Lediga jobb som Soldat/Sjöman i Gällivare

Se lediga jobb som Soldat/Sjöman i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Järnvägstekniker

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Har du en teknisk eller mekanisk ... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Har du en teknisk eller mekanisk bakgrund och vill jobba med järnvägsunderhåll? 

Vi söker el-, ban-, signaltekniker samt spårsvetsare till Norrbotten med följande placeringsorter:

Abisko, Kiruna och Gällivare.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en tjänstgöringsbakgrund i Försvarsmakten och som har tidigare erfarenhet av mekaniska eller tekniska befattningar. 

Som individ är du noggrann, driven och har ett bra säkerhetstänk.

Du är flexibel med din fysiska arbetsplats eftersom resor, samt helg- och nattarbete kan förekomma. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. 
Som medarbetare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötande. I din roll som tekniker är det därför viktigt att:
- Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör.
- Efterleva god affärsetik i mötet med kunder.
- Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.
- Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet.
- Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

Krav

Tjänstgöringsbakgrund från Försvarsmakten ex GU eller värnplikt.

Utbildning inom mekanik/teknik eller motsvarande förvärvad kunskap.

B körkort.

Fullgod fysiskt status. 

Meriterande

Erfarenhet av ban-, el- eller svetsteknik.

El behörighet.

Uppdragsgivaren

En väl underhållen och modern järnväg utgör stommen i en effektiv och hållbar infrastruktur för transporter. Både människor och gods färdas enkelt mellan platser och upplevelsen är att avstånden minskar. Det är framtidens spår för samhället.

För oss på Infranord innebär framtidens spår att vi är ett modernt järnvägsföretag med en öppen och inkluderande kultur där kompetens och förmåga tas tillvara. Med gedigen erfarenhet och genom att använda bästa tillgängliga teknik kan vi erbjuda underhåll i världsklass och marknadsledande anläggningsarbeten. I samverkan med våra kunder och partners utvecklar vi framtidens spår.

"För mig som medarbetare innebär framtidens spår att jag i en trygg och säker arbetsmiljö får möjlighet att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Jag känner mig välkommen och får förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas som person. Infranord förstår att eget ansvar och balans i livet gör mig till en bättre medarbetare. Jag är stolt över att jobba för branschens mest attraktiva arbetsgivare." Visa mindre