Lediga jobb Hesselberg Maskin AB i Gällivare

Se alla lediga jobb från Hesselberg Maskin AB i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

Hesselberg söker skiftgående fältmekaniker till Gällivare

Ansök    Jul 14    Hesselberg Maskin AB    Maskinreparatör
Har du ett stort intresse för motorer och maskiner? Gillar du felsökning och problemlösning? Då har du nu chansen att få vara med på en pågående och spännande tillväxtresa! Hesselberg Maskin söker nu servicetekniker till sitt duktiga team i Gällivare. Här får du möjlighet att jobba med moderna Komatsumaskiner. Tjänsterna tillsätts fortlöpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss! Kontakper... Visa mer
Har du ett stort intresse för motorer och maskiner? Gillar du felsökning och problemlösning?
Då har du nu chansen att få vara med på en pågående och spännande tillväxtresa!
Hesselberg Maskin söker nu servicetekniker till sitt duktiga team i Gällivare.
Här får du möjlighet att jobba med moderna Komatsumaskiner.
Tjänsterna tillsätts fortlöpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss!
Kontakperson serviceledare Joel Unander, 070-601 00 73 alternativt mail [email protected]
Om Hesselberg maskin AB
Hesselberg maskin AB är ett dotterbolag till Sigurd Hesselberg AS. Vår verksamhet är främst mot gruvbranschen med försäljning och service, samt även övriga entreprenadkunder med service och underhåll. Vi är leverantör för Komatsu.
Hesselbergkoncernen Norge och Sverige har över 350 anställda och är ett ekonomiskt solid och norskt ägt företag med verksamhet på flera marknader.
Hesselberg Maskin AS är en av byggbranschens största maskinleverantörer med landsomfattande försäljnings- och servicenät. Sedan ett par år tillbaka har man verksamhet i Sverige på orterna Kiruna och Gällivare. Visa mindre

Servicetekniker Gällivare

Vår tillväxtresa har bara påbörjat! Bli en del av framtiden du med och sök jobbet som servicetekniker hos oss. Vi söker talanger, nya och erfarna att satsa på. Gillar du att arbeta i ett snabbväxande företag med en bra företagskultur? Sök då tjänsten! I rollen som servicetekniker finns stora utvecklingsmöjligheter i en stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett helt nytt team av servicetekniker och vi söker nu ca 20 person... Visa mer
Vår tillväxtresa har bara påbörjat! Bli en del av framtiden du med och sök jobbet som servicetekniker hos oss. Vi söker talanger, nya och erfarna att satsa på. Gillar du att arbeta i ett snabbväxande företag med en bra företagskultur? Sök då tjänsten!
I rollen som servicetekniker finns stora utvecklingsmöjligheter i en stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett helt nytt team av servicetekniker och vi söker nu ca 20 personer till teamet. Du kommer att rapportera till platschefen som finns i Gällivare.
Läs mer om tjänsten och om vad vi kan erbjuda hos vår samarbetspartner Randstad via länken nedan. Observera att anställningen kommer ske hos Hesselberg. Randstad håller i rekryteringen. Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Jan 3    Hesselberg Maskin AB    Lagerarbetare
Hesselberg Maskin AB fortsätter att växa inom sin organisation och behöver en person till lagret i Boliden, Aitik. Som lagermedarbetare kommer du att ha en viktig roll i Hesselberg Maskins verksamhet i Aitik då verksamheten expanderar bland annat med anledning av det autonoma gruvtruckssystemet som ska implementeras. Arbetsbeskrivning Som lagermedarbetare kommer du att ha arbetsuppgifter som är förknippade med att upprätthålla en god lagerhållning. Det inn... Visa mer
Hesselberg Maskin AB fortsätter att växa inom sin organisation och behöver en person till lagret i Boliden, Aitik. Som lagermedarbetare kommer du att ha en viktig roll i Hesselberg Maskins verksamhet i Aitik då verksamheten expanderar bland annat med anledning av det autonoma gruvtruckssystemet som ska implementeras.
Arbetsbeskrivning
Som lagermedarbetare kommer du att ha arbetsuppgifter som är förknippade med att upprätthålla en god lagerhållning. Det innebär bland annat:
Godsmottagning
Utleverans mot kund
Hantering av arbetsorder och säkerställa att delar levereras
Bekräfta material på ordar
Inventeringar
Se till att det är ordning och reda i lagret
Administrativt arbete som fakturahantering mot kund och leverantörer

Du kommer även vara med och påverka rutiner och arbetssätt för att verksamheten ska fungera optimalt. Utöver det kommer du ha kontakt med både kunder och leverantörer vilka är både svenska och utländska.
Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning och god vana av administrativt arbete. Har du erfarenhet från lagerarbete är det en fördel. Som person behöver du vara ordningsam, effektiv och besitta grundläggande IT-kunskaper. Att samarbeta, hjälpa kollegor och kunder är en självklarhet för dig. Du ska vara bekväm med att arbeta ensam så väl som i grupp. Meriterande, men inget krav är om du har erfarenhet av tunga fordon. Du pratar och skriver på svenska och engelska.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Om Företaget
Hesselberg Maskin AB är återförsäljare för Komatsu men inriktar sig främst mot gruvindustrin. Hesselberg Maskin AB är ett dotterbolag till den norska koncernen AS Sigurd Hesselberg som har över 300 anställda.
Vår värdegrund bygger på uttrycket ”Starkare tillsammans” vilket innebär att vi arbetar tillsammans genom hela kedjan från beställning till leverans tillsammans internt så väl som externt. Vi drivs av att skapa ett värde för våra kunder och medarbetare.
Sista ansökningsdag: Tjänsten kommer att tillsättas löpande.
Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter, rekryteringskonsulter och liknande Visa mindre