Lediga jobb som Hotellreceptionist i Gällivare

Se lediga jobb som Hotellreceptionist i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Hotellreceptionist

Ansök    Jun 5    Paasanne AB    Hotellreceptionist
Vi behöver bli fler i vår reception. Har du känsla för service, gillar att jobba med människor och passar in i ett team? Då erbjuder vi ett toppenjobb på Sveriges just nu hetaste destination. Du får en viktig roll då vår reception är det första våra gäster möter. Grand Hotel Lapland tar emot gäster från hela världen, men även Gällivareborna trivs hos oss då hotellet har både restaurang, konferens, café, bowlingbanor och en takterrass med pool öppen sommart... Visa mer
Vi behöver bli fler i vår reception. Har du känsla för service, gillar att jobba med människor och passar in i ett team? Då erbjuder vi ett toppenjobb på Sveriges just nu hetaste destination.
Du får en viktig roll då vår reception är det första våra gäster möter. Grand Hotel Lapland tar emot gäster från hela världen, men även Gällivareborna trivs hos oss då hotellet har både restaurang, konferens, café, bowlingbanor och en takterrass med pool öppen sommartid. Du jobbar dagtid och följer ett rullande schema. Det ger dig möjlighet att njuta av både naturen, skidåkningen och midnattssolen.
Du behöver ha datorvana, förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter samt att alltid sätta gästen i fokus. Har du tidigare erfarenhet från hotellreception är det meriterande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Receptionist

Har du ett leende och ett varmt intresse av att möta människor från hela världen, då är vår camping den rätta platsen för dig. Visa mer
Har du ett leende och ett varmt intresse av att möta människor från hela världen, då är vår camping den rätta platsen för dig. Visa mindre

Scandic Gällivare - Sommarpersonal

VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE? Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där vec... Visa mer
VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där veckorna 25-32 är obligatoriska.
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse.
Receptionist Eftermiddag (80% med chans till mertid, arbetar 7 ledig 7) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete men även enklare servering av bl.a. dryck och att vara behjälplig vid arbetstoppar på frukost-/middagsservering.
Nattreceptionist ( 80% Arbetar 7 nätter ledig 7 nätter) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete och stor del av tjänsten innebär förberedning och tillredning av frukost, konferens och SHOP.


Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell/restaurang & service eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav.
Märk din ansökan med "Sommar" samt vilken position din ansökan gäller. Vi ser framemot att höra från dig - skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

Hotellreceptionister

Nu söker ett hotell i Gällivare 2 st hotellreceptionister. Har du en genuin känsla för service? Brinner för att sätta kunden i fokus? Då är det dig vi söker. Om tjänsten Som receptionist arbetar du i hotellets kärna och är många gånger gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker s... Visa mer
Nu söker ett hotell i Gällivare 2 st hotellreceptionister.

Har du en genuin känsla för service? Brinner för att sätta kunden i fokus? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten

Som receptionist arbetar du i hotellets kärna och är många gånger gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck. I rollen kommer du, bl.a. att:

- Jobba i skift, morgon- alternativt kvällspass

- Checka in och ut gäster

- Hantera betalningar via kreditkort och faktura

- Concierge service

- Viss rumsbokning via telefon och mail

- Alla vanliga och ovanliga arbetsuppgifter som kan förekomma i en hotellreception

Om dig

Du är flexibel, brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper är ett krav och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk samt erfarenhet från liknande utmaningar är meriterande.

Rollen innebär att du är kreativ i ditt tänk och att du gillar att arbete i högt tempo. Det innebär även att du är lösningsorienterad och brinner för att ge kunden bra service. Som receptionist jobbar du även aktivt med merförsäljning, så ska du alltid tänka på hur du kan göra kundens upplevelse bättre. Genom att exempelvis uppgradera kundens rum, boka in restaurangbesök samt sälja in Hotellets övriga tjänster. Visa mindre

Hotellreceptionist (Extra vid behov)

För att förstärka vårt team söker vi nu en engagerad och positiv medarbetare till vår reception. Vi söker dig som kan arbeta extrapass under helger men också är flexibel att hoppa in när verksamheten har behov (kvällar). Vi söker dig som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är inn... Visa mer
För att förstärka vårt team söker vi nu en engagerad och positiv medarbetare till vår reception. Vi söker dig som kan arbeta extrapass under helger men också är flexibel att hoppa in när verksamheten har behov (kvällar).
Vi söker dig som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor.


Vad är din roll?
Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.


Personliga egenskaper:
Noggrann och resultatinriktad
Lyhörd och serviceinriktad
Lugn och trygg i dig själv
Ansvarsfull Säkerhetsmedveten


I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
Möta, välkomna och finnas till för våra gäster
sedvanligt receptionsarbete
Säkerställa att standard och koncept följs


Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande och har du tidigare arbetat i bokningssystem "Rebnis Jupiter" är det ett stort plus. Visa mindre

Scandic Gällivare - Sommarvikariat Reception

Vi saknar ännu en medarbetare i vårt team under sommaren - Var med och ta vår service till en ny nivå. På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE? Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augus... Visa mer
Vi saknar ännu en medarbetare i vårt team under sommaren - Var med och ta vår service till en ny nivå.
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där veckorna 26-32 är obligatoriska.
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse.
Receptionist Eftermiddag (80% med chans till mertid, arbetar 7 ledig 7) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete men även enklare servering av bl.a. dryck och att vara behjälplig vid arbetstoppar på frukost-/middagsservering. Arbetstiderna är generellt måndag-fredag 14:30-22:30, lördag och söndag 6:30-18:30.


Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell/restaurang & service eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav.
Märk din ansökan med "Sommar" Vi ser framemot att höra från dig - skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

Hotellreceptionist

Ansök    Jul 11    Paasanne AB    Hotellreceptionist
Vi behöver bli fler stjärnor i receptionen. Som receptionist hos oss jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokningar, informationsservice till våra gäster, konferenser samt kassahantering och vårat café som ligger i anslutning till vår reception. Varierade arbetstider, dag & kväll. Enstaka nätter kan förekomma Anställningsgrad 100% Tillträde: enl ök Lön: enl ök Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift Gärna erfare... Visa mer
Vi behöver bli fler stjärnor i receptionen.
Som receptionist hos oss jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokningar, informationsservice till våra gäster, konferenser samt kassahantering och vårat café som ligger i anslutning till vår reception.
Varierade arbetstider, dag & kväll. Enstaka nätter kan förekomma
Anställningsgrad 100%
Tillträde: enl ök
Lön: enl ök
Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift
Gärna erfarenhet inom hotell & restaurang
Minst 20 år Visa mindre

Scandic Gällivare - Sommarpersonal

VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE? Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där vec... Visa mer
VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där veckorna 25-33 är obligatoriska.
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse.
Receptionist Eftermiddag (80% med chans till mertid, arbetar 7 ledig 7) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete men även enklare servering av bl.a. dryck och att vara behjälplig vid arbetstoppar på frukost-/middagsservering.
Nattreceptionist ( 78% Arbetar 7 nätter ledig 7 nätter) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete samt förberedning och tillredning av frukost, konferens och SHOP.


Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell/restaurang & service eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav.
Märk din ansökan med "Sommar" samt vilken position din ansökan gäller. Vi ser framemot att höra från dig - skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

Scandic Gällivare - Sommarpersonal

VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE? Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där vec... Visa mer
VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där veckorna 25-32 är obligatoriska.
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse.
Receptionist Eftermiddag (80% med chans till mertid, arbetar 7 ledig 7) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete men även enklare servering av bl.a. dryck och att vara behjälplig vid arbetstoppar på frukost-/middagsservering.
Nattreceptionist ( 80% Arbetar 7 nätter ledig 7 nätter) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete samt förberedning och tillredning av frukost, konferens och SHOP.


Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell/restaurang & service eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav.
Märk din ansökan med "Sommar" samt vilken position din ansökan gäller. Vi ser framemot att höra från dig - skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

Scandic Gällivare - Sommarpersonal

VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE? Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där vec... Visa mer
VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Vi söker medarbetare till sommaren, perioden juni – augusti, du ska kunna arbeta majoriteten av denna period, där veckorna 27-32 är obligatoriska.
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse.
Receptionist (80% med chans till mertid, arbetar 7 ledig 7) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete men även enklare servering av bl.a. dryck och att vara behjälplig vid arbetstoppar på frukost-/middagsservering.
Nattreceptionist ( 78% Arbetar 7 nätter ledig 7 nätter) I tjänsten ingår bl.a. sedvanligt receptionsarbete samt förberedning och tillredning av frukost, konferens och SHOP.
Frukostvärd/värdinna, ca 50% - Dina arbetsuppgifter är bl.a. påfyllning av buffé, förberedning, plock och disk, se till att det är ordning i kök, restaurang & allmänna utrymmen.
Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell/restaurang & service eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav.
Märk din ansökan med "Sommar" samt vilken position din ansökan gäller. Vi ser framemot att höra från dig - skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

STF Ritsem söker fjällvärdar till sommarsäsongen 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån set... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Fjällvärdar till STF Ritsem sommarsäsong

STF fjällanläggning i Ritsem ligger i hjärtat av världsarvet Laponia, i slutet på Sveriges längsta återvändsväg, med en magisk utsikt mot Áhkká, Sveriges femte högsta berg 2015 möh. Som granne med de tre nationalparkerna Sarek, Padjelanta och Stora Sjöfallet är Ritsem en av de allra bästa utgångspunkterna för skidåkning och fjällvandring i Sverige. Gäster från hela världen besöker oss under säsongerna och kan räknas i tusental. STF Ritsem har idag 45 bäddar, en välsorterad butik, caféservering och bastu. Vi är en mindre anläggning med 5-6 anställda under sommarsäsongen.

Vi söker nu engagerade medarbetare som trivs i spännande miljöer, gillar att hugga i där det behövs, du tar gärna egna initiativ och du trivs naturligtvis att jobba i team.
Personliga egenskaper vi sätter stort värde på är lyhördhet, positivitet, självständighet och naturligtvis tidigare erfarenheter från serviceyrken. Våra värdegrunder och värdeord inom STF och vår ONÄPE modell genomsyrar vår vardag;


* Omtänksam
* Nyfiken
* Äkta
* Professionell
* Engagerad

Dessa är av stor betydelse hos oss och som personal eftersträvar vi en hög gästnöjdhet och där vi tillsammans uppnår våra gemensamt satta mål.
Säsongsstart blir till i slutet av juni och anställningen löper fram till stängning den 10 september, eller enligt annan överenskommelse.

För att trivas i rollen som fjällvärd uppskattar du mötet med gästen, som bla består i att på ett trevligt sätt välkomna våra gäster och att möta deras behov. Du tar hand om bokningar, sköter butiken,kassa inklusive receptionen samt är en viktig nyckeldel i våra dagliga städrutiner.
Du som person är strukturerad, lösningsorienterad med siffror, system och logiskt tänkande som en del men också att din nyfikenhet och engagemang utgör en viktig del i vår vardag.
Med gästen i centrum, där nya dagliga situationer är en självklar del i vår vardag vilket betyder att där du är skapas en positiv känsla bland våra gäster och kollegor.
I blickfånget ingår som en naturlig del där du alltid delar med dig av det lilla extra på ett välstrukturerat sätt och med väl avvägda prioriteringar.
Vi tror också att du har liknande erfarenheter från dina tidigare jobb inom servicesektorn, vilket är meriterade, du bör även ha ett aktivt frilufts- och fjällintresse.
Självklart är du också medlem i STF.

En stor del av våra gäster är från utomnordiska länder och en viktig del är att du väl kan uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.
Har du fler språk i din repertoar är det naturligtvis till din fördel, speciellt tyska och franska.
Har du B-körkort, ange i så fall detta.

Erfarenhet och tidigare butiks- och receptionsvana är meriterande.
Personliga kunskaper och egenskaper vägs in så är du exempelvis utbildad snickare, sjuksköterska, lärare, administratör etc, skriv gärna om detta!
Berätta gärna om du också tidigare besökt Ritsem eller Laponia området och när under året. Viktigt är också att du gillar ett aktivt friluftsliv då du kommer att ges goda möjligheter till egna fysiska aktiviteter och till längre sammanhängande ledigheter.

Personalen bor och arbetar tillsammans och det är viktigt att du trivs med att ha människor omkring dig och att du tycker om att samarbeta. Vi bor alla i enkelrum.

Låter detta intressant ? Bifoga ditt Cv med ett personligt brev asap. Vi kommer sedan fortlöpande kalla till intervjuer. Intervjuer kommer att ske via Teams.

Tjänsten/tjänsterna tillsätts löpande men hör av dig gärna före den 10 maj.
Lön enligt HRF avtal.
För mer information och frågor du har; kontakta Greger Mellbert, platsansvarig STF Ritsem, 010-1902452 eller mail: [email protected] Visa mindre

Hotellreceptionist

Ansök    Mar 28    Paasanne AB    Hotellreceptionist
Vi behöver bli fler stjärnor i receptionen. Som receptionist hos oss jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokningar, informationsservice till våra gäster, konferenser samt kassahantering och vårat café som ligger i anslutning till vår reception. Varierade arbetstider, dag & kväll. Enstaka nätter kan förekomma Anställningsgrad 100% Tillträde: enl ök Lön: enl ök Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift Gärna erfare... Visa mer
Vi behöver bli fler stjärnor i receptionen.
Som receptionist hos oss jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokningar, informationsservice till våra gäster, konferenser samt kassahantering och vårat café som ligger i anslutning till vår reception.
Varierade arbetstider, dag & kväll. Enstaka nätter kan förekomma
Anställningsgrad 100%
Tillträde: enl ök
Lön: enl ök
Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift
Gärna erfarenhet inom hotell & restaurang
Minst 20 år Visa mindre

Scandic Gällivare Receptionist Vikariat

Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. RECEPTIONIST/SERVICE HOST TILL SCANDIC I GÄLLIVARE I jobbet som receptionist kommer du att vara hotellets ansikte utå... Visa mer
Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.
RECEPTIONIST/SERVICE HOST TILL SCANDIC I GÄLLIVARE
I jobbet som receptionist kommer du att vara hotellets ansikte utåt, den första att möta våra gäster. Vi söker dig som har förmågan att få våra gäster att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn.
Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.
Vem är du?
För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående, kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar.
Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Du har gärna tidigare erfarenhet av hotell eller liknande arbetsuppgifter, men är inget krav. Tidigare erfarenhet av Rebnis Jupiter bokningssystem är meriterande.
Vilket blir din roll i vårt team?
I rollen som Receptionist/Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse.
• Möta, välkomna och finnas till för våra gäster under deras vistelse hos oss
• Sedvanligt receptionsarbete
• Viss servering av dryck m.m.
• Hjälpa till under frukostservering
Tjänsten är ett föräldrarvikariat på ca 75% (med chans till mertid) fram till december 2022. Skiften är förlagda så du arbetar 7 dagar eftermiddag och ledig 7 dagar.
För dig som inte har boende i Gällivare så finns möjlighet till detta via hotellet.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi behöver anställa omgående för denna tjänst.
Ansök genom att klicka på länken: https://bit.ly/ScandicGällivare Visa mindre

Scandic Gällivare Receptionist sommar - fortsatt extra vid behov i höst

VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din... Visa mer
VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn.
Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Service Host – Reception
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu en engagerad och positiv medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Tidigare erfarenhet är meriterande. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse.
Vad är din roll?
Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.


Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenI dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
Möta, välkomna och finnas till för våra gäster
sedvanligt receptionsarbete
Viss servering av dryck m.m.
Vara behjälplig under frukostservering
Säkerställa att standard och koncept följsDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav. Tidigare erfarenhet av rebnis Jupiter bokningssytem är meriterande.


Bredvidgång ska kunna startas omgående. Tjänsten är ett vikariat på ca 80% mellan juli - augusti, om du kan tänka dig fortsätta under hösten som extra vid behov ser vi detta som något positivt.
Skiften är förlagda så du arbetar 7 dagar och ledig 7 dagar.


Skicka in din ansökan redan idag!
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

Scandic Gällivare Receptionist sommar - fortsatt extra vid behov i höst

VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn. Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din... Visa mer
VAR MED OCH TA VÅR SERVICE TILL EN NY NIVÅ
På Scandic söker vi medarbetare med förmågan att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de ställer ner sina väskor i hotellobbyn.
Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser.


ÄR DU VÅR NYA MEDARBETARE?
Service Host – Reception
För att förstärka vårt team för sommaren söker vi nu en engagerad och positiv medarbetare som brinner för att ge personlig service. För att passa in i rollen bör du vara ansvarsfull och självgående och kunna ta egna initiativ och alltid sträva efter att överträffa gästernas förväntningar. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar förändringar, utmaningar och att du har öga för detaljer. Du har god förmåga att se lösningar. Som person har du ett gediget och naturligt intresse för människor, är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor. Tidigare erfarenhet är meriterande. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse.
Vad är din roll?
Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.


Personliga egenskaper:
Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar
Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker
Du är Lugn och trygg i dig själv
Du är Ansvarsfull och SäkerhetsmedvetenI dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
Möta, välkomna och finnas till för våra gäster
sedvanligt receptionsarbete
Viss servering av dryck m.m.
Vara behjälplig under frukostservering
Säkerställa att standard och koncept följsDu har gärna tidigare erfarenhet av hotell eller liknande arbetsuppgifter, men inget krav. Tidigare erfarenhet av rebnis Jupiter bokningssytem är meriterande.


Bredvidgång ska kunna startas omgående. Tjänsten är ett vikariat på ca 80% mellan juli - augusti, om du kan tänka dig fortsätta under hösten som extra vid behov ser vi detta som något positivt.
Skiften är förlagda så du arbetar 7 dagar och ledig 7 dagar.


Skicka in din ansökan redan idag!
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mail. Visa mindre

Hotellreceptionist deltid 80%, Scandic Gällivare

Nu söker vi en receptionist - som trivs med att vara i händelsernas centrum Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Gällivare varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta up... Visa mer
Nu söker vi en receptionist - som trivs med att vara i händelsernas centrum
Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Gällivare varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.


Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
Checka in och ut gäster i vårt system Rebnis Jupiter.
Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
Svara på frågor från våra gäster.
Bidra till merförsäljning.
Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningsmålen.
Ta emot bokningar.
Arbeta med kassahantering.

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.


Erfarenheter du tar med och delar med oss
Meriterande om du är kvalificerad receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Goda datakunskaperInformation om tjänsten:
Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Det här är en tillsvidareanställning på 80% med chans till mertid.
Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Gällivare! Visa mindre

Fjällvärd (ar) till STF Ritsem

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, ... Visa mer
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Fjällvärd(ar) till STF Ritsem

STF Ritsem ligger i hjärtat av världsarvet Laponia, i slutet på Sveriges längsta återvändsväg, med en vidunderlig utsikt mot Áhkká, Sveriges femte högsta berg 2015 möh. Som granne med de tre nationalparkerna Sarek, Padjelanta och Stora Sjöfallet är Ritsem en av de allra bästa utgångspunkterna för skidåkning och fjällvandring i Sverige. Gäster från hela världen besöker oss under säsongerna och kan räknas i tusental. STF Ritsem har idag 45 bäddar, en välsorterad butik, caféservering och bastu. Vi är en mindre anläggning med ca 5 anställda under vintersäsongen.
 
Vi söker nu personal inför vintersäsongen 2020 och med schemalagd anställning ca 30 tim/v. Säsongsstart är den 1 mars och fram till stängning i början av maj, eller enligt överenskommelse.
 
Tjänsten som fjällvärd består i att på bästa sätt välkomna våra gäster, ta hand om bokningar,  sköta butiken och receptionen samt dagliga städrutiner.
Med gästen i centrum är detta säkert bland det bästa du vet, du ska vara nyfiken och positiv, och din känsla för service kännas naturlig. Alla tidigare jobb inom servicesektorn är meriterade, likaså ett aktivt fiske- frilufts- och fjällintresse.
 
En majoritet av våra utländska gäster är från tysktalande länder men en stor andel är numera från vårt östra broderland, Finland.
Vi tror därför att du kan uttrycka dig väl både i  tal och skrift på både svenska och engelska, men har du fler språk i din repertoar är det naturligtvis till din fördel, speciellt finska och tyska.
 
Har du B-körkort, ange i så fall detta.
 
Personliga egenskaper går före meriter. Berätta också gärna om du tidigare besökt Ritsem eller Laponia området och när under året. 
 
Personalen bor i egna rum och arbetar mycket tillsammans och det är därför viktigt att du trivs med att ha människor omkring dig och att du tycker om att samarbeta.
 
Tjänsten/tjänsterna tillsätts löpande men hör av dig före den 1 december. Lön enligt avtal
 
För mer information; kontakta Greger Mellbert, platsansvarig STF Ritsem. 070-2956330 alt. 010-1902452 eller mail: [email protected] Visa mindre

Hotellreceptionist deltid 80% , Scandic Gällivare

Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobb... Visa mer
Scandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Gällivare varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.Erfarenheter som är meriterade• Du är receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.• Goda datakunskaperVad är din roll?Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:• Checka in och ut gäster• Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.• Svara på frågor från våra gäster.• Ta del av och aktivt arbeta mot våra gemensamma mål.• Ta emot bokningar.• Arbeta med kassahantering.Information om tjänstenTjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med chans till mertid. Passen är fördelade mellan för- & eftermiddag samt helger. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Hotellreceptionist deltid 80% , Scandic Gällivare

Vad är din roll? Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga. Dina arbetsuppgifter är bland annat följande: • Checka in och ut gäster • Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål. • Svara på frågor ... Visa mer
Vad är din roll?
Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och att ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.


Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
• Checka in och ut gäster
• Koordinera alla avdelningar för att möta våra gästers önskemål.
• Svara på frågor från våra gäster.
• Ta del av och aktivt arbeta mot våra gemensamma mål.
• Ta emot bokningar.
• Arbeta med kassahantering.Efter en lång resa är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar dig välkommen i hotellobbyn. Det gör vi i receptionen på Scandic Gällivare varje dag. Receptionen är också hotellets nav så att du kommer att befinna dig i händelsernas centrum. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Du ska älska mötet med gästen och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Erfarenheter som är meriterade
• Du är receptionist eller har erfarenhet från liknande jobb inom servicebranschen.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• Goda datakunskaperScandic är Nordens största hotelloperatör med ett nätverk av närmare 280 hotell i drift eller under utveckling i sju länder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där mångfalds- och hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så att vi kan ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser. Visa mindre