Lediga jobb som Maskinkonstruktör i Gällivare

Se lediga jobb som Maskinkonstruktör i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Mechanical designer till vårt affärsområde i Norr

Ansök    Dec 2    Rejlers AB (publ)    Maskinkonstruktör
Du har väl inte missat att vi växer?! ???? Möjligheterna för dig att växa hos och med oss är stora. På Rejlers finns en öppenhet för både generalister och specialister. Nu behöver vi fler kollegor inom mekanik och hoppas att du vill förstärka något av våra team i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik eller Gällivare. Läs vidare nedan och hör av dig redan idag. Tillsammans kan vi fortsätta bygga något riktigt bra. ABOUT THE JOB I rollen som konsult hos os... Visa mer
Du har väl inte missat att vi växer?! ???? Möjligheterna för dig att växa hos och med oss är stora. På Rejlers finns en öppenhet för både generalister och specialister. Nu behöver vi fler kollegor inom mekanik och hoppas att du vill förstärka något av våra team i Luleå, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik eller Gällivare. Läs vidare nedan och hör av dig redan idag. Tillsammans kan vi fortsätta bygga något riktigt bra.

ABOUT THE JOB

I rollen som konsult hos oss kommer du att arbeta med att effektivisera och framtidssäkra industrin i norra Sverige. Du förstår vilka utmaningar våra kunder har och vill göra ditt för att fortsätta skapa ett attraktivt Norrland. ?

Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Vi har en massa spännande förfrågningar på G och kunderna återfinns inom ett flertal olika segment, t.ex.

- Verkstadsindustri
- Fordon
- Kärnkraft
- Massa och papper
- Explosivindustri
- Livsmedel


Arbetsuppgifterna är därmed varierande med allt från kundkontakt, förstudier, problemlösningar, vilket ofta gör tillvaron och uppdragen roligare. ? Du är en nyckelspelare i vårt team där vi jobbar mot samma mål, som att ha kul och trevligt på jobbet samtidigt som vi utvecklar vår verksamhet mot att kunna stötta våra kunder till framgång inom sin verksamhet.

WHO ARE YOU?

Vi letar efter personer som trivs i en konsultroll och att ständigt få utmana och utveckla våra kunder! Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och tycker att samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egen ”projektledare” när det behövs.

Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från enklare till mer komplexa och därför vill vi att du är prestigelös och flexibel som person. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Listan över allt vi gör kan lätt bli lång.

Viktigt för oss är att du verkligen brinner för att jobba med konstruktion. Du har en positiv framtoning, tänker allt som oftast Let´s try it och ser hellre utmaningar som möjligheter i stället för problem.

Skulle vi skriva en önskelista för vilka kompetenser och erfarenheter du har skulle den se ut ungefär såhär:

?Tidigare erfarenhet som konsult
?Kunskap inom 3D-modellering
?God förståelse inom något av följande områden: stålkonstruktion, tillverkningsteknik eller plastkonstruktion

Du har även god kännedom i något/några av följande CAD-verktyg:

?Inventor
?Catia
?SolidWorks
?Creo

Skulle du dessutom ha ett brett nätverk i branschen och erfarenhet som konsult kan det hända att du får vårt hjärta ???? att slå ett extraslag. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift

WHAT YOU GET

På Rejlers blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en verksamhet präglad av nyfikenhet, förändring och glädje #funatwork
Hos oss finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem.

I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt lokalt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och bygga ut verksamheten tillsammans med oss. ????

Vi finns på många platser i Sverige och kan erbjuda flera olika (https://career.rejlers.se/locations). Hör gärna av dig till någon i gänget nedan ???? så berättar vi mer. Du kan även få en glimt av vad en konsultroll på Rejlers innebär på vår (https://www.rejlers.se/Karriar/vad-det-innebar-att-vara-konsult/)

Läs mer om din rekryteringsresa och våra olika steg i processen --> här! (https://career.rejlers.se/)

ifyoushareyoucare
Rejlers är en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt

superpowers
Det andra kallar kärnvärden kallar vi på Rejlers superpowers (nyfiken? läs mer här (https://www.rejlers.se/Karriar/Livet-pa-Rejlers/Vara-varderingar/))

funatwork
Rejlers erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak

braveatheart
Att vi till största del fortfarande är familjeägt genomsyrar hela vår kultur som andas kunskapsutbyte, mod och kärlek. Visa mindre

Kalkylingenjör med mekanisk inriktning till starkt växande GISAB

Ansök    Dec 22    AB Terminalen    Maskinkonstruktör
På GISAB tror vi på partnerskap. På riktigt. Och vi vet att samskapande mellan experter är den bästa metoden för att uppnå hållbart värdeskapande. Det är inte minst sant i en bransch där arbetet blir allt mer komplext och kräver samverkan mellan flera olika kompetensområden. Vi jobbar på att omforma branschen genom att fokusera på samverkanslösningar från dag ett i projekt tillsammans med våra partners för att på så sätt uppnå de bästa lösningarna och resu... Visa mer
På GISAB tror vi på partnerskap. På riktigt. Och vi vet att samskapande mellan experter är den bästa metoden för att uppnå hållbart värdeskapande. Det är inte minst sant i en bransch där arbetet blir allt mer komplext och kräver samverkan mellan flera olika kompetensområden. Vi jobbar på att omforma branschen genom att fokusera på samverkanslösningar från dag ett i projekt tillsammans med våra partners för att på så sätt uppnå de bästa lösningarna och resultaten. Vi omsatte 2020 ca 380 miljoner SEK.

Vi började 1992 i Gällivare. Det är fortfarande vår bas, även om vi idag jobbar över hela världen. Mycket har hänt sedan starten – från en lokal leverantör av service- och underhållstjänster till en fullserviceleverantör av riktigt stora och komplexa projekt inom tung industri på en global marknad. Bland våra nöjda kunder finner du bland andra ABB, METSO, LKAB, Boliden, Kaunis Iron, Herrenknecht, AGJV, Vattenfall, SSAB, Scania/Ferruform, Valmet, PEAB och Sydvaranger Gruve.

GISAB ingår i Axel Johnson International (www.axeljohnson.se/bolag/axel-johnson-international), vilket möjliggör att företagets affärsmodell frångår de traditionella verkstadsbolagen i Norra Sverige och kan åta sig helhetslösningar till kunden. Både i EPCM- och EPC-stadiet samt ur ett partnerperspektiv. Våra helhetslösningar spänner över alla teknikområden och industrier. Vi arbetar med projekt i Sverige, Skandinavien, Europa och Afrika. Hos oss får du möjlighet att besöka och jobba på allt från gruvetableringar, pappersbruk, kraft- och värmeverk samt vätgasanläggningar. Vi tillhandahåller även ett brett spektrum av utbildningar och ger våra medarbetare möjlighet att påverka sitt arbete.

Vi som jobbar på GISAB kännetecknas av ödmjukhet och den egenskap som på engelska kallas ”grit”. På finska säger man ”sisu”, på svenska ligger kanske ”jäklaranamma” närmast denna egenskap. Det innebär i alla fall att vi levererar i tid och tar fullt ansvar för vårt arbete. Utan krångel och tjafs.

Vi tar nu nästa steg i vår utveckling och söker dig som vill använda din upparbetade expertkompetens för att utveckla dig själv och oss vidare inom kalkylområdet för stora och komplexa projekt. Är det dig vi söker?

Ditt uppdrag
Det här är en roll för dig som lockas av att vara en del i en tillväxtresa där du även är delaktig att utveckla kalkylavdelningens processer.

Du kommer tillhöra avdelningen Large & Complex Projects och som kalkylingenjör mekanik kommer du ha en central roll i organisationen där du får ett helhetsansvar för kalkyl, prissättning och anbud i kontakt med företagets beställare, entreprenörer, underkonsulter och leverantörer. Du gör beräkningar på material- och arbetskostnader för att fastställa budget för hela projektet samt agerar vid behov som stödfunktion under projektets gång.

Vem är du
För att trivas i denna roll tror vi att du har någon form av erfarenhet av mekaniska projekt och kanske varit inblandad i kalkylarbete/prisuppskattningar. Kalkylarbete är ett lagarbete varför du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt. Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du jobbar kanske i dag på en mekanisk verkstad, inom tillverkande industri eller som teknikkonsult inom maskin/mek och nu ser detta som en möjlig utvecklingsväg.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på gisab.net

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att konfidentiellt kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive and Specialist Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post [email protected]

För denna tjänst kan du, efter ditt eget önskemål, välja att vara placerad på något av våra kontor i Luleå, Gällivare eller Kiruna. Vi är i denna roll öppna för ett flexibelt arbetsliv som möjliggör vissa dagar på kontoret och vissa hemifrån om du så önskar. Om du som söker tjänsten kommer att flytta till placeringsorten kan vi vara behjälpliga med olika typer av stöd i den processen i samarbete med terminal5.nu.

Välkommen med din ansökan senast 16 januari 2022 till www.terminalen.nu/rekryteringar

Notera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Om så sker kommer annonsen att tas bort från Terminalens webbplats.

Terminalen Executive and Specialist Search arbetar inte med bemanningstjänster så du blir direktanställd av vår uppdragsgivare.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev. Visa mindre

Rekrytering av elkonstruktör till ERConsult!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som elkonstruktör? Hos ERConsult har du möjligheten att göra verklig skillnad och vara med från konstruktion till produktion. Vi letar efter passionerade och engagerade individer som vill bli en del av deras dynamiska team. ERConsult bedriver konsultverksamhet inom el och automation samt bygg- och montageledning på anläggningsprojekt och är en stark aktör i Malmfälten och norra Sverige. De vill erbjuda sina kunde... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär som elkonstruktör? Hos ERConsult har du möjligheten att göra verklig skillnad och vara med från konstruktion till produktion. Vi letar efter passionerade och engagerade individer som vill bli en del av deras dynamiska team.

ERConsult bedriver konsultverksamhet inom el och automation samt bygg- och montageledning på anläggningsprojekt och är en stark aktör i Malmfälten och norra Sverige. De vill erbjuda sina kunder hög kompetens med lokal förankring som tillsammans med kunden skapar lösningar som möter deras behov och förväntningar. ERConsult jobbar med Elkonstruktion, idrifttagning, bygg- och projektledning samt besiktning.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för ERConsult:s räkning en Elkonstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ERConsult.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ERConsult:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds
• Frihet under ansvar och möjlighet att påverka din utveckling
• Friskvårdsförmåner och gratis träningsmöjligheter.
• Positiv arbetsgemenskap och ett team med framåtanda

Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör kommer du att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processautomation. Det kommer att styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Du kommer att sitta tillsammans med dina kollegor på kontoret i Gällivare alternativt i Luleå tillsammans med en annan kollega.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Framtagning av tekniska beskrivningar
• Konstruktion i industriella elanläggningar
• Kalkylberäkningar och offerthantering.
• Kontinuerlig kontakt med våra kunder.

Vi söker dig som:
Har utbildning inom el eller automation alternativt en gedigen arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Elprocad eller liknande CAD-baserade ritprogram. Det är meriterande om man har erfarenhet av instrument, ställverk eller övrig automationsutrustning samt erfarenhet från projektering.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är lyhörd och flexibel och van att ta egna initiativ. Om du är målmedveten och brinner för att utvecklas inom yrket, är du precis den vi letar efter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gällivare eller Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].

#ER-Consult #Elkonstruktör #processautomation #projektering Visa mindre