Lediga jobb som Lastmaskinförare i Gällivare

Se lediga jobb som Lastmaskinförare i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsservice Vägunderhåll, Aitik Boliden

Ansök    Apr 8    Konsultia AB    Lastmaskinförare
Om kundföretaget Boliden Aitik utvinner och återvinner metall som världen behöver för att bygga välfärd. Vi bryter kopparmalm, en metall som tack vare sin fina förmåga att leda elektricitet är en viktig del i klimatomställningen. Vi övervinner och löser problem varje dag. Vi utvecklar smarta effektiva sätt att forma framtidens hållbara gruva. Hos oss jobbar människor som vill vara med på vår resa, de som är beredda att flytta berg för att vi ska lyckas. In... Visa mer
Om kundföretaget
Boliden Aitik utvinner och återvinner metall som världen behöver för att bygga välfärd. Vi bryter kopparmalm, en metall som tack vare sin fina förmåga att leda elektricitet är en viktig del i klimatomställningen. Vi övervinner och löser problem varje dag. Vi utvecklar smarta effektiva sätt att forma framtidens hållbara gruva. Hos oss jobbar människor som vill vara med på vår resa, de som är beredda att flytta berg för att vi ska lyckas. Inför våren 2024 söker Boliden Aitik flera konsulter till tillredningsteamet, Aitik kommer att anställa konsulter löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionsarbetare består arbetsuppgifterna i att underhålla transportvägar och borrplatser i gruvan samt påfyllning av vatten och tankning av gruvmaskiner. På Vägunderhåll finns bland annat maskinförare till dumper, tankbil, hjullastare, väghyvel, borrtraktor samt gruvtaxi. Har du C-kort är det meriterande. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig skiftgång, K2 med förmiddag och eftermiddag. Utbildningstid 4 veckor.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Hos alla befattningar inom Aitik så vill vi att du har gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens och en god förståelse för det svenska språket både i tal och skrift. Du förväntas ha lätt för att samarbeta, vara ansvarstagande samt har ett högt säkerhetstänk då säkerhetskultur är ett av Bolidens fokusområde. Goda datakunskaper är önskvärt. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande.

Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är ett krav då pendling och skiftarbete kommer att förekomma! Tjänsterna kommer tillsättas under början av året, så ta därför tillfället att söka direkt. Under sommaren kommer du som går vidare i processen att arbeta via oss som uthyrd medarbetare hos Boliden Aitik.

För fler frågor gällande våra tjänster kontakta ansvarig Konsultchef Brian Eriksson, 072-061 9222 eller [email protected].

Om oss
Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.
Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.
Våra kontor finns i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Gällivare. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Bergtruckförare till Boliden Aitik med löpande start

Ansök    Sep 19    Konsultia AB    Lastmaskinförare
Om kundföretaget Boliden Aitik utvinner och återvinner metall som världen behöver för att bygga välfärd. Vi bryter kopparmalm, en metall som tack vare sin fina förmåga att leda elektricitet är en viktig del i klimatomställningen. Vi övervinner och löser problem varje dag. Vi utvecklar smarta effektiva sätt att forma framtidens hållbara gruva. Hos oss jobbar människor som vill vara med på vår resa. De som är beredda att flytta berg för att vi ska lyckas. D... Visa mer
Om kundföretaget
Boliden Aitik utvinner och återvinner metall som världen behöver för att bygga välfärd. Vi bryter kopparmalm, en metall som tack vare sin fina förmåga att leda elektricitet är en viktig del i klimatomställningen. Vi övervinner och löser problem varje dag. Vi utvecklar smarta effektiva sätt att forma framtidens hållbara gruva. Hos oss jobbar människor som vill vara med på vår resa. De som är beredda att flytta berg för att vi ska lyckas.

Dina arbetsuppgifter


Som Bergtruckförare hos Boliden Aitik består arbetsuppgifterna i huvudsak av att köra alla typer av bergtruckar med lastat berg, från grävare eller lastmaskin, och ut på gråbergstipp eller till kross. Har du C-körkort, maskinförarutbildning eller erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner är det meriterande. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig skiftgång, K3 med förmiddag, eftermiddag och natt. Utbildningstid 5 veckor.
B-körkort i minst 3 år är ett krav.

Din profil
Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens och en god förståelse för det svenska språket både i tal och skrift. Du förväntas ha lätt för att samarbeta, vara ansvarstagande samt har ett högt säkerhetstänk då säkerhetskultur är ett av Bolidens fokusområde. B-körkort är ett krav och behöver du även ha haft körkortet i minst 3 år.

Övrig information
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande.
Tjänsterna kommer tillsättas löpande, så ta därför tillfället att söka direkt. Ni som går vidare i processen kommer att arbeta via oss som uthyrd medarbetare hos Boliden Aitik.
För frågor gällande våra tjänster kontakta ansvarig Konsultchef Jennifer Engström, 073-5170108 [email protected]
Eller Sandra Engström 072-5172636 [email protected]

Om oss
Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Lastbilsförare bränsletransport i Malmberget

Arbetsuppgifter På vår entreprenadavdelning utför vi arbeten som är kopplade till maskinentreprenad, dvs maskin-, gods- och materialtransporter även olika schakt-, mark- och anläggningsarbeten och bränsletransporter för LKAB. Vi behöver nu stärka upp med en lastbilsförare till vår bränsletransport i Malmberget. I detta uppdrag transporterar vi bränsle till LKAB:s områden i Kiruna, Svappavaara och Malmberget. Bränslet kommer till oss via järnvägen, en del a... Visa mer
Arbetsuppgifter
På vår entreprenadavdelning utför vi arbeten som är kopplade till maskinentreprenad, dvs maskin-, gods- och materialtransporter även olika schakt-, mark- och anläggningsarbeten och bränsletransporter för LKAB.
Vi behöver nu stärka upp med en lastbilsförare till vår bränsletransport i Malmberget. I detta uppdrag transporterar vi bränsle till LKAB:s områden i Kiruna, Svappavaara och Malmberget. Bränslet kommer till oss via järnvägen, en del av arbetsuppgifterna kommer att vara tömning av dessa vagnar. För att trivas i denna roll uppskattar du flexibla transportsträckor, arbetet kommer att vara både ovan och under jord.
Utbildning och kvalifikationer
Kraven är giltigt C-körkort, YKB och ADR-intyg inklusive ADR tank.
Vem är du som person? 
Du är engagerad i det du gör, är flexibel och har lätt att anpassa dig till varierande omständigheter. Du har hög samarbetsförmåga och ett positivt bemötande.?Du tar ansvar för de fordon som du kör och är noggrann för att undvika skador samt håller fordonet i ett bra skick. Vi arbetar för en säker arbetsplats och förutsätter att du arbetar med säkerhet i fokus. 
Det är viktigt för oss att du vill bidra till den inkluderande och familjära kultur som vi på LTH har byggt upp där vi tillsammans jobbar för kundens och företagets bästa. Vi arbetar utifrån vår värdegrund som varje anställd är en del av: 
KVALITET -?Vi arbetar säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt med kunden i fokus. Vi är stolta över våra prestationer och resultat. Vi levererar alltid det lilla extra. 
KOMPETENS -?Vi är trygga i våra arbetsuppgifter och vi delar med oss av erfarenhet och kunskap. Vi har rätt utbildning och behörighet. Vi utövar ett gott ledarskap och medarbetarskap där vi ger rätt förutsättningar för att ständigt förbättras. 
ENGAGEMANG -?Vi tar ett personligt ansvar genom en positiv attityd, intresse och delaktighet. Vi har en familjär anda där vi hjälps åt, bryr oss om varandra och jobbar för kundens och företagets bästa. 
Omfattning och skift
Arbetstider: 7/7
Tillträde enligt överenskommelse
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Visa mindre

Flygplatsmedarbetare

Ansök    Maj 17    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Flygplatsen är organisatoriskt placerad inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen, med uppgift att fungera som en del i den nationella transportinfrastrukturen. I denna uppgift ingår bland annat att hantera persontrafik, postfrakt och sjuktransporter. Arbetsbeskrivning Som flygplatsmedarbetare arbetar du med fält-, ramp- och räddningstjänst. Tjänsten innebär skiftarbete, dag- och kvälls- och helgtjänstgöring inkl. beredskap.... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Flygplatsen är organisatoriskt placerad inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen, med uppgift att fungera som en del i den nationella transportinfrastrukturen. I denna uppgift ingår bland annat att hantera persontrafik, postfrakt och sjuktransporter.


Arbetsbeskrivning

Som flygplatsmedarbetare arbetar du med fält-, ramp- och räddningstjänst. Tjänsten innebär skiftarbete, dag- och kvälls- och helgtjänstgöring inkl. beredskap. Arbetet är mycket varierande och omfattar bl.a. snöröjning, bagagehantering, rangering, tankning, underhåll av utrustning, maskiner och flygplatsområde. Du blir även en del av flygplatsens räddningstjänst. 


Kvalifikationer

Erfarenhet av maskinkörning samt snöröjningsarbete med lastbil och hjullastare är meriterande. För brand- och räddningstjänsten är det meriterande om du har utbildning motsvarande brandman/insatsledare, flygplatsbrandman.

Det är också meriterande om du har C-kort.


Tjänsten kräver att du har grundläggande kunskaper i engelska då mycket av kommunikationen sker på engelska. Du behöver också ha grundläggande datorkunskaper. 


För tjänsten krävs också att du är fysiskt och psykiskt lämplig att ingå i flygplatsens räddningstjänst och är beredd att genomgå utbildning samt hälsoundersökning som krävs för detta. Eftersom du ingår i ett skiftlag ställer vi även stora krav på samarbetsförmåga och servicekänsla. 


Flygplatsen är säkerhetsklassad och ett civilt skyddsobjekt. Du måste därför vara beredd att genomgå säkerhetsprövning och registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.


Arbetstid/Varaktighet

100 % tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma.


Tillträde enligt överenskommelse. 


Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna eventuella löneanspråk i ansökan.


Upplysningar

Michael Gustafsson tfn 0970-818 118 eller Magnus Svanberg tfn 0970-780 36.


Fackliga företrädare

Kommunal eller Vision, tfn 0970 – 818 000 vx


Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande.


Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

SEMESTERVIKARIER TILL LASTNING OCH BERGTRANSPORT INFÖR SOMMAREN 2023

LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. Om tjänsten Vill d... Visa mer
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Vill du arbeta som lastmaskinsförare eller bergtruckförare i en unik miljö? Vill du vara en del i LKABs kärnverksamhet? Nu söker vi engagerade vikarier som kan ersätta ordinarie personal i gruvan under våra semesterperioder. Som lastmaskinsförare lastar du berg till schakt eller på lastbil. Som bergtruckförare tar du vid och kör det lastade berget från tapp till kross. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du har ett engagemang och en vilja att lära dig nya saker. Du är en positiv och resultatinriktad person som trivs att jobba i team men är också trygg i att arbeta ensam. Då vi hanterar stora maskiner är säkerhetstänk och att kunna behålla lugnet väldigt viktigt.
Utbildningen till lastmaskinsförare är 10 veckor och genomförs succesivt med början vintern 2022/2023. Utbildningen till bergtruckförare är 5 veckor och påbörjas under vintern 2022/2023.
Dina kvalifikationer
• Godkända slutbetyg från gymnasiet gärna med fordonsteknisk inriktning.
• B-körkort är ett krav.
• Vi söker bergarbetare gärna med erfarenhet av maskiner såsom (hjullastare, dumper, C-Kort mm) och/eller underjordsvana är meriterande.
Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA. Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.
Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
För mer information om tjänsten: Produktionschef Sanna Eriksson Lehto 070-3833900 & Produktionschef Tony Ärleborg 0761383660
För mer information om rekryteringsprocessen: HR koordinator Maria Köhler 010-144 97 64 [email protected] & HR koordinator Diana Skaugvoll 010-144 94 09 [email protected]
Facklig kontakt: Tomas Larsson IF Metall Gruv 4:an 0970/76329 [email protected]
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Dumperförare

Om tjänsten Vi söker engagerade dumperförare som är intresserade av jobb på ett företag i stark tillväxt och framtidstro. Som dumperförare transporterar du olika bergmassor inom gruvområdetområdet i Aitik.  Arbetstiden är dagtid med skiftgång 7/7 tisdag-måndag ,  det innebär arbete 7 dagar och ledigvecka 7 dagar.  Stationeringsort är gruvområdet i Aitik ca 2 mil söder om centrala Gällivare.    Profilen vi söker Som dumperförare hos Snells behöve... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker engagerade dumperförare som är intresserade av jobb på ett företag i stark tillväxt och framtidstro.

Som dumperförare transporterar du olika bergmassor inom gruvområdetområdet i Aitik. 


Arbetstiden är dagtid med skiftgång 7/7 tisdag-måndag ,  det innebär arbete 7 dagar och ledigvecka 7 dagar. 


Stationeringsort är gruvområdet i Aitik ca 2 mil söder om centrala Gällivare. 


 


Profilen vi söker

Som dumperförare hos Snells behöver du vara flexibel och målinriktad för att vi tillsammans ska leverera vårt bästa varje dag, som ett lag. Därför söker vi dig som är lösningsfokuserad, har en positiv inställning och ser vikten av ett bra teamarbete. Maskinerna vi använder är viktiga för verksamheten och du ska därför vara noggrann i din körning för att undvika skador och hjälpa till att hålla maskinerna i bra skick, du tar ansvar för den maskin som du använder. Säkerhet och skyddsmedvetenhet sätter vi stor vikt på utifrån arbetsmiljöperspektivet.


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av körning med dumper och om du har haft liknande arbetsuppgifter förut.


Då säkerheten på arbetsplatsen och kommunikationen med dina kollegor är viktig ska du kunna tala och förstå svenska. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha C körkort. 


 


Hos oss på Snells har vi en låg medelålder, korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att ha en positiv kultur där alla arbetar mot samma mål och känner sig delaktiga. Tycker du att det här låter intressant och något som du vill bidra till?


 


Omfattning: Heltid


Tillträde: Börja så snart som möjligt


Lön: Enligt kollektivavtal med IF Metall, gruventreprenadavtalet.


Anställningsvillkor: Tillsvidare med inledande provanställning


Körkortskrav: C


Skiftform: Arbeta 7 dagar tisdag-måndag, ledig 7 dagar.


 


Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Lastmaskinförare

Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor... Visa mer
Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020.
Om tjänsten
Det här jobbet kräver att du är självgående och har ett stort säkerhetstänk i allt du gör. Du är öppen och trygg i din egen förmåga och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du är nyfiken och drivs av att lära dig mer. Vi söker positiva, engagerade och kompetenta Lastmaskinförare till vår underjordsgruva i Malmberget.
Skiftform: Arbete 7 dagar fm /em + helg och ledig varannan vecka.
Din vardag som Lastmaskinförare:
• Under din första tid på arbetsplatsen utbildas du i våra maskiner.
• Enklare Underhåll och felsökning av maskin.
• Lastning av järnmalm
• Skutborrning


Dina kvalifikationer:
• Godkända slutbetyg från gymnasiet, gärna med industriell eller fordonsinriktning
• Maskinvana och erfarenhet från arbete under jord är meriterande
• B-körkort är ett krav


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, initiativförmåga, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.


Vi erbjuder
Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder.
Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA. Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.


Övrig information
På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. I din ansökan bör du bifoga ett personligt brev, ditt CV, och körkort. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef
Sanna Eriksson Lehto 0970-772476
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR- koordinator
Maria Köhler 010-144 97 64 eller [email protected]


Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Fordonsförare

Ansök    Mar 2    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning.  Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat at... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning. 
Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga och hantera vägskyltar, trumtining, arbete med slaghacka mm. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. Under sommarsäsongen är arbetstiden förlagd på dagtid.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad under vintertid på att köra lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. Även utbildning på röjsåg är meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra och meriterande om du har det sedan tidigare. Körkort med C-behörighet är ett krav. Möjlighet till utbildning inom organisationen finns för behörighet till väghyveln.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan. 

Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Enhetschef Per-Erik Suorra, tfn 0970-818 814

Fackliga företrädare 
Kommunal 0970-818 000 vxl

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fordonsförare

Ansök    Jun 21    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning. Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning. Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga och hantera vägskyltar, trumtining, arbete med slaghacka mm. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. Under sommarsäsongen är arbetstiden förlagd på dagtid.
Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad under vintertid på att köra lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. Även utbildning på röjsåg är meriterande.
Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra och meriterande om du har det sedan tidigare. Körkort med C-behörighet är ett krav. Möjlighet till utbildning inom organisationen finns för behörighet till väghyveln.
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Upplysningar
Tobias Öjertun 073-0495463 eller Maria Andersson 0970-818 927
Fackliga företrädare
Kommunal 0970-818 000 vxl
Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fordonsförare säsong

Ansök    Aug 12    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning.  Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning och vinterväghållning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga skyltar, trumt... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning. 
Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning och vinterväghållning.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga skyltar, trumtining mm. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. 
Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som lastbils/fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad på att köra lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil, väghyvel och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. 

Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra och meriterande om du har det sedan tidigare. Körkort med C-behörighet är ett krav.
Arbetstid/Varaktighet
Säsongsanställning 6 månader med eventuell förlängning. 
Lön: 
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan. 
Tillträde
Snarast. Enligt överenskommelse
Upplysningar
Enhetschef Per-Erik Suorra, tfn 0970-818 814
Fackliga företrädare 
Kommunal 0970-818 000 vxl
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fordonsförare

Ansök    Okt 8    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning.  Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning.  Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga och hantera vägskyltar, trumtining, arbete med slaghacka mm. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. Under sommarsäsongen är arbetstiden förlagd på dagtid.
Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad under vintertid på att köra Väghyvel och lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. Även utbildning på röjsåg är meriterande.
Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra och meriterande om du har det sedan tidigare. Körkort med C-behörighet är ett krav. Möjlighet till utbildning inom organisationen finns för behörighet till väghyveln.
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Upplysningar
Enhetschef Per-Erik Suorra, tfn 0970-818 814
Fackliga företrädare
Kommunal 0970-818 000 vxl
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fordonsförare

Ansök    Sep 9    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning.  Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning och vinterväghållning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga skyltar, trum... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning. 
Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning och vinterväghållning.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga skyltar, trumtining mm. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som lastbils/fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad på att köra lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil, väghyvel och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. 

Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra och meriterande om du har det sedan tidigare. Körkort med C-behörighet är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet
Säsongsanställning 6 månader med eventuell förlängning. 

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan. 

Tillträde
Snarast. Enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare 
Kommunal 0970–818 000 vxl

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Lastbilschauffö/Transportchaufför CE

Ansök    Jun 18    Veterankraft AB    Lastmaskinförare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform i första hand för personer från 50 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 50-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 50-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform i första hand för personer från 50 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 50-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 50-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Veterankraft söker 2-3 CE chaufför för arbete inom Gällivare - Kiruna. Körningar till kusten förekommande. Vid något tillfälle kan en längre körning förekomma. Arbetet kommer att vara ca 1dgr/veckan till att börja med. För rätt person så finns det goda möjligheter till att utöka detta om intresse finnes. Du vara beredd på att lossa godset. Bilarna delas av flera chaufförer vilket innebär att husdjur i bilen är förbjudet det samma förtärandet av nötter.

Dina arbetsuppgifter
Transport samt lossning av gods. Till terminal, företag eller privatpersoner. Olika fordon kan förekomma från bud till lastbil.

Vem är du?
Som person är du noggrann och flexibel. Du är positiv och glad och du gillar att det händer mycket men är aktsam som chaufför. Du är självgående, vilket är viktigt. En del av transporterna kanske du lämnar nått i hemmet till en privatperson, eller till ett företag. Du är prestigelös och vill köra alla sorters transportfordon. Du har CE kort och YKB.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Fordonsförare

Ansök    Aug 11    Gällivare kommun    Lastmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning.  Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns inom samhällsbyggnads- och teknikförvaltningens tekniska avdelning. 
Avdelningens uppdrag är att ge invånarna god service för drift och underhåll av gator, GC-vägar, gatubelysning, fibernät och vinterväghållning.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du arbetar med drift och underhåll inom området gator. Arbetsuppgifterna består av snöröjning med väghyvel, hjullastare och plogbil. Andra arbetsuppgifter är bland annat att laga och hantera vägskyltar, trumtining, arbete med slaghacka mm. Beredskapstjänstgöring och skifttjänstgöring ingår i tjänsten. Under sommarsäsongen är arbetstiden förlagd på dagtid.
Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad under vintertid på att köra Väghyvel och lastbil/hjullastare, vilket kräver att du har erfarenhet av det. Erfarenhet av att köra plogbil och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. Även utbildning på röjsåg är meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra och meriterande om du har det sedan tidigare. Körkort med C-behörighet är ett krav. Möjlighet till utbildning inom organisationen finns för behörighet till väghyveln.
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:  Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna gärna löneanspråk i din ansökan. 
Tillträde Enligt överenskommelse
Upplysningar
Enhetschef Per-Erik Suorra, tfn 0970-818 814
Fackliga företrädare 
Kommunal 0970-818 000 vxl
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Maskinförare/Dubbhålsborrare till Väggänget

Ansök    Jul 8    LKAB    Lastmaskinförare
Maskinförare/Dubbhålsborrare till Väggänget Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i ... Visa mer
Maskinförare/Dubbhålsborrare till Väggänget

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Som maskinförare/Dubbhålsborrare på väggänget är dina huvudsakliga arbetsuppgifter dubbhålsborrning för nyanläggning av media och div. gjutningar. Underhåll av vägar, manuellt och maskinellt samt dräneringsarbete och pumpbyten bl annat kan förekomma. Arbetet förutsätter att du har förmåga att kunna arbeta såväl i grupp som självständigt. Som person är du positiv, lyhörd och har en stor servicekänsla.

Dina kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande. Körkort B är ett krav. Vi ser också gärna att du har förarbevis för hjullastare, erfarenhet av grävmaskin/traktorgrävare/väghyvel, C-Kort och/eller andra maskiner som används i vägunderhåll. Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande. Skiftform: skift

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Vid frågor kontakta produktionschef Christer Sundström, 0970-76615 (Må-Fre 0600-1400). Sista ansökningsdag: 2020-08-15. Visa mindre

Semestervikarier till Bergtransport inför sommaren 2020

Ansök    Sep 6    LKAB    Lastmaskinförare
Semestervikarier till Bergtransport inför sommaren 2020 Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 ... Visa mer
Semestervikarier till Bergtransport inför sommaren 2020

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten
Kan du eller är du intresserad av att lära dig att köra lastbil i en spännande gruvmiljö? Välkommen med din ansökan till truckförare (semestervikariat) i vår unika underjordsgruva hos oss på LKAB. Vi söker dig, som tillsammans med vår grupp antar utmaningen att på ett säkert, effektiv och positiv sätt driva Bergtransporten framåt och möjliggör tillsvidareanställda kollegor att ta sin välförtjänta semester under sommaren 2020. När lastmaskinsförare lastat berg och tippar i ett schakt vart berget kommer ner till en tapp då är det ditt arbete att med hjälp av en truck tappa berget på släpet och sedan föra det till våra krossar för vidare malning och transportering upp från gruvan. Detta kräver ett lugn och ett fokus att hantera ett stort tungt fordon samtidigt som du med finess ska lära dig att tappa av berget smidigt på släpet med hjälp av skärmar som sitter inne i truckarna. Utbildningen till truckförare är 5 veckor och påbörjas under hösten 2019. Vi utbildar vikarier löpande fram till sommaren. Både dagtid och skift förekommer under utbildningstiden.

Dina kvalifikationer
För att lyckas och trivas hos oss krävs att du har ett stort engagemang och ett inkluderande sätt samt att du kan arbeta i team såväl ensam. Stort fokus utöver produktionen ligger på en trivsam och respektfull arbetsmiljö för alla. Formella krav: gymnasieutbildning (helst fordon, teknik) och körkort B. C-kort och/eller annan maskinförarerfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter bl annat.

Övrig information
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och gymnasiebetyg. Urval, intervjuer och påbörjan av utbildning kommer att ske löpande så kom därför in med din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller vill veta mer kan du kontakta produktionschef Maria Leander 0970-760 84 eller [email protected]. Facklig kontaktperson: Jim Apelqvist, IF Metall 0970-765 70 eller [email protected]. Visa mindre

Hjullastarförare

Maskinförare hjullastarförare för arbete till Gällivare, är du intresserad av ett sommarviakariat med möjlighet till vidareanställning. Visa mer
Maskinförare hjullastarförare för arbete till Gällivare, är du intresserad av ett sommarviakariat med möjlighet till vidareanställning. Visa mindre