Lediga jobb Nepean Conveyors Filial i Gällivare

Se alla lediga jobb från Nepean Conveyors Filial i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

Order-Desk

Vi söker nu en orderdesk till ROXON Gällivare. Företaget erbjuder helhetslösningar och komponenter till bulkmaterialindustrin. Vi designar, tillverkar och tillhandahåller service till transportörsystem. ROXON grundades 1962 och Haparanda-enheten grundades 1975. Rollen Som orderdesk ansvarar du bland annat för administration och kontinuerlig uppföljning av inkommande kundorder. Du kommer även ha löpande kontakt med kunder och interna avdelningar. Arbetsp... Visa mer
Vi söker nu en orderdesk till ROXON Gällivare. Företaget erbjuder helhetslösningar och komponenter till bulkmaterialindustrin. Vi designar, tillverkar och tillhandahåller service till transportörsystem. ROXON grundades 1962 och Haparanda-enheten grundades 1975.

Rollen
Som orderdesk ansvarar du bland annat för administration och kontinuerlig uppföljning av inkommande kundorder. Du kommer även ha löpande kontakt med kunder och interna avdelningar.
Arbetsplatsen har en familjär känsla där alla hjälper och stöttar varandra. Det är därför önskvärt att du trivs med att arbeta i team samt vara kommunikativ med övriga medarbetare i företaget.

ARBETSUPPGIFTER
- Orderhantering
- Inköp
- Övrig administration
Din profil
- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller jämförbar arbetslivserfarenhet.
- Är obehindrad i svenska och engelska i både text och tal
- Har goda kunskaper i Excel

Meriterande:
Erfarenhet av elektronisk fakturering.

Bra att veta:
Arbetstid är vardagar kontorstid, med möjlighet till viss flextid, på företagets anläggning i Gällivare.
Tillträde enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre