Lediga jobb Last & Terräng Häggroths Traktor AB i Gällivare

Se alla lediga jobb från Last & Terräng Häggroths Traktor AB i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

Lastbilsförare bränsletransport i Malmberget

Arbetsuppgifter På vår entreprenadavdelning utför vi arbeten som är kopplade till maskinentreprenad, dvs maskin-, gods- och materialtransporter även olika schakt-, mark- och anläggningsarbeten och bränsletransporter för LKAB. Vi behöver nu stärka upp med en lastbilsförare till vår bränsletransport i Malmberget. I detta uppdrag transporterar vi bränsle till LKAB:s områden i Kiruna, Svappavaara och Malmberget. Bränslet kommer till oss via järnvägen, en del a... Visa mer
Arbetsuppgifter
På vår entreprenadavdelning utför vi arbeten som är kopplade till maskinentreprenad, dvs maskin-, gods- och materialtransporter även olika schakt-, mark- och anläggningsarbeten och bränsletransporter för LKAB.
Vi behöver nu stärka upp med en lastbilsförare till vår bränsletransport i Malmberget. I detta uppdrag transporterar vi bränsle till LKAB:s områden i Kiruna, Svappavaara och Malmberget. Bränslet kommer till oss via järnvägen, en del av arbetsuppgifterna kommer att vara tömning av dessa vagnar. För att trivas i denna roll uppskattar du flexibla transportsträckor, arbetet kommer att vara både ovan och under jord.
Utbildning och kvalifikationer
Kraven är giltigt C-körkort, YKB och ADR-intyg inklusive ADR tank.
Vem är du som person? 
Du är engagerad i det du gör, är flexibel och har lätt att anpassa dig till varierande omständigheter. Du har hög samarbetsförmåga och ett positivt bemötande.?Du tar ansvar för de fordon som du kör och är noggrann för att undvika skador samt håller fordonet i ett bra skick. Vi arbetar för en säker arbetsplats och förutsätter att du arbetar med säkerhet i fokus. 
Det är viktigt för oss att du vill bidra till den inkluderande och familjära kultur som vi på LTH har byggt upp där vi tillsammans jobbar för kundens och företagets bästa. Vi arbetar utifrån vår värdegrund som varje anställd är en del av: 
KVALITET -?Vi arbetar säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt med kunden i fokus. Vi är stolta över våra prestationer och resultat. Vi levererar alltid det lilla extra. 
KOMPETENS -?Vi är trygga i våra arbetsuppgifter och vi delar med oss av erfarenhet och kunskap. Vi har rätt utbildning och behörighet. Vi utövar ett gott ledarskap och medarbetarskap där vi ger rätt förutsättningar för att ständigt förbättras. 
ENGAGEMANG -?Vi tar ett personligt ansvar genom en positiv attityd, intresse och delaktighet. Vi har en familjär anda där vi hjälps åt, bryr oss om varandra och jobbar för kundens och företagets bästa. 
Omfattning och skift
Arbetstider: 7/7
Tillträde enligt överenskommelse
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner som till exempel förmånliga privatförsäkringar mm. Visa mindre