Lediga jobb som Driftchef, fastighet i Gällivare

Se lediga jobb som Driftchef, fastighet i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till Aitik

Ansök    Jul 9    Compass Group AB    Driftchef, fastighet
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vi söker en passionerad, nyfiken Enhetschef/Unit Manager som ska fortsätta inspirera och bygga ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum och verka för en långsiktig och god kundrelation. I rollen som Enhetschef har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du ansvarar för enhetens budget och resultat samt kund- och personalansvar och str... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt

Vi söker en passionerad, nyfiken Enhetschef/Unit Manager som ska fortsätta inspirera och bygga ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum och verka för en långsiktig och god kundrelation.

I rollen som Enhetschef har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du ansvarar för enhetens budget och resultat samt kund- och personalansvar och strävar efter kontinuerlig utveckling och förbättringar tillsammans med team och kund.

Du leder och rapporterar verksamheten mot uppsatta mål i nära samarbete med medarbetare, närmaste chef och huvudkontorets stödfunktioner. Att arbetet sker enligt lagar, avtal och Compass Groups policies och rutiner är en självklarhet.

Om Aitik

Compass Group är utvald tjänsteleverantör till Boliden och på Aitik ansvarar vi för lokalvård, kiosk och restaurang samt varumaskiner. Vi levererar våra tjänster 365 dagar om året och du kommer leda ett team som består av drygt 20 medarbetare inklusive restaurangchef och arbetsledare.

Vem är du?

• Du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom personalintensiv bransch. Akademiska meriter är ett plus.
• Du har minst fem års erfarenhet i arbetsledande position med personal– och resultatansvar.
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar.
• Du är en naturlig ledare och har förmågan att coacha, leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling.
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är försäljningsorienterad och vet hur man vårdar och behåller goda relationer med kunder och medarbetare.
• Du är kvalitets- och resultatinriktad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar och gillar fartfyllda dagar.
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
• Du har mycket goda kunskaper i Office365.
• Du har körkort.

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Gruppchef Gällivare/Kiruna

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir l... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Riksbyggen söker  Gruppchef Fastighetsservice  till Gällivare/Kiruna

Riksbyggen söker en gruppchef till fastighetsservice i Malmfälten. Som arbetsledare kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer ha kostnads- och personalansvar. Du kommer att vara ansvarig för arbetsledningen av gruppen samt naturlig kontaktperson, intent och externt, gentemot andra roller som arbetar med kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 


Vad ska du göra?
Som gruppchef kommer du att få en chef- och ledarroll för en grupp med fastighetskötare, reparatörer och drifttekniker som arbetar i orterna Gällivare och Kiruna. Ditt arbete innebär att du planerar och leder arbetet så att resurserna används på bästa sätt. En annan viktig del av arbetet kommer vara uppföljning av arbetsorderhantering och uppföljning av kostnadsbudget tillsammans med leveranschefen. Du kommer ha kostnadsansvar och ansvarar för att säkerställa att vi håller budget för din avdelning och att nå uppsatta mål inom kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer ha arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning. I rollen som gruppchef är det viktigt att arbeta nära medarbetarna och du kommer förväntas vara med och stötta upp i det dagliga arbetet om verksamheten behöver det.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av både våra kunder och medarbetare och som har förmåga att se och möta våra kunders behov samt utveckla och stötta våra medarbetare. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som chef och ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra.

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning vid högskola/universitet alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet inom inom fastighetsbranschen eller annan tjänstesektor. Som gruppchef krävs tidigare erfarenhet av personal-, resultat- och budgetansvar samt att man har visat på en god förmåga att kunna leda andra människor. Du har också arbetat administrativt tidigare, har god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 10 april 2022. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maritha Nordström, Marknadsområdeschef Norr, [email protected], eller på telefon 0920-200 196.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre