Lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Gällivare

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Snickare till Gällivare

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Gällivare.
Du ska ha Yrkesbevis eller 5+ års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]
Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggare i Kiruna

Är du anläggare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska eller engelska. Vi tror att du kan göra allt som rör anläggning (ex. brobyggning, uppgifter inom trä och formning samt även kan armera/gjuta m.m) med start omgående på uppdrag hos våran kund i Kiruna. Passa på att ansöka snarast och varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Det kan göras på vår hemsida eller mejla ditt CV och referenser till: [email protected]... Visa mer
Är du anläggare med minst fem års erfarenhet, självgående, kommunicerar på svenska eller engelska. Vi tror att du kan göra allt som rör anläggning (ex. brobyggning, uppgifter inom trä och formning samt även kan armera/gjuta m.m) med start omgående på uppdrag hos våran kund i Kiruna.
Passa på att ansöka snarast och varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Det kan göras på vår hemsida eller mejla ditt CV och referenser till: [email protected].
Har du några frågor så tveka inte kontakta oss på 08-53034378. Visa mindre

Byggtekniker

Byggtekniker till Fastighetsavdelningen i Aitikgruvan Arbetsuppgifter Som servicetekniker bygg ska du planera inför och utföra dagligt underhåll och reparationer på våra fastigheter. Besiktningar av våra anläggningar förekommer som ex. takbesiktningar och du ansvarar för mindre ombyggnationen i våra byggnader med framtagande av tillhörande dokumentation. Arbetet är förlagt till dagtid och en del av arbetet sker utomhus. Utbildning/Erfarenhet Du har gym... Visa mer
Byggtekniker
till Fastighetsavdelningen i Aitikgruvan

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker bygg ska du planera inför och utföra dagligt underhåll och reparationer på våra fastigheter. Besiktningar av våra anläggningar förekommer som ex. takbesiktningar och du ansvarar för mindre ombyggnationen i våra byggnader med framtagande av tillhörande dokumentation. Arbetet är förlagt till dagtid och en del av arbetet sker utomhus.

Utbildning/Erfarenhet
Du har gymnasieutbildning och gärna någon form av byggteknisk utbildning eller betongarbetarutbildning tillsammans med flerårig erfarenhet inom arbetsområdet. Du kan läsa ritningar och det är meriterade om du kan plattsättning och har heta arbeten tak.

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel och kan arbeta självständigt. Du arbetar gentemot många interna kunder och samarbete och ansvarstagande är naturligt för Dig. Kunskaper i underhållssystem Maximo är meriterande. Körkort lägst klass B krävs för denna tjänst.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av arbetsledare Lars Olausson, tfn 0970-72 92 53.

Facklig information
Klubb Gruv 136, [email protected]

Ansökan
Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com - Karriär – Lediga befattningar. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Sture Holmgren, tfn 0970-72 91 72 eller [email protected]

Sista ansökningsdag är 31 maj 2024

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Snickare med bred kunskap

Vill du jobba i ett mindre företag norr om polcirkeln? Vi är en mindre byggfirma med störst fokus på badrums arbeten och måleri men behöver en snickare som kan hjälpa till med snickeriarbeten tillhörande dessa jobb. Det kan vara mindre rivningsarbeten, gipsning och återställning. Men även egna mindre projekt som bygga kök eller en altan. Ett varierat arbete där vi hjälper varandra. Vi kan erbjuda boende och en riktigt bra lön för dig som kommer till oss. G... Visa mer
Vill du jobba i ett mindre företag norr om polcirkeln?
Vi är en mindre byggfirma med störst fokus på badrums arbeten och måleri men behöver en snickare som kan hjälpa till med snickeriarbeten tillhörande dessa jobb. Det kan vara mindre rivningsarbeten, gipsning och återställning. Men även egna mindre projekt som bygga kök eller en altan.
Ett varierat arbete där vi hjälper varandra. Vi kan erbjuda boende och en riktigt bra lön för dig som kommer till oss.
Givetvis så har vi kollektivavtal Visa mindre

Snickare/Träarbetare till Gällivare

Ansök    Dec 8    VD HR AB    Träarbetare/Snickare
OM OSS Vårt företag är underleverantörer till ett flertal företag i Gällivare, bland annat till Gällivare Kommun, LKAB och Boliden Vi förstärker nu vårt team med fyra tjänster och söker dig som har erfarenhet av att arbeta som SNICKARE-TRÄARBETARE BYGG . Du gillar att arbeta såväl inomhus som utomhus där det ibland kan bli minus 30 grader. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas. VEM ÄR DU? Du är en till din natur en fixare som ser... Visa mer
OM OSS
Vårt företag är underleverantörer till ett flertal företag i Gällivare, bland annat till Gällivare Kommun, LKAB och Boliden

Vi förstärker nu vårt team med fyra tjänster och söker dig som har erfarenhet av att arbeta som SNICKARE-TRÄARBETARE BYGG . Du gillar att arbeta såväl inomhus som utomhus där det ibland kan bli minus 30 grader. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.

VEM ÄR DU?
Du är en till din natur en fixare som ser möjligheterna istället för svårigheterna, är en i teamet och bidrar gärna med din kunskap. Du har utbildning inom området eller har skaffat din kompetens genom många år inom jobbet. Tillsammans är vi företagets varumärke ute hos våra uppdragsgivare och ser till att vi har kul på jobbet.

OM GÄLLIVARE
Om du inte redan bor i Gällivare så kommer du att uppskatta de naturupplevelserna som finns runt knuten. Bostadssituationen är tuff och vi kan i ett inledningsskeende hjälpa dig med bostad. För att jobba hos bor du i Gällivare eller dess närhet eller är beredd att flytta till Gällivare och bli en av vårt fantastiska team

INTRESSERAD AV TJÄNSTEN?
Ansök via länken : https://bit.ly/snickareGällivareDå vi har behov av att anställa omgående kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdatum

FRÅGOR KRING DENNA REKRYTERING?
Kontakta Arbetsförmedlingens Rekryteringsservice, Lena Remahl
[email protected] Visa mindre

Snickare för resejobb i Gällivare/Norrland. Boende och traktamente?

Ansök    Apr 16    DMT Group AB    Träarbetare/Snickare
DMT Group AB är ett bygg- och anläggningsföretag verksamt i hela Sverige. Vi är 35 anställda och vi jobbar här är snickare, anläggare och plattsättare. Det som är speciellt med oss är att vi nästan uteslutande bara går på resejobb. Nu behöver vi anställa två stycken snickare/yrkesträarbetare fär ett projekt i Gällivare som startar direkt efter påskhelgen. Vi börjar med en provanställning som sedemera övergår till tillsvidare anställning om det fungerar b... Visa mer
DMT Group AB är ett bygg- och anläggningsföretag verksamt i hela Sverige. Vi är 35 anställda och vi jobbar här är snickare, anläggare och plattsättare. Det som är speciellt med oss är att vi nästan uteslutande bara går på resejobb.


Nu behöver vi anställa två stycken snickare/yrkesträarbetare fär ett projekt i Gällivare som startar direkt efter påskhelgen. Vi börjar med en provanställning som sedemera övergår till tillsvidare anställning om det fungerar bra. Som snickare hos oss på DMT Group skall du inte ha några problem att jobba på andra orter än där du bor. I de fall du gör det håller vi självklart med boende på hotell/vandrarhem och du kan vanligtvis jobba in fredagen så att du är helt ledig fredag, lördag och söndag.

Erbjudande
230kr per timme om du har din egen utrustning
Traktamente för arbete på annan ort
Betalda resor till jobbet
Kollektivavtalsenliga villkor
35 nya trevliga kollegor


Krav
100% självgående
Minst 10 års erfarenhet
Egna maskiner och verktyg
Egen personlig skyddsutrustning, som hjälm och varsel.Är detta någonting för dig?
Då kan du ringa oss på 0736701405
(helger och kvällar går bra också)
Du kan även maila oss på [email protected] eller bara ansöka och svara på några frågor. Du behöver inte va ett färdigt skrivet CV, det viktiga är att du är yrkesman med stolthelt i vad du gör och kan representera ditt företag på ett föredömligt sätt.

Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Varmt välkommen
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggnadsarbetare till Quadro Entreprenad AB i Gällivare

Quadro Entreprenad växer, och söker nu flera Byggnadsarbetare/snickare till Gällivare. Denna rekrytering är ett samarbete mellan Quadro Entreprenad AB och Ghost Competence. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direkt anställd hos Quadro Entreprenad AB. Information om kundföretaget Quadro Entreprenad AB har kontor i Boden, samt Gällivare. Verksamheten startade i BODEN 1976 , Gällivare etablerade vi oss under 2014. Omsättningen ... Visa mer
Quadro Entreprenad växer, och söker nu flera Byggnadsarbetare/snickare till Gällivare.
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Quadro Entreprenad AB och Ghost Competence.
Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direkt anställd hos Quadro Entreprenad AB.


Information om kundföretaget
Quadro Entreprenad AB har kontor i Boden, samt Gällivare. Verksamheten startade i BODEN 1976 , Gällivare etablerade vi oss under 2014. Omsättningen ligger runt 100 miljoner kronor och vi sysselsätter ca 60 anställda.

Vår affärsidé bygger på produktion inom byggbranschen främst inriktad på ombyggnad och underhållsåtgärder. Detta sker i ett nära samarbete med ledande underleverantörer och byggmästare och i en trevlig och öppen atmosfär mellan medarbetarna och gentemot kunderna.

Vi söker dig som
Är självgående med erfarenhet av olika typer av byggnationer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och kunskap från byggbranschen.
Förutom att du är en duktig yrkesman ser vi det som väldigt viktigt att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter på ett bra sätt.
Vi ser att du är en lagspelare som tycker att det är viktigt att vårda relationer med såväl kollegor, kunder och leverantörer.
Är du dessutom noggrann, ansvarstagande, självständig, med egen driv är det ett stort plus.
B-körkort är ett krav!

Vi ser fram emot din ansökan!!


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning
ORT: Gällivare
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-12-09
KONTAKT: Marcus Skårman tel: 070-669 85 72 Visa mindre

Träarbetare

Ansök    Jun 14    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Är du träarbetare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Som träarbetare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler. Du är med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredn... Visa mer
Är du träarbetare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som träarbetare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler.

Du är med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredningsarbeten när huset nästan är klart. Du arbetar med olika typer av träarbeten och kan antingen bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer.

Vem är du?
Vi söker dig som har yrkesbevis inom trä. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring.

Som anställd på Peab kommer du till en trygg och pålitlig arbetsgivare med ordning och reda. Vi har kollektivavtal och du har förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vinstdelning. Vi som jobbar på avdelningen är gott gäng med bra gemenskap och högt till tak. Visa mindre

Träarbetare

Ansök    Jun 16    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Är du träarbetare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Som t... Visa mer
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Är du träarbetare och vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som träarbetare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler. 

Du är med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredningsarbeten när huset nästan är klart. Du arbetar med olika typer av träarbeten och kan antingen bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer.


Vem är du?
Vi söker dig som har yrkesbevis inom trä. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder
Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring.

Som anställd på Peab kommer du till en trygg och pålitlig arbetsgivare med ordning och reda. Vi har kollektivavtal och du har förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vinstdelning. Vi som jobbar på avdelningen är gott gäng med bra gemenskap och högt till tak. Visa mindre

Hantverkare

Ansök    Sep 7    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Just nu har vi mycket att göra och därför behöver vi förstärka laguppställningen med fler hantverkare. Vi söker nu flertalet självgående trä och betongarbetare med yrkesbevis. Du bör även ha goda referenser från tidigare anställningar samt körkort B. Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Förutom intressanta projekt erbjuds fina förmåner, en... Visa mer
Just nu har vi mycket att göra och därför behöver vi förstärka laguppställningen med fler hantverkare. Vi söker nu flertalet självgående trä och betongarbetare med yrkesbevis. Du bör även ha goda referenser från tidigare anställningar samt körkort B.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.

Förutom intressanta projekt erbjuds fina förmåner, en stark gemenskap, bra kollegor och högt fokus på arbetsmiljö

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer. Visa mindre

Byggnadsarbetare

Vi är i en expansiv fas i vårt bolag och behöver nu utöka vårat team med en snickare för att stötta upp i våra byggbygg projekt Vi bygger småhus och andra mindre snickerier din vardag kommer bestå i att arbete i ett mindre självgående team där vi tillsammans hjälps åt att bygga våra kunders framtida hem. Visa mer
Vi är i en expansiv fas i vårt bolag och behöver nu utöka vårat team med en snickare för att stötta upp i våra byggbygg projekt
Vi bygger småhus och andra mindre snickerier din vardag kommer bestå i att arbete i ett mindre självgående team där vi tillsammans hjälps åt att bygga våra kunders framtida hem. Visa mindre

Hantverkare till Leijonsbygg

Vill du växa med oss? Vårt företag befinner sig i en expansiv fas och för att möta marknadens efterfrågan så söker vi nu förstärkning till vårat arbetslag. Vi är en mindre byggfirma inom Måleri, Bygg och Plattsättning vi tror att du som söker dig till oss är van att arbeta med flera av en byggprocess olika moment och kanske är specialiserad på snickeri, måleri eller plattsättning. Vi tror att du gillar att jobba i det mindre företaget där du har stor del... Visa mer
Vill du växa med oss?


Vårt företag befinner sig i en expansiv fas och för att möta marknadens efterfrågan så söker vi nu förstärkning till vårat arbetslag. Vi är en mindre byggfirma inom Måleri, Bygg och Plattsättning vi tror att du som söker dig till oss är van att arbeta med flera av en byggprocess olika moment och kanske är specialiserad på snickeri, måleri eller plattsättning. Vi tror att du gillar att jobba i det mindre företaget där du har stor delaktighet i vår fortsatta utveckling, du är inte rädd för att byta arbetsmoment och intresserad av att arbeta tillsammans för att nå våra mål. För närvarande så är vi 10 anställda och har flyttat till nya lokaler våra kunder är både på nyproduktion kopplat till samhällsomvandlingen men även rot arbeten för privatpersoner.


Vi ser fram emot din ansökan


(Vi har noga valt våra rekryteringskanaler och känner inte något behov av att få stöd i rekryteringsprocessen) Visa mindre