Lediga jobb som Pedagogassistent i Gällivare

Se lediga jobb som Pedagogassistent i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Kulturskolepedagog till Kulturskolan

Ansök    Apr 12    Gällivare kommun    Pedagogassistent
Arbetsbeskrivning Kulturskolan i Gällivare Kommun är kommunens största verksamhet när det gäller estetisk verksamhet för barn och unga. Verksamheten erbjuder undervisning inom musik, dans, drama och musikproduktion. Nu behöver vi rekrytera en kulturskolepedagog med bred kompetens. Undervisning i sceniska projekt, musik och drama kommer att bli aktuellt Arbetsuppgifter Arbeta med musik och scenframställning i olika former, sång, instrument, ensemble m... Visa mer
Arbetsbeskrivning


Kulturskolan i Gällivare Kommun är kommunens största verksamhet när det gäller estetisk verksamhet för barn och unga. Verksamheten erbjuder undervisning inom musik, dans, drama och musikproduktion. Nu behöver vi rekrytera en kulturskolepedagog med bred kompetens. Undervisning i sceniska projekt, musik och drama kommer att bli aktuellt


Arbetsuppgifter


Arbeta med musik och scenframställning i olika former, sång, instrument, ensemble mm. Arbeta med elever som anmäler sig till våra dramakurser


Kvalifikationer


Musikhögskola, folkhögskola, musikhandledarutbildning eller motsvarande. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Vi ser också att du är en person som gillar att samarbeta både inom kulturskolans lärarkollegium, kulturavdelningen samt grund- och gymnasieskolan.


 


Arbetstid/Varaktighet


100% tillsvidare


Kvälls- och helgarbete förekommer


Tillträde: 2024-08-13.


Lön


Lön enligt avtal. Ange gärna ett löneanspråk.


Övrigt


Registerutdrag från belastningsregistret är ett krav.


om du har lärar leg. bifoga det i ansökan. 


Upplysningar


För mer information om tjänsten kontaktar du:


Jerker Johansson- Enhetschef Kulturskolan: 0970-81 87 12 eller 070-322 33 70


e-post: [email protected]


Fackliga företrädare


Sveriges lärare


Ansökan


Sista ansökningsdag:2024-05-01 Visa mindre

Husvikarier till förskolan

Ansök    Jan 19    Gällivare kommun    Pedagogassistent
Inom förskolorna i Gällivare kommun finns det en helt ny tjänst, husvikarie! Nu söker vi husvikarie till tre av våra förskoleområden. Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till oss!   Verksamhetsbeskrivning Förskoleområde B – Aurora, Granbacka och Tallbacka förskolor. Förskoleområde D – Mandolinen, EMMA och Hakkas förskolor. Förskoleområde E – Heden, Humlan och Älvens förskolor.   Arbetsuppgifter Som husvikarie arbetar... Visa mer
Inom förskolorna i Gällivare kommun finns det en helt ny tjänst, husvikarie! Nu söker vi husvikarie till tre av våra förskoleområden. Vi ser fram emot din ansökan och hälsar dig varmt välkommen till oss!


 


Verksamhetsbeskrivning


Förskoleområde B – Aurora, Granbacka och Tallbacka förskolor.


Förskoleområde D – Mandolinen, EMMA och Hakkas förskolor.


Förskoleområde E – Heden, Humlan och Älvens förskolor.


 


Arbetsuppgifter


Som husvikarie arbetar du på ett av våra förskoleområden. Det innebär att du har en fast placering på antingen en eller som mest tre förskolor, beroende på vilket förskoleområde du arbetar inom. Du ersätter frånvarande personal och gör det mesta av den personens arbetsuppgifter. Dagarna på förskolan kommer att se olika ut och du kommer få möta olika barn och olika arbetslag. Tillsammans med pedagogerna på förskolan samarbetar du och erbjuder barnen en lustfull dag på förskolan. Du arbetar dagtid, måndag-fredag och erbjuds ett meningsfullt, varierande och ansvarsfullt arbete med vår kommuns allra minsta invånare.


 


Kvalifikationer


Vi söker dig som vill arbeta som husvikare inom Gällivare kommuns förskolor.


Som husvikarie finns möjligheten att studera till barnskötare eller förskollärare på arbetstid (deltidsstudier) och vi som arbetsgivare vill uppmuntra till vidare studier. Det är meriterande om du är intresserad av att läsa till barnskötare eller förskollärare.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.


 


Arbetstid/Varaktighet


100% tillsvidare, 3 st. tjänster


 


Lön


Lön enligt avtal, ange ditt löneanspråk.


 


Tillträde


Enligt överenskommelse.


 


Upplysningar


Eva Hedlund – rektor Aurora, Granbacka och Tallbacka förskolor (förskoleområde B).


0970-81 89 72, [email protected]


 


Helena Johansson – rektor Mandolinen, EMMA och Hakkas förskolor (förskoleområde D).


0970-81 80 41, [email protected]


 


Marina Nilsson – rektor Heden, Humlan och Älvens förskolor (förskoleområde E).


0970-81 89 73, [email protected]


 


Fackliga företrädare


Kommunal

010–4429919


 


Sveriges lärare


0970-81 83 83


 


Ansökan


Sista ansökningsdag: 18 februari 2024


 


Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Till din ansökan vill vi ha med ett personligt brev samt ditt CV. Skriv gärna i din ansökan vilket förskoleområde du skulle vilja arbeta inom. Vid anmodan uppvisas originalhandlingar. För tjänsten krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister.


 


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Pedagog/pedagogisk handledare till pedagogteamet

Ansök    Nov 10    Gällivare kommun    Pedagogassistent
Verksamhetsbeskrivning Avdelningen funktionshinder består av verksamheter för personer med funktionshinder och behov av socialt stöd. Inom avdelningen finns olika former av boenden, dagligverksamhet, korttids- och fritidsverksamhet, personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice. Hos oss arbetar vård- och omsorgspersonal, enhetschefer, pedagoger och arbetsledare. Pedagogteamet finns inom avdelning för funktionshinder och fungerar som en stödjande... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Avdelningen funktionshinder består av verksamheter för personer med funktionshinder och behov av socialt stöd. Inom avdelningen finns olika former av boenden, dagligverksamhet, korttids- och fritidsverksamhet, personlig assistans, ledsagarservice och avlösarservice. Hos oss arbetar vård- och omsorgspersonal, enhetschefer, pedagoger och arbetsledare. Pedagogteamet finns inom avdelning för funktionshinder och fungerar som en stödjande funktion för brukare och personal. 
Arbetsuppgifter

Du är placerad i pedagogteamet och arbetar med brukare och personal. I arbetsuppgifterna ingår att utarbeta och utveckla metoder, arbeta fram pedagogiska metoder som är evidensbaserade samt bevaka forskning och nya rön inom området. Du handleder, utbildar och stödjer medarbetare i deras uppdrag och arbete utifrån planer och metoder. Du har nära samverkan med enhetschef, övriga pedagoger, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut m.fl. 
Kvalifikationer

Du skall ha en universitets-/högskoleutbildning som arbetsterapeut, inom pedagogik gärna specialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet innebär en stor självständighet och vi söker därför dig som kan ta eget ansvar och har lätt för att ta eget initiativ samt kan vara flexibel. Vi söker dig som har ett närvarande och lyhört förhållningssätt samt har god samarbetsförmåga och kan arbeta i team samt självständigt. Vi vill att du ser möjligheter samt är öppen för nytänkande. Du skall ha förmåga att entusiasmera medarbetare. Utbildning och erfarenhet inom LSS verksamhetsområde är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är viktigt att du delar vår värdegrund och värdesätter Mångfald – Effektivitet - Nytänkande och Attraktivitet.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   


Krav körkort B.


Arbetstid/Varaktighet

Heltid med flexibel arbetstid enligt avtal, tjänsten är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.


Lön

Individuell lönesättning.


Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Avdelningschef Lisett Helin Lundman tfn. växel 0970 - 818 000.


Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter, Sveriges lärare, Vision tfn. växel 0970 - 818 000.


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

1 st 50 % Resurs till Skierri förskola Gällivare Sameskola

Ansök    Dec 14    Sameskolstyrelsen    Pedagogassistent
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem. Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6. Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen. Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för ... Visa mer
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem.
Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6.
Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen.
Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för samisk undervisning. SamS får efter avtal med en kommun fullgöra kommunens uppgifter inom förskoleverksamheten för samiska barn. De fem sameskolorna finns i Karesuando, Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Tärnaby. Vi har också avtal om samisk förskoleverksamhet i Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Storumans kommuner.


Vi behöver en person som vill jobba hos oss som "husvikarie" .
Du ska jobba inom förskola som vikarie.
Du behärskar samiska, både muntligt, skriftligt och har kunskaper om samisk kultur och tradition.
Du ska ha god förmåga att vara lyhörd inför våra elevers behov, intressen och önskemål. Vi förväntar oss att du är flexibel.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter tillsammans med elever.
Du ska ha god samarbetsförmåga med kollegor, elever och föräldrar. Vi söker dig som har en dokumenterad god samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Sökanden ska uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning.


Tjänsten är 50% från och med 2021-01-07 eller enligt överenskommelse till och med 2021-06-24 med eventuell förlängning


Du som har skyddade personuppgifter har möjlighet att skicka in din ansökan per post eller genom att kontakta myndighetens personalhandläggare på tel. 0971-442 08 Visa mindre

Förskolepersonal

I Ur och Skur Dundrets Förskola söker personal Då vi till hösten beviljats bidrag för barn med särskilda behov söker vi en extra resurs till vår barngrupp. Tjänsten är en visstidsanställning heltid under läsåret 23/24 tom 240531 med ev. förlängning, om vi framledes beviljas ytterligare stödperiod. Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning, men den personliga lämpligheten kommer att avgöra. Vi söker en person som tycker om att vistas utomhus i alla v... Visa mer
I Ur och Skur Dundrets Förskola söker personal
Då vi till hösten beviljats bidrag för barn med särskilda behov söker vi en extra resurs till vår barngrupp. Tjänsten är en visstidsanställning heltid under läsåret 23/24 tom 240531 med ev. förlängning, om vi framledes beviljas ytterligare stödperiod.
Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning, men den personliga lämpligheten kommer att avgöra.
Vi söker en person som tycker om att vistas utomhus i alla väder, ser möjligheter och har förmågan att tänka utanför ramarna. Du tycker om att dagarna kan se mycket olika ut då vi ofta delar upp barngruppen och ger oss ut på äventyr i naturen.
Dundrets Förskola är ett föräldrakooperativ som drivs som ekonomisk förening där I Ur och Skur pedagogiken är grunden för vår verksamhet. Arbetslaget du kommer att ingå i är väl fungerande och består av fyra utbildade pedagoger och en kokerska.
Vår vision är - Ett upplevelsebaserat lärande för en hållbar utveckling i praktiken.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via mejl [email protected]
senast den 23-08-04.
Mer information om vår förskola finns på vår hemsida Dundret - I Ur och Skur (friluftsframjandet.se) .
Frågor om tjänsten besvaras av:
Rektor Helén Eriksson, [email protected]
Styrelseordförande Moa Günes, [email protected] Visa mindre

1 st 75- 100 % Resurs till Gällivare Sameskola, förskola, fritids och kök

Ansök    Nov 5    Sameskolstyrelsen    Pedagogassistent
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem. Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6. Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen. Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för ... Visa mer
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem.
Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6.
Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen.
Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för samisk undervisning. SamS får efter avtal med en kommun fullgöra kommunens uppgifter inom förskoleverksamheten för samiska barn. De fem sameskolorna finns i Karesuando, Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Tärnaby. Vi har också avtal om samisk förskoleverksamhet i Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Storumans kommuner.


Vi behöver en person som vill jobba hos oss som "husvikarie" .
Du ska kunna jobba inom förskola, fritids, skola och kök som vikarie.
Du behärskar samiska, både muntligt, skriftligt och har kunskaper om samisk kultur och tradition.
Du ska ha god förmåga att vara lyhörd inför våra elevers behov, intressen och önskemål. Vi förväntar oss att du är flexibel.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter tillsammans med elever.
Du ska ha god samarbetsförmåga med kollegor, elever och föräldrar. Vi söker dig som har en dokumenterad god samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Sökanden ska uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning.


Tjänsten är 75-100% från och med 2020-11-23 eller enligt överenskommelse till och med 2020-12-22 med eventuell förlängning


Du som har skyddade personuppgifter har möjlighet att skicka in din ansökan per post eller genom att kontakta myndighetens personalhandläggare på tel. 0971-442 08 Visa mindre

Studiehandledare Lärcentra Gällivare

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet. Lapplands lärcentra är den gemensamma organisationen för vuxenutbildning och högskoleenheter för Gällivare,... Visa mer
Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Lapplands lärcentra är den gemensamma organisationen för vuxenutbildning och högskoleenheter för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Vår vision är att vi ska sträva efter att stimulera till tillväxt och utveckling i våra kommuner genom att erbjuda efterfrågestyrda utbildningar. Organisationen ska genomsyras av flexibilitet, samverkan och kvalitet. Våra utbildningar ska vara attraktiva och tillgängliga för den studerande.

På Lapplands Lärcentra/Gällivare är vi ca 25 medarbetare, lärare, utbildningsledare, administratörer mfl som tillsammans arbetar för att våra studerande ska få bra utbildning. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng där gemenskap och samarbete genomsyrar allt vårt arbete.
Hösten 2020 flyttar vi in i ett helt nybyggt Kunskapshus där både gymnasiet och vuxenutbildning/lärcentra kommer att finnas. Mer information om vårt nya Kunskapshus finns på Gällivares hemsida.
Vi hoppas att Du vill bli en av våra nya medarbetare!


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som studiehandledare ingår bl.a. att handleda och stötta våra studerande för att de ska lyckas med sina studier inom de utbildningar vi bedriver ex. Vård och omsorg, Förskola/skola, Restaurang och storhushåll mf.l. Arbete inom andra utbildningar kan också bli aktuellt. Du kommer att vara ett språkstöd till våra elever med annat modersmål än svenska och ha yrkessvenska med eleverna riktat mot den utbildning de läser.
En stor del av utbildningarna sker via lärplattform eller via annan utbildningsanordnare och ditt uppdrag blir att handleda/hjälpa de studerande att förstå och arbeta med uppgifter som ingår i kurserna som de läser .
Du finns med som en viktig del i ffa. vårdlärararbetslaget och samverkar med lärarna i arbetet på Vårdutbildningen.
Även andra förekommande uppgifter ingår i uppdraget ex leda orienteringskurser, vikariat vid sjukdom, skrivvakt etc


KVALIFIKATIONER
Krav lägst gymnasiebehörighet, att du läst en vårdutbildning på lägst USK nivå samt att du tidigare arbetat med handledning av studerande med annat modersmål än svenska
Vi förutsätter att du är flexibel, har hög ansvarskänsla och lätt för att samarbeta med andra. Att du är drivande och engagerad samt har en positiv elevsyn.
Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter krävs.

Tillsvidare anställning


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

1 st 100 % Resurs till Gällivare Sameskola, förskola, fritids

Ansök    Jan 16    Sameskolstyrelsen    Pedagogassistent
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem. Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6. Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen. Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för ... Visa mer
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem.
Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6.
Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen.
Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för samisk undervisning. SamS får efter avtal med en kommun fullgöra kommunens uppgifter inom förskoleverksamheten för samiska barn. De fem sameskolorna finns i Karesuando, Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Tärnaby. Vi har också avtal om samisk förskoleverksamhet i Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Storumans kommuner.
Vi behöver en person som vill jobba hos oss som "husvikarie" . Du blir anställd hos oss från och med 2019-11-01 eller enligt överenskommelse
Du ska kunna jobba inom förskola, fritids, skola och kök som vikarie.
Du behärskar samiska, både muntligt, skriftligt och har kunskaper om samisk kultur och tradition.
Du ska ha god förmåga att vara lyhörd inför våra elevers behov, intressen och önskemål. Vi förväntar oss att du är flexibel.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter tillsammans med elever. Du ska ha god samarbetsförmåga med kollegor, elever och föräldrar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Sökanden ska uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning.
Tjänsten är 100% från och med Snarast eller 2020-01-27 till och med 2020-06-12 med eventuell förlängning Visa mindre

1 st 100 % Resurs till Gällivare Sameskola, förskola, fritids

Ansök    Okt 8    Sameskolstyrelsen    Pedagogassistent
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem.Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6.Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen.Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för sam... Visa mer
Sameskolstyrelsen är styrelse för sameskolorna och för verksamheter som hör till dem.Sameskolan är en skolform likvärdig med grundskolans årskurser 1-6.Den är utformad och profilerad med de samiska språken och den samiska kulturen.Sameskolstyrelsen ska även informera om, samt främja och utveckla samiska undervisningsinslag i det offentliga skolväsendet för barn och ungdom. Till uppgifterna hör också att stödja utveckling och produktion av läromedel för samisk undervisning. SamS får efter avtal med en kommun fullgöra kommunens uppgifter inom förskoleverksamheten för samiska barn. De fem sameskolorna finns i Karesuando, Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Tärnaby. Vi har också avtal om samisk förskoleverksamhet i Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Storumans kommuner.Vi behöver en person som vill jobba hos oss som "husvikarie" . Du blir anställd hos oss från och med 2019-11-01 eller enligt överenskommelse Du ska kunna jobba inom förskola, fritids, skola och kök som vikarie.Du behärskar samiska, både muntligt, skriftligt och har kunskaper om samisk kultur och tradition.Du ska ha god förmåga att vara lyhörd inför våra elevers behov, intressen och önskemål. Vi förväntar oss att du är flexibel.Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter tillsammans med elever. Du ska ha god samarbetsförmåga med kollegor, elever och föräldrar.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Sökanden ska uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning.Tjänsten är 100% från och med 2019-11-01 till och med 2020-01-10 med eventuell förlängning Visa mindre