig
Vi söker dig som har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare samt kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.

Du har gymnasial utbildning med godkända betyg.


Körkort B är ett krav.


Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsskötsel/underhåll med erfarenhet inom bygg och anläggning.Det här får du:

Motivationsprogram som belönar framgång


Friskvård och studiestöd samt tillgång till konstförening,


fritidsförening, fjällstugor och familjeaktiviteter


Förstärkt föräldrapenning med upp till 90 procent av din ordinarie lön i upp till sex månader (efter anställning i ett år)


Hjälp och stöd vid sjukdom eller i frågor om arbetsmiljö, hälsa, friskvård och rehabilitering


Skydds- och terminalglasögon samt ersättning för tandvård


Möjlighet att ansöka om stipendier vid studier både för dig och dina barn


Möjlighet att ansluta sig till vårt pensions- och försäkringsprogram med förmånliga priserStart: Enligt överenskommelse
Plats: LKAB Malmberget
Omfattning: Heltid, dagtid mån-fre 06:00-14:48

För mer information om tjänsten: Produktionschef Johan Morén 0970-764 11
För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09
Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329 [email protected]

About LKAB
LKAB is an international mining and minerals group with northern Sweden as its base and the whole world as its workplace. We lead the way towards carbon-free production and we do it together - in an open, warm and safe work environment with technology and development in focus. We welcome challenges, innovative ideas and initiative, always with equality and diversity in focus.
 
Do you work at LKAB today but are interested in a new role?
Then we would like you to submit your application via our internal career page. Log in to your Workday account and go to "Jobs Hub", where you can search for all available jobs and send your application.
 
Prior to recruitment, LKAB has considered recruitment channels and marketing. We kindly but firmly decline all contact from media marketers, recruitment sites and the like. Visa mindre

Fastighetskötare

Har du ett leende och ett varmt intresse av att möta människor från hela världen, då är vår camping den rätta platsen för dig. Visa mer
Har du ett leende och ett varmt intresse av att möta människor från hela världen, då är vår camping den rätta platsen för dig. Visa mindre

Drifttekniker / Fastighetstekniker Gällivare

Om jobbet   Har du erfarenhet av och intresse för drift & underhåll av fastigheter? Är du en serviceinriktad och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya Drifttekniker/fastighetstekniker!       Kvalifikationer:     Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite p... Visa mer
Om jobbet

 


Har du erfarenhet av och intresse för drift & underhåll av fastigheter? Är du en serviceinriktad och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya Drifttekniker/fastighetstekniker!
 
 
 
Kvalifikationer:
 
 
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. Vi ser gärna att du har arbetat som drifttekniker, alternativt inom VS, el, ventilation eller styr och regler. 
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
 
 
För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:
 
 
* Har godkänd gymnasieutbildning
 
 
* Är duktig på svenska i tal och skrift och klarar av att kommunicera på engelska
 
 
* Har B-körkort
 
 
* Klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det
 
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande. Liksom kunskaper i fler språk. Visa mindre

Vaktmästare 100% till Myranskolan samt förskolor

Ansök    Mar 5    Gällivare kommun    Skolvaktmästare
Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig grundskola med ca 150 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet. Även Tjautjas skola samt förskolor omfattas.   Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare. Reparera och byta ut trasiga inv... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning


Myranskolan är en enparallellig grundskola med ca 150 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet. Även Tjautjas skola samt förskolor omfattas.


 


Arbetsuppgifter


Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare.


Reparera och byta ut trasiga inventarier, vid behov även datorutrustning. Transporter till, från och mellan skolor/förskolor. Systematiskt brandskyddsarbete, Lås- och larmsystem, Beställningar, leveransmottagning och fakturagranskning. Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta serviceinriktat och vill bidra till att skapa en god och säker arbetsmiljö. Du är en del av verksamheten och kommer ofta i kontakt med barn, elever, pedagoger och andra anställda inom skolorna/förskolorna. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Utbildning


3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet från vaktmästeri, hantverk eller liknande arbete. Som person kan du ta stort eget ansvar, är kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Du är flexibel och har god organisationsförmåga. Sist men inte minst behöver du ha god fysik och rörlighet då arbetet ibland innebär tunga lyft och klättring på stegar. Utdrag ur belastningsregistret ska visas upp vid anställning.


 


Arbetstid/Varaktighet

Heltid 100%. Tillsvidareanställning from 2024-06-01 eller efter överenskommelse.

Provanställning kommer att tillämpas.


 


Lön


Månadslön.

Vi tillämpar individuell lönesättning.


 


Upplysningar

Pia Aspemo, rektor, tel 0970-818 848


 


Ansökan


Sista ansökningsdag: 240321


Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


 


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Ansvarig vaktmästare till STF Saltoluokta

STF Saltoluokta Fjällstation söker en engagerad och händig vaktmästare för en rolig och utmanande tjänst i väglöst land! Du bor inackorderad och lever på fjällstationen tillsammans med dina kollegor. Om rollen Som ansvarig vaktmästare kommer du att vara en nyckelperson i vår verksamhet, man kan nästan säga att du kommer vara limmet som håller ihop fogarna. Du är en allfixande guru som backar med släp i labyrinter, återbrukar hellre än köper nytt och har ... Visa mer
STF Saltoluokta Fjällstation söker en engagerad och händig vaktmästare för en rolig och utmanande tjänst i väglöst land! Du bor inackorderad och lever på fjällstationen tillsammans med dina kollegor.

Om rollen

Som ansvarig vaktmästare kommer du att vara en nyckelperson i vår verksamhet, man kan nästan säga att du kommer vara limmet som håller ihop fogarna. Du är en allfixande guru som backar med släp i labyrinter, återbrukar hellre än köper nytt och har en tydlig åsikt om att var sak har sin plats.

Anställningen är från början av juni till oktober 2024 med goda chanser för jobb även januari-oktober 2025. Du kommer arbeta med en mängd olika uppgifter:

- daglig skötsel av vår 106-åriga huvudbyggnad

- löpande fix och lagningar

- snickeriarbete

- öppning och stängning av fjällstationen

- skötsel av VVS, vatten- och reningsverk

- service av motorer

- systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

- jobb som däcksman på vår passagerarfärja M/S Langas

Arbetsuppgiffterna kräver god fysik då alla våra leveranser måste bäras av och på båten för hand.

Att älska problemlösning är ett måste för att trivas. Fjällstationens läge gör att vi inte alltid kan ta in hantverkare utifrån på kort varsel, därför behöver vi ofta lösa och laga saker på egen hand.

Utöver det praktiska arbetet har du en fallenhet för service och du visar på ett naturligt och omhändertagande värdskap både för våra gäster och dina kollegor.

Vi söker dig som:

- Helst har haft en liknande roll som allfixande vaktmästare tidigare

- Har B-körkort samt terränghjulingskort och erfarenhet av skoter och ATV

- Har vana av VVS och snickeri samt enklare elkunskap

- Gärna har någon erfarenhet som mekaniker, gärna vad gäller båtmotorer, skotrar och fyrhjulingar

- Helst har viss erfarenhet av att köra båt

- Har en god känsla för brandsäkerhet

- Trivs med att bo och arbeta nära dina kollegor under säsongen

- Är redo att ta ansvar och trivs med att vara en del av ett samspelt team

- Har en passion för att problemlösa och laga saker

- Älskar fjällen och är redo för en ny utmaning

Som person tror vi det är viktigt att du:

- Trivs i komplex miljö där dagar och arbetsuppgifter kan variera och ingen dag är den andra lik

- Trivs bäst med att jobba i team och nära samarbete med andra, men kan självklart arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs

- Uppskattar ordning och reda

- Tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Delar STF:s värdegrund och går igång på idén att få fler att upptäcka Sverige på ett hållbart sätt

Anställningsvillkor

- Heltidstjänst 40 timmar i veckan

- Arbetsperioden sträcker sig från juni till oktober

- Arbetsschema följer verksamhetens behov och innebär arbete såväl vardagar som helger, främst dagtid men ibland även kvällar

- Kollektivavtal Visita/HRF

- Kostavdrag enligt kollektivavtal under säsong

- Eget personalboende med gemensam dusch/wc i korridor

Är du beredd att testa något nytt, vill spendera sommaren i fjällen med ett gäng likasinnade och längtar efter att få backa med släp på arbetstid; sök tjänsten direkt! Vi intervjuar och anställer löpande.

Är du intresserad av att få veta mer?

Läs mer om stationen på www.saltoluokta.se. För frågor om tjänsten, kontakta Mats Jacobsson, t.f. platschef STF Saltoluokta. +46 703 019 158 eller [email protected] Visa mindre

Vaktmästare till avdelningen Vård och Omsorg

Verksamhetsbeskrivning Avdelningen vård och omsorg består av 4 vård- och omsorgsboenden och en korttidsenhet för äldre. Avdelningen är delad på 9 olika verksamhetsområden och har 4 arbetsledare kopplade till sig. Förvaltningen har ett hjälpmedel/covidförråd som avdelningens vaktmästare använder till hantering/rengöring av hjälpmedel samt lagerhållning av olika artiklar.   Arbetsuppgifter Som vaktmästare inom avdelningen vård och omsorg ansvarar du ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Avdelningen vård och omsorg består av 4 vård- och omsorgsboenden och en korttidsenhet för äldre. Avdelningen är delad på 9 olika verksamhetsområden och har 4 arbetsledare kopplade till sig.


Förvaltningen har ett hjälpmedel/covidförråd som avdelningens vaktmästare använder till hantering/rengöring av hjälpmedel samt lagerhållning av olika artiklar.


 


Arbetsuppgifter

Som vaktmästare inom avdelningen vård och omsorg ansvarar du för enklare underhållsarbete/reparation/service på våra vård- och omsorgsboenden. I arbetsuppgifterna ingår också transporter/rengöring/underhåll av hjälpmedel. Rollen kräver stor flexibilitet och det är viktigt med ett serviceinriktat tankesätt då arbetsuppgifter kan variera och då är behovet att lösa identifierade problem centralt. Flertalet arbetsuppgifter som är förvaltningsövergripande kommer också att förekomma.


Samverkan med sjuksköterskor, rehabpersonal, enhetschefer samt vårdpersonal är en viktig aspekt i rollen. Transport av läkemedel är en stående arbetsuppgift.


 


Kvalifikationer

Du har som lägst gymnasial utbildning.

Du har relevant arbetslivserfarenhet.

B-körkort är ett krav


 


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  


 


Arbetstid/Varaktighet

Heltid, Tillsvidareanställning


 


Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.


 


Tillträde

Snarast enligt överenskommelse. Rekrytering kan komma att ske löpande innan ansökningstidens utgång


 


Upplysningar

Avdelningschef Johan Apelqvist 0970-818660


 


Fackliga företrädare

Kommunal tfn 0970-818000 vx.


 


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-01-26


Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsvärd

Företaget är i en nyskapande fas som kännetecknas av en framåtsträvande, hjälpsam kultur och nu söker vi fler kollegor. En engagerad person som tycker om att ge god kvalitativ service och som kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder i både stora och små ärenden. Vi söker vårat ansikte utåt, en… Fastighetsvärd Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor, där fastighetsvärdarna har en operativ arbetsledarroll. Alla i tea... Visa mer
Företaget är i en nyskapande fas som kännetecknas av en framåtsträvande, hjälpsam kultur och nu söker vi fler kollegor.
En engagerad person som tycker om att ge god kvalitativ service och som kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder i både stora och små ärenden. Vi söker vårat ansikte utåt, en…

Fastighetsvärd
Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor, där fastighetsvärdarna har en operativ arbetsledarroll. Alla i teamet hjälps åt och tillsammans jobbar vi för att tillgodose våra kunders behov. God service, tillgänglighet och enkelhet ska prägla vårt bemötande och kontakter med våra hyresgäster och övriga vi möter. Våra fastighetsvärdar ska vara våra kunders viktigaste kontaktpersoner.
Det är viktigt att skapa rätt förväntningar hos våra kunder, därför söker vi dig som är genuint intresserad av att hjälpa människor och som trivs med att varva praktiskt jobb med administration.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att under ledning av förvaltningschefen ansvara för Topbostäders fastighetsskötsel samt vara ute och assistera på respektive områden med övriga i förvaltningsteamet.
Fördela arbetsuppgifter i teamet och utföra besiktningar, handlägga underhållsprojekt, budgetansvar, uppföljning, reparationer, beställa och kontrollera entreprenörsarbeten är en del av dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår många personliga kontakter med utmärkt service via mail, telefon och besök.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du i det dagliga arbetet att utveckla Topbostäder relationer och våra bostadsområden.

För att leva upp till förväntningarna ska du:
- känna dig trygg i att leda ett team vilket också innebär att du är bra på att planera och organisera ditt och andras arbete
- finna dig väl tillrätta i och bidra proaktivt i en verksamhet i utveckling, inte minst digitalt.
- ha lätt för att bygga förtroendeingivande relationer och ser samarbete som en naturlig del i din vardag.
- kunna förmedla information på ett lättförståeligt sätt, såväl skriftligt som muntligt
- ta initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.
- vara lösningsorienterad och flexibel
-ha en utpräglad servicekänsla där våra hyresgäster får högsta fokus

Vi söker dig med gymnasiekompetens, god datorvana och goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort ett krav.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen och/eller inriktning på arbetsledning.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2024-02-18, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsten kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 25, [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected] Visa mindre

Drift/Ventilationstekniker

Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: o Förebyggande och löpande underhåll, samt rondering och driftoptimering av värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar o Felsökningar och service på anläggningar o Reparationer och underhåll o Månad... Visa mer
Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
o Förebyggande och löpande underhåll, samt rondering och driftoptimering av värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar
o Felsökningar och service på anläggningar
o Reparationer och underhåll
o Månads- och kvartalsprover brandlarm
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp. Du har tidigare erfarenhet som drifttekniker samt gärna dokumenterad utbildning inom drift och underhåll. Önskvärt är också el-behörighet, auktorisation B samt erfarenhet av datoriserad styrning och övervakning. Vi ser också gärna att du har kunskaper inom värme och/eller ventilation.
Du har B-körkort.


Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Beredskapsarbete ingår.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning. Beredskapsarbete ingår.


Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2024-01-21, men vänta inte då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Tveka inte att kontakta driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 44, tomas [email protected] om du har någon fundering.

Ansökan skickas till HR:
[email protected]. Märk ansökan med Drifttekniker. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nya kollegor Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Fastighetsskötare Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra fastigheter. Ex på arbetsuppgifter som förekommer: o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar o Snöröjning, halkbekämpning och sopning.... Visa mer
Vi söker nya kollegor
Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Fastighetsskötare
Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra fastigheter.
Ex på arbetsuppgifter som förekommer:
o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar
o Snöröjning, halkbekämpning och sopning.
o Åtgärdande av felanmälningar
Som fastighetsskötare söker vi, kvinna eller man, som är kvalitetsmedveten och ansvarstagande med stor känsla för service.
……………………………………………………………………………
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2023-10-30, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nya kollegor Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Fastighetsskötare Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra fastigheter. Ex på arbetsuppgifter som förekommer: o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar o Snöröjning, halkbekämpning och sopning. ... Visa mer
Vi söker nya kollegor
Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Fastighetsskötare
Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra fastigheter.
Ex på arbetsuppgifter som förekommer:
o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar
o Snöröjning, halkbekämpning och sopning.
o Åtgärdande av felanmälningar
Som fastighetsskötare söker vi, kvinna eller man, som är kvalitetsmedveten och ansvarstagande med stor känsla för service.
……………………………………………………………………………
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2024-01-21, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Reparatör

Vi söker nya kollegor Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Reparatör Till vår grupp inom Fastighetsservice söker vi en reparatör. Där huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning och åtgärder av felanmälningar i vårt lägenhetsbestånd. Här söker vi en lösningsorienterad, händig och... Visa mer
Vi söker nya kollegor
Topbostäder söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.


Reparatör
Till vår grupp inom Fastighetsservice söker vi en reparatör.
Där huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning och åtgärder av felanmälningar i vårt lägenhetsbestånd.
Här söker vi en lösningsorienterad, händig och proaktiv kvinna eller man, som har ett professionellt kundperspektiv. Meriterande med erfarenhet eller utbildning inom fastighetsskötsel, hantverksyrke eller motsvarande.
……………………………………………………………………………
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2023-10-30, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Projektledare Brandlarm

Nu söker vi en Projektledare inom Brand och Säkerhet Siemens är på resan mot framtiden – var med och representera ett bolag som lever och andas ”Responsible, Excellent and Innovative”. Vi söker nu en talang inom projektledning. Söker du ett utvecklande arbete inom projektledning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Välkommen att söka till oss på Siemens! Utmaningen Beroende på storlek och komplexitet i projekten får du den stöttning du behöver f... Visa mer
Nu söker vi en Projektledare inom Brand och Säkerhet

Siemens är på resan mot framtiden – var med och representera ett bolag som lever och andas ”Responsible, Excellent and Innovative”. Vi söker nu en talang inom projektledning. Söker du ett utvecklande arbete inom projektledning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Välkommen att söka till oss på Siemens!

Utmaningen

Beroende på storlek och komplexitet i projekten får du den stöttning du behöver från dina medarbetare som exempelvis tekniker och konstruktörer med flera. I rollen ingår att leda, fördela, genomföra och följa upp samt värna om Siemens och våra kunders respektive intressen. Det krävs med andra ord både en förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Projekten drivs inom norra regionen, innefattar Skellefteå och norrut, med stort fokus på Kiruna.

I ditt dagliga arbete som projektledare har du ett övergripande ansvar och befogenheter att besluta i tekniska och ekonomiska frågor. I rollen kommer du att hantera kontrakt, resurser, leveransen, tids-, kostnads-, kvalitets-, risk- och möjlighetshantering. Inköp och logistik är en del av uppdraget men den viktigaste delen är kommunikation och samarbete både internt och externt.

För att vara framgångsrik i rollen behövs:

En teknisk förståelse för fastighetsteknik och kompetens inom brandtekniska och säkerhetslösningar. Det är meriterande om du har en teknisk examen och erfarenhet från projektledning med motsvarande projektledningscertifikat. Vi tror att du tidigare haft resultatansvar och arbetat med merförsäljning utifrån ett värdeskapande och kundperspektiv. Du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska.

I rollen ingår att:

* Starta, driva och leda parallella projekt där du ansvarar för tids- och resursplanering
* Leda och stödja projektgruppen och samordna samarbetspartners i projektet
* Säkra att projektens budget och ekonomiska plan efterföljs
* Delta i byggmöten och samordningsmöten i respektive projekt
* Föra en kontinuerlig dialog och skapa goda relationer med kunder
* Delta i besiktningar tillsammans med slutkund
* Ansvara för att se över, köpa in och förhandla med befintliga och nya leverantörer

Vad kan Siemens erbjuda dig?

Vi erbjuder en fast anställning från start och tjänstebil ingår. Vidareutbildning är en viktig del för våra medarbetare och självklart har vi friskvårdbidrag och arbetstidsförkortning. På Siemens tror vi att hybridarbete skapar en flexibel arbetsmiljö som ger förutsättningar för balans mellan arbete och privatliv. Du får chansen att arbeta med de mest spännande projekten som finns i den här branschen. Vi kan erbjuda en stor palett av olika projekt och tätt tillsammans med dina kompetenta kollegor har ni ett mål i sikte – En bättre och mer hållbar framtid.

Tveka inte - ansök idag! För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jan Ågren, jan.å[email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen, vänliga kontakta Talent Acquisition Partner Erik Ekholm, [email protected]

För kontakt med facklig representant maila [email protected].

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #WeCreateEnviromentsThatCare

Om Siemens:

Siemens är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 175 år. Verksamt runt om i världen fokuserar vi på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin. Siemens kopplar samman de digitala och fysiska världarna för att gynna kunder och samhälle. Vi har ett högt ställt mål inom hållbarhet, att bli klimatneutrala år 2030. Läs gärna mer på www.siemens.com.

#LI-HS2 #LI-Hybrid Visa mindre

Fastighetstekniker, Caverion - Gällivare

Caverion söker just nu en fastighetstekniker. Vi erbjuder en dynamisk miljö med stora utvecklingsmöjligheter och stark laganda. Arbetsuppgifter Som fastighetstekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är vik... Visa mer
Caverion söker just nu en fastighetstekniker. Vi erbjuder en dynamisk miljö med stora utvecklingsmöjligheter och stark laganda.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som fastighetstekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

På Caverion erbjuds du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra serviceuppdrag

Kompetens

För att trivas i rollen som fastighetstekniker hos oss ser vi att du har god kunskap om fastighetsteknik och överordnat styrsystem. Vidare har du 5 års erfarenhet av att självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska installationer. Erfarenhet av energibesparande åtgärder.

• Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik minst motsvarande 1 års heltidsstudier eller motsvarande kunskaper
• Styr & reglerteknik för värme och ventilationssystem steg ett
• Erfarenhet av arbete med el inom ventilations och värmesystem
• Självständigt kunna planera och genomföra tillsyn, skötsel och underhållsarbeten
• Förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet
• Kontrollera och följa upp arbete som är utförda av andra tekniker
• Felsöka och analysera problem som är svåra att avhjälpa
• Styr & regler kunskaper med inriktning driftoptimering

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm
• Anläggningsskötare sprinkler
• Heta arbeten
• ESA utbildning
• SCADA kompetens
• El kompetens
• VVS – kompetensinriktning ventilation
• Energikompetens avancerad

Som person ser vi att du är serviceinriktad, ansvarsfull, observant och problemlösare. Du har ett systematiskt och analytiskt arbetssätt och är noggrann i alla dina arbetsuppgifter. Du är vana att arbeta självständigt och trivs med dagliga kundkontakter.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Carl-Johan Bratthall, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex. från rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Som fastighets... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvarar du för inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift/förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Kunskaper i hantering av trädgårdsmaskiner är ett plus.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gällivare. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb senast 2023-03-19. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vid frågor kontaktar gruppchef Johnny Johansson, 0970-70 66 985


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Drifttekniker, Caverion - Gällivare

Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare! Vi söker nu en erfaren drifttekniker. Dina arbetsuppgifter Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att ... Visa mer
Är du en erfaren drifttekniker med ett brinnande intresse för komplex fastighetsdrift? Då kan Caverion vara ditt framtida val av arbetsgivare!

Vi söker nu en erfaren drifttekniker.

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

I rollen ingår även:

• Föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Rapportera garantiärenden
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Din bakgrund

• Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt t.ex. lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
• Du har minst 3-års erfarenhet av självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system.
• Grundläggande el-kunskap är meriterande.
• Du har kompetens inom SCADA.
• B-körkort

Övriga kunskaper för rollen: anläggningsskötare brandlarm, anläggningsskötare sprinkler, heta arbeten, energikompetens bas, VVS-kompetensinriktning värme & sanitet.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 74 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, ring eller mejla ansvarig rekryterare Carl-Johan Bratthall, mail [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker / Fastighetstekniker Gällivare

Om jobbet   Har du erfarenhet av och intresse för drift & underhåll av fastigheter? Är du en serviceinriktad och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya Drifttekniker/fastighetstekniker!       Kvalifikationer:     Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite p... Visa mer
Om jobbet

 


Har du erfarenhet av och intresse för drift & underhåll av fastigheter? Är du en serviceinriktad och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya Drifttekniker/fastighetstekniker!
 
 
 
Kvalifikationer:
 
 
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. Vi ser gärna att du har arbetat som drifttekniker, alternativt inom VS, el, ventilation eller styr och regler. 
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
 
 
För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:
 
 
* Har godkänd gymnasieutbildning
 
 
* Är duktig på svenska i tal och skrift och klarar av att kommunicera på engelska
 
 
* Har B-körkort
 
 
* Klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det
 
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande. Liksom kunskaper i fler språk. Visa mindre

Fastighetsskötare

Job Posting End Date / last application date: 2022-12-18 Om tjänsten Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas. Din vardag som fastighetsskötare: Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av... Visa mer
Job Posting End Date / last application date:
2022-12-18
Om tjänsten
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.

Din vardag som fastighetsskötare:
Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av befintliga byggnader samt felanmälningar ovan och under jord på industriområde, grönytor och gångstråk samt av LKAB Malmbergets ägda fritidsstugor. I arbetet så ingår även markarbeten, kontorsservice och rapportering av utförda arbeten.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare samt kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.

Du har gymnasial utbildning med godkända betyg.


Körkort B är ett krav.


Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsskötsel/underhåll med erfarenhet inom bygg och anläggning.Övrig information
För mer information om tjänsten: Produktionschef Johan Morén 0970-764 11
För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09
Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329 [email protected]

We Offer
Our unique operations require employees with unique knowledge. Regardless of the position, we help and support one another – across departmental and organizational boundaries – throughout the group. It is important to us that you want to contribute to the warm and inclusive culture that is the basis for our success. We are all driven by a strong commitment and want to create value for our customers. We like challenges and welcome new ideas. We build trust by taking responsibility, and with us safety always comes first. Our values are thus Commitment, Innovation and Responsibility. In addition to becoming part of our broad organization with plenty of opportunities for learning and development in your day-to-day work, we offer all employees an attractive range of benefits.
 
At LKAB, we value and strive for diversity and gender balance within the departments. Apply by clicking the link at the top of the page. Attach a personal cover letter and your CV. Interviews and selections take place on an ongoing basis, so do not wait to submit your application. We're looking forward to hearing from you!
 
Other Information
Be AWARE that if you are a current employee or contingent worker within LKAB you don't fill out the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs" Thanks!

Prior to recruitment, LKAB has taken a position on recruitment channels and marketing. We avoid all contact from media marketers, recruitment sites and the like. Visa mindre

Fastighetsskötare/Fastighetstekniker

I tjänsten arbetar du med skötsel av fastigheter och hanterar felanmälda ärenden. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det kan förekomma yttre skötsel med variation efter årstid. Säkerhetsklassning kan komma att genomföras, vilket innebär att det ställs särskilda krav på dig som person. Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller lik... Visa mer
I tjänsten arbetar du med skötsel av fastigheter och hanterar felanmälda ärenden. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det kan förekomma yttre skötsel med variation efter årstid. Säkerhetsklassning kan komma att genomföras, vilket innebär att det ställs särskilda krav på dig som person.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom ventilation samt styr och regler. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasienivå inom fastighet eller teknik alternativt annan relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.
Du ska vara självgående och ha lätt att ta till dig instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.
Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.
Uppdragsgivare:Fastighetssnabben AB
Ort:Gällivare
Omfattning:Heltid
Ansökan skickas till:[email protected]. Märk ansökan med namn och ref nr 5072206 i ämnesfältet. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.
För information:Siri Pekkari, Platschef Luleå / Gällivare / Kiruna, 010-220 49 01 Visa mindre

Fastighetsskötare

Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Vi satsar på framtiden. Vill du bidra till ett modernt bostadsbolag med kunden i fokus genom att förstärka vår grupp med fastighetsskötare? Som fastighetsskötare arbetar du med inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll. Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Du förstår vikten av att kunna möta kunders behov och prioriterar god service samt har en g... Visa mer
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Vi satsar på framtiden. Vill du bidra till ett modernt bostadsbolag med kunden i fokus genom att förstärka vår grupp med fastighetsskötare?
Som fastighetsskötare arbetar du med inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Du förstår vikten av att kunna möta kunders behov och prioriterar god service samt har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är 100%
Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2023-02-09, men vänta inte då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Tveka inte att kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist 0970-255 00 [email protected] eller
driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00, [email protected] om du har någon fundering.
Ansökan skickas till HR:
[email protected] Märk ansökan Fastighetsskötare Visa mindre

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker drifttekniker till Gällivare

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar, du kommer att utföra mindre reparationer i fastigheterna, en del manuell snöröjning. Du kommer även att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylsystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.


Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med erfarenhet från installationsbranchen tex ventilation, el eller VS. 

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är placerad i Gällivare men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.  Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2022-11-14. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktperson:
Johnny Johansson, gruppchef, MO Norr, 0970-66 98 85


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Vaktmästare till Myranskolan

Ansök    Nov 4    Gällivare kommun    Skolvaktmästare
Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig grundskola med ca 135 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet.  Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare. Reparera och byta ut trasiga inventarier, vid behov även datorutrustning. Transporter ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Myranskolan är en enparallellig grundskola med ca 135 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet. 


Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare.
Reparera och byta ut trasiga inventarier, vid behov även datorutrustning. Transporter till, från och mellan skolorna. Systematiskt brandskyddsarbete, Lås- och larmsystem, Beställningar, leveransmottagning och fakturagranskning. Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta serviceinriktat och vill bidra till att skapa en god och säker arbetsmiljö. Du är en del av verksamheten och kommer ofta i kontakt med skolbarn, pedagoger och andra anställda inom skolorna. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning
3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet från vaktmästeri, hantverk eller liknande arbete. Som person kan du ta stort eget ansvar, är kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Du är flexibel och har god organisationsförmåga. Sist men inte minst behöver du ha god fysik och rörlighet då arbetet ibland innebär tunga lyft och klättring på stegar. Utdrag ur belastningsregistret ska visas upp vid anställning. Körkort B krävs.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 40%.  Tillsvidareanställning from den 2022-11-01
Provanställning kommer att tillämpas.

Lön
Månadslön. 
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
snarast

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Reparatör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Riksbyggen sök... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Riksbyggen söker en reparatör till Gällivare

Vad ska du göra?
Din uppgift är i huvudsak att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder mindre tjänster som av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler även det ingår i uppdraget att hantera. Löpande kontakter med boende, kunder och entreprenörer är därmed en väsentlig del av arbetsuppgifterna. Även hanteringen av inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning.              

Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. I ditt dagliga arbete ingår bland annat: 


• Manuell snöröjning
• Sedvanligt underhåll efter felanmälan
• Felsökning
• Reparationer inom el, snickeri, VVS även mindre målningsarbeten
• Proaktiva förslag till kunder
• Viss del av tillsyn av ventilations system och undercentraler mätaravläsningar
• Månadskontroller och kvartalsprovning av brandlarm

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och hjälpsam. Vi vill att du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Vi vill att du ska vara med lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsdrift eller förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken samt fastighetsdrift.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Gällivare men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten kräver B- körkort. 
Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2022-12-07. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Johnny Johansson, [email protected]


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Arenatekniker till is och evenemangsarenan

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga pla... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga placering på den nya is och evenemangsarenan men arbete på flera anläggningar inom enheten förekommer.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ansvarar du för drift- och underhållsarbete på i första hand is och evenemangsarenan. Utöver detta tillkommer arbete på andra sportanläggningar som exempelvis friidrottsanläggning, fotbollsplaner, skytteanläggning samt anläggningar inom friluftsliv. På anläggningarna bedrivs en stor variation av idrotter och evenemang, vilka nyttjas av både föreningar, allmänheten och skolor. 
Arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong och du kommer framföra tyngre fordon som ismaskiner och traktorer. Mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier förekommer. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Våra nya anläggningar har utvecklad teknik vilket kräver utbildning inom dessa områden, vilket förutsätter utbildning i samband med anställningen.
Du kommer att ingå i team av tre arenatekniker som även bemannar andra anläggningar under vissa delar av året. Tillsammans har arbetslaget ett gemensamt ansvar för att vår nya idrottsanläggning håller hög standard både utomhus och inomhus. I arbetet ingår skötsel och vård av isarenan, skötsel av andra anläggningar som exempel konstgräsplan samt städning av aktivitetsytor och lokaler. Som arenatekniker är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar högsta service till våra besökare på idrottsanläggningarna. För att erbjuda våra medborgare god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna 7 dagar i veckan, vilket innebär att vi arbetar skift med tjänstgöring även under kvällar och helger.
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har maskinvana, vana av att sköta isytor eller konstgräsplaner, EL-behörighet, snickeri eller mekaniska kunskaper. Även annan kompetens inom ishallar eller sportanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare
Kommunal, 0970-818 000 vx

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötare

Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Vi satsar på framtiden. Vill du bidra till ett modernt bostadsbolag med kunden i fokus genom att förstärka vår grupp med fastighetsskötare? Som fastighetsskötare arbetar du med inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll. Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Du förstår vikten av att kunna möta kunders behov och prioriterar god service samt har en g... Visa mer
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Vi satsar på framtiden. Vill du bidra till ett modernt bostadsbolag med kunden i fokus genom att förstärka vår grupp med fastighetsskötare?
Som fastighetsskötare arbetar du med inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Du förstår vikten av att kunna möta kunders behov och prioriterar god service samt har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%
Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2022-10-30, men vänta inte då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Tveka inte att kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist 0970-255 00 [email protected] eller
driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00, [email protected] om du har någon fundering.
Ansökan skickas till HR:
[email protected] Märk ansökan Fastighetsskötare Visa mindre

Drift/Ventilationstekniker

Vill du vara med och bidra till ett modernt bostadsbolag där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov? Topbostäder har nyligen strukturerat om inom fastighetsförvaltningen och har nu flera olika team med varierande inriktningar. Inom vår driftgrupp behöver vi förstärkning, har haft en pensionsavgång, och söker därför en till två Drift- och ventilationstekniker Som drifttekniker på Topbostäder arbetar du med styr-, övervakning och service av... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett modernt bostadsbolag där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov?
Topbostäder har nyligen strukturerat om inom fastighetsförvaltningen och har nu flera olika team med varierande inriktningar. Inom vår driftgrupp behöver vi förstärkning, har haft en pensionsavgång, och söker därför en till två
Drift- och ventilationstekniker
Som drifttekniker på Topbostäder arbetar du med styr-, övervakning och service av värme- och ventilationsanläggningar.
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga. Du har tidigare relevanta erfarenheter och utbildningar.
På Topbostäder kommer du till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord, ett positivt och öppet klimat där alla bidrar med olika kompetenser. Du kommer få varva arbete i grupp med självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Beredskap kan förekomma.
Tjänsten är 100%.
Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2022-10-30, men vänta inte då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Tveka inte att kontakta driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00, tomas [email protected] om du har någon fundering.

Ansökan skickas till HR:
[email protected]. Märk ansökan med Drifttekniker. Visa mindre

Fastighetsskötare

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com Om tj... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com
Om tjänsten
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.
Din vardag som fastighetsskötare:
Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av befintliga byggnader samt felanmälningar ovan och under jord på industriområde, grönytor och gångstråk samt av LKAB Malmbergets ägda fritidsstugor. I arbetet så ingår även markarbeten, kontorsservice och rapportering av utförda arbeten.
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare samt kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.
Du har gymnasial utbildning med godkända betyg.
Körkort B är ett krav.
Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsskötsel/underhåll med erfarenhet inom bygg och anläggning.

Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten: Produktionschef Johan Morén 0970-764 11
För mer information om rekryteringsprocessen: HR-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09
Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329 [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vaktmästare till Myranskolan

Ansök    Sep 26    Gällivare kommun    Skolvaktmästare
Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig grundskola med ca 135 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet.  Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare. Reparera och byta ut trasiga inventarier, vid behov även datorutrustning. Transporter ... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Myranskolan är en enparallellig grundskola med ca 135 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan omfattar även fritidsverksamhet. Myranskolan är belägen mitt i Koskullskulle, 10 min från Gällivare centrum med naturen runt hörnet. 


Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare.
Reparera och byta ut trasiga inventarier, vid behov även datorutrustning. Transporter till, från och mellan skolorna. Systematiskt brandskyddsarbete, Lås- och larmsystem, Beställningar, leveransmottagning och fakturagranskning. Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta serviceinriktat och vill bidra till att skapa en god och säker arbetsmiljö. Du är en del av verksamheten och kommer ofta i kontakt med skolbarn, pedagoger och andra anställda inom skolorna. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning
3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet från vaktmästeri, hantverk eller liknande arbete. Som person kan du ta stort eget ansvar, är kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Du är flexibel och har god organisationsförmåga. Sist men inte minst behöver du ha god fysik och rörlighet då arbetet ibland innebär tunga lyft och klättring på stegar. Utdrag ur belastningsregistret ska visas upp vid anställning. Körkort B krävs.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 40%.  Tillsvidareanställning from den 2022-11-01
Provanställning kommer att tillämpas.

Lön
Månadslön. 
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde
snarast

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetstekniker Gällivare

Om jobbet Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker! Kvalifikationer: Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäl... Visa mer
Om jobbetHar du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!
Kvalifikationer:


Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna.


För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:


* har godkänd gymnasieutbildning


* är duktig på svenska i tal och skrift och klarar av att kommunicera på engelska


* har B-körkort


* klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk. Visa mindre

Fastighetstekniker Gällivare och Kiruna

Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker! Kvalifikationer: Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigh... Visa mer
Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!


Kvalifikationer:
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna.
För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:
* har godkänd gymnasieutbildning
* är duktig på svenska i tal och skrift, och klarar av att kommunicera på engelska
* har B-körkort
* klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk.


Ansökan:
Maila ansökan till platschef [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 31 augusti 2022.
Rekryteringsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Drift/Ventilationstekniker

Vill du vara med och bidra till ett modernt bostadsbolag där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov? Topbostäder har nyligen strukturerat om inom fastighetsförvaltningen och har nu flera olika team med varierande inriktningar. Inom vår driftgrupp behöver vi förstärkning, har haft en pensionsavgång, och söker därför en till två Drift- och ventilationstekniker Som drifttekniker på Topbostäder arbetar du med styr-, övervakning och service av... Visa mer
Vill du vara med och bidra till ett modernt bostadsbolag där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov?
Topbostäder har nyligen strukturerat om inom fastighetsförvaltningen och har nu flera olika team med varierande inriktningar. Inom vår driftgrupp behöver vi förstärkning, har haft en pensionsavgång, och söker därför en till två
Drift- och ventilationstekniker
Som drifttekniker på Topbostäder arbetar du med styr-, övervakning och service av värme- och ventilationsanläggningar.
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga. Du har tidigare relevanta erfarenheter och utbildningar.
På Topbostäder kommer du till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord, ett positivt och öppet klimat där alla bidrar med olika kompetenser. Du kommer få varva arbete i grupp med självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Beredskap kan förekomma.
Tjänsten är 100%.
Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2022-09-11, men vänta inte då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Tveka inte att kontakta driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00, tomas [email protected] om du har någon fundering.

Ansökan skickas till HR:
[email protected]. Märk ansökan med Drifttekniker. Visa mindre

Fastighetsskötare

Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Vi satsar på framtiden. Vill du bidra till ett modernt bostadsbolag med kunden i fokus genom att förstärka vår grupp med fastighetsskötare? Som fastighetsskötare arbetar du med inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll. Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Du förstår vikten av att kunna möta kunders behov och prioriterar god service samt har en g... Visa mer
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Vi satsar på framtiden. Vill du bidra till ett modernt bostadsbolag med kunden i fokus genom att förstärka vår grupp med fastighetsskötare?
Som fastighetsskötare arbetar du med inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Du förstår vikten av att kunna möta kunders behov och prioriterar god service samt har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%
Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2022-09-11, men vänta inte då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Tveka inte att kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist 0970-255 00 [email protected] eller
driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00, [email protected] om du har någon fundering.
Ansökan skickas till HR:
[email protected] Märk ansökan Fastighetsskötare Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Gällivare sö... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.
Till Gällivare söker vi nu en: Fastighetsskötare
Är du en fastighetsskötare som är intresserad av nya utmaningar? Då kan det här vara något för dig!
Din roll:
Du ingår i en styrka av 3–5 personer som jobbar med fastighetsunderhåll, drift och el och du kommer huvudsakligen att arbeta med drift, underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljöer. På Fastighetsmästaren AB arbetar vi i en teknisk miljö och i arbetsuppgifterna ingår underhåll av vatten- och värmeanläggningar, vägar, fordon samt allmän teknisk service på hela området.
Under vintern är snöröjning en del av arbetet. Att arbeta som fastighetsskötare hos oss passar dig som trivs med ett omväxlande, rörligt och självständigt arbete med mycket kontakt med människor. Din servicekänsla och ditt utåtriktade sätt tillsammans med en praktisk läggning utgör en bra grund för att du ska lyckas i rollen.
Kompetensprofil
Har du utbildning inom fastighet/drift, bygg, VVS eller liknande är det meriterande. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid
Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.


Ersättning
Fast månadslön
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-06-13
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
Renitha Johansson 070-327 03 10
Företag Fastighetsmästaren AB
Besöksadress Lasarettsgatan 22, 982 32 Gällivare Visa mindre

Fastighetstekniker/Bitr Fastighetsförvaltare

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt interna och externa fastighetsägare, föreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Driftsställe Gä... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt interna och externa fastighetsägare, föreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.


Till Driftsställe Gällivare söker vi nu en: Fastighetstekniker/Biträdande Fastighetsförvaltare. Är du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Gällivare och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig. Vi ser att både män och kvinnor behövs inom fastighetsbranschen och för oss är personalen vår viktigaste resurs. Alla medarbetare oberoende av kön, ålder, sexuell läggning, etnicitet eller utbildningsbakgrund ska trivas hos oss.


I rollen som fastighetstekniker/Biträdande Fastighetsförvaltare är du en nyckelperson som har ansvar för att gruppen genomför drift, skötsel och underhåll fastigheter. Du bereder, fördelar samt samverkar till att arbetsuppgifterna genomförs tillsammans med dina kollegor. Du deltar också själv i det dagliga arbetet som fastighetstekniker för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. I arbetsuppgifterna ingår även prissättning av våra produkter och tjänster samt kontakt med våra beställare, kunder-och underentreprenörer.


Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
• Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftsplan.
• Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna.
• Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
• Hantera avvikelser och medverka vid framtagning av förslag till korrigerande och förebyggande åtgärder
• Rondering
• Snöskottning entréer och tak
• Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
• Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
• Ansvara för att utföra visst systematiskt brandskyddsarbete.
• Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
• Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.


Kompetensprofil
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. Meriterande är. Specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation samt utbildning i fallskydd och skylift. Du ska ha erfarenhet av att leda människor i sina olika yrkesroller


Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist.


Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Du ser behoven och tar initiativ, samordnar och löser problemen när de dyker upp. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, Tillsvidare
Arbetstid, Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ersättning
Individuell lönesättning
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-06-10. Intervjuer och urval sker löpande tjänsten kan därför tillsättas före utsatt tidpunkt.
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
Avdchef Renitha Johansson Telefon, 070-327 03 10 E-post: [email protected]
Företag
Fastighetsmästaren AB
Besöksadress: Lasarettsgatan 22 982 32 Gällivare Visa mindre

Fastighetsskötare

Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.
Din vardag som fastighetsskötare:
Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av befintliga byggnader, samt felanmälningar ovan och under jord på industriområde, grönytor och gångstråk samt av LKAB Malmberget ägda fritidsstugor. I arbetet så ingår även markarbeten, kontorsservice och rapportering av utförda arbeten.
Dina kvalifikationer
Vi söker Dig som har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare samt kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.
Du har gymnasial utbildning med godkända betyg.
Körkort B är ett krav.

Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsskötsel/underhåll med erfarenhet inom bygg och anläggning.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.
Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten:
Produktionschef Johan Morén 0970-764 11
För mer information om rekryteringsprocessen:
HR-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen. Som fastighet... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.


Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden.  Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvarar du för inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift/förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Kunskaper i hantering av trädgårdsmaskiner är ett plus.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gällivare.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2022-05-12. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!


Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Drifttekniker

Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nya organisation söker vi en drifttekniker. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: o Förebyggande och löpande underhåll, samt ronderingar och driftoptimeringar av värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar o Felsökningar och service på anläggningar o Reparationer och u... Visa mer
Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nya organisation söker vi en drifttekniker.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
o Förebyggande och löpande underhåll, samt ronderingar och driftoptimeringar av värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar
o Felsökningar och service på anläggningar
o Reparationer och underhåll
o Månads- och kvartalsprover brandlarm

Du har B-körkort.
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp. Du har tidigare erfarenhet som drifttekniker samt gärna dokumenterad utbildning inom drift och underhåll. Önskvärt är också el-behörighet, auktorisation B samt erfarenhet av datoriserad styrning och övervakning. Vi ser också gärna att du har kunskaper inom värme och/eller ventilation.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Beredskap kan förekomma.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2022-04-30, men vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00
tomas [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare, Fastighetstekniker och Drift/Ventilationstekniker

Topbostäder har nyligen omorganiserat sin förvaltningsavdelning och har nu flera olika roller med lite olika inriktningar. Nu söker vi fler kollegor, som tycker du om att ge god kvalitativ service och som kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Sök till oss som: Fastighetsskötare eller Fastighetstekniker Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll. Ex på arbetsuppgifter som förekommer: o Löpande tillsyn, underhå... Visa mer
Topbostäder har nyligen omorganiserat sin förvaltningsavdelning och har nu flera olika roller med lite olika inriktningar. Nu söker vi fler kollegor, som tycker du om att ge god kvalitativ service och som kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Sök till oss som:
Fastighetsskötare eller Fastighetstekniker
Inre och yttre tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll.
Ex på arbetsuppgifter som förekommer:
o Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar
o Snöröjning, halkbekämpning och sopning.
o Åtgärdande av felanmälningar
o Ronderingar, mätaravläsningar och reparationer
Som fastighetstekniker utför du även månads/kvartal prov på brandlarm samt sprinklers-anläggningar.
Drift- och ventilationstekniker
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
o Förebyggande och löpande underhåll, samt ronderingar och driftoptimeringar av värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar
o Felsökningar och service på anläggningar
o Reparationer och underhåll
o Månads- och kvartalsprover brandlarm
............................................................................
Du har B-körkort.


Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Beredskap kan förekomma.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2022-06-10, men vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande tillsättning. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist 0970-255 00 [email protected] eller
driftchef Tomas Pääjärvi, 0970-255 00, tomas [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected] Visa mindre

Drifttekniker till Riksbyggen i Gällivare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov.


Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med tekniskt komplexa byggnader som kräver stor fastighetsteknisk kompetens. Du arbetar med energi- och driftövervakning, utför service, identifierar avvikelser och utför avhjälpande underhåll.   
Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service på el, värme, ventilation samt hantera tillhörande styr- & reglersystem
• Identifiera och lösa avvikelser samt felavhjälpande underhåll i tekniska system och installationer
• Anmäla avvikelser till fastighetens förvaltare
• Beakta att alla arbeten sker efter gällande myndighetskrav
• Larmhantering  
• Mätaravläsning av vatten, el och värme, inmatning av värden i energisystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete  
• Tilläggsarbeten från beställare
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du är utbildad i tak-säkerhet, har liftutbildning samt utbildning ínom SBA, Heta arbeten och anläggningsskötare brand.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du kan arbeta självständigt, har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö. Du har en god förmåga att arbeta administrativt med hjälp av digitala verktyg, och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Gällivare samt kräver körkort. Visst kvällsarbete kan ibland förekomma.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2022-04-26
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Gruppchef Gällivare/Kiruna

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker  Gruppchef Fastighetsservice  till Gällivare/Kiruna

Riksbyggen söker en gruppchef till fastighetsservice i Malmfälten. Som arbetsledare kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer ha kostnads- och personalansvar. Du kommer att vara ansvarig för arbetsledningen av gruppen samt naturlig kontaktperson, intent och externt, gentemot andra roller som arbetar med kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 


Vad ska du göra?
Som gruppchef kommer du att få en chef- och ledarroll för en grupp med fastighetskötare, reparatörer och drifttekniker som arbetar i orterna Gällivare och Kiruna. Ditt arbete innebär att du planerar och leder arbetet så att resurserna används på bästa sätt. En annan viktig del av arbetet kommer vara uppföljning av arbetsorderhantering och uppföljning av kostnadsbudget tillsammans med leveranschefen. Du kommer ha kostnadsansvar och ansvarar för att säkerställa att vi håller budget för din avdelning och att nå uppsatta mål inom kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer ha arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning. I rollen som gruppchef är det viktigt att arbeta nära medarbetarna och du kommer förväntas vara med och stötta upp i det dagliga arbetet om verksamheten behöver det.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av både våra kunder och medarbetare och som har förmåga att se och möta våra kunders behov samt utveckla och stötta våra medarbetare. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som chef och ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra.

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning vid högskola/universitet alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet inom inom fastighetsbranschen eller annan tjänstesektor. Som gruppchef krävs tidigare erfarenhet av personal-, resultat- och budgetansvar samt att man har visat på en god förmåga att kunna leda andra människor. Du har också arbetat administrativt tidigare, har god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 10 april 2022. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maritha Nordström, Marknadsområdeschef Norr, [email protected], eller på telefon 0920-200 196.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare

Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.
Din vardag som fastighetsskötare:
Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av befintliga byggnader, samt felanmälningar ovan och under jord på industriområde, grönytor och gångstråk samt av LKAB Malmberget ägda fritidsstugor. I arbetet så ingår även markarbeten, kontorsservice och rapportering av utförda arbeten.
Dina kvalifikationer
Vi söker Dig som har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare samt kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.
Du har gymnasial utbildning med godkända betyg.
Körkort B är ett krav.

Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsskötsel/underhåll med erfarenhet inom bygg och anläggning.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.
Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten:
Produktionschef Johan Morén 0970-764 11
För mer information om rekryteringsprocessen:
HR-koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Fastighetsreparatör till Gällivare

Jobbeskrivning Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsreparatör hos vår kund i Gällivare vara något för dig! Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att arbeta som fastighetsreparatör och tillsammans med övriga ansvara för att optimera den dagliga driften i kundens fastigheter. Arbetsup... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsreparatör hos vår kund i Gällivare vara något för dig!

Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta som fastighetsreparatör och tillsammans med övriga ansvara för att optimera den dagliga driften i kundens fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande där ingen dag är den andra lik. Som fastighetsreparatör kommer du främst att arbeta med felsökning och åtgärder av felanmälningar men även löpande tillsyn och rondering. Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter med kunden i fokus.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
• Har B-körkort
• Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet och/eller utbildning inom fastighetsskötsel.
• Har erfarenhet från ett hantverksyrke, så som el eller VVS.

Vi tror att du som söker jobbet trivs i kundbemötandet och har en förmåga att se och bemöta kundens behov. Du är driven och har en vilja att utvecklas och lära och har fallenhet för att arbeta med fastighetsreparation såväl självständigt som i grupp. Du är en ansvarstagande problemlösare som är händig och kvalitetsmedveten.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Fastighetsskötsel

Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Till vår nya grupp inom Fastighetsservice söker vi en reparatör. Där huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning och åtgärder av felanmälningar i vårt lägenhetsbestånd. Här söker vi en l... Visa mer
Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Till vår nya grupp inom Fastighetsservice söker vi en reparatör.
Där huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning och åtgärder av felanmälningar i vårt lägenhetsbestånd.
Här söker vi en lösningsorienterad, händig och proaktiv kvinna eller man, som har ett professionellt kundperspektiv. Meriterande med erfarenhet eller utbildning inom fastighetsskötsel, hantverksyrke eller motsvarande.

Du har B-körkort.
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2022-02-28, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected]


Topbostäder erbjuder boende i Gällivare – en arktisk småstad i världsklass.
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun och vill vara en del i kommunens vision och medvetna satsning på att kommunen ska öka sin befolkning till 20 000 innevånare.
Vi äger och förvaltar fastigheter med närmare 2100 hyresrätter, 80 lokaler och förvaltar 150 000 m2 åt Gällivare kommun. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag där god service, tillgänglighet och enkelhet ska prägla vårt bemötande och kontakter med våra kunder. Visa mindre

Fastighetstekniker Gällivare och Kiruna

Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker! Kvalifikationer: Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller fastigheter och... Visa mer
Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!
Kvalifikationer:
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna.
För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:
* har godkänd gymnasieutbildning
* är duktig på svenska i tal och skrift, och klarar av att kommunicera på engelska
* har B-körkort
* klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk.
Ansökan:
Maila ansökan till platschef [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 30 april 2022.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arenatekniker till is och evenemangsarenan

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga pla... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga placering på den nya is och evenemangsarenan men arbete på flera anläggningar inom enheten förekommer.
Arbetsuppgifter
I tjänsten ansvarar du för drift- och underhållsarbete på i första hand is och evenemangsarenan. Utöver detta tillkommer arbete på andra sportanläggningar som exempelvis friidrottsanläggning, fotbollsplaner, skytteanläggning samt anläggningar inom friluftsliv. På anläggningarna bedrivs en stor variation av idrotter och evenemang, vilka nyttjas av både föreningar, allmänheten och skolor.
Arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong och du kommer framföra tyngre fordon som ismaskiner och traktorer. Mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier förekommer. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Våra nya anläggningar har utvecklad teknik vilket kräver utbildning inom dessa områden, vilket förutsätter utbildning i samband med anställningen.
Du kommer att ingå i team av tre arenatekniker som även bemannar andra anläggningar under vissa delar av året. Tillsammans har arbetslaget ett gemensamt ansvar för att vår nya idrottsanläggning håller hög standard både utomhus och inomhus. I arbetet ingår skötsel och vård av isarenan, skötsel av andra anläggningar som exempel konstgräsplan samt städning av aktivitetsytor och lokaler. Som arenatekniker är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar högsta service till våra besökare på idrottsanläggningarna. För att erbjuda våra medborgare god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna 7 dagar i veckan, vilket innebär att vi arbetar skift med tjänstgöring även under kvällar och helger.
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.
Kvalifikationer
Det är meriterande om du har maskinvana, vana av att sköta isytor eller konstgräsplaner, EL-behörighet, snickeri eller mekaniska kunskaper. Även annan kompetens inom ishallar eller sportanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Upplysningar
Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Fackliga företrädare Kommunal, 0970-818 000 vx
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsvärd

Vi söker Fastighetsvärd Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi nu en till fastighetsvärd. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Den goda servicen, tillsammans med tillgänglighet och enkelhet, ska prägla vårt bemötande och kontakter. Du är lösningsorienterad och ser samarbete som en naturlig del i din vardag. Tillsam... Visa mer
Vi söker Fastighetsvärd
Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi nu en till fastighetsvärd.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Den goda servicen, tillsammans med tillgänglighet och enkelhet, ska prägla vårt bemötande och kontakter.
Du är lösningsorienterad och ser samarbete som en naturlig del i din vardag. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utveckla det dagliga arbetet för att våra kunder ska uppleva att Topbostäder erbjuder ett tryggt boende.
Du stöttar våra kunder genom att vara ute på respektive område med övriga i förvaltningsteamet som en operativ arbetsledare, samt via våran interna samverkan där vi alltid har kunden i fokus.

I din roll som fastighetsvärd är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Assistera förvaltningschefen
• Arbetsleda och fördela arbetsuppgifter i teamet
• Ta emot och fördela felanmälningar
• Besiktningar
• Handlägga mindre underhållsprojekt
• Reparationer, kontroll och uppföljning
• Beställa och kontrollera entreprenörsarbeten

I arbetet ingår många personliga kontakter med leverantörer och hyresgäster, så det är viktigt med ett professionellt kundperspektiv.

Du har:
- lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete
- trivs i och bidrar proaktivt i en verksamhet som är under uppbyggnad.
- kan förmedla information på ett lättförståeligt sätt, såväl skriftligt som muntligt
- du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.
Vi söker dig med gymnasiekompetens, god datorvana och goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift.
Meriterande med erfarenhet eller utbildning inom fastighetsskötsel, hantverksyrke eller motsvarande.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har B-körkort.


Sista ansökningsdag 2022-01-31, men vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsten kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected] Visa mindre

Fastighetsreparatör till Gällivare

Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsreparatör hos vår kund i Gällivare vara något för dig! Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att arbeta som fastighetsreparatör och tillsammans med övriga ansvara för att optimera den dagliga driften i kundens fastigheter. Arbetsuppgifterna är va... Visa mer
Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsreparatör hos vår kund i Gällivare vara något för dig!

Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta som fastighetsreparatör och tillsammans med övriga ansvara för att optimera den dagliga driften i kundens fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande där ingen dag är den andra lik. Som fastighetsreparatör kommer du främst att arbeta med felsökning och åtgärder av felanmälningar men även löpande tillsyn och rondering. Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter med kunden i fokus.

Vem är du?
Vi söker dig som:
• Har B-körkort
• Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet och/eller utbildning inom fastighetsskötsel.
• Har erfarenhet från ett hantverksyrke, så som el eller VVS.

Vi tror att du som söker jobbet trivs i kundbemötandet och har en förmåga att se och bemöta kundens behov. Du är driven och har en vilja att utvecklas och lära och har fallenhet för att arbeta med fastighetsreparation såväl självständigt som i grupp. Du är en ansvarstagande problemlösare som är händig och kvalitetsmedveten.

Om verksamheten
Poolia har i mer än 30 år fokuserat på en sak: att tillsätta kvalificerad kompetens. Denna avgränsning är vår styrka, och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi vet vad som krävs av individen. Varje år hjälper vi över 3 000 ambitiösa chefer att hitta rätt individ till rätt plats. Efter fusionen den 1 november 2018 så tillhör även Uniflex Pooliakoncernen.

Poolia har idag ett av branschens starkaste och mest omtyckta varumärken. Kännedomen är hög och associationerna är positiva. Detta gör att många kandidater upplever oss som intressanta. De vill söka jobb via oss och uppskattar hur vi bemöter och hanterar dem.

Poolia erbjuder hög kompetens inom kärnverksamheterna rekrytering, interimsuppdrag, executive search och uthyrning, över hela Sverige från Malmö i söder till Umeå i norr. Vi är specialister som tillsätter specialister inom affärsområdena Ekonomi, IT, Life Science, Engineering, HR, Lön, Försäljning, Marknad, Juridik, Administration, Bygg, Industri och Logistik.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker två fastighetsskötare till Gällivare

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.


Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsterna är tillsvidareanställning (med provanställning 6 månader) med placering i Gällivare. 

Tjänsterna kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2022-01-31. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Henrik Fagerlönn, [email protected], 0970-66983
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Drifttekniker Gällivare

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Gällivare genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Gällivare. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering på Gällivare sjukhus. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 4:e vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Gällivare

Jobbeskrivning Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsskötare hos vår kund i Gällivare vara något för dig! Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter med kunden i fokus. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsskötare hos vår kund i Gällivare vara något för dig!

Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter med kunden i fokus. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat att ansvara för löpande tillsyn och rondering, med bland annat snöröjning, sopning och mätaravläsning. Dina arbetsuppgifter innefattar även felsökning och reparation.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
• Har B-körkort
• Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet och/eller utbildning inom fastighetsskötsel.
• Har erfarenhet från ett hantverksyrke, så som el eller VVS.

Vi tror att du som söker jobbet trivs i kundbemötandet och har en förmåga att se och bemöta kundens behov. Du är driven och har en vilja att utvecklas och lära och har fallenhet för att arbeta med fastighetsskötsel såväl självständigt som i grupp. Du är en ansvarstagande problemlösare som är händig och kvalitetsmedveten.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Drifttekniker Gällivare

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Gällivare genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Gällivare. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering på Gällivare sjukhus. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 4:e vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötsel

Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Till vår nya grupp inom Fastighetsservice söker vi en reparatör. Där huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning och åtgärder av felanmälningar i vårt lägenhetsbestånd. Här söker vi en ... Visa mer
Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Till vår nya grupp inom Fastighetsservice söker vi en reparatör.
Där huvudsakliga arbetsuppgifter är felsökning och åtgärder av felanmälningar i vårt lägenhetsbestånd.
Här söker vi en lösningsorienterad, händig och proaktiv kvinna eller man, som har ett professionellt kundperspektiv. Meriterande med erfarenhet eller utbildning inom fastighetsskötsel, hantverksyrke eller motsvarande.

Du har B-körkort.
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2021-12-31, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected]


Topbostäder erbjuder boende i Gällivare – en arktisk småstad i världsklass.
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun och vill vara en del i kommunens vision och medvetna satsning på att kommunen ska öka sin befolkning till 20 000 innevånare.
Vi äger och förvaltar fastigheter med närmare 2100 hyresrätter, 80 lokaler och förvaltar 150 000 m2 åt Gällivare kommun. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag där god service, tillgänglighet och enkelhet ska prägla vårt bemötande och kontakter med våra kunder. Visa mindre

Fastighetsskötsel

Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Dina arbetsuppgifter är varierade och det kan ingå: · Inre och yttre kontroll och skötsel av fastigheterna · Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar · Snöröjning, hal... Visa mer
Topbostäder är i en utvecklingsfas och till vår nu helt nya organisation söker vi fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Dina arbetsuppgifter är varierade och det kan ingå:
· Inre och yttre kontroll och skötsel av fastigheterna
· Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar
· Snöröjning, halkbekämpning och sopning.
· Åtgärdande av felanmälningar
Som fastighetsskötare söker vi, kvinna eller man, som är kvalitetsmedveten och ansvarstagande med stor känsla för service.

Du har B-körkort.
Vi söker dig som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2021-12-31, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]

Ansökan skickas till HR:
[email protected]


Topbostäder erbjuder boende i Gällivare – en arktisk småstad i världsklass.
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun och vill vara en del i kommunens vision och medvetna satsning på att kommunen ska öka sin befolkning till 20 000 innevånare.
Vi äger och förvaltar fastigheter med närmare 2100 hyresrätter, 80 lokaler och förvaltar 150 000 m2 åt Gällivare kommun. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag där god service, tillgänglighet och enkelhet ska prägla vårt bemötande och kontakter med våra kunder. Visa mindre

Fastighetsskötare till Gällivare

Jobbeskrivning Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsskötare hos vår kund i Gällivare vara något för dig! Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter med kunden i fokus. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer... Visa mer
Jobbeskrivning
Är du en händig problemlösare som drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder? Då kan tjänsten som fastighetsskötare hos vår kund i Gällivare vara något för dig!

Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Som fastighetsskötare kommer du att arbeta med inre och yttre skötsel av fastigheter med kunden i fokus. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat att ansvara för löpande tillsyn och rondering, med bland annat snöröjning, sopning och mätaravläsning. Dina arbetsuppgifter innefattar även felsökning och reparation.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
• Har B-körkort
• Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet och/eller utbildning inom fastighetsskötsel.
• Har erfarenhet från ett hantverksyrke, så som el eller VVS.

Vi tror att du som söker jobbet trivs i kundbemötandet och har en förmåga att se och bemöta kundens behov. Du är driven och har en vilja att utvecklas och lära och har fallenhet för att arbeta med fastighetsskötsel såväl självständigt som i grupp. Du är en ansvarstagande problemlösare som är händig och kvalitetsmedveten.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Fastighetsskötare

Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen. Till Gällivare sö... Visa mer
Fastighetsmästaren förvaltar bostadsrätter, hyresrätter och affärslokaler åt externa fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och övriga kunder inom privat och offentlig förvaltning. Fastighetsmästaren äger, utvecklar och förvaltar ett stort antal egna fastigheter med lägenheter, kontor och affärslokaler i Norrbotten. Vi finns på orterna Gällivare, Kiruna och Haparanda. Hos oss hittar du välskötta bostäder och lokaler med attraktiva lägen.
Till Gällivare söker vi nu en: Fastighetsskötare
Är du en fastighetsskötare som är intresserad av nya utmaningar? Då kan det här vara något för dig!
Din roll:
Du ingår i en styrka av 3–5 personer som jobbar med fastighetsunderhåll, drift och el och du kommer huvudsakligen att arbeta med drift, underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljöer. På Fastighetsmästaren AB arbetar vi i en teknisk miljö och i arbetsuppgifterna ingår underhåll av vatten- och värmeanläggningar, vägar, fordon samt allmän teknisk service på hela området.
Under vintern är snöröjning en del av arbetet. Att arbeta som fastighetsskötare hos oss passar dig som trivs med ett omväxlande, rörligt och självständigt arbete med mycket kontakt med människor. Din servicekänsla och ditt utåtriktade sätt tillsammans med en praktisk läggning utgör en bra grund för att du ska lyckas i rollen.
Kompetensprofil
Har du utbildning inom fastighet/drift, bygg, VVS eller liknande är det meriterande. Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet.
Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid Tillsvidare Heltid
Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Ersättning
Fast månadslön
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-11-03
Ansökan kan skickas till e-postadress: [email protected]
Kontakt
Johnny Svennemyr, 070-323 55 45
Företag Fastighetsmästaren AB
Besöksadress Lasarettsgatan 22, 982 32 Gällivare Visa mindre

Fastighetsskötare

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har för närvarande sin placering på Sp... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har för närvarande sin placering på Sporthallen i Malmberget, men arbete på övriga anläggningar förekommer.
Arbetsuppgifter
Fastighetsskötarna ansvarar för drift- och underhållsarbete på förvaltningens sim-, och sporthallar. Dina arbetsuppgifter blir primärt att inom våra anläggningar utföra drift- och underhållsarbete samt övrig fastighetsskötsel. Det omfattar bl.a. återkommande kontroller, reparationer, tillsyn och skötsel samt akutservice. Arbetet utförs med hög grad av självständighet.
Du kommer att ingå i team av 3 fastighetsskötare som även bemannar bowlinghallen. Arbetsformen är skiftgång som är fördelat på för- och eftermiddagar.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.
Kvalifikationer
Du har gärna någon teknisk bakgrund och/eller annan kompetens inom bad-, sportanläggningar. Det är meriterande om du har EL-behörighet.  B-körkort är ett krav. 
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.
Tillträde Enligt överenskommelse
Upplysningar: Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Fackliga företrädareKommunal, 0970-818 000 vx
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Drifttekniker Gällivare

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Gällivare genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Gällivare. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
2 Tillsvidaretjänster
Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 5:e vecka.
Anställningen är på heltid med placeringsort Gällivare men uppdrag i Pajala kan förekomma. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare

Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com
Om tjänsten
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att koppla ihop en högteknologisk gruv- och mineralkoncern. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Vi tror på dig och din kapacitet och ger dig både förtroende och frihet att utveckla och utvecklas.


Din vardag som fastighetsskötare:
Som fastighetsskötare jobbar du i huvudsak med reparationer, underhåll och tillsyn av befintliga byggnader ovan och under jord på industriområde, grönytor och gångstråk samt av LKAB ägda fritidsstugor i Malmberget. I arbetet så ingår även markarbeten, kontorsservice och rapportering av utförda arbeten.
Dina kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett bra kunnande inom området fastighetsskötsel, har stort engagemang och är ansvarstagande samt kan arbeta självständigt. Du ska vara en problemlösare samt kunna prioritera jobb efter angelägenhetsgrad.


Du har gymnasial utbildning med godkända betyg.


Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsskötsel/underhåll med erfarenhet inom Bygg, VVS, El eller liknande.


Körkort B är ett krav.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.


Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!


För mer information om tjänsten: Produktionschef Johan Morén, tel 072-537 64 11


För mer information om rekryteringsprocessen: HR koordinator Camilla Niemi, tel 070-262 42 71


Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Drifttekniker Gällivare

Vi söker Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fas... Visa mer
Vi söker
Dig som är ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av Regionens fastighetsbestånd i Gällivare genom att utföra tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av förvaltningsobjekten. Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar, såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr- och luftbehandlingssystem.
Du kommer även ha möjlighet att medverka till att utveckla den tekniska kompetensen inom området. Du kommer ingå i fastighetsdriften FM Division Regionstöd och arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd i Gällivare. I ditt arbete är det viktigt att ha kundens önskemål och verksamhetens behov i fokus och att du har förståelse för ditt eget bidrag till hela Regionens verksamhet.
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
2 Tillsvidaretjänster
Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskap var 5:e vecka.
Anställningen är på heltid med placeringsort Gällivare men uppdrag i Pajala kan förekomma. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arenatekniker till Is- och evenemangsarenan

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga pla... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga placering på den nya is och evenemangsarenan men arbete på flera anläggningar inom enheten förekommer.


Arbetsuppgifter
I tjänsten ansvarar du för drift- och underhållsarbete på i första hand is och evenemangsarenan. Utöver detta tillkommer arbete på andra sportanläggningar som exempelvis friidrottsanläggning, fotbollsplaner, skytteanläggning samt anläggningar inom friluftsliv. På anläggningarna bedrivs en stor variation av idrotter och evenemang, vilka nyttjas av både föreningar, allmänheten och skolor. 
Arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong och du kommer framföra tyngre fordon som ismaskiner och traktorer. Mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier förekommer. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Våra nya anläggningar har utvecklad teknik vilket kräver utbildning inom dessa områden, vilket förutsätter utbildning i samband med anställningen.
Du kommer att ingå i team av tre arenatekniker som även bemannar andra anläggningar under vissa delar av året. Tillsammans har arbetslaget ett gemensamt ansvar för att vår nya idrottsanläggning håller hög standard både utomhus och inomhus. I arbetet ingår skötsel och vård av isarenan, skötsel av andra anläggningar som exempel konstgräsplan samt städning av aktivitetsytor och lokaler. Som arenatekniker är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar högsta service till våra besökare på idrottsanläggningarna. För att erbjuda våra medborgare god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna 7 dagar i veckan, vilket innebär att vi arbetar skift med tjänstgöring även under kvällar och helger.
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.


Kvalifikationer
Det är meriterande om du har maskinvana, vana av att sköta isytor eller konstgräsplaner, EL-behörighet, snickeri eller mekaniska kunskaper. Även annan kompetens inom ishallar eller sportanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet

100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk


Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661

Fackliga företrädare
Kommunal, 0970-818 000 vx

Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötare Badmästare

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har sin placering på Sjöparksbadet i G... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har sin placering på Sjöparksbadet i Gällivare, men arbete på övriga anläggningar förekommer.
Arbetsuppgifter
Tjänsten är en kombinationstjänst där du i huvudsak arbetar som fastighetsskötare på simhallen men under vissa tider går in och hjälper ett team med 4 badmästare i deras arbete med bassängbevakning och övriga badmästaruppgifter som exempelvis simundervisning.
Som fastighetsskötare ansvarar du för vattenreningen i anläggningen och för drift- och underhållsarbetet samt övrig fastighetsskötsel på simhallen. Det omfattar bl.a. återkommande kontroller, reparationer, tillsyn och skötsel samt akutservice. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Arbetsformen är dagtid.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.
Kvalifikationer
God vattenvana är ett krav. Innan anställning ska prov i Livräddning vara godkänt. Badmästarutbildning eller annan kompetens inom bad-, sportanläggningar samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
För fastighetsskötaruppgifterna är EL-behörighet meriterande.
B-körkort är ett krav.
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön
Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Upplysningar
Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Lars-Ola Johansson, Arbetsledare, 0970-818 665
Fackliga företrädareKommunal, 0970-818 000 vx
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetsskötsel

Topbostäder är i en utvecklingsfas och söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning. Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder. Dina arbetsuppgifter är varierade och det kan ingå: · Inre och yttre kontroll och skötsel av fastigheterna · Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar · Snöröjning, halkbekämpning och sopning. · Å... Visa mer
Topbostäder är i en utvecklingsfas och söker nu fler duktiga medarbetare inom vår fastighetsförvaltning.
Vi söker dig som tycker du om att ge god kvalitativ service och du kommer med ett stort engagemang för att hjälpa Topbostäders kunder.
Dina arbetsuppgifter är varierade och det kan ingå:
· Inre och yttre kontroll och skötsel av fastigheterna
· Löpande tillsyn, underhåll och ronderingar
· Snöröjning, halkbekämpning och sopning.
· Åtgärdande av felanmälningar
· Felsökningar och reparationer

Du har B-körkort. Är lösningsorienterad, proaktiv och har ett professionellt kundperspektiv.
Du är ansvarstagande som planerar och prioriterar ditt arbete med god förmåga, såväl självständigt som i grupp. Kanske har du just avslutat dina gymnasiestudier och vill vara med och utvecklas i ett team.
Du kommer till ett företag där kvalité och eget ansvar är ledord och du jobbar tillsammans med kollegor i alla åldrar. Där största fokus läggs på att tillgodose våra kunders behov. Vi ser goda möjligheter till att utvecklas inom företaget och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsterna är 100%, vi tillämpar provanställning.
Sista ansökningsdag 2021-08-31, men vänta inte med din ansökan då rekrytering av tjänsterna sker löpande. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Vid frågor om tjänsterna kontakta förvaltningschef Kenneth Apelqvist, 0970-255 00, [email protected]

Ansökan skickas till:
[email protected]


Topbostäder erbjuder boende i Gällivare – en arktisk småstad i världsklass.
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun och vill vara en del i kommunens vision och medvetna satsning på att kommunen ska öka sin befolkning till 20 000 innevånare.
Vi äger och förvaltar fastigheter med närmare 2100 hyresrätter, 80 lokaler och förvaltar 150 000 m2 åt Gällivare kommun. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag där god service, tillgänglighet och enkelhet ska prägla vårt bemötande och kontakter med våra kunder. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Gällivare

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper om och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Gällivare. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-09-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Daniel Holmgren, via epost [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare för vikariat till Gällivare

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till september med eventuellt möjlighet till förlängning. Tjänsten är placerad i Gällivare. 

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-07-31. Vi arbetar med löpnade urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Daniel Holmgren, via epost [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Fastighetsskötare/Badmästare till Sjöparksbadet Gällivare

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har sin placering på Sjöparksbadet i G... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har sin placering på Sjöparksbadet i Gällivare, men arbete på övriga anläggningar förekommer.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en kombinationstjänst där du i huvudsak arbetar som fastighetsskötare på simhallen men under vissa tider går in och hjälper ett team med 4 badmästare i deras arbete med bassängbevakning och övriga badmästaruppgifter som exempelvis simundervisning.
Som fastighetsskötare ansvarar du för vattenreningen i anläggningen och för drift- och underhållsarbetet samt övrig fastighetsskötsel på simhallen. Det omfattar bl.a. återkommande kontroller, reparationer, tillsyn och skötsel samt akutservice. Arbetet utförs med hög grad av självständighet.
Arbetsformen är dagtid.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.

Kvalifikationer
God vattenvana är ett krav. Innan anställning ska prov i Livräddning vara godkänt. Badmästarutbildning eller annan kompetens inom bad-, sportanläggningar samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

För fastighetsskötaruppgifterna är EL-behörighet meriterande. B-körkort är ett krav.

Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Lars-Ola Johansson, Arbetsledare, 0970-818 665

Fackliga företrädareKommunal, 0970-818 000 vx

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-06-20


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arenatekniker till Is- och evenemangsarenan

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga pla... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga placering på den nya is och evenemangsarenan men arbete på flera anläggningar inom enheten förekommer.


Arbetsuppgifter
I tjänsten ansvarar du för drift- och underhållsarbete på i första hand is och evenemangsarenan. Utöver detta tillkommer arbete på andra sportanläggningar som exempelvis friidrottsanläggning, fotbollsplaner, skytteanläggning samt anläggningar inom friluftsliv. På anläggningarna bedrivs en stor variation av idrotter och evenemang, vilka nyttjas av både föreningar, allmänheten och skolor. 
Arbetsuppgifterna varierar utifrån säsong och du kommer framföra tyngre fordon som ismaskiner och traktorer. Mindre underhåll och reparationer av maskiner och inventarier förekommer. Arbetet utförs med hög grad av självständighet. Våra nya anläggningar har utvecklad teknik vilket kräver utbildning inom dessa områden, vilket förutsätter utbildning i samband med anställningen.
Du kommer att ingå i team av tre arenatekniker som även bemannar andra anläggningar under vissa delar av året. Tillsammans har arbetslaget ett gemensamt ansvar för att vår nya idrottsanläggning håller hög standard både utomhus och inomhus. I arbetet ingår skötsel och vård av isarenan, skötsel av andra anläggningar som exempel konstgräsplan samt städning av aktivitetsytor och lokaler. Som arenatekniker är du ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar högsta service till våra besökare på idrottsanläggningarna. För att erbjuda våra medborgare god tillgänglighet bemannar vi anläggningarna 7 dagar i veckan, vilket innebär att vi arbetar skift med tjänstgöring även under kvällar och helger.
Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.


Kvalifikationer
Det är meriterande om du har maskinvana, vana av att sköta isytor eller konstgräsplaner, EL-behörighet, snickeri eller mekaniska kunskaper. Även annan kompetens inom ishallar eller sportanläggningar är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Givetvis har du ett gott bemötande och samarbetar bra med såväl besökare som kollegor. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet

100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk


Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661

Fackliga företrädare
Kommunal, 0970-818 000 vx

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-05-23
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetstekniker till Gällivare/Kiruna

Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker! Fastighetscompetens i Norrland AB har verksamhet från Sundsvall och norrut och är en samarbetspartner som erbjuder fastighetsägare tjänster inom bland annat fastighetsservice, fastighetsdrift... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av och intresse för underhåll av fastigheter? Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Då kan det vara dig vi söker som Fastighetscompetens nya fastighetstekniker!

Fastighetscompetens i Norrland AB har verksamhet från Sundsvall och norrut och är en samarbetspartner som erbjuder fastighetsägare tjänster inom bland annat fastighetsservice, fastighetsdrift och fastighetsförvaltning. Genom lokal förankring, och med hög kompetens och personligt engagemang tillhandahåller man fastighetstjänster. Fastigheterna är kommersiella och offentliga fastigheter, och bland kunderna finns stora fastighetsägare. Under förra året etablerade sig Fastighetscompetens  i Norr- och Västerbotten. Det har varit en lyckad etablering, och nu söker vi en engagerad fastighetstekniker till Gällivare/Kiruna. 

Ansvarsområden
Som fastighetstekniker i Gällivare ansvarar du för driften av fastigheter i Gällivare och Kiruna. Det innebär att du kommer att hjälpa våra kunder att åtgärda olika problem och fel i fastigheterna, men även jobba med att försöka minimera att problem uppstår genom att utföra planerade och förebyggande åtgärder i fastigheterna. Målet är så få inkomna fel som möjligt, och du kommer att göra regelbundna ronderingar för att förebygga problem. Du kommer att ha ett varierande och fritt jobb som innebär mycket kontakt med fastighetsägare, hyresgäster, underleverantörer och kollegor. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som  möjligt när det gäller fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsinriktad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. För att vara aktuell för den här tjänsten så är det ett krav att du:


har godkänd gymnasieutbildning 
är duktig på svenska i tal och skrift, och klarar av att kommunicera på engelska
har B-körkort
klarar av en säkerhetsklassning, då vissa fastigheter kräver det


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fastighets- eller drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem. Även arbete som anläggningsskötare brandlarm och SBA-arbete är meriterande, liksom kunskaper i fler språk.

Ansökan
För information: I den här rekryteringen har Fastighetscompetens valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på tel 073-357 00 93 eller [email protected], gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen.  Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt. Sista ansökningsdag är 20 april 2021 . Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, ansök därför gärna redan idag!

Om företaget
Fastighetscompetens i Norrland AB är en samarbetspartner inom fastighetsförvaltning och erbjuder fastighetsägare tjänster inom fastighetsservice, förvaltning, teknisk förvaltning och VVS. Vi förvaltar tillsammans med våra kunder ca 601 600 kvm. Bland våra kunder har vi stora fastighetsägare som SBB, Nyfosa, Skifu och NP3. Fastigheterna är kommersiella och offentliga fastigheter.
Vår affärsidé är att genom lokal förankring tillhandahålla fastighetsförvaltning med hög kompetens och personligt engagemang i syfte att skapa god lönsamhet för våra uppdragsgivare. Vår personal är kompetenta, självgående, serviceinriktade och löser de problem som uppstår och har en tydlig kommunikation med våra kunder under arbetets gång. Allt för att underlätta för våra kunder. Visa mindre

Topbostäder AB söker personal- Drifttekniker

Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Företaget är ett kommunägt allmännyttigt bostadsföretag som ska tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter. Topbostäder förvaltar drygt 2100 hyresrätter och ett åttiotal kommersiella lokaler. Företagets verksamhet präglas av klokhet och framsynthet i de olika affärsområdena och arbetet bedrivs i samverkan med kunder och ägare. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbe... Visa mer
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Företaget är ett kommunägt
allmännyttigt bostadsföretag som ska tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter.
Topbostäder förvaltar drygt 2100 hyresrätter och ett åttiotal kommersiella lokaler. Företagets
verksamhet präglas av klokhet och framsynthet i de olika affärsområdena och arbetet bedrivs i
samverkan med kunder och ägare. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar
för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina
hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och under de senaste två åren har drygt 300 nya lägenheter
färdigställts för att ta emot hyresgäster. Ytterligare nyproduktioner planeras under 2021.
Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag med ett starkt kund- och
medarbetarfokus.
Birkarlagatan 12 . 982 36 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se


Topbostäder AB söker personal

Då en av våra värdefulla medarbetare pensioneras söker vi nu en erfaren Drifttekniker.
Dina erfarenheter: Tidigare erfarenhet som drifttekniker samt gärna dokumenterad utbildning
inom drift och underhåll. Önskvärt är också el-behörighet, auktorisation B samt erfarenhet av
datoriserad styrning och övervakning. Vi ser också gärna att du har VVS kunskaper.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-02-28 men gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning
av tjänsten.
Skicka din ansökan till [email protected] eller med brev till adress TOP
bostäder AB, Birkarlagatan 12, 982 36 Gällivare. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Märk ansökan: Tjänst Drifttekniker

Kontaktperson vid frågor om Drifttekniker tjänsten är
Tomas Johansson, driftansvarig, e-post: [email protected].
Thomas Pääjärvi, arbetsledare, e-post: [email protected]
Kontakta oss via e-post ovan eller via vår vxl 0970-255 00

Drifttekniker
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
. Förebyggande och löpande underhåll, samt ronderingar och driftoptimeringar av
värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar.
. Felsökningar och service på anläggningar.
. Reparationer och underhåll.

Krav för tjänsten:
. B-körkort.
. Svenska i tal och skrift Visa mindre

Drifttekniker till Gällivare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Riksbyggen söker drifttekniker till Gällivare

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med energioptimering samt har en förståelse för livscykelkostnader på tekniska installationer. Du arbetar även med energi- och driftövervakning och larmhantering i kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Du kan även komma att medverka vid energiprojekt.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, arbetsledare, tekniska förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Arbetet är mycket självständigt med ett stort eget ansvar. Du kommer att ha en stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. I arbetsuppgifterna ingår bl a:


• Tillsyn och skötsel av fastigheternas tekniska system
• Utföra service, felsökning och optimering av värme-, ventilation- och kylssystem med tillhörande styr & reglersystem
• Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter
• Tilläggsarbeten från beställare
• Felavhjälpande underhåll i fastigheternas tekniska system och installationer
• Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med elutbildning eller motsvarande erfarenhet.


Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har en stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktig hållbar miljö att arbeta och bo i. Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Gällivare samt kräver körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb, senast 2020-11-30. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag! 
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Topbostäder AB söker personal- Fastighetsskötare & Drifttekniker

Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Företaget är ett kommunägt allmännyttigt bostadsföretag som ska tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter. Topbostäder förvaltar drygt 2100 hyresrätter och ett åttiotal kommersiella lokaler. Företagets verksamhet präglas av klokhet och framsynthet i de olika affärsområdena och arbetet bedrivs i samverkan med kunder och ägare. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbe... Visa mer
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Företaget är ett kommunägt
allmännyttigt bostadsföretag som ska tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter.
Topbostäder förvaltar drygt 2100 hyresrätter och ett åttiotal kommersiella lokaler. Företagets
verksamhet präglas av klokhet och framsynthet i de olika affärsområdena och arbetet bedrivs i
samverkan med kunder och ägare. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar
för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina
hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och under de senaste två åren har drygt 300 nya lägenheter
färdigställts för att ta emot hyresgäster. Ytterligare nyproduktioner planeras under 2021.
Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag med ett starkt kund- och
medarbetarfokus.
Birkarlagatan 12 . 982 36 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se


Topbostäder AB söker personal

Då två av våra värdefulla medarbetare pensioneras söker vi personal. En fastighetsskötare till vår
grupp som sköter drift och underhåll av våra fastigheter och en erfaren Drifttekniker.
Dina erfarenheter: Tidigare erfarenhet som drifttekniker samt gärna dokumenterad utbildning
inom drift och underhåll. Önskvärt är också el-behörighet, auktorisation B samt erfarenhet av
datoriserad styrning och övervakning. Vi ser också gärna att du har VVS kunskaper.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-01-31 men gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning
av tjänsten.
Skicka din ansökan till [email protected] eller med brev till adress TOP
bostäder AB, Birkarlagatan 12, 982 36 Gällivare. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Märk ansökan: "Tjänst Fastighetsskötare" eller "Tjänst Drifttekniker

Kontaktperson vid frågor om tjänsten som Fastighetsskötare är
Kenneth Apelqvist, förvaltningschef, e-post: [email protected]
Mikael Isaksson, områdesförvaltare, e-post: [email protected]
Kontakta oss via e-post ovan eller via vår vxl 0970-255 00

Kontaktperson vid frågor om Drifttekniker tjänsten är
Tomas Johansson, driftansvarig, e-post: [email protected].
Thomas Pääjärvi, arbetsledare, e-post: [email protected]
Kontakta oss via e-post ovan eller via vår vxl 0970-255 00

Fastighetsskötare
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
. Åtgärdande av felanmälningar
. Tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska system
. Inre och yttre skötsel samt rondering av fastigheterna
. Snöröjning och halkbekämpning vintertid

Drifttekniker
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
. Förebyggande och löpande underhåll, samt ronderingar och driftoptimeringar av
värmecentraler/-system och ventilationsanläggningar.
. Felsökningar och service på anläggningar.
. Reparationer och underhåll.

Krav för tjänsterna:
. B-körkort.
. Svenska i tal och skrift Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker en fastighetsskötare till Gällivare
Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett plus.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m. april med chans till förlängning.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-02-28. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Arbetsledare Daniel Holmgren via epost [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Topbostäder AB söker en fastighetsskötare till kommunala verksamheten.

Topbostäder AB söker en fastighetsskötare till kommunala verksamheten Vi söker en fastighetsskötare till vår grupp som sköter drift och underhåll av dom kommunala fastigheterna som Topbostäder förvaltar. Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Företaget är ett kommunägt allmännyttigt bostadsföretag som ska tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter. Topbostäder förvaltar drygt 2100 hyresrätter och ett åttiotal kommersiel... Visa mer
Topbostäder AB söker en fastighetsskötare till kommunala verksamheten

Vi söker en fastighetsskötare till vår grupp som sköter drift och underhåll av dom kommunala fastigheterna som Topbostäder förvaltar.
Topbostäder är en viktig aktör i utvecklingen av Gällivare kommun. Företaget är ett kommunägt allmännyttigt bostadsföretag som ska tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter. Topbostäder förvaltar drygt 2100 hyresrätter och ett åttiotal kommersiella lokaler. Företagets verksamhet präglas av klokhet och framsynthet i de olika affärsområdena och arbetet bedrivs i samverkan med kunder och ägare. Det är närmare 60 personer anställda i dagsläget som arbetar för att erbjuda hyresrätter med hög servicegrad, flexibelt boende samt goda livsmiljöer för sina hyresgäster i en naturnära miljö.
Det händer mycket i företaget och under de senaste två åren har drygt 300 nya lägenheter färdigställts för att ta emot hyresgäster. Ytterligare nyproduktioner planeras under 2020 och 2021.
Topbostäder har påbörjat resan till att bli ett modernt bostadsbolag med ett starkt kund- och medarbetarfokus.

Dina egenskaper: Du är en person som tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, hyresgästen och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna sökande av både kvinnor och män.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Åtgärdande av felanmälningar
- Tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska system
- Inre och yttre skötsel samt rondering av fastigheterna
- Snöröjning och halkbekämpning vintertid

Krav för tjänsten:
- B-körkort.
- Svenska i tal och skrift

Tjänsten är heltid och en tillvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Vi vill ha din ansökan senast 2020-09-20 men gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. Skicka din ansökan till [email protected] eller med brev till adress TOP bostäder AB, Föreningsgatan 4, 982 31 Gällivare. Ange gärna referenser och ev löneanspråk.
Märk ansökan: "Tjänst Fastighetsskötare".

Kontaktperson vid frågor om tjänsten är Per Karlsson, områdesförvaltare,
tel. 0970-255 00 vx, e-post: [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare - sommarjobb

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Fastighetsskötare (säsong) till Gällivare

Vi har behov av medarbetare som kan förstärka vår verksamhet med både kortare och längre vikariat under växtsäsongen, med utgångspunkt från ca 1 Juni och som  längst 30 september 2020. Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. 

Du kommer att arbeta med inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, fastighetsreparationer, tillsyn, kundkontakter, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning. Du har gärna goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen behöver du ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet.

Övervägande av våra tjänster kräver B-körkort men det finns några platser där inget körkort krävs. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 29 februari 2020. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kontakta oss via formuläret.

 


Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Beredare till fastighetsservice SMD

Beredare till fastighetsservice SMD Om företaget / verksamheten Till funktionen Fastighetsservice i Malmberget söker vi nu en person som bereder/ planerar dagligen förekommande arbeten inom fastighetsunderhåll och hantering av felanmälan. Om tjänsten Fastighetsservice ingår i sektionen SMD (Södra Malmförädling Driftservice). SMD Fastighet är verksamma inom ett flertal områden som spänner över fastighetsunderhåll, hantering av felanmälan, hantering av f... Visa mer
Beredare till fastighetsservice SMD

Om företaget / verksamheten
Till funktionen Fastighetsservice i Malmberget söker vi nu en person som bereder/ planerar dagligen förekommande arbeten inom fastighetsunderhåll och hantering av felanmälan.

Om tjänsten
Fastighetsservice ingår i sektionen SMD (Södra Malmförädling Driftservice). SMD Fastighet är verksamma inom ett flertal områden som spänner över fastighetsunderhåll, hantering av felanmälan, hantering av fastighets- och byggåtgärder, mark, skog och snöbekämpning, kontorslager, posthantering, skyltverkstad samt skåp- och gruvlampservice. Som beredare så kommer du att ingå i en arbetsgrupp på ca 15 personer.

Dina kvalifikationer
Du som söker bör ha goda kunskaper i frågor som fastighetsunderhåll eller erfarenhet av liknande underhåll, samt vara serviceinriktad och flexibel. Meriterande är om du arbetat med liknande arbetsuppgifter samt även om du besitter kunskap om LKAB:s verksamhet och industriområde i Malmberget och då mer specifikt byggnaderna inom industriområdet. Du skall ha en slutförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot bygg eller motsvarande. LKAB eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser och ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Övrig information
Stationeringsort: Malmberget Skiftform: dagtid. Körkortskrav B. För ytterligare information kontakta gärna produktionschef Johan Morén på telefon 0970-76411. Du är välkommen att skicka in din ansökan via länken. Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

TOP bostäder AB i Gällivare söker erfarna serviceinriktade Drifttekniker

TOP bostäder AB är ett kommunalt helägt bostadsbolag, med 60 anställda, som verkar inom Gällivare kommun. Vi förvaltar ett bostadsbestånd om ca 2 000 lägenheter och ca 25 000 kvm lokalytor och har även ett förvaltningsuppdrag för Gällivare kommuns verksamhetslokaler. För mer information om Gällivare kommun gå in på www.gellivare.se Föreningsgatan 4 . Box 130, 982 21 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se TOP bostäder AB i Gällivare söker 2 st e... Visa mer
TOP bostäder AB är ett kommunalt helägt bostadsbolag, med 60 anställda, som verkar
inom Gällivare kommun. Vi förvaltar ett bostadsbestånd om ca 2 000 lägenheter och ca
25 000 kvm lokalytor och har även ett förvaltningsuppdrag för Gällivare kommuns verksamhetslokaler.

För mer information om Gällivare kommun gå in på www.gellivare.se

Föreningsgatan 4 . Box 130, 982 21 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se

TOP bostäder AB i Gällivare söker 2 st erfarna och serviceinriktade
Drifttekniker, varav det i en av tjänsterna ingår arbetsledning.

Dina egenskaper:
Du är en person som tycker om lagarbete och har ett positivt sätt till
arbete, hyresgäster och dina arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid dina
personliga egenskaper.
Din placering:
Du kommer ingå i en mindre grupp drifttekniker, totalt 6 st.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
. Förebyggande och löpande underhåll av värmecentraler/-system och
ventilationsanläggningar
. Rondering och driftoptimering av värmecentraler/-system och ventila
tionsanläggningar
. Felsökning och service på anläggningar
. Reparationer och underhåll
. Arbetsledning/samordning av drifttekniker

Dina erfarenheter:
Tidigare erfarenhet som maskinist/fastighetsskötare/drifttekniker samt
gärna dokumenterad utbildning inom drift och underhåll. Önskvärt är
också el-behörighet, auktorisation B samt erfarenhet av datoriserad
styrning och övervakning.

Krav för tjänsten:
. B-körkort.
. Svenska i tal och skrift
Tjänsterna är heltid och tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställningar sker
fortlöpande under anställningstiden.

Din ansökan skall vara oss tillhanda senast 2020-01-31 under adress
TOP bostäder AB, Föreningsgatan 4, 982 31 Gällivare eller via mail till
[email protected]. Referenser och ev löneanspråk anges.
Märk ansökan: "Tjänst Drifttekniker".
Kontaktperson vid frågor om tjänsten är Tomas Johansson, driftansvarig,
tel. 0970-255 00 vx, e-post: [email protected] Visa mindre

TOP bostäder AB i Gällivare söker en Områdesförvaltare

TOP bostäder AB är ett kommunalt helägt bostadsbolag, med 60 anställda, som verkar inom Gällivare kommun. Vi förvaltar ett bostadsbestånd om ca 2 000 lägenheter och ca 25000 kvm lokalytor och har även ett förvaltningsuppdrag för Gällivare kommuns verksamhetslokaler. För mer information om Gällivare kommun gå in på www.gellivare.se Föreningsgatan 4 . Box 130, 982 21 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se TOP bostäder AB i Gällivare söker en Områd... Visa mer
TOP bostäder AB är ett kommunalt helägt bostadsbolag, med 60 anställda, som verkar
inom Gällivare kommun. Vi förvaltar ett bostadsbestånd om ca 2 000 lägenheter och ca
25000 kvm lokalytor och har även ett förvaltningsuppdrag för Gällivare kommuns verksamhetslokaler.

För mer information om Gällivare kommun gå in på www.gellivare.se
Föreningsgatan 4 . Box 130, 982 21 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se

TOP bostäder AB i Gällivare söker en Områdesförvaltare
Dina egenskaper:
Tidigare erfarenhet inom arbetsledning är önskvärt. Arbetet medför
mycket kontakter med våra hyresgäster varför social kompetens är
viktigt. Goda datakunskaper är ett krav samt en förmåga att uttrycka sig
väl i tal och skrift. Du kommer att använda bil i tjänsten varför även
B-körkort är ett krav.

Din placering:
Du kommer att ingå i en fastighetsskötargrupp som består av 10 st
personer och som sköter drift och underhåll av dom kommunala fastigheter
som TOP bostäder förvaltar (skolor, förskolor, industrilokaler mm).

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
. Arbetsleda en grupp fastighetsskötare
. Ansvara för rep och löpande underhåll inom det egna fastighetsområdet
. Kontakter med hyresgäster och entreprenörer
. Ansvar för budgetuppföljning inom verksamhetsområdet
. Utföra lägenhetsbesiktningar
. Analys och uppföljning av mediaförbrukningar

Tjänsten är heltid och ett vikariat i 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställning
sker fortlöpande under anställningstiden.

Din ansökan skall vara oss tillhanda senast 2020-01-17 under adress
TOP bostäder AB, Föreningsgatan 4, 982 31 Gällivare eller via mail till
[email protected]. Referenser och ev löneanspråk anges.
Märk ansökan: "Tjänst Områdesförvaltare".

Kontaktperson vid frågor om tjänsten är Kenneth Apelqvist, förvaltningschef,
tel. 0970-255 00 vx, e-post: [email protected] Visa mindre

TOP bostäder AB söker två st fastighetsskötare.

TOP bostäder AB är ett kommunalt helägt bostadsbolag, med 60 anställda, som verkar inom Gällivare kommun. Vi förvaltar ett bostadsbestånd om ca 2 000 lägenheter och ca 25000 kvm lokalytor och har även ett förvaltningsuppdrag för Gällivare kommuns verksamhetslokaler. För mer information om Gällivare kommun gå in på www.gellivare.se Föreningsgatan 4 . Box 130, 982 21 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se TOP bostäder AB söker två st fastighetsskö... Visa mer
TOP bostäder AB är ett kommunalt helägt bostadsbolag, med 60 anställda, som verkar
inom Gällivare kommun. Vi förvaltar ett bostadsbestånd om ca 2 000 lägenheter och ca
25000 kvm lokalytor och har även ett förvaltningsuppdrag för Gällivare kommuns verksamhetslokaler.

För mer information om Gällivare kommun gå in på www.gellivare.se
Föreningsgatan 4 . Box 130, 982 21 Gällivare Tel 0970-255 00 . www.topbostader.se

TOP bostäder AB söker två st fastighetsskötare

Dina egenskaper:
Du är en person som tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt
till arbetet, hyresgästen och dina arbetskamrater. Det är även viktigt
att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga
upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina
personliga egenskaper.
Din placering:
Du kommer att ingå i en fastighetsskötargrupp som består av 10 st
personer och som sköter drift och underhåll av dom kommunala fastigheter
som TOP bostäder förvaltar (skolor, förskolor, industrilokaler mm).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
. Åtgärdande av felanmälningar
. Tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska
system
. Inre och yttre skötsel samt rondering av fastigheterna
. Snöröjning och halkbekämpning vintertid
Krav för tjänsten:
. B-körkort.
. Svenska i tal och skrift

Tjänsten är heltid och ett vikariat i 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Anställning
sker fortlöpande under ansökningstiden.
Din ansökan skall vara oss tillhanda senast 2020-01-17 under adress
TOP bostäder AB, Föreningsgatan 4, 982 31 Gällivare eller via mail till
[email protected]. Referenser och ev löneanspråk anges.
Märk ansökan: "Tjänst Fastighetsskötare".

Kontaktperson vid frågor om tjänsten är Per Karlsson, områdesförvaltare,
tel. 0970-255 00 vx, e-post: [email protected] Visa mindre

Vaktmästare till Tallbackaskolan/Tallbacka förskola

Ansök    Sep 4    Gällivare kommun    Skolvaktmästare
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Tallbackaskolan är en världsarvsskola med drygt 400 barn i åldern 6-16 år, som ligger på Mellanområdet, mitt emellan Malmberget och Gällivare. Atmosfären präglas av öppenhet och nyfikenhet inför nya sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt på pedagogiska samtal och kollegialt lärande, vilket är drivkraften i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Fastighetsskötsel, inklusive felanmälan till vår fastighetsägare.
Reparera och byta ut trasiga inventarier, vid behov även datorutrustning Transporter till, från och mellan skolorna Systematiskt brandskyddsarbete, Lås- och larmsystem, Beställningar, leveransmottagning och fakturagranskning Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta serviceinriktat och vill bidra till att skapa en god och säker arbetsmiljö. Du är en del av verksamheten och kommer ofta i kontakt med skolbarn, pedagoger och andra anställda inom skolorna. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Utbildning
3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig Erfarenhet från vaktmästeri, hantverk eller liknande arbete Som person kan du ta stort eget ansvar, är kvalitetsmedveten och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs. Du är flexibel och har god organisationsförmåga. Sist men inte minst behöver du ha god fysik och rörlighet då arbetet ibland innebär tunga lyft och klättring på stegar.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 50%. Tillsvidareanställning

Tillträde
snarast

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Drifttekniker till Regionsfastigheter, Gällivare

Nu söker vi efter en kollega till oss på Regionsfastigheter i Gällivare! Vi skall utöka vår personalstyrka och söker dig som vill arbeta med och utveckla fastighetsdrift inom ett spännande fastighetsbestånd och i en utvecklande miljö. Vi söker Vi söker en drifttekniker. Krav är att du har gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet. Du har teknisk bakgrund i något av dessa områden: VA-, värme-, el-, kyl-, styr- eller luftbe... Visa mer
Nu söker vi efter en kollega till oss på Regionsfastigheter i Gällivare! Vi skall utöka vår personalstyrka och söker dig som vill arbeta med och utveckla fastighetsdrift inom ett spännande fastighetsbestånd och i en utvecklande miljö.

Vi söker
Vi söker en drifttekniker. Krav är att du har gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet. Du har teknisk bakgrund i något av dessa områden: VA-, värme-, el-, kyl-, styr- eller luftbehandlingssystem.  Körkort B är ett krav. Arbetsuppgifterna förutsätter att du ha datorvana. Meriterande är driftteknikerutbildning på högskolenivå och om du har intresse och erfarenhet av energifrågor.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är självständig, flexibel,  har godsamarbetsförmåga och är serviceinriktad. Det är meriterande om du har teknisk specialistkunskap och förstår det fackmässiga aspektera av arbetet särskilt bra.

Det här får du arbeta med
Som drifttekniker hos oss har du ett varierande arbete där du ingår i vår specialistgrupp. Du arbetar självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd på Gällivare sjukhus. Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att medverka i tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av våra förvaltningsobjekt.
Huvudinriktningen ligger på förebyggande och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr-, och luftbehandlingssystem. Du kommer att vara med och utveckla teknikkompetensen inom området leverera det kunden önskar och verksamheten kräver.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid, 40 h/vecka. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker alt VS montör , Gällivare sjukhus

Arbetsplats: Gällivare sjukhus Referensnummer: 198281 Om arbetsplatsen Division service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vårt uppdrag är att ge stöd och god service till sjukvården och folktandvården för att vården ska kunna ägna sig åt sin huvudsakliga uppgift, att ta hand om länets patienter. Våra ledord - helhetssyn, samverkan och flexibilitet - genomsyrar vår verksamhet och vägleder oss i hur vi levererar tjänster till vår... Visa mer
Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 198281


Om arbetsplatsen
Division service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vårt uppdrag är att ge stöd och god
service till sjukvården och folktandvården för att vården ska kunna ägna sig åt sin huvudsakliga uppgift, att ta hand om länets patienter. Våra ledord - helhetssyn, samverkan och flexibilitet - genomsyrar vår verksamhet och vägleder oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.


Arbetsuppgifter
Vi skall utöka vår personalstyrka och söker dig som vill arbeta med och utveckla fastighetsdrift inom ett spännande fastighetsbestånd och i en utvecklande miljö.
Du ska vara med och utveckla teknikkompetensen inom området och vara beredd att leverera det kunden önskar och verksamheten kräver. Du kommer att ingå i vår specialistgrupp och arbeta självständigt
med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd på Gällivare sjukhus. Det innebär att du kommer att medverka i
tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av våra förvaltningsobjekt. Huvudinriktningen ligger på förebyggande
och felavhjälpande underhåll av olika system i våra byggnader och anläggningar såsom VA-, värme-, el-, kyl-, styr-, och luftbehandlingssystem.


Din bakgrund
Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande i kombination med yrkeserfarenhet alternativt driftteknikerutbildning på högskolenivå. Du bör ha praktisk erfarenhet av de olika system som förekommer inom fastighetsdrift. Som person är du ansvartagande och driven och tilltalas av arbete i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Du skall kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna förutsätter att du har datorvana. Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av energifrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav.


Anställningsfakta
Tillsvidareanställning, heltid, tillträde efter överenskommelse.Vill du veta mer?

Robert Byström, driftchef 0970-19280 [email protected]
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med
bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kristina Marttala, Kommunal 0970-19409
Sista ansökningsdag är den: 2019-08-31 Visa mindre

Fastighetsskötare till Sporthallen Malmberget

En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Vi är till för kommunens medborgare och syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. Tjänsten har för närvarande sin placering på Sim och Sporthallen i Malmberget, men arbete på övriga anläggningar förekommer.

Arbetsuppgifter
Fastighetsskötarna ansvarar för drift- och underhållsarbete på förvaltningens sim-, och sporthallar. Dina arbetsuppgifter blir primärt att inom våra anläggningar utföra drift- och underhållsarbete samt övrig fastighetsskötsel. Det omfattar bl.a. återkommande kontroller, reparationer, tillsyn och skötsel samt akutservice. Arbetet utförs med hög grad av självständighet.
Du kommer att ingå i team av 3 fastighetsskötare som även bemannar bowlinghallen. Arbetsformen är skiftgång som är fördelat på för- och eftermiddagar. Vid behov kan det även förekomma arbete med bassängbevakning och övriga badmästaruppgifter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.

Kvalifikationer
Du har gärna någon teknisk bakgrund och/eller annan kompetens inom bad-, sportanläggningar. Det är meriterande om du har EL-behörighet. B-körkort är ett krav.

Arbetet utförs i nära kontakt med olika medarbetare på våra anläggningar och därför ska du ha lätt för sociala kontakter och kunna skapa förtroendefulla relationer. Din förmåga att samarbeta och anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar är viktiga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Drifttekniker västra Norrbotten

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

ISS Teknik & Energi har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker Drifttekniker till vårt team. Rollen som Drifttekniker I rollen som drifttekniker kommer du att utföra för tillsyn och skötsel, samt felavhjälpande underhåll för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. Utgångsort som vi ser som lämplig, Gällivare, Porjus eller Jokkmokk. Resor förekommer i tjänsten. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll: Ansvara för att efterleva och utveckla gemensamt fastställd driftplan. 


Ansvara för tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna och förebyggande arbete i enlighet med driftplan. 


Ansvara för felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna. 


Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer. 


Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder. 


Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer. 


Att utföra systematiskt brandskyddsarbete. 


Uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund. 


Bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster. 
Kompetensprofil Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets-/driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad. Specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation är meriterande. El är extra meriterande. B-körkort är ett krav.
Du är en god administratör och du har goda datakunskaper, vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist. Personliga egenskaper Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera service i världsklass. Vidare är du en god ambassadör för ISS och delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Du har ett öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Ansökan Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Joakim Burman på 076-141 92 51 eller [email protected]. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetstekniker västra Norrbotten

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

ISS Teknik & Energi har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker fastighetstekniker till vårt team. Rollen som Fastighetstekniker I rollen som fastighetstekniker kommer du att utföra för tillsyn och skötsel, samt felavhjälpande underhåll för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund. Utgångsort som är lämplig, Gällivare, Porjus eller Jokkmokk. Resor förekommer i tjänsten. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll: Efterleva och utveckla en gemensamt fastställd driftplan. 


Utföra tillsyn och skötsel genom regelbunden kontroll av all teknisk utrustning, byggnad och funktioner i fastigheterna samt förebyggande arbete i enlighet med driftplan. 


Utföra felavhjälpande underhåll genom felsökning och åtgärder av uppkomna fel på tekniska installationer, byggnad och andra funktioner i fastigheterna. 


Se till att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer. 


Ta fram förslag på förbättringsåtgärder. 


Vid behov ansvara uppföljning av underentreprenörer. 


Utföra systematiskt brandskyddsarbete. 


Arbeta med uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund. 


Bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster. 
Kompetensprofil 
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en YH-utbildning inom fastighets/ driftteknik eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Gärna en specialinriktning mot El, VVS, kyla, styr- och reglerteknik eller ventilation. Inriktning mot El är extra meriterande. B-körkort är ett krav.Du har förmåga att vid felavhjälpande underhåll snabbt kunna avgöra om du kan göra arbetet själv eller behöver anlita någon specialist. 
Personliga egenskaper 
Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera service. Vidare är du en god ambassadör för ISS och delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Du har ett öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Ansökan Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Joakim Burman på 076-141 92 51 eller [email protected]. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre