Lediga jobb som Maskinreparatör i Gällivare

Se lediga jobb som Maskinreparatör i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

BEV-Tekniker till Sandvik

Vill du vara en del av Sandviks framgångsrika team inom gruvindustrin? Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande elfordonstekniker som vill arbeta med framtidens teknik och som vill bidra till att säkerställa en smidig och effektiv drift för våra kunder. Kanske arbetar du idag som servicetekniker och är redo att ta nästa steg i din yrkesmässiga utveckling? Ansvarsområden och arbetsuppgifter: Utföra felsökning, underhåll och reparation av gruvmaskiner ho... Visa mer
Vill du vara en del av Sandviks framgångsrika team inom gruvindustrin? Vi söker nu en engagerad och ansvarstagande elfordonstekniker som vill arbeta med framtidens teknik och som vill bidra till att säkerställa en smidig och effektiv drift för våra kunder. Kanske arbetar du idag som servicetekniker och är redo att ta nästa steg i din yrkesmässiga utveckling?
Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
Utföra felsökning, underhåll och reparation av gruvmaskiner hos våra kunder
Dokumentera och rapportera utförda arbeten, felrapporter och reservdelslistor
Delta aktivt i förbättringsarbete för att optimera kundnöjdhet och effektivitet
Identifiera och rapportera eventuella säkerhetsrisker eller incidenter på arbetsplatsen

Arbetstider och arbetsplats: Tjänsten omfattar dagtid under jord och i 7-7-skift, du arbetar tisdag till måndag. Gällande kollektivavtal är tjänstemannaavtal och kontaktperson är Monica Johansson, 070–5172570.
Önskad profil:
Genuint intresse för maskiner och ny teknik
Relevant gymnasieutbildning inom industri eller teknik, eller motsvarande erfarenhet
Grundläggande kunskaper inom el
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort är ett krav

Om du har erfarenhet av gruvindustrin, certifiering inom högspänning eller kunskap inom hydraulik så är det en bonus.
Varför du ska söka tjänsten: Som en del av Sandvik får du möjlighet att vara med i framkant gällande teknisk utveckling och framtidens maskiner. Vi erbjuder en stabil arbetsplats i en framåtlutad och stark industrikoncern, där det går bra ekonomiskt. Du kommer att ha möjlighet till både kompetens- och yrkesmässig utveckling. Vi värdesätter en bra gemenskap och en öppen och positiv arbetskultur. Dessutom erbjuder vi förmåner som främjar trivsel och balans i arbetslivet.
Om du är nyfiken, ansvarstagande, självgående och vill ta del av Sandviks spännande resa, vänta inte med att skicka in din ansökan. Det går snabbt, du svarar på några frågor och sedan är du klar, vi rekryterar löpande och kontaktar dig när vi går vidare i processen.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Sandvik Mining and Rock Solutions är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande leverantör av maskiner, verktyg, reservdelar, service, digitala lösningar och teknologier för ökad hållbarhet ?för gruv- och anläggningsindustrin. Tillämpningsområden omfattar bergborrning, bergavverkning, lastning och transportlösningar, tunneldrivning och stenbrytning. Omsättningen 2022 var cirka 57 miljarder SEK och antalet anställda omkring 16 ?200.? Visa mindre

Serviceman

Vi behöver förstärka vårt kundcenter i Gällivare med en verkstadsmedarbetare och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Serviceavdelningen, som du kommer tillhöra har som primär uppgift att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella lättare skador, plocka och lasta maskiner och artiklar enligt säljorder. Är du intresserad av maskiner och service så är det här jobbet för di... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt kundcenter i Gällivare med en verkstadsmedarbetare och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus. Serviceavdelningen, som du kommer tillhöra har som primär uppgift att ta emot returnerade maskiner och artiklar från befintliga byggprojekt, serva och reparera eventuella lättare skador, plocka och lasta maskiner och artiklar enligt säljorder. Är du intresserad av maskiner och service så är det här jobbet för dig!
 
Om rollen
Som serviceman har du en viktig roll i vår verksamhet då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst är ansvarig för att ta emot returnerade bygg- och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Utöver det genomför du besiktning och enklare funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material. Allt som kommer i retur registreras i vårt affärssystem, så du behöver ha viss datavana.
Den arbetsgrupp du kommer ingå i hjälps åt med sina olika uppgifter så du kan se fram emot omväxlande uppgifter som en del av din vardag hos oss!
 
Om dig
Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. 
Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse och har du dessutom truckkort är det meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.
 
Vilka är vi?
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
 
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår TF Kundcenterchef Thomas Stålnacke på 073-3372309 eller [email protected]
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
 
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre

Verkstadsmekaniker

Vi söker driftiga allround mekaniker som vill vara med och ta hand om vår kunds maskinpark. Är du en positiv, ansvarsfull lagspelare så kommer du passa bra in i detta arbetslag. Arbetet präglas av samarbete och ömsesidig support där du förväntas stötta dina kollegor och användarna av maskinerna. Arbetsbeskrivning: I rollen som verkstadsmekaniker kommer du att jobba med service, underhåll och reparationer av kundens maskinpark. Fordon som du kommer arbeta ... Visa mer
Vi söker driftiga allround mekaniker som vill vara med och ta hand om vår kunds maskinpark.
Är du en positiv, ansvarsfull lagspelare så kommer du passa bra in i detta arbetslag. Arbetet präglas av samarbete och ömsesidig support där du förväntas stötta dina kollegor och användarna av maskinerna.

Arbetsbeskrivning:
I rollen som verkstadsmekaniker kommer du att jobba med service, underhåll och reparationer av kundens maskinpark.
Fordon som du kommer arbeta med är exempelvis hjullastare, grävmaskiner, dumprar och banddrivna maskiner.


Kvalifikationer:
Vi ser att du har ett genuint intresse för maskiner och fordon. Som person är du driven, uppfinningsrik och gillar problemlösning.
Har du tidigare erfarenhet av maskiner med hydraulik och elektroniska system är detta ett stort plus.
För denna roll behöver du kunna tala svenska eller engelska flytande och det är viktigt att du har ett B-körkort.

Arbetet innefattar skiftgång med arbete 7 dagar -ledig 7 dagar.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen krävs att du är en engagerad, arbetsvillig lagspelare med en positiv attityd.
Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig bättre.
 
Intresserad?

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter.
Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Wanhainen, [email protected]
Tillträde sker enligt ök.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hesselberg söker skiftgående fältmekaniker till Gällivare

Ansök    Jul 14    Hesselberg Maskin AB    Maskinreparatör
Har du ett stort intresse för motorer och maskiner? Gillar du felsökning och problemlösning? Då har du nu chansen att få vara med på en pågående och spännande tillväxtresa! Hesselberg Maskin söker nu servicetekniker till sitt duktiga team i Gällivare. Här får du möjlighet att jobba med moderna Komatsumaskiner. Tjänsterna tillsätts fortlöpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss! Kontakper... Visa mer
Har du ett stort intresse för motorer och maskiner? Gillar du felsökning och problemlösning?
Då har du nu chansen att få vara med på en pågående och spännande tillväxtresa!
Hesselberg Maskin söker nu servicetekniker till sitt duktiga team i Gällivare.
Här får du möjlighet att jobba med moderna Komatsumaskiner.
Tjänsterna tillsätts fortlöpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss!
Kontakperson serviceledare Joel Unander, 070-601 00 73 alternativt mail [email protected]
Om Hesselberg maskin AB
Hesselberg maskin AB är ett dotterbolag till Sigurd Hesselberg AS. Vår verksamhet är främst mot gruvbranschen med försäljning och service, samt även övriga entreprenadkunder med service och underhåll. Vi är leverantör för Komatsu.
Hesselbergkoncernen Norge och Sverige har över 350 anställda och är ett ekonomiskt solid och norskt ägt företag med verksamhet på flera marknader.
Hesselberg Maskin AS är en av byggbranschens största maskinleverantörer med landsomfattande försäljnings- och servicenät. Sedan ett par år tillbaka har man verksamhet i Sverige på orterna Kiruna och Gällivare. Visa mindre

Mekaniker Truckverkstad Aitik

Ansök    Mar 9    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång. Det kommer framöver att ändras arbetstider till dygnet runt skift varvid man kan behöva byta skift då vi behöver fler skiftlag. Utbildning/Erfarenhet Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett teknisk... Visa mer
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.
Det kommer framöver att ändras arbetstider till dygnet runt skift varvid man kan behöva byta skift då vi behöver fler skiftlag.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårt arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och bemötande. B-körkort är ett krav.
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.
Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av driftledare Karl-Johan Frölin tel: 070-301 11 69, arbetsledare Frank Johansson 070 360 21 51, Anders Abrahamsson 070 329 54 12 och Tomas Larsson 070 269 46 47.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn tfn 0970-72 94 77.

Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Maria Ömalm 070 6013431.


Sista ansökningsdag 14 april 2023

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Servicetekniker sökes till Norra Norrland

Ansök    Mar 9    Selecta AB    Maskinreparatör
Är du intresserad av att arbeta i ett marknadsledande företag med många kundkontakter och en produkt som sprider glädje, är du sugen på en rolig utmaning inom service med varierande utmaningar? Trivs du med att arbeta med mycket frihet under ansvar, Då kan det vara dig vi söker! Om tjänsten I rollen som Servicetekniker (Technical Joy Ambassador) kommer du att serva samt utföra reparationer på våra kaffemaskiner. I ansvaret ingår även installationer av de... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta i ett marknadsledande företag med många kundkontakter och en produkt som sprider glädje, är du sugen på en rolig utmaning inom service med varierande utmaningar? Trivs du med att arbeta med mycket frihet under ansvar, Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker (Technical Joy Ambassador) kommer du att serva samt utföra reparationer på våra kaffemaskiner. I ansvaret ingår även installationer av dessa. Detta är en spännande möjlighet för dig med ett tekniskt intresse, som brinner för service. Du kommer tillhöra Luleå-kontoret men utgångspunkt Gällivare. Din bostadsort kan alltså därför vara en annan än Gällivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Enstaka övernattningar per månad kan komma att ingå i tjänsten.Som Servicetekniker jobbar du självständigt men i tätt samarbete med övriga organisationen. Du utför underhållsarbete och reparationer av maskiner ute hos klienter. Exempel på ansvarsområden/arbetsuppgifter:

- Ansvara för installationer och övriga maskinrörelser inom ditt område

- I samband med installationer utbildar du våra kunder/medarbetare i skötsel av maskinerna.

- Stötta lokal drift där det bäst behövs för stunden, vilket innebär att du utbildas i att serva och reparera maskiner för att vi ska bli ett så bra och framgångsrikt team som möjligt.

Vem är du?

För att trivas bör du ha intresse av ny teknik, du uppskattar att planera ditt eget arbete och att arbeta självständigt. Du har ett strukturerat arbetssätt och klarar av att hantera snabbt förändrade förutsättningar. Du kommer ofta vara första kontakten med Selecta varför en hög servicekänsla är väldigt viktig! Du bör vara självgående, ha ett trevligt bemötande och tycka om att ha ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalitet.

För denna tjänst ser vi även att du:

- Har Stort tekniskt intresse och är händig.

- Gärna har ett par års erfarenhet från liknande roll.

- Uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

- Har B-körkort (manuell & automat) då du reser i tjänsten.

Vad Selecta erbjuder:

En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder. Du kommer att arbeta i ett företag som bryr sig om din framtid, som ger kontinuerlig coaching och obegränsad tillgång till accelererad utbildning. Hos oss på Selecta kommer du vara en del av One Selecta som är en jämställd arbetsgivare. Vi strävar efter att uppmuntra jämställdhet, mångfald och inkludering bland vår arbetsstyrka.

Du får även:

- Friskvårdsbidrag

- Tillgång till Benify portalen med ett stort utbud av personalförmåner

Vi på Selecta strävar efter en jämställd arbetsplats, där olikheter tas tillvara. Mångfald ger fler perspektiv och vi strävar efter diversifiering, varför vi gärna ser kvinnliga sökande.

Tycker du att rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Service Leader, Stefan Langemar [email protected] Sista ansökningsdag är 23-04-09 men skicka gärna din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Om företaget

Selecta är ett av Europas ledande företag för innovativa mat-, snacks-, kaffe- och dryckeslösningar, både på kontoret och on-the-go. Med ett brett utbud av kända varumärken i världsklass erbjuder vi något för alla. Vårt primära syfte är att sprida glädje och förhöja dagen för alla de vi når med våra produkter och tjänster. För det är runt kaffemaskinen det händer. Det är där gemenskap och det sociala kittet kollegor emellan sker. Selecta är en arbetsgivare som vill erbjuda lika möjligheter för sina medarbetare. Vi är dedikerade till att uppmuntra jämlikhet, mångfald och inkludering i vår arbetsstyrka. Selecta finns i 16 länder i Europa, med huvudkontor i Schweiz. Här i Sverige finns vi på 32 orter och har över 400 medarbetare. Här kan du läsa mer om oss www.selecta.se Visa mindre

Underhållsmekaniker till Gällivare

Vi försätter växa och satsar stort på att stärka organisationen inom industriservice och till detta behöver vi just dig! Företaget är inne i en tillväxtfas där vi växer hos befintliga och nya kunder vilket innebär många spännande utmaningar. Arbetsbeskrivning Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Arbetet kommer att präglas av förebyggande ... Visa mer
Vi försätter växa och satsar stort på att stärka organisationen inom industriservice och till detta behöver vi just dig! Företaget är inne i en tillväxtfas där vi växer hos befintliga och nya kunder vilket innebär många spännande utmaningar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning ute i anläggningar hos våra kunder. Även deltagande i projekt är vanligt förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen.

Vår verkstad i Gällivare fungerar som en lokal plattform som tack vare kompetens och erfarenhet från tung industri kan stötta både lokala företag och samhället i den expansiva fas som pågår i området. Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Gällivare men då Jernbros kunder finns på flera platser i malmfälten är resor förekommande.

Vem är du?
Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav då du förväntas kunna resa i ditt jobb.

Detta erbjuder vi:


• Att få arbeta med kollegor och medarbetare som genuint brinner för att få svensk industri att snurra säkrare och mer effektivt
• En roll i ett företag som står inför en kraftig tillväxt de närmaste åren
• Ett arbete där du uppmuntras och förväntas ha en stor frihet under ansvar givet de befogenheter som är kopplade till denna roll
• En marknadsmässig lön
• Varierande och utmanande arbetsuppgifter 
• Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar 
• Friskvårdsbidrag.

 

Vi är beredda att satsa på dig!   

Upplysningar om tjänsten lämnas av Magnus Nilsson. tfn.0104830736. Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 2023-04-08.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I koncernen ingår, förutom Jernbro Industrial Services AB, även dotterbolaget Svenska GMK AB.
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se Visa mindre

Tekniker

Ansök    Dec 13    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Aitikområdet söker Tekniker Till UH samordningen Arbetsuppgifter Som Tekniker på UH samordningen kommer du att tillsammans med interna underhållsorganisationer ta fram planer för besiktningspliktig utrustning samt samordna tredjeparts besiktningar för hela Aitik. Du kommer att arbeta med en del administration men även aktivt ute i fält. I arbetsuppgifterna ingår bland annat besiktning av tryckbärare, lyftanordningar, hissar och portar, vilket kan inneb... Visa mer
Aitikområdet söker
Tekniker
Till UH samordningen

Arbetsuppgifter
Som Tekniker på UH samordningen kommer du att tillsammans med interna underhållsorganisationer ta fram planer för besiktningspliktig utrustning samt samordna tredjeparts besiktningar för hela Aitik.
Du kommer att arbeta med en del administration men även aktivt ute i fält.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat besiktning av tryckbärare, lyftanordningar, hissar och portar, vilket kan innebära arbete på hög höjd. Efter utförda besiktningar skall du administrera dessa samt göra löpande uppföljningar.
Du kommer även att vara hjälpsam vid reparation och nyinköp av kedjor, lyftblock och fallskydd, samt vara delaktig vid besiktning av dessa.
Du kommer arbeta i vårt system Maximo där vi hanterar bland annat arbetsorder, inköpsrekvisitioner och reservdelshantering.


I arbetet ingår ansvar för att instruktioner och rutiner upp­rättas som stödjer den verksamhet som bedrivs.
Du kommer även att deltaga aktivt i vårt driftssäkerhetsarbete med bland annat incident­rapportering och riskbedömningar.


Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en har relevant högskole- eller gymnasiekompetens med flerårig erfarenhet inom branschen. Meriterande om du har kunskaper och erfarenhet inom lagstiftning och krav för besiktningspliktig utrustning.
Utbildning i Fallsele, skylift, travers är även meriterande.

Tjänsten kräver att du har goda datorkunskaper samt en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska.
Kunskaper i officepaketet krävs då mycket arbete utföres i dessa program.
Som person bör du vara strukturerad, driven och resultatorienterad då det är ett självständigt arbete. Att leverera med kvalité och vara serviceinriktad är något du ständigt strävar efter.

B-körkort är ett krav.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Kim Falk, tfn 070-3625742.

Facklig information
Simon Granström Ledarna, tfn 0970- 72 9333, Anders Karlsson Unionen, tfn 0970 – 72 92 69.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Ulrika Johansson Kauppi, tel. 070-508 21 76, [email protected]
.
Sista ansökningsdag är den 2023-01-12

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Serviceman

Vi förstärker vår serviceavdelning och söker nu en serviceman Vi behöver förstärka vår serviceavdelning med ytterligare en till serviceman och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus! Om tjänsten Som serviceman har du en viktig roll i vår verksamhet då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst är ansvarig för ... Visa mer
Vi förstärker vår serviceavdelning och söker nu en serviceman

Vi behöver förstärka vår serviceavdelning med ytterligare en till serviceman och söker dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus!

Om tjänsten

Som serviceman har du en viktig roll i vår verksamhet då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service. Du ingår i ett team där du främst är ansvarig för att ta emot returnerade bygg – och anläggningsmaskiner och material från våra kunder. Utöver det genomför du besiktning och enklare funktionskontroller samt tvättar och rengör återlämnade maskiner och material.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Du är duktig på att se vad som behöver göras och gillar att ta egna initiativ och knyta nya kontakter. Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och det faller sig naturligt att leverera den bästa lösningen för kunden.

B-körkort är ett krav. Har du dessutom truckkort är det meriterande. Allt som kommer i retur registreras i vårt affärssystem, så har du viss datavana är det bra.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Jävdal, Kundcenterchef, på +46733372478 eller [email protected]

Vilka är vi?

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Visa mindre

Framtidens Mekaniker

Ansök    Jun 16    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Boliden söker Framtidens Mekaniker Till Gruvavdelningens Gräv & Borrmaskin Underhåll i Aitikgruvan Arbetsuppgifter Har du gedigen erfarenhet som Mekaniker och har en önskan om att anta nya utmaningar i yrkeslivet? Är du en lagspelare som drivs av att jobba med mekaniskt underhåll? Då kanske just du är vår nya kollega! Sektion Gräv och Borrmaskin Underhåll söker nu nya medarbetare till sitt underhålls team. Som Mekaniker på Gräv & Borr UH består arbetsu... Visa mer
Boliden söker
Framtidens Mekaniker
Till Gruvavdelningens Gräv & Borrmaskin Underhåll i Aitikgruvan

Arbetsuppgifter
Har du gedigen erfarenhet som Mekaniker och har en önskan om att anta nya utmaningar i yrkeslivet? Är du en lagspelare som drivs av att jobba med mekaniskt underhåll? Då kanske just du är vår nya kollega!


Sektion Gräv och Borrmaskin Underhåll söker nu nya medarbetare till sitt underhålls team. Som Mekaniker på Gräv & Borr UH består arbetsuppgifterna i huvudsak av mekaniskt före­bygg­ande- och avhjälpande under­håll i fält av produktionsavdelningens grävmaskin­er och borriggar. Du ingår i ett team om 8 mekaniker och 4 svetsare, tillsammans underhåller ni en maskinpark bestående av lingrävmaskiner, hydraulgräv- och borrmaskiner. Ni utför dagliga planerade underhållsstopp samt akuta reparationer under produktionstid.
Ni deltar även i större revisioner av gräv- & borrmaskinerna ett par gånger per år under ”Storreparationsorganisationen” men med bibehållen skiftform.
Då produktion i Aitikgruvan pågår dygnet runt och året om innefattar tjänsten beredskap ett antal veckor per år.


Som Mekaniker kommer du även aktivt samarbeta med driftorganisationen i drift­säkerhets­­arbetet där man gemensamt bedriver ett systematiskt förbättringsarbete genom att medverka i rotorsaksanalyser av störningar för processutrustning.
Tjänsterna avser tillsvidare­anställ­ningar med Aitik som stationeringsort, arbetstiden är förlagd till K2-skiftgång med beredskap. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskomm­else.

Vill du arbeta med en för Europaunik maskinpark så är detta tjänsten du söker.

Utbildning/erfarenhet
Vi ser att du har en teknisk yrkesutbildning med inriktning mot industri och några års erfaren­het som mekaniker inom området underhåll och reparationer av maskiner inom tung industri. Tidigare erfaren­het från att jobba i underhållssystem är meriterande, samt om du har genomgått en SKF- kurs (eller mot­svar­ande) för montage av lager och/eller innehar en utbildning inom hyd­raul­ik.

Arbetet kräver att du kan läsa instruktionsböcker och ritningar på svenska och engelska.

Körkort klass B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och även i grupp. Som person förväntas du vara underhållsorienterad och kan ta egna initiativ. Förutsättningen är att du är flexibel och ordning­sam med ett högt säkerhetstänkande. Vidare ser vi att har du en god social förmåga som gör dig till en värdefull lagspelare på arbetet.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Gräv- & Borrmaskin Underhåll Niklas Henriksson tfn 0970 - 72 92 94,

Facklig information
Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 0970 - 72 94 32.

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren 0970 - 72 91 72.

Sista ansökningsdag är den 31 Augusti 2022

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Skiftgående Arbetsledare till Truckverkstaden Aitik

Ansök    Nov 18    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Arbetsuppgifter Brinner du för ledarskap och medarbetarutveckling samt har ett stort intresse för mekaniskt underhåll? Då är det här tjänsten för dig! Avdelningen för Underhåll söker två skiftgående arbetsledare till Truckverkstaden. Som arbetsledare för Truckverkstaden ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning, för att optimera tillgängligheten. Du arbetar akti... Visa mer
Arbetsuppgifter
Brinner du för ledarskap och medarbetarutveckling samt har ett stort intresse för mekaniskt underhåll? Då är det här tjänsten för dig! Avdelningen för Underhåll söker två skiftgående arbetsledare till Truckverkstaden.

Som arbetsledare för Truckverkstaden ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning, för att optimera tillgängligheten. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter.


Utbildning/Erfarenhet
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet samt grundläggande datakunskaper. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och ett gott samarbete, samt en förmåga att se helheten i arbetet. Det är även viktigt att Du har intresse och förmåga att leda människor. Kunskaper i Maximo är en merit. B-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av driftledare Karl-Johan Frölin Tele nr +46 (0)70-301 11 69 eller [email protected]


Facklig information
Simon Granström, Ledarna tfn +46 (0)970 72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn +46 (0)970 72 90 69 och Ditte Möller Lasskogen, Sveriges Ingenjörer tfn +46 (0)70 220 06 82.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Maria Ömalm på 070-601 34 31 eller [email protected]


Sista ansökningsdag är 9 december 2022
Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Svarvare/Fräsare

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com Om tj... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com
Om tjänsten
Du blir en del av vår helhet och bidrar till att vår högteknologiska gruv- och mineralkoncern flyter på. Det kräver att du jobbar organiserat och med stort säkerhetstänk. Du kommer att arbeta på maskinavdelningen på vår mekaniska verkstad ovan jord, som även består av en svets- och komponentavdelning. Vi tillverkar och reparerar komponenter till våra interna kunder i gruva, verk samt centralförråd.
Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du har en kvalité och servicekänsla och är ansvarstagande för objekten du tillverkar/ reparerar. Du kommer mestadels att arbeta självständigt med nytillverkning och reparationer av objekt med varierande storlek. Även mätuppdrag av olika objekt internt på vår verkstad samt externt ute i våra anläggningar förekommer.
Arbetet är mycket varierande och kräver att du är noggrann, lösningsorienterad, har ett stort intresse och driv av maskinbearbetning samt att förbättra objekten som vi reparerar och tillverkar. Viktigt att du är noggrann och kan dokumentera samt göra uppföljningar på objekten som vi reparerar och tillverkar.
Skiftform: Dagtid
Din vardag som Svarvare/Fräsare
• Nytillverkning/ Reparationer/Underhåll
• Svarv/ fräs och användning av bearbetningsmaskiner ex, kilspårsmaskin, chipphyvel, radialborrmaskin.
• Arbetsorderhantering
• Utföra arbetet enligt LKAB:s arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer för ett säkert och effektivt genomförande.
Då arbete med härdplaster förekommer så krävs även godkänd läkarundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter.
Dina kvalifikationer
• Godkända slutbetyg från gymnasiet med industriell inriktning.
• B-körkort är ett krav.
Meriterande om du har
• Erfarenhet av maskinbearbetning
• Erfarenhet av CAD/CAM (Autodesk / Mastercam)
• Erfarenhet Svarvning / Fräsning
• Certifikat i CNC Teknik
• Utbildningar i skärande bearbetning (tex: Coromantskolan, Styrsystem, CAD/CAM)
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten: Produktionschef Ronny Hedenstedt Tel: 070 – 319 6266 (vardagar 07:00-14:00)
För mer information om rekryteringsprocessen: Hr- Koordinator Diana Skaugvoll Tel: 010-144 94 09
Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329 [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Framtidens Mekaniker

Ansök    Apr 12    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Boliden söker Framtidens Mekaniker Till Gruvavdelningens Gräv & Borrmaskin Underhåll i Aitikgruvan Arbetsuppgifter Har du gedigen erfarenhet som Mekaniker och har en önskan om att anta nya utmaningar i yrkeslivet? Är du en lagspelare som drivs av att jobba med mekaniskt underhåll? Då kanske just du är vår nya kollega! Sektion Gräv och Borrmaskin Underhåll söker nu nya medarbetare till sitt underhålls team. Som Mekaniker på Gräv & Borr UH består arbetsu... Visa mer
Boliden söker
Framtidens Mekaniker
Till Gruvavdelningens Gräv & Borrmaskin Underhåll i Aitikgruvan

Arbetsuppgifter
Har du gedigen erfarenhet som Mekaniker och har en önskan om att anta nya utmaningar i yrkeslivet? Är du en lagspelare som drivs av att jobba med mekaniskt underhåll? Då kanske just du är vår nya kollega!


Sektion Gräv och Borrmaskin Underhåll söker nu nya medarbetare till sitt underhålls team. Som Mekaniker på Gräv & Borr UH består arbetsuppgifterna i huvudsak av mekaniskt före­bygg­ande- och avhjälpande under­håll i fält av produktionsavdelningens grävmaskin­er och borriggar. Du ingår i ett team om 8 mekaniker och 4 svetsare, tillsammans underhåller ni en maskinpark bestående av lingrävmaskiner, hydraulgräv- och borrmaskiner. Ni utför dagliga planerade underhållsstopp samt akuta reparationer under produktionstid.
Ni deltar även i större revisioner av gräv- & borrmaskinerna ett par gånger per år under ”Storreparationsorganisationen” men med bibehållen skiftform.
Då produktion i Aitikgruvan pågår dygnet runt och året om innefattar tjänsten beredskap ett antal veckor per år.


Som Mekaniker kommer du även aktivt samarbeta med driftorganisationen i drift­säkerhets­­arbetet där man gemensamt bedriver ett systematiskt förbättringsarbete genom att medverka i rotorsaksanalyser av störningar för processutrustning.
Tjänsterna avser tillsvidare­anställ­ningar med Aitik som stationeringsort, arbetstiden är förlagd till K2-skiftgång med beredskap. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskomm­else.

Vill du arbeta med en för Europaunik maskinpark så är detta tjänsten du söker.

Utbildning/erfarenhet
Vi ser att du har en teknisk yrkesutbildning med inriktning mot industri och några års erfaren­het som mekaniker inom området underhåll och reparationer av maskiner inom tung industri. Tidigare erfaren­het från att jobba i underhållssystem är meriterande, samt om du har genomgått en SKF- kurs (eller mot­svar­ande) för montage av lager och/eller innehar en utbildning inom hyd­raul­ik.

Arbetet kräver att du kan läsa instruktionsböcker och ritningar på svenska och engelska.

Körkort klass B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och även i grupp. Som person förväntas du vara underhållsorienterad och kan ta egna initiativ. Förutsättningen är att du är flexibel och ordning­sam med ett högt säkerhetstänkande. Vidare ser vi att har du en god social förmåga som gör dig till en värdefull lagspelare på arbetet.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Gräv- & Borrmaskin Underhåll Niklas Henriksson tfn 0970 - 72 92 94,

Facklig information
Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 0970 - 72 94 32.

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av Sture Holmgren 0970 - 72 91 72.

Sista ansökningsdag är den 31 Maj 2022

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Mekaniker

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com Vi Er... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 49 miljarder kronor år 2021. www.lkab.com
Vi Erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Om Tjänsten
Är du lösningsfokuserad, flitig och har ett stort intresse och erfarenhet för att skruva i olika komponenter som finns? Växellådor, pumpar, separatorer, från små till stora komponenter mm. Vi söker nu efter en engagerad innovativ medarbetare som tycker om att skruva.
Välkommen med din ansökan som Komponentreparatör hos oss på LKAB Mekaniska-verkstan ovanjord!
Arbetstid: Dagtid
Dina Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker till Mekaniska-verkstan som komponentreparatör har erfarenhet av
• komponentreparationer som växellådor, pumpar mm inom industrin
• arbete med olika lager (Kullager, Rullager, mm)
• läsa ritningar / sprängskisser
• använda mätverktyg (mikrometer mm)
• erfarenhet från arbetslivet som mekaniker inom industri, inte bara komponentbytare utan kunna laga reparabla objekt som är trasiga.
• viktigt är att du har ett intresse för att skruva i olika komponenter
• kunna ha många bollar i luften samtidigt.
Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom:
• Hydraul och pneumatik
• Svetsa hjälpligt, värma med gas mm
Viktigt att du med stor arbetsglädje och stor servicekänsla och känner ansvar för att leverera både i tid och med hög kvalitet. Ser gärna att du har heta arbeten, truck-och traversutbildning men det finns också utbildningar för sådant internt.
Körkort B samt godkända slutbetyg från gymnasiet är ett krav.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.
Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten:
Produktionschef Ronny Hedenstedt Tel: 070 - 319 6266 Mellan 07:00 och 16:00 vardagar
För mer information om rekryteringsprocessen:
HR koordinator Diana Skaugvoll Tel. 010-144 94 09
Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76 329 [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Svetsare

Ansök    Jun 16    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Boliden söker Svetsare Till Gruvavdelningen i Aitikgruvan Arbetsuppgifter Som Svetsare arbetar du huvudsakligen med reparation och svetsarbeten på gruvans grävmaskiner, primärt reparation av skopor och kringutrustning. Det förekommer även allmänt mekaniskt underhållsarbete kopplat till svets objekten. Huvudsakligen sker arbetet inomhus i svetshallen men utomhusarbete kan förekomma. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Utbildning/Erfarenhet Du har ... Visa mer
Boliden söker
Svetsare
Till Gruvavdelningen i Aitikgruvan

Arbetsuppgifter
Som Svetsare arbetar du huvudsakligen med reparation och svetsarbeten på gruvans grävmaskiner, primärt reparation av skopor och kringutrustning. Det förekommer även allmänt mekaniskt underhållsarbete kopplat till svets objekten. Huvudsakligen sker arbetet inomhus i svetshallen men utomhusarbete kan förekomma.


Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Utbildning/Erfarenhet
Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning mot svets, alternativ erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare arbetat som svetsare och har kunskap av Mig/Mag, MMA samt kan hantera gasskärande utrustning. Som person är du engagerad och intresserad av arbetsområdet. Du är säkerhetsmedveten och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten samt besitter en vana att självständigt driva arbetet framåt. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har utbildning inom gaffeltruck och travers samt ett giltigt certifikat inom heta arbeten.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare Niklas Linestedt 070-508 72 52

Facklig information
Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet 070-2417716.
Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970-72 91 72 .

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Mekaniker

Om oss LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.co... Visa mer
Om oss
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com
Vi Erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA.
Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner
Om Tjänsten
Är du lösningsfokuserad, flitig och har ett stort intresse och erfarenhet för att skruva i olika komponenter som finns. Växellådor, pumpar, separatorer, från små till stora komponenter mm. Vi söker därför efter en engagerad innovativ medarbetare som tycker om att skruva.
Välkommen med din ansökan som Komponentreparatör hos oss på LKAB Mekaniska-verkstan ovanjord!
Arbetstid: Dagtid
Dina Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker till Mekaniska-verkstan som komponentreparatör har erfarenhet av
• komponentreparationer som växellådor, pumpar mm inom industrin
• arbete med olika lager (Kullager, Rullager, mm)
• läsa ritningar / sprängskisser
• använda mätverktyg (mikrometer mm)
• erfarenhet från arbetslivet som mekaniker inom industri, inte bara komponentbytare utan kunna laga reparabla objekt som är trasiga.
• viktigt är att du har ett intresse för att skruva i olika komponenter
• kunna ha många bollar i luften samtidigt.
Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och tillsammans med andra.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom:
• Hydraul och pneumatik
• Svetsa hjälpligt, värma med gas mm
Viktigt att du med stor arbetsglädje och stor servicekänsla och känner ansvar för att leverera både i tid och med hög kvalitet. Ser gärna att du har heta arbeten, truck-och traversutbildning men det finns också utbildningar för sådant internt.
Körkort B samt godkända slutbetyg från gymnasiet är ett krav.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna.
Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten:
Produktionschef Ronny Hedenstedt Tel: 070 - 319 6266 Mellan 07:00 och 16:00 vardagar
För mer information om rekryteringsprocessen:
HR koordinator Diana Skaugvoll Tel. 010-144 94 09
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Beläggare till Gälllivare!

Ansök    Mar 14    Randstad AB    Maskinreparatör
Arbetsbeskrivning Kom med i ett trevligt gäng och bli beläggare i vår gummiverkstad! På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig!  Ansvarsområden Me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Kom med i ett trevligt gäng och bli beläggare i vår gummiverkstad! På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig! 

Ansvarsområden
Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och vulk- och beläggning. Vi arbetar med tekniker och tjänster som minskar förbrukningen av energi och vatten genom att öka processeffektiviteten, återvinningen och nybearbetningen av anrikningssand och avfall.

Hållbarhet är en av Metso Outotecs viktigaste strategiska prioriteringar. Vi deltar i arbetet med att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 °C med hjälp av forskningsbaserade mål. Vi rankades 8:a på 2021 års Global 100-lista över världens mest hållbara företag.

På Metso Outotec får du ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. I Malmfälten är vi ett 50-tal medarbetare som tillsammans hjälper våra kunder att få fram rätt kvalitet och volym i sin produktion. Som medarbetare ingår du i ett team på 6 personer som jobbar med större och mindre aktörer inom gruvnäringen och industrin i Gällivare med omnejd. Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen hos en trygg och stabil arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning:
Som medarbetare inom vulk- och beläggningsavdelningen ingår du i Metso Outotecs verksamhet i Gällivare. Arbetet sker både i vår moderna verkstad i Gällivare samt ute hos kund under exempelvis arbetstopp eller planerade underhållsaktiviteter. 

De flesta av beläggningsarbetena sker i vår moderna verkstad men du kommer även att arbeta direkt ute hos kund under exempelvis arbetstoppar eller planerade underhållsaktiviteter. Ditt huvudsakliga arbete innefattar gummibeläggning av gruvutrustning, men du kommer även arbeta svetsning, reparationer, allmänna mek- och servicearbeten, traverser och truckkörning. 

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet från industriarbete eller har praktisk erfarenhet som golvläggare, mattläggare och/eller arbetat med tillskärning av material. Det är meriterande om du har vana med hårdplaster, mekaniskt arbete, målnings- eller rostskyddsbearbetning med sprutmålning.

De egenskaper vi lägger störst vikt vid när vi söker en framtida medarbetare är att du har ett intresse för ditt arbete och att du är nyfiken inför att lära dig nya saker. Du har ett eget driv och uppskattar att arbeta självständigt. Du uppskattar att kommunicera med kollegor och kunder och är duktig på att hålla tider och deadlines.

Arbetet innebär ett visst resande och körkort krävs för tjänsten. 

Ansökan
För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Specialist Linn Näswall, 073- 709 62 62. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Vulk och beläggningsarbetare till Metso Outotec

Ansök    Feb 18    Randstad AB    Maskinreparatör
Arbetsbeskrivning På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig!  Ansvarsområden Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig! 

Ansvarsområden
Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och vulk- och beläggning. Vi arbetar med tekniker och tjänster som minskar förbrukningen av energi och vatten genom att öka processeffektiviteten, återvinningen och nybearbetningen av anrikningssand och avfall.

Hållbarhet är en av Metso Outotecs viktigaste strategiska prioriteringar. Vi deltar i arbetet med att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 °C med hjälp av forskningsbaserade mål. Vi rankades 8:a på 2021 års Global 100-lista över världens mest hållbara företag. 

På Metso Outotec får du ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. I Malmfälten är vi ett 50-tal medarbetare som tillsammans hjälper våra kunder att få fram rätt kvalitet och volym i sin produktion. Som medarbetare ingår du i ett team på 6 personer som jobbar med större och mindre aktörer inom gruvnäringen och industrin i Gällivare med omnejd. Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen hos en trygg och stabil arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Som medarbetare inom vulk- och beläggningsavdelningen ingår du i Metso Outotecs verksamhet i Gällivare. Arbetet sker både i vår moderna verkstad i Gällivare samt ute hos kund under exempelvis arbetstopp eller planerade underhållsaktiviteter. 

De flesta av beläggningsarbetena sker i vår moderna verkstad men du kommer även att arbeta direkt ute hos kund under exempelvis arbetstoppar eller planerade underhållsaktiviteter. Ditt huvudsakliga arbete innefattar gummibeläggning av gruvutrustning, men du kommer även arbeta svetsning, reparationer, allmänna mek- och servicearbeten, traverser och truckkörning. 

Arbetstider
Arbetsort: Gällivare
Arbetstider: Måndag – fredag 6-14:30
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Heltid i 6 månader med övergång till tillsvidareanställning för Metso Outotec

I denna tjänst blir du anställd som konsult på Randstad. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal, goda arbetsvillkor och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och en dedikerad konsultchef. 

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet från industriarbete eller har praktisk erfarenhet som golvläggare, mattläggare och/eller arbetat med tillskärning av material. Det är meriterande om du har vana med hårdplaster, mekaniskt arbete, målnings- eller rostskyddsbearbetning med sprutmålning.

De egenskaper vi lägger störst vikt vid när vi söker en framtida medarbetare är att du har ett intresse för ditt arbete och att du är nyfiken inför att lära dig nya saker. Du har ett eget driv och uppskattar att arbeta självständigt. Du uppskattar att kommunicera med kollegor och kunder och är duktig på att hålla tider och deadlines.

Arbetet innebär ett visst resande och körkort krävs för tjänsten. 

Ansökan
För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Mattias Meyer: [email protected] / 076-851 42 48.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Vulk och beläggningsarbetare/industrilackerare till Metso Outotec

Ansök    Jan 14    Randstad AB    Maskinreparatör
Arbetsbeskrivning På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig! Ansvarsområden Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig!

Ansvarsområden
Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och vulk- och beläggning. Vi arbetar med tekniker och tjänster som minskar förbrukningen av energi och vatten genom att öka processeffektiviteten, återvinningen och nybearbetningen av anrikningssand och avfall.

Hållbarhet är en av Metso Outotecs viktigaste strategiska prioriteringar. Vi deltar i arbetet med att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 °C med hjälp av forskningsbaserade mål. Vi rankades 8:a på 2021 års Global 100-lista över världens mest hållbara företag. 

På Metso Outotec får du ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. I Malmfälten är vi ett 50-tal medarbetare som tillsammans hjälper våra kunder att få fram rätt kvalitet och volym i sin produktion. Som medarbetare ingår du i ett team på 6 personer som jobbar med större och mindre aktörer inom gruvnäringen och industrin i Gällivare med omnejd. Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen hos en trygg och stabil arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Som medarbetare inom vulk- och beläggningsavdelningen ingår du i Metso Outotecs verksamhet i Gällivare. Arbetet sker både i vår moderna verkstad i Gällivare samt ute hos kund under exempelvis arbetstopp eller planerade underhållsaktiviteter. 

De flesta av beläggningsarbetena sker i vår moderna verkstad men du kommer även att arbeta direkt ute hos kund under exempelvis arbetstoppar eller planerade underhållsaktiviteter. Ditt huvudsakliga arbete innefattar gummibeläggning av gruvutrustning, men du kommer även arbeta svetsning, reparationer, allmänna mek- och servicearbeten, traverser och truckkörning.

Arbetstider
Arbetsort: Gällivare
Arbetstider: Måndag – fredag 6-14:30
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Heltid i 6 månader med övergång till tillsvidareanställning för Metso Outotec

I denna tjänst blir du anställd som konsult på Randstad. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal, goda arbetsvillkor och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och en dedikerad konsultchef.

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet från industriarbete eller har praktisk erfarenhet som golvläggare, mattläggare och/eller arbetat med tillskärning av material. Det är meriterande om du har vana med hårdplaster, mekaniskt arbete, målnings- eller rostskyddsbearbetning med sprutmålning.

De egenskaper vi lägger störst vikt vid när vi söker en framtida medarbetare är att du har ett intresse för ditt arbete och att du är nyfiken inför att lära dig nya saker. Du har ett eget driv och uppskattar att arbeta självständigt. Du uppskattar att kommunicera med kollegor och kunder och är duktig på att hålla tider och deadlines.

Arbetet innebär ett visst resande och körkort krävs för tjänsten.

Ansökan
Annonsen är publicerad till 2022-01-31.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Mattias Meyer: [email protected] / 076-851 42 48.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Mekaniker Grävservice

Ansök    Dec 9    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Aitik söker Mekaniker till Grävservice Till Gruvavdelningen Arbetsuppgifter Som mekaniker grävservice kommer Du att utföra förebyggande underhåll på grävmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår det bland annat att byta olja och filter i maskiner, byta ut slitagedelar på grävskopor, utföra övrig service och underhållsuppgifter. Största delen av arbetet görs ute på fält men det förekommer även arbete inne på egen verkstad. Du kommer att tillhöra en grupp beståen... Visa mer
Aitik söker
Mekaniker till Grävservice
Till Gruvavdelningen
Arbetsuppgifter
Som mekaniker grävservice kommer Du att utföra förebyggande underhåll på grävmaskiner, i arbetsuppgifterna ingår det bland annat att byta olja och filter i maskiner, byta ut slitagedelar på grävskopor, utföra övrig service och underhållsuppgifter. Största delen av arbetet görs ute på fält men det förekommer även arbete inne på egen verkstad. Du kommer att tillhöra en grupp bestående av tolv stycken mekaniker grävservice.
Tjänsten är förlagd till skiftgång.


Utbildning/erfarenhet
Vi ser att Du har gymnasialutbildning med industriteknisk inriktning eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande arbete. Kunskap som mekaniker och svetsning eller tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.
Vi ser gärna att Du har en bakgrund som maskinförare alternativt mekaniker, besiktare eller har fordonsteknisk bakgrund. Det är meriterande om Du har utbildning inom Heta arbeten. SSG, Mobilarbetsplattformsutbildning och Fallskyddsutbildning. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.
Som person är Du serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Att arbeta med ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Du förväntas aktivt delta i ständiga förbättringsarbeten, arbetsplatsträffar och utbildningsinsatser. Det är bra om Du har god fysik då arbetet stundtals är fysiskt ansträngande.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare Anders Sannelind tfn 070 203 79 28.
Facklig information
IF Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 070-241 77 16.
Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR Sture Holmgren tfn 0970 72 91 72 eller [email protected]
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022
Urval och intervjuer sker löpande


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva. Visa mindre

Vulk och beläggningsarbetare/industrilackerare till Metso Outotec

Ansök    Feb 1    Randstad AB    Maskinreparatör
Arbetsbeskrivning På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig! Ansvarsområden Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
På Metso Outotec arbetar vi i en innovativ industrimiljö med världsledande teknik. Nu expanderar vi verksamheten och letar efter nya duktiga medarbetare som vill ansluta sig till vårt team inom vulk- och beläggning i Gällivare. Vill du ha ett arbete i ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en stabil arbetsgivare är detta jobbet för dig!

Ansvarsområden
Metso Outotecs huvudsakliga arbetsområden är inom ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och vulk- och beläggning. Vi arbetar med tekniker och tjänster som minskar förbrukningen av energi och vatten genom att öka processeffektiviteten, återvinningen och nybearbetningen av anrikningssand och avfall.

Hållbarhet är en av Metso Outotecs viktigaste strategiska prioriteringar. Vi deltar i arbetet med att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 °C med hjälp av forskningsbaserade mål. Vi rankades 8:a på 2021 års Global 100-lista över världens mest hållbara företag. 

På Metso Outotec får du ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. I Malmfälten är vi ett 50-tal medarbetare som tillsammans hjälper våra kunder att få fram rätt kvalitet och volym i sin produktion. Som medarbetare ingår du i ett team på 6 personer som jobbar med större och mindre aktörer inom gruvnäringen och industrin i Gällivare med omnejd. Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen hos en trygg och stabil arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Som medarbetare inom vulk- och beläggningsavdelningen ingår du i Metso Outotecs verksamhet i Gällivare. Arbetet sker både i vår moderna verkstad i Gällivare samt ute hos kund under exempelvis arbetstopp eller planerade underhållsaktiviteter. 

De flesta av beläggningsarbetena sker i vår moderna verkstad men du kommer även att arbeta direkt ute hos kund under exempelvis arbetstoppar eller planerade underhållsaktiviteter. Ditt huvudsakliga arbete innefattar gummibeläggning av gruvutrustning, men du kommer även arbeta svetsning, reparationer, allmänna mek- och servicearbeten, traverser och truckkörning.

Arbetstider
Arbetsort: Gällivare
Arbetstider: Måndag – fredag 6-14:30
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Heltid i 6 månader med övergång till tillsvidareanställning för Metso Outotec

I denna tjänst blir du anställd som konsult på Randstad. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal, goda arbetsvillkor och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och en dedikerad konsultchef.

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet från industriarbete eller har praktisk erfarenhet som golvläggare, mattläggare och/eller arbetat med tillskärning av material. Det är meriterande om du har vana med hårdplaster, mekaniskt arbete, målnings- eller rostskyddsbearbetning med sprutmålning.

De egenskaper vi lägger störst vikt vid när vi söker en framtida medarbetare är att du har ett intresse för ditt arbete och att du är nyfiken inför att lära dig nya saker. Du har ett eget driv och uppskattar att arbeta självständigt. Du uppskattar att kommunicera med kollegor och kunder och är duktig på att hålla tider och deadlines.

Arbetet innebär ett visst resande och körkort krävs för tjänsten.

Ansökan
Annonsen är publicerad till 2022-02-20.

För information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Mattias Meyer: [email protected] / 076-851 42 48.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Mekaniker till Truckverkstad

Ansök    Sep 8    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Boliden söker Mekaniker till Truckverkstaden Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, exempelvis bergtruckar, hjullastare, väghyvlar och bandtraktorer. I arbetet ingår även komponent rep och förbättringsarbeten. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Dokumentation av arbetet sker i underhållssystemet Maximo. Arbetstiden är f... Visa mer
Boliden söker
Mekaniker till Truckverkstaden
Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, exempelvis bergtruckar, hjullastare, väghyvlar och bandtraktorer. I arbetet ingår även komponent rep och förbättringsarbeten. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Dokumentation av arbetet sker i underhållssystemet Maximo. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående. B-körkort är ett krav.
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Vi tillämpar löpande anställning, så sök idag.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av
Arbetsledare Karl-Johan Frölin 070-301 11 69
Arbetsledare Joakim Wåhlström 070-269 65 29
Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.
Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970 72 91 72
Sök idag! vi tillämpar löpande intag och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 10 oktober 2021
Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Besiktare/ Beredare till Truckverkstaden i Aitikgruvan

Ansök    Nov 12    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Arbetsuppgifter Arbetet som besiktare består i huvudsak av att besikta och bereda för gruvans större mobila utrustningar, truckar, dumprar och hjullastare. I arbetet ingår arbete på höjd från mobilarbetsplattform och på maskinerna, för att komma åt att besikta maskinerna kan arbetsställningar vara obekväma och krävande. Vid beredning förekommer hantering av tungt material. Utomhus arbete förekommer under alla tider på året. Dokumentera i underhållsystemet ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Arbetet som besiktare består i huvudsak av att besikta och bereda för gruvans större mobila utrustningar, truckar, dumprar och hjullastare. I arbetet ingår arbete på höjd från mobilarbetsplattform och på maskinerna, för att komma åt att besikta maskinerna kan arbetsställningar vara obekväma och krävande. Vid beredning förekommer hantering av tungt material. Utomhus arbete förekommer under alla tider på året. Dokumentera i underhållsystemet och vara med och föreslå åtgärder och förbättringar.
Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt, ett brett tekniskt kunnande och en känsla för maskiner. Det är önskvärt att du har gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning. Är mekaniker eller erfarenhet som bedöms likvärdig Viktiga egenskaper i arbetet är att du är strukturerad, självgående, flexibel med en god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av gruvmaskiner är meriterande. Kunskaper inom underhållsystemet Maximo och allmänna datorkunskaper är meriterande. Krav är att du kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift samt att du har B-körkort.
Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
Upplysningar
Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av driftledare Henrik Rynbäck 070 602 27 86
Facklig information
Klubb Gruv 136, Tobias Kostet 0970 72 94 77
Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970 72 91 72
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag är 31 december
Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Mekaniker till Däckverkstad

Ansök    Dec 7    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Arbetsuppgifter Som mekaniker däckverkstad består dina arbetsuppgifter av att förse gruvans maskinpark med däck. Du utför byte av däck på bl. a. bergtruckar, hjullastare och väghyvlar. Du gör besiktning av däck i fält samt uppföljning av däcklivslängd och du arbetar därmed också med olika typer av förbättringsarbete som gynnar livslängden på däcken. Utbildning/Erfarenhet Du bör ha gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är om d... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som mekaniker däckverkstad består dina arbetsuppgifter av att förse gruvans maskinpark med däck. Du utför byte av däck på bl. a. bergtruckar, hjullastare och väghyvlar. Du gör besiktning av däck i fält samt uppföljning av däcklivslängd och du arbetar därmed också med olika typer av förbättringsarbete som gynnar livslängden på däcken.
Utbildning/Erfarenhet
Du bör ha gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete. Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad med en god samarbetsförmåga, med en vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du har god analytisk och lösningsorienterad och är flexibel. Då arbetet delvis är fysiskt tungt ställer det krav på god fysik. B-körkort är ett krav.
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
Upplysningar
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta Thomas Nilsson Ylitalo tfn 070-601 26 94.
Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.
Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970 72 91 72
Sök idag! vi tillämpar löpande intag och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 31 januari 2021. Visa mindre

Svetsare/Plåtarbetare till Svets/plåt AVD MVD

Ansök    Nov 19    LKAB    Maskinreparatör
Svetsare/Plåtarbetare till Svets/plåt AVD MVD Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda ... Visa mer
Svetsare/Plåtarbetare till Svets/plåt AVD MVD

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry's most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of about SEK 31 billion in 2019 and employs about 4,300 people in 12 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten
På vår Mekaniska Verkstad i Vitåfors kommer du att ingå i ett team med Svetsare, komponentreparatörer, maskinoperatörer och tekniker. Du kommer att arbeta självständigt med plåt/stål konstruktioner till Gruva och Verk. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av: Svets och plåtreparationer, nytillverkning av plåt/stålkonstruktioner, som innefattar svetsning, bockning, valsning, borrning, formgivning av plåt. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande och du kommer tidvis att ha flera pågående projekt samtidigt, därav måste du vara ordningsam, noggrann och duktig att dokumentera och följa upp, kunna följa ritningar och arbetsinstruktioner. Finns möjlighet till utbildning för arbete med vår nya gas/plasma skärmaskin.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund med arbete inom Svets/plåtverkstad, och som har jobbat med tillverkning/reparationer i både tunnplåt och tjockplåt. Du skall ha goda kunskaper i ritningsläsning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du som person har förmågan att ta egna initiativ och kunna fatta egna beslut, vara flexibel och ansvarstagande och att ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenheter från: . Arbete inom Svets/plåt verkstad . Arbete med Metallbågsvetsning samt MIG/MAG svetsning. . Arbete med Gasskärning, kolbågning. . Arbete med kantpress, plåtsax, valsningsmaskin, sågning, skärmaskin . Dokumentering/uppföljning . Grundläggande datorkunskaper . Grundläggande kännedom om material Vi ser gärna att du har stor arbetsglädje och servicekänsla och känner stolthet för de arbeten du utför. Vill leverera i tid och har ansvar för kvaliteten. Utbildning i Heta arbeten, truck-och traversutbildning är meriterande men inget krav. Svetslicenser inom Metallbågsvetsning och MIG/MAG är meriterande. Välkommen med din ansökan som Svetsare till Komponent verkstan hos oss på LKAB Mekaniska-verkstan ovanjord! Arbetstid: Dagtid Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Ytterligare information får du av Produktionschef Ronny Hedenstedt Tel: 070 - 319 6266 Mellan 07:00 och 17:00 vardagar Visa mindre

Mekaniker till Svetshallen

Ansök    Jun 4    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Boliden söker Mekaniker till Svetshallen Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra maskiner ute i verksamheten, exempelvis grävmaskiner och borriggar samt även komponent rep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång. Utbildning/Erfarenhet Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov s... Visa mer
Boliden söker


Mekaniker till Svetshallen
Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra maskiner ute i verksamheten, exempelvis grävmaskiner och borriggar samt även komponent rep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov samt ett brett tekniskt kunnande och intresse. Du har några års erfarenhet som mekaniker och vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Du bör även ha grundläggande svetskunskaper, minst MIG/MAG samt MMA. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hydraulik. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Vi ser gärna att du är en självgående person med god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta med problemlösning och tar dig an arbetet strukturerat. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Driftchef Stefan Wennström
0970-72 93 62

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Frågor angående din ansökan besvaras av HR Sture Holmgren 0970 72 91 72.

Sista ansökningsdag är 31 juli 2020. Visa mindre

Mekaniker till Truckverkstaden

Ansök    Dec 7    Boliden Mineral AB    Maskinreparatör
Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, exempelvis bergtruckar, hjullastare, väghyvlar och bandtraktorer. I arbetet ingår även komponent rep och förbättringsarbeten. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Dokumentation av arbetet sker i underhållssystemet Maximo. Arbetstiden är förlagd till Dagtid eller K2 skiftgång. Utbildning/Erfarenhet Vi söker mekaniker med kän... Visa mer
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, exempelvis bergtruckar, hjullastare, väghyvlar och bandtraktorer. I arbetet ingår även komponent rep och förbättringsarbeten. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Dokumentation av arbetet sker i underhållssystemet Maximo. Arbetstiden är förlagd till Dagtid eller K2 skiftgång.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående. B-körkort är ett krav.
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av
Arbetsledare Thomas Nilsson Ylitalo 070-601 26 94.
Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.
Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren 0970 72 91 72
Sök idag! vi tillämpar löpande intag och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 31 januari 2021
Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Mekaniker till komponentverkstad

Ansök    Feb 18    LKAB    Maskinreparatör
Mekaniker till komponentverkstad Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, ... Visa mer
Mekaniker till komponentverkstad

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Är du lösningsfokuserad, flitig och har ett stort intresse för att skruva i olika komponenter som finns. Växellådor, pumpar, separatorer mm Välkommen med din ansökan som Komponentreparatör hos oss på LKAB Mekaniska-verkstan ovanjord.

Dina kvalifikationer
Du som söker till Mekaniska-verkstan, har erfarenhet från komponentreparationer som växellådor, pumpar inom industrin arbete med kullager mm gärna med erfarenhet från arbetslivet som mekaniker inom industri. Viktigt är att ha ett intresse för att skruva i olika komponenter Heta arbeten, truck-och traversutbildning är ju bra att ha men det finns det utbildningar för. Lätt svetskunnig är ett plus, Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och kunna läsa en ritning. Det är viktigt att du med stor arbetsglädje och stor servicekänsla och känner ansvar för att leverera både i tid och med hög kvalitet. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Vid frågor, kontakta produktionschef Ronny Hedenstedt 0970-73456. Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Nov 19    LKAB    Maskinreparatör
Mekaniker Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimin... Visa mer
Mekaniker

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Vi söker nu en mekaniker till sektion PMU, fältservice. Som mekaniker inom fältservice arbetar Du huvudsakligen med föreyggande och löpande underhåll, förbättringsarbeten, tillsyn/inspektion och reparationsarbeten. Du kommer även att registrera arbetsordrar, felanmälan etc. i Movexsystemet. Andra arbetsuppgifter utöver vad som nämns ovan kan förekomma.

Dina kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning kombinerad med erfarenhet inom yrkesområdet. Anläggningskännedom är meriterande. Du bör vara en självgående problemlösare som är öppen för nya idéer. Du ser möjligheter med Ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna underhållsproblem samt planera för framtida underhållsinsatser. Du trivs också att arbeta såväl ensam som i grupp.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Arbetstid: Skiftgång. Körkortskrav: B Ytterligare upplysningar om tjänsten får Du av Produktionschef Leif Johansson, tele: 0970-76426. Visa mindre

Svetsare/Fräsare Komponentverkstad

Ansök    Dec 11    LKAB    Maskinreparatör
Svetsare/Fräsare Komponentverkstad Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder... Visa mer
Svetsare/Fräsare Komponentverkstad

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Vi söker en driven maskinarbetare till vår fina maskinverkstad. I ditt arbete som maskinarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara som operatör i vår CNC-styrda 3-axliga bäddfräs (Heidenhain TNC426), men även arbete i våra konventionella svarvar, fräs och kilspårsmaskin kommer att förekomma Du kommer att ingå i ett arbetslag och delta med din kompetens vid olika typer av reparationer och nytillverkning. vi utför våra arbetsuppgifter enligt våra egna arbetsrutiner som garanterar säkert och effektivt genomförande och det viktigt att du har högt säkerhetstänk.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av fräsning/svarvning samt ritläsning. Erfarenhet från verkstadsindustri/tillverkningsindustri är meriterande. Arbetet är varierat och kräver att du är noggrann, kan ta ansvar och egna initiativ till att lösa problem. Du skall kunna hantera grundläggande mätutrustning och kunna kvalitetssäkra detaljer innan leverans. Du kommer även att arbeta med CAD/CAM (Autodesk/Mastercam) beredning, så kunskaper i det är meriterande men utbildning i det finns att erhålla. Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling B-körkort är ett krav. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Vid frågor, kontakta produktionschef Ronny Hedenstedt 0970-73456. Visa mindre

Mekaniker till fasta anläggningar under jord

Ansök    Aug 31    LKAB    Maskinreparatör
Mekaniker till fasta anläggningar under jord Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i ... Visa mer
Mekaniker till fasta anläggningar under jord

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Gillar du att hitta nya tillvägagångsätt, problemlösning och att arbeta i vår fantastiska Malmbergsgruva?Välkommen med din ansökan till en engagerad och motiverat mekanikergrupp hos oss på LKAB! Vi på Gruvmek i Malmberget behöver en mekaniker som gillar att jobba med problemlösningar, reparationer och underhåll av gruvans uppfodringsanläggningar. Arbetet är varierande och sker både ute i fält och i våra verkstäder. Skiftform: Skiftgång med beredskap

Dina kvalifikationer
Du har verkstad- eller industriutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt.Erfarenhet från arbete med krossar/bergspel samt schakt kommer att vara meriterande vid urvalet. Då arbete med härdplaster förekommer så krävs även godkänd läkarundersökning med avseende på arbete med allergiframkallande produkter. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Välkommen in med ditt CV och personliga brev samt gymnasiebetyg om du tycker att detta är något för dig. För ytterligare upplysningar om tjänsten vänligen kontakta Mattias Hansson Produktionschef 0970/76 663 (Telefontid: Må-fre. 07:00 - 14:00). Visa mindre

Fordonsreparatör till Truckverkstan Malmberget uj

Ansök    Aug 31    LKAB    Maskinreparatör
Fordonsreparatör till Truckverkstan Malmberget uj Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anstäl... Visa mer
Fordonsreparatör till Truckverkstan Malmberget uj

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Gillar du att arbeta med problemlösning, stora maskiner och teknik? Vi söker en driven, engagerad och serviceinriktad fordonsreparatör till Malmberget i vår unika gruvmiljö. I dina arbetsuppgifter ingår reparation och underhåll av olika mobila fordon i enlighet med verksamhetens planering. Som en del av arbetsuppgifterna ingår även brandbesiktning och kontroll/underhåll av släckutrustning på Gruvfordon. Eftersom arbetet förutsätter ständiga kundkontakter så är det av största vikt att du har god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Du bidrar självfallet till ett bra arbetsklimat och är en naturlig problemlösare. Du brinner för att leverera med kundens behov i fokus både med hög kvalitet, punktligt och enligt underhållsplan.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande, gärna kombinerad med traversutbildning, förarbevis på gaffeltruck och annan relevant erfarenhet etc. God datavana samt kännedom om allmänna skydds- och säkerhetsföreskrifter är av stor vikt. Körkort B är ett krav, Körkort C är meriterande. Arbetstid: Skift / D2+ Anställningsform: Tillsvidare / Vikariat

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Ytterligare information om tjänsten får du av Produktionschef Jan Gundmalm, Tel: 0970-76015 (Må-Fre 07:00-14:00). Visa mindre

Reparatör Tillredningsmaskiner Sektion SGM

Ansök    Sep 13    LKAB    Maskinreparatör
Reparatör Tillredningsmaskiner Sektion SGM Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 1... Visa mer
Reparatör Tillredningsmaskiner Sektion SGM

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Vi är ett starkt reparatörsteam i vår underjordsgruva i Malmberget och söker nu en ny kollega till vårt team! Är du lösningsfokuserat och har ett stort maskinintresse? Välkommen med din ansökan! Arbetet som fordonsmekaniker under jord består främst av reparation och förebyggande underhåll på tillredningens och laddningens produktionsmaskiner, för att därmed säkerhetsställa hög tillgänglighet och korta ställtider. Arbetet bedrivs såväl i vår serviceverkstad på nivå 1250 och i fält. Arbetstid: skift

Dina kvalifikationer
Vi söker Dig som har fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå, gärna kombinerad med gedigen hydraulikkompetens och erfarenhet från arbetsområdet. Arbetet förutsätter att Du kan arbeta självständigt. Körkort B och godkända gymnasiebetyg är ett grundkrav.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Intervjuer kommer ske löpande, tillsättning efter överenskommelse. Vid frågor vänligen kontakta Produktionschef Peter Åhl, 0970-76379 (Telefontid: Må - Fre 0700-1300). Visa mindre