Lediga jobb som HR-konsult/PA-konsult i Gällivare

Se lediga jobb som HR-konsult/PA-konsult i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

HR konsult med fokus på arbetsmiljö och rehabilitering

Vill du vara med och påverka Gällivare kommuns arbetsmiljö, hälsa och rehabiliteringsarbete? Verksamhetsbeskrivning Kommunens övergripande stöd- och utvecklingsfunktion omfattar i huvudsak funktionerna personal, ekonomi, inköp, IT, information/kommunikation, administrativ service och tillväxt och attraktivitet. Funktionen skall säkerställa kommunens förmåga att möta framtiden där digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling är tre prioriterad... Visa mer
Vill du vara med och påverka Gällivare kommuns arbetsmiljö, hälsa och rehabiliteringsarbete?

Verksamhetsbeskrivning


Kommunens övergripande stöd- och utvecklingsfunktion omfattar i huvudsak funktionerna personal, ekonomi, inköp, IT, information/kommunikation, administrativ service och tillväxt och attraktivitet. Funktionen skall säkerställa kommunens förmåga att möta framtiden där digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling är tre prioriterade områden att stärka. Förvaltningen är underställd kommunstyrelsen.


Arbetsuppgifter


Som HR konsult med inriktning mot arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering kommer du att ingå i vårt HR-team på 13 personer som består av HR konsulter, lön-pension och PA-systemutvecklare. Avdelningen jobbar tillsammans för att ge chefer bästa möjliga förutsättningar för att kunna bedriva sitt arbete.


Du får möjlighet att driva, leda, utveckla och arbeta proaktivt inom arbetsmiljö, hälsa och rehabiliteringsområdet övergripande, där fokus ligger på operativt stöd till både chef och medarbetare. Det är viktigt att du kan växla både mellan att ha strategiskt och operativt fokus, samt att du utan svårigheter kan röra dig mellan både organisations- och individnivå.


Arbetet innebär tätt samarbete med kollegor i teamet och andra verksamheter, men du behöver också vara självständig och kunna driva egna projekt och frågor. Några exempel på arbetsuppgifter: utgöra expertstöd inom sakområdet arbetsmiljö, hälsa och rehab inklusive organisatorisk och social arbetsmiljö. Driva, utveckla och arbeta /stödja chefer i arbetet med rehabilitering i individ fall och säkerställa rehabiliteringsarbetet i kommunen. Driva och utveckla det förebyggande arbetet samt initiera och ansvara för genomförandet samt uppföljningar av olika hälsofrämjande insatser och friskvårdsaktiviteter. Leda, planera och genomföra utbildningar inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering för främst chefer och skyddsombud.


Arbeta med avtal och upphandling gällande system och tjänster kopplade till företagshälsovården. Bevaka lagar och AFS:ar och i tillämpliga fall implementera förändringar. Vara kontaktperson för externa parter såsom företagshälsovården, försäkringskassan, arbetsmiljöverket. Tjänsten är omväxlande och erbjuder många intressanta möjligheter i en kultur som är öppen och inkluderande och präglas av stort engagemang. Det här är en tjänst där du får möjlighet att arbeta väldigt brett inom arbetsmiljö, hälsa och rehabiliteringsområdet.


Kvalifikationer


Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR, arbetsmiljö eller rehabilitering eller annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av komplexa rehabiliteringsärenden eller förebyggande arbetsmiljöarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av motsvarande arbete i kommunal verksamhet. Som person behöver du självständigt driva processer, vara analytisk, förtroendeskapande och ha en förmåga att möta människor i den situation de befinner sig i.


Du är bra på att bygga goda relationer, initiera till samverkan och samarbeta men är också en god kommunikatör med en stark drivkraft att utveckla kommunens arbetsmiljö, hälso- och rehabiliteringsarbete. Som stöd till chefer behöver du vara pedagogisk i ditt sätt att förklara/utbilda och komma med förslag till lösningar som gör framsteg i rehabiliteringsprocessen. Du arbetar systematiskt med att söka, sammanställa information och dra slutsatser både enskilt men även i grupp. Arbetet kräver IT-kunskaper, vilket innebär att ha en fallenhet för system, speciellt de som ingår i arbetsuppgifterna.


Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  


 


Arbetstid/Varaktighet: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan förekomma.


 


Lön: Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


 


Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.


 


Upplysningar: Personalchef Anna Johansson Miettinen 0970-818305 eller 070-8448080


 


Fackliga företrädare: Vision, nås genom kommunens växel 0970-818 000.


 


Ansökan


Till din ansökan vill vi ha med en CV. Ange referenser i ansökan. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


 


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

HR Business Partner

Boliden Aitik, Sveriges största koppargruva, är inte bara en gruva, det är en motor för innovation och utveckling. Vi är i en expansiv tillväxtresa och utökar nu vårt HR-team! Är du redo för en spännande utmaning i hjärtat av den svenska gruvindustrin? Arbetsuppgifter I rollen som HR Business Partner hos Boliden Aitik blir du en nyckelspelare i vårt HR-team. Du kommer att fungera som rådgivare och stöd till våra ledningsgrupper, och hjälpa dem att naviger... Visa mer
Boliden Aitik, Sveriges största koppargruva, är inte bara en gruva, det är en motor för innovation och utveckling. Vi är i en expansiv tillväxtresa och utökar nu vårt HR-team! Är du redo för en spännande utmaning i hjärtat av den svenska gruvindustrin?
Arbetsuppgifter
I rollen som HR Business Partner hos Boliden Aitik blir du en nyckelspelare i vårt HR-team. Du kommer att fungera som rådgivare och stöd till våra ledningsgrupper, och hjälpa dem att navigera genom HR-relaterade frågor. Från förhandlingar och personalfrågor till konflikthantering och teamutveckling – ditt arbete kommer att vara mångfacetterat och avgörande för vår framgång.
Du kommer även att spela en viktig roll i att forma framtiden för våra medarbetare genom att utveckla långsiktiga kompetensförsörjningsplaner och utbildningsprogram. Ditt strategiska tänkande kommer att vara ovärderligt när du stöttar och utmanar våra chefer, och ditt bidrag till förändringsledningen kommer att vara kritiskt för vår fortsatta tillväxt.
Utbildning/erfarenhet
För att lyckas i denna roll bör du ha en relevant HR-utbildning eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Din erfarenhet från HR-arbete samt djupgående kunskap om arbetsrätt och HR-processer, kombinerat med praktisk erfarenhet av kollektivavtal, är avgörande för rollen. Vi värdesätter också din förmåga att kommunicera effektivt och bygga relationer. Körkort lägst klass B är ett krav.
Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.
Som en del av Boliden Aitik erbjuder vi dig en chans att växa både personligt och professionellt. Du kommer att arbeta i ett engagerat HR-team samt vara en del av vårt koncernövergripande HR BP-nätverk. Du kommer ha möjlighet att göra verklig skillnad i en organisation som är på en spännande resa! Vi ser helst att du bor i Gällivare men möjlighet till hybridarbete finns.
Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av avdelningschef Josephine Speziali 070–2515208.
Facklig information
Ledarna: [email protected]
Unionen: [email protected]
SACO: [email protected]
Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller [email protected]
Sista ansökningsdag är den 25 augusti 2024
Urval och intervjuer sker löpande
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva. Visa mindre

HR-konsult med fokus på kompetensförsörjning

Vill du vara med och utveckla Gällivare kommuns kompetensförsörjning? Verksamhetsbeskrivning Kommunens övergripande stöd- och utvecklingsfunktion omfattar i huvudsak funktionerna personal, ekonomi, inköp, IT, information/kommunikation, administrativ service och tillväxt och attraktivitet. Funktionen skall säkerställa kommunens förmåga att möta framtiden där digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling är tre prioriterade områden att stärka. F... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Gällivare kommuns kompetensförsörjning?


Verksamhetsbeskrivning

Kommunens övergripande stöd- och utvecklingsfunktion omfattar i huvudsak funktionerna personal, ekonomi, inköp, IT, information/kommunikation, administrativ service och tillväxt och attraktivitet. Funktionen skall säkerställa kommunens förmåga att möta framtiden där digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling är tre prioriterade områden att stärka. Förvaltningen är underställd kommunstyrelsen.
Arbetsuppgifter

Som HR-konsult inom kompetensförsörjning driver, koordinerar, administrerar och stödjer du verksamheten i genomförandet av kompetensförsörjning, exempelvis genom att systematiskt arbeta med kompetensanalyser utifrån organisationens behov. Du är behjälplig vid rekryteringar, annonser mm. Ta fram och vidareutveckla den strategiska kompetensförsörjningsprocessen med dess ingående underprocesser. Leda implementering för att omsätta strategier till tillämpbara processer. Samordna kommunens och förvaltningarnas kompetensförsörjningsplan. Bidra och driva arbetet med arbetsgivarvarumärke. Omvärldsbevaka och samverka, bl a genom att delta och driva nätverk både internt och med externa aktörer inom olika områden som bidrar till en bra kompetensförsörjning. I ditt arbete kommer det också att ingå att ta fram, samordna och utbilda medarbetare och chefer. Du kommer också att hjälpa till med övrigt HR arbeta så som MBL förhandlingar, rehabilitering samt i administrativa uppgifter inom arbetsplatsen tillsammans med kollegorna. Vidare har du en roll i att se över behovet, driva, utveckla och digitalisera vissa processer inom HR. I arbetat ingår också vårt arbete med lika rättigheter, möjligheter och jämställdhet.

Det är viktigt att du kan växla både mellan att ha strategiskt och operativt fokus. 


Kvalifikationer 

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för att arbeta med kompetensförsörjning på en strategisk och taktisk nivå. Du har akademisk utbildning inom HR alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har gedigen erfarenhet från ett brett HR arbete där strategisk kompetensförsörjning och förändringsarbete varit en naturlig del. Du behöver också arbetat med rekrytering då de kommer ingå i dina arbetsuppgifter.


Du är en person som har lätt för att se helhet, har förmåga att agera proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt. Du förstår HR-processernas värde för verksamhetens möjlighet att skapa resultat och förtroende. Vidare har du en förtroendeingivande och prestigelös personlighet. Du driver med stor ansvarskänsla och tar initiativ på ett strukturerat sätt. Vi tror även att du är målinriktad i din strävan att åstadkomma goda resultat för verksamheten. Genom god samarbetsförmåga, gott omdöme och väl utvecklad kommunikationsförmåga bygger du tillit och förtroende. 

Du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift och tal och ha arbetat i IT miljöer då en del av dina arbetsuppgifter sker i olika HR system. 


Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. 

 

Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning provanställning kan komma att tillämpas.

 

Lön: Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse


Upplysningar: Personalchef Anna Johansson Miettinen 0970–818305 eller 070–8448080


Fackliga företrädare: Vision, nås genom kommunens växel 0970–818 000 eller på hemsidan under fackliga information.


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Ange referenser i ansökan. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.


Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.


 


Arbetsgivare

Gällivare kommun

Tingshusgatan 8-10

982 81 Gällivare 

Tel: 0970-818 000 vxl Visa mindre

HR-konsult Vikariat

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarie till personalfunktionen inom Lapplands Kommunalförbund. I ditt uppdra... Visa mer
Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarie till personalfunktionen inom Lapplands Kommunalförbund. I ditt uppdrag som HR-konsult är du ett stöd till kärnverksamheten i det dagliga arbetet med personalfrågor som till exempel rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering. I arbetet ingår det även allmänna personaladministrativa arbetsuppgifter. I rollen som HR-konsult är du arbetsgivarrepresentant och medverkar till en god samverkan med de fackliga organisationerna.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom HR-området. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av självständigt arbete med personalfrågor, att du har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift, god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Erfarenhet av arbete inom politiskt styrda organisationer är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och förmågor.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-konsult Kompetensförsörjning

Verksamhetsbeskrivning Kommunens övergripande stöd- och utvecklingsfunktion omfattar i huvudsak funktionerna personal, ekonomi, inköp, IT, information/kommunikation, administrativ service och tillväxt och attraktivitet. Funktionen skall säkerställa kommunens förmåga att möta framtiden där digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling är tre prioriterade områden att stärka. Förvaltningen är underställd kommunstyrelsen. Arbetsuppgifter Vill du vara... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Kommunens övergripande stöd- och utvecklingsfunktion omfattar i huvudsak funktionerna personal, ekonomi, inköp, IT, information/kommunikation, administrativ service och tillväxt och attraktivitet. Funktionen skall säkerställa kommunens förmåga att möta framtiden där digitalisering, kommunikation och verksamhetsutveckling är tre prioriterade områden att stärka. Förvaltningen är underställd kommunstyrelsen.
Arbetsuppgifter
Vill du vara med och utveckla Gällivare kommuns kompetensförsörjning? Som hr-konsult inom kompetensförsörjning driver, koordinerar, administrerar och stödjer du verksamheten i att utveckla kompetensförsörjningen, exempelvis genom att systematiskt arbeta med kompetensanalyser utifrån organisationens behov. och vara stöd vid rekryteringar, annonsering mm. 
I arbetsuppgifterna ingår att vidareutveckla den strategiska kompetensförsörjningsprocessen med dess ingående underprocesser. Leda implementering för att omsätta strategier till tillämpbara processer. Samordna kommunens och förvaltningarnas kompetensförsörjningsplan. Du är med och driver arbetet med arbetsgivarvarumärket.  Omvärldsbevaka och samverka, bl a genom att delta och driva nätverk. I ditt arbete kommer det också att ingå att samordna och utbilda medarbetare och chefer.
Du kommer också att bistå i administrativa uppgifter inom arbetsplatsen tillsammans med kollegerna, se över behovet, driva och utveckla att digitalisera vissa processer inom HR. I arbetat ingår också att utveckla och driva arbetet avseende lika rättigheter och möjligheter samt jämställdhet. Det är viktigt att du kan växla både mellan att ha strategiskt och operativt fokus. 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har erfarenhet och intresse för att arbeta med kompetensförsörjning på en strategisk och taktisk nivå. Du har akademisk utbildning inom HR, alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har gedigen erfarenhet från ett brett HR arbete där strategisk kompetensförsörjning och förändringsarbete varit en naturlig del. Du behöver också ha arbetat med rekrytering då det kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.
Du är en person som har lätt för att se helhet, har förmåga att agera proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt. Du förstår HR-processernas värde för verksamhetens möjlighet att skapa resultat och förtroende. Vidare har du en förtroendeingivande och prestigelös personlighet. Du driver med stor ansvarskänsla och tar initiativ på ett strukturerat sätt. Vi tror även att du är målinriktad i din strävan att åstadkomma goda resultat för verksamheten. Genom god samarbetsförmåga, gott omdöme och väl utvecklad kommunikationsförmåga bygger du tillit och förtroende. Du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift och tal och ha arbetat i IT-miljöer då en del av dina arbetsuppgifter sker i olika HR system. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  
Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön: Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Upplysningar: Personalchef Anna Johansson Miettinen 0970–818305 eller 070–8448080
Eller TF personalchef Monica Larsson 0970-818288        
Fackliga företrädare: Vision nås genom kommunens växel 0970–818 000.
Ansökan:
Vi tar endast emot ansökan via Talent Recruiter | by Talentech (hr-manager.net)
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Ange referenser i ansökan. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

HR-konsult till personalavdelningen

Verksamhetsbeskrivning Personalarbetet i Gällivare kommun är centraliserat till personalavdelningen. Vårt uppdrag är att ge förvaltningarna professionellt stöd och service inom hela personalområdet. I våra arbetsuppgifter ingår att vara rådgivare, utbildare, specialister och strateger men också att arbeta med operativt personalarbete som löne- och personaladministration eller i specifika frågor på uppdrag av förvaltningarna.  Arbetsuppgifter Dina huvudsakl... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Personalarbetet i Gällivare kommun är centraliserat till personalavdelningen. Vårt uppdrag är att ge förvaltningarna professionellt stöd och service inom hela personalområdet. I våra arbetsuppgifter ingår att vara rådgivare, utbildare, specialister och strateger men också att arbeta med operativt personalarbete som löne- och personaladministration eller i specifika frågor på uppdrag av förvaltningarna. 
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge stöd, service , utbildning till förvaltningarna inom hela personalområdet såsom rehabilitering, rekrytering, arbetsrätt och organisationsutveckling. I dina uppgifter ingår också samverkan och förhandling med fackliga parter, information till chefer och medarbetare, framtagning av personalstatistik samt medverkan i det strategiska personalarbetet både i olika förvaltning som övergripande.
Inom personalavdelning så har vi även olika personalsystem som finns till för att stötta chefer och där HR konsulter finns med för att uppdaterar rutiner, riktlinjer, förändringar i olika avtal mm samt utveckla dessa system.
Kvalifikationer
Du har akademisk examen inom det personalvetenskapliga området och några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete, gärna inom den kommunala sektorn. Kunskap i arbetsrätt är ett krav. Du ska behärska det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Som person vill vi att du är noggrann och strukturerad och har administrativ förmåga. Du bör vara utåtriktad och ha lätt att få kontakt med andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha god förmåga att samarbeta med andra. Arbetet ställer krav på att du kan hantera flera parallella uppdrag samtidigt och ibland med korta handläggningstider. 
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare anställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde
Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande
Lön
Individuell lönesättning
Fackliga företrädare
Vision tel: 0970-818 000 vxl.
Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Pa - konsult

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet. Vårt centrala kansli är decentraliserat och kansliets medarbetare har möjlighet att tjänstgöra med Gällivar... Visa mer
Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Vårt centrala kansli är decentraliserat och kansliets medarbetare har möjlighet att tjänstgöra med Gällivare, Jokkmokk, Kiruna eller Pajala som stationeringsort.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en ny medarbetare och kollega till personalfunktionen inom Lapplands Kommunalförbund. I ditt uppdrag som PA-konsult arbetar du med allmänna administrativa sysslor samt utredning och är ett stöd till kärnverksamheten i det dagliga arbetet med personalfrågor som till exempel rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering. I din roll som PA-konsult är du arbetsgivarrepresentant och medverkar till en god samverkan med de fackliga organisationerna.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom PA-området och gärna erfarenhet av självständigt arbete med personalfrågor.

Vi förutsätter god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och förmågor. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Erfarenhet av arbete inom politiskt styrda organisationer är en merit, körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre