Lediga jobb som Butikschef i Gällivare

Se lediga jobb som Butikschef i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Butikschef ny butik - Coop Gällivare Centrum

Vill du vara med att starta upp en ny butik från början? Brinner du för kundmötet och att se dina medarbetare utvecklas? Då är detta ett jobb för dig! Vi söker dig som vill vara med att starta upp och ansvara för vår nya butik som öppnar i Gällivare Centrum under hösten 2024. Hos oss får du vara med från början, från att anställa personal till att utveckla och driva verksamheten. En spännande utmaning för rätt person! Vi som arbetar på den kooperativa f... Visa mer
Vill du vara med att starta upp en ny butik från början? Brinner du för kundmötet och att se dina medarbetare utvecklas? Då är detta ett jobb för dig!

Vi söker dig som vill vara med att starta upp och ansvara för vår nya butik som öppnar i Gällivare Centrum under hösten 2024. Hos oss får du vara med från början, från att anställa personal till att utveckla och driva verksamheten. En spännande utmaning för rätt person!

Vi som arbetar på den kooperativa föreningen som Coop Norrbotten är ska känna stolthet, vi ger tillbaka till människorna som äger och handlar hos oss, och är på det sättet en naturlig del av det lokala samhället.

Förutom att vi har riktigt bra varor till bra pris är det medarbetarna som arbetar hos oss som gör skillnaden. Vår målsättning är Norrbottens bästa kundmöte! Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder.

Rollen som Butikschef

Som butikschef är du den naturliga ledaren som coachar ditt team och visar vägen framåt. Du kommer bland annat att jobba med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken.

För oss är kundservice och försäljning navet i vår verksamhet, och butikschefen är en nyckelperson. Som butikschef hos oss kommer du att ansvara för budget och affärsplan samt försäljningsaktiviteter som hör till. Du är också en kulturbärare, med det menar vi att du arbetar inte bara för Coop, du jobbar för hela Norrbotten där våra butiker bidrar till att mindre orter lever. Vi på Coop vill ge tillbaka till vårt samhälle och bygd och skapa arbetstillfällen och mindre miljöbelastning för transporter. Det är en del av vårt hållbarhetsarbete, som vi är väldigt stolt över.

På Coop strävar vi ständigt efter att bli bättre, detta gäller även butikernas lönsamhet och resultat. Du som kliver in i rollen som butikschef har en stor möjlighet att driva förbättringsarbeten tillsammans med ditt team och du har det yttersta ansvaret för att utveckla din butik mot ett bra resultat.

Du kommer att ha arbetsmiljö- och personalansvar för 12 till 15 personer. Du ansvarar för medarbetarsamtal, onboarding, kompetensutveckling, kvalitetsarbete, följa processer samt att Coops hållbarhetspolicy efterföljs.
Vem är du?

- Gymnasieutbildning är ett krav
- Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande

Du får gärna ha en bred erfarenhet och kompetens av detaljhandeln. Vi ser gärna att du tidigare har haft personalansvar, med goda resultat. Har du erfarenhet av förbättringsarbete så är det meriterande.

Känner du lite extra för försäljning och älskar att se dina medarbetare utvecklas, så kan den här rollen verkligen vara något för dig. Du får gärna vara en kreativ person som tänker lite annorlunda och vågar prova nya lösningar samt att du har lätt att få med dig andra mot samma mål.

På Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande, tveka inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är den 12 maj.

Anställningen är tillsvidare på heltid.

Välkommen med din ansökan!

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 150 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 43 butiker/stormarknader, ca 740 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 3 miljarder kronor. Butiker finns från Kiruna i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,8 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

BUTIKSCHEF TILL JYSK GÄLLIVARE

Ansök    Mar 13    Jysk AB    Butikschef
Är du redo att motivera och leda ett helt butiksteam? Och se till att ditt team har de bästa resultaten, säljattityden och ger våra kunder den bästa shoppingupplevelsen? Då kan du vara butikschefen vi söker! VAD VI ERBJUDER DIG Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som... Visa mer
Är du redo att motivera och leda ett helt butiksteam? Och se till att ditt team har de bästa resultaten, säljattityden och ger våra kunder den bästa shoppingupplevelsen?
Då kan du vara butikschefen vi söker!
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
Möjligheter till utveckling genom utmärkt utbildning och mentorskap. Lär dig mer om oss här.
Individuell bonus på upp till fyra månadslöner
Del av konkurrenskraftig säljbonus på 6% av omsättningsökning i butik
Förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, årlig JYSK-gala och andra sociala aktiviteter
30 dagars semester
Avtalspension
?20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group
Interna tävlingar mellan butiker med attraktiva priser ?
Flexibelt arbetsschema ?
Stöd i jobbet med moderna system och de senaste tekniska verktygen

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA
Tillsammans med Ställföreträdande Butikschef ansvarar du för din JYSK-butik
I linje med våra JYSK Ledarskapsvärderingar är du ansvarig för att se till att din butik är 100% redo för att sälja och möta kunder genom att kommunicera, leda och coacha ditt team fysiskt på butiksgolvet
Du agerar på nyckeltal och bestämmer vad som behöver göras för att uppnå målen samt motiverar ditt team att göra det
Följa och utföra butikskoncept och butiksrutiner
Rekrytera och introducera nya kollegor samt utveckla de nuvarande i ditt team
Du trivs med fysiskt arbete och föregår med gott exempel genom att sälja och utföra rutinuppgifter i butiken

Möt en av våra butikschefer och lär dig om jobbet här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Erfarenhet av att leda, motivera och utveckla medarbetare, gärna från detaljhandeln eller servicebranschen
Vara inspirerande och kommunikativ för att skapa ett positivt arbetsklimat
Engagemang för att ta ägandeskap över din egen butik och dess resultat
Veta hur du får saker gjorda: Du håller huvudet kallt och visar vägen, även i stressiga situationer ?
Du strävar alltid efter att förbättra dina resultat och återhämtar dig snabbt efter ett bakslag ?
Du tycker om att vara ledig en dag mitt i veckan, så att du kan vara redo för kunderna och ditt team på arbetet under helgen

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Vi genomför alltid intervjuer – för utvalda tjänster kan du förvänta dig att genomföra tester och/eller en videointervju, där vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet.
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 300 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida. Visa mindre

BUTIKSCHEF TILL JYSK GÄLLIVARE

Ansök    Apr 2    Jysk AB    Butikschef
Är du redo att motivera och leda ett helt butiksteam? Och se till att ditt team har de bästa resultaten, säljattityden och ger våra kunder den bästa shoppingupplevelsen? Då kan du vara butikschefen vi söker! VAD VI ERBJUDER DIG Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som... Visa mer
Är du redo att motivera och leda ett helt butiksteam? Och se till att ditt team har de bästa resultaten, säljattityden och ger våra kunder den bästa shoppingupplevelsen?
Då kan du vara butikschefen vi söker!
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
Möjligheter till utveckling genom utmärkt utbildning och mentorskap. Lär dig mer om oss här.
Individuell bonus på upp till fyra månadslöner
Del av konkurrenskraftig säljbonus på 6% av omsättningsökning i butik
Förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, årlig JYSK-gala och andra sociala aktiviteter
30 dagars semester
Avtalspension
?20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group
Interna tävlingar mellan butiker med attraktiva priser ?
Flexibelt arbetsschema ?
Stöd i jobbet med moderna system och de senaste tekniska verktygen

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA
Tillsammans med Ställföreträdande Butikschef ansvarar du för din JYSK-butik
I linje med våra JYSK Ledarskapsvärderingar är du ansvarig för att se till att din butik är 100% redo för att sälja och möta kunder genom att kommunicera, leda och coacha ditt team fysiskt på butiksgolvet
Du agerar på nyckeltal och bestämmer vad som behöver göras för att uppnå målen samt motiverar ditt team att göra det
Följa och utföra butikskoncept och butiksrutiner
Rekrytera och introducera nya kollegor samt utveckla de nuvarande i ditt team
Du trivs med fysiskt arbete och föregår med gott exempel genom att sälja och utföra rutinuppgifter i butiken

Möt en av våra butikschefer och lär dig om jobbet här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Erfarenhet av att leda, motivera och utveckla medarbetare, gärna från detaljhandeln eller servicebranschen
Vara inspirerande och kommunikativ för att skapa ett positivt arbetsklimat
Engagemang för att ta ägandeskap över din egen butik och dess resultat
Veta hur du får saker gjorda: Du håller huvudet kallt och visar vägen, även i stressiga situationer ?
Du strävar alltid efter att förbättra dina resultat och återhämtar dig snabbt efter ett bakslag ?
Du tycker om att vara ledig en dag mitt i veckan, så att du kan vara redo för kunderna och ditt team på arbetet under helgen

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Vi genomför alltid intervjuer – för utvalda tjänster kan du förvänta dig att genomföra tester och/eller en videointervju, där vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet.
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 300 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida. Visa mindre

Butikschef till Synsam Gällivare 100%

Ansök    Sep 22    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer? I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav p... Visa mer
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer?

I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande.

Vi söker dig som

- Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
upp budgetmål.
- Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
- Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
- Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
- Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar.
- Har datorvana och erfarenhet av officepaketet


Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte- Sök rollen som Store Manager redan idag!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stormarknadschef till Gällivare Coop Norrbotten

STORMARKNADSCHEF FÖR GÄLLIVARE Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare... Visa mer
STORMARKNADSCHEF

FÖR GÄLLIVARE

Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare.

Coop Norrbotten satsar stort i Gällivare och investerar för att skapa framtidens stormarknad. På Stora Coop Gällivare har vi under våren investerat i en toppmodern mejeriavdelning, nya kassadiskar och fler självutcheckningskassor. Dessutom erbjuder vi fler kyldiskar för att bredda vårat färskvarusortiment. En fräschare och grönare stormarknad väntar! Till hösten fortsätter ombyggnationen, allt för att skapa en butik som ska vara det självklara valet för alla Gällivarebor.

Butiken har ett fantastiskt läge och fina förutsättningar för att bli Gällivares bästa och mest omtyckta matvarubutik. Som stormarknadschef är du tillsammans med din personal med och skapar ett attraktivt Gällivare dit människor vill flytta och där invånarna stannar kvar.

Rollen som Stormarknadschef

Som stormarknadschef är du den naturliga ledaren som visar vägen framåt och coachar ditt team med avdelningschefer. Du kommer bland annat att arbeta med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken.

Kundservice och försäljning är navet i vår verksamhet. Stormarknadschefen är en nyckelperson i detta arbete med ansvar för budget, affärsplan samt försäljningsaktiviteter. Du är också en kulturbärare, och med det menar vi att du arbetar inte bara för Coop, du arbetar för hela Norrbotten där våra butiker bidrar till att mindre orter försätter leva. Vi har blivit utsedda till Sveriges mest hållbara företag 2021 och är väldigt stolta över vårt hållbarhetsarbete. En del av detta arbete är att ge tillbaka till vårt samhälle och bygd, skapa arbetstillfällen och minska miljöbelastningen av transporter.

På Coop strävar vi ständigt efter att bli bättre. Detta gäller hela vår verksamhet inklusive butikernas lönsamhet och resultat. Du som kliver in i rollen som Stormarknadschef har stor möjlighet att driva förbättringsarbete tillsammans med ditt team och du har det övergripande ansvaret för att utveckla din butik mot ett bra resultat.

Du är ytterst ansvarig för butiken och har tre avdelningschefer som direktrapporterande. Du ansvarar för medarbetarsamtal, försäljning, onboarding, kompetensutveckling, processefterlevnad samt att Coops hållbarhetspolicy följs.

Vem är du?

Är du den ledare som vår stormarknad behöver?

Vi tror att du har bred erfarenhet av detaljhandeln och att du tidigare har haft personalansvar där du varit ledare för andra ledare med goda resultat. Har du erfarenhet av förbättringsarbete är det meriterande. Som grund har du en gymnasieutbildning eller en meriterande eftergymnasial utbildning.

Känner du lite extra för försäljning och älskar att se dina medarbetare utvecklas? Då kan den här rollen vara något för dig. Du får gärna vara en kreativ person som tänker lite annorlunda, vågar prova nya lösningar samt har lätt att få med sig andra mot samma mål.

På Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan.

Sista ansökningsdatum är 2023-08-02.

Anställningen är tillsvidare på heltid.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Culpeo People & Culture Partner.

Kontaktperson

John Bergmark, Rekryteringskonsult på Culpeo Culture and People Partner, Tfn 070-23 86 296 Visa mindre

KICKS Gällivare söker Butikschef

Nu söker vi en ny Butikschef till KICKS Gällivare!   Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Om du dessutom besitter ett affärsmässigt tänk och har ett hjärta som klappar för att ge god service - Då är det dig vi söker!    Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefen med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsat... Visa mer
Nu söker vi en ny Butikschef till KICKS Gällivare!
 
Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Om du dessutom besitter ett affärsmässigt tänk och har ett hjärta som klappar för att ge god service - Då är det dig vi söker! 
 
Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefen med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete.
 
Om rollen
 
Du är en given ledare i ett säljande team. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar aktivt med coachning och feedback
Du har ansvaret för att alla kunder som besöker butiken blir behandlade med Top Class Service och att varje besökare får en lustfylld köpupplevelse. Som butikschef arbetar du mesta delen av din tid operativt på golvet tillsammans med teamet. Du ansvara också för bland annat schemaläggning, medarbetarsamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås.
 
Nyckelord för dig vi letar efter är: ambitiös, professionell, energisk och strukturerad. Du är redo att göra KICKS till en butik som kunderna älskar!
 
Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären och som verkligen önskar att jobba för KICKS. Du tycker om att jobba i ett högt tempo i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas!
 
Som ansvarig har du ett varierande schema där du arbetar olika typer av pass, baserat på vad verksamhetern har för behov. Vi  ser att du arbetar minst en kväll i veckan, samt minst en helg i månaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vi söker dig som:
• Är kund- och resultatorienterad
• Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete
• Har erfarenhet av att coacha och utveckla ett säljteam mot utmanande säljmål
• Är strukturerad och lösningsorientrad 
• Har ledarerfarenhet från detaljhandeln där du haft fullt budget- och personalansvar
• Har god insikt i detaljhandelsavtalet
• Har ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter
• Behärskar att arbeta i flera olika datorsystem som t.ex. Office 365

 
Vi erbjuder dig möjligheten att:
• Vara med och leda KICKS utveckling
• Leda och utveckla medarbetare
• Utveckla dig själv som ledare
• Ta del av utbildningar via många olika leverantörer

Övrigt
 
På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.

 
I samband med denna rekrytering samarbetar KICKS med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult, Monica Sveiven.
 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.

KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Stormarknadschef till Gällivare Coop Norrbotten

STORMARKNADSCHEF FÖR GÄLLIVARE Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare... Visa mer
STORMARKNADSCHEF

FÖR GÄLLIVARE

Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare.

Coop Norrbotten satsar stort i Gällivare och investerar för att skapa framtidens stormarknad. På Stora Coop Gällivare har vi under våren investerat i en toppmodern mejeriavdelning, nya kassadiskar och fler självutcheckningskassor. Dessutom erbjuder vi fler kyldiskar för att bredda vårat färskvarusortiment. En fräschare och grönare stormarknad väntar! Till hösten fortsätter ombyggnationen, allt för att skapa en butik som ska vara det självklara valet för alla Gällivarebor.

Butiken har ett fantastiskt läge och fina förutsättningar för att bli Gällivares bästa och mest omtyckta matvarubutik. Som stormarknadschef är du tillsammans med din personal med och skapar ett attraktivt Gällivare dit människor vill flytta och där invånarna stannar kvar.

Rollen som Stormarknadschef

Som stormarknadschef är du den naturliga ledaren som visar vägen framåt och coachar ditt team med avdelningschefer. Du kommer bland annat att arbeta med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken.

Kundservice och försäljning är navet i vår verksamhet. Stormarknadschefen är en nyckelperson i detta arbete med ansvar för budget, affärsplan samt försäljningsaktiviteter. Du är också en kulturbärare, och med det menar vi att du arbetar inte bara för Coop, du arbetar för hela Norrbotten där våra butiker bidrar till att mindre orter försätter leva. Vi har blivit utsedda till Sveriges mest hållbara företag 2021 och är väldigt stolta över vårt hållbarhetsarbete. En del av detta arbete är att ge tillbaka till vårt samhälle och bygd, skapa arbetstillfällen och minska miljöbelastningen av transporter.

På Coop strävar vi ständigt efter att bli bättre. Detta gäller hela vår verksamhet inklusive butikernas lönsamhet och resultat. Du som kliver in i rollen som Stormarknadschef har stor möjlighet att driva förbättringsarbete tillsammans med ditt team och du har det övergripande ansvaret för att utveckla din butik mot ett bra resultat.

Du är ytterst ansvarig för butiken och har tre avdelningschefer som direktrapporterande. Du ansvarar för medarbetarsamtal, försäljning, onboarding, kompetensutveckling, processefterlevnad samt att Coops hållbarhetspolicy följs.

Vem är du?

Är du den ledare som vår stormarknad behöver?

Vi tror att du har bred erfarenhet av detaljhandeln och att du tidigare har haft personalansvar där du varit ledare för andra ledare med goda resultat. Har du erfarenhet av förbättringsarbete är det meriterande. Som grund har du en gymnasieutbildning eller en meriterande eftergymnasial utbildning.

Känner du lite extra för försäljning och älskar att se dina medarbetare utvecklas? Då kan den här rollen vara något för dig. Du får gärna vara en kreativ person som tänker lite annorlunda, vågar prova nya lösningar samt har lätt att få med sig andra mot samma mål.

På Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan.

Sista ansökningsdatum är 2023-08-02.

Anställningen är tillsvidare på heltid.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Culpeo People & Culture Partner.

Kontaktperson

John Bergmark, Rekryteringskonsult på Culpeo Culture and People Partner, Tfn 070-23 86 296 Visa mindre

Stormarknadschef till Gällivare Coop Norrbotten

STORMARKNADSCHEF FÖR GÄLLIVARE Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare... Visa mer
STORMARKNADSCHEF

FÖR GÄLLIVARE

Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare.

Coop Norrbotten satsar stort i Gällivare och investerar för att skapa framtidens stormarknad. På Stora Coop Gällivare har vi under våren investerat i en toppmodern mejeriavdelning, nya kassadiskar och fler självutcheckningskassor. Dessutom erbjuder vi fler kyldiskar för att bredda vårat färskvarusortiment. En fräschare och grönare stormarknad väntar! Till hösten fortsätter ombyggnationen, allt för att skapa en butik som ska vara det självklara valet för alla Gällivarebor.

Butiken har ett fantastiskt läge och fina förutsättningar för att bli Gällivares bästa och mest omtyckta matvarubutik. Som stormarknadschef är du tillsammans med din personal med och skapar ett attraktivt Gällivare dit människor vill flytta och där invånarna stannar kvar.

Rollen som Stormarknadschef

Som stormarknadschef är du den naturliga ledaren som visar vägen framåt och coachar ditt team med avdelningschefer. Du kommer bland annat att arbeta med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken.

Kundservice och försäljning är navet i vår verksamhet. Stormarknadschefen är en nyckelperson i detta arbete med ansvar för budget, affärsplan samt försäljningsaktiviteter. Du är också en kulturbärare, och med det menar vi att du arbetar inte bara för Coop, du arbetar för hela Norrbotten där våra butiker bidrar till att mindre orter försätter leva. Vi har blivit utsedda till Sveriges mest hållbara företag 2021 och är väldigt stolta över vårt hållbarhetsarbete. En del av detta arbete är att ge tillbaka till vårt samhälle och bygd, skapa arbetstillfällen och minska miljöbelastningen av transporter.

På Coop strävar vi ständigt efter att bli bättre. Detta gäller hela vår verksamhet inklusive butikernas lönsamhet och resultat. Du som kliver in i rollen som Stormarknadschef har stor möjlighet att driva förbättringsarbete tillsammans med ditt team och du har det övergripande ansvaret för att utveckla din butik mot ett bra resultat.

Du är ytterst ansvarig för butiken och har tre avdelningschefer som direktrapporterande. Du ansvarar för medarbetarsamtal, försäljning, onboarding, kompetensutveckling, processefterlevnad samt att Coops hållbarhetspolicy följs.

Vem är du?

Är du den ledare som vår stormarknad behöver?

Vi tror att du har bred erfarenhet av detaljhandeln och att du tidigare har haft personalansvar där du varit ledare för andra ledare med goda resultat. Har du erfarenhet av förbättringsarbete är det meriterande. Som grund har du en gymnasieutbildning eller en meriterande eftergymnasial utbildning.

Känner du lite extra för försäljning och älskar att se dina medarbetare utvecklas? Då kan den här rollen vara något för dig. Du får gärna vara en kreativ person som tänker lite annorlunda, vågar prova nya lösningar samt har lätt att få med sig andra mot samma mål.

På Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan.

Sista ansökningsdatum är 2023-08-02.

Anställningen är tillsvidare på heltid.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Culpeo People & Culture Partner.

Kontaktperson

John Bergmark, Rekryteringskonsult på Culpeo Culture and People Partner, Tfn 070-23 86 296 Visa mindre

Stormarknadschef till Gällivare Coop Norrbotten

STORMARKNADSCHEF FÖR GÄLLIVARE Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare... Visa mer
STORMARKNADSCHEF

FÖR GÄLLIVARE

Vi söker nu en ledare som tillsammans med sin ledningsgrupp och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Rollen innebär ansvar för drift, personal och bemanning, förändringsarbete, försäljning, resultat och marknadsföring i butik. Vi behöver en ledare som kan ta Gällivares största dagligvarubutik till nya höjder genom ett inspirerande, modigt och inkluderande ledarskap. Tjänsten är på Stora Coop Gällivare.

Coop Norrbotten satsar stort i Gällivare och investerar för att skapa framtidens stormarknad. På Stora Coop Gällivare har vi under våren investerat i en toppmodern mejeriavdelning, nya kassadiskar och fler självutcheckningskassor. Dessutom erbjuder vi fler kyldiskar för att bredda vårat färskvarusortiment. En fräschare och grönare stormarknad väntar! Till hösten fortsätter ombyggnationen, allt för att skapa en butik som ska vara det självklara valet för alla Gällivarebor.

Butiken har ett fantastiskt läge och fina förutsättningar för att bli Gällivares bästa och mest omtyckta matvarubutik. Som stormarknadschef är du tillsammans med din personal med och skapar ett attraktivt Gällivare dit människor vill flytta och där invånarna stannar kvar.

Rollen som Stormarknadschef

Som stormarknadschef är du den naturliga ledaren som visar vägen framåt och coachar ditt team med avdelningschefer. Du kommer bland annat att arbeta med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken.

Kundservice och försäljning är navet i vår verksamhet. Stormarknadschefen är en nyckelperson i detta arbete med ansvar för budget, affärsplan samt försäljningsaktiviteter. Du är också en kulturbärare, och med det menar vi att du arbetar inte bara för Coop, du arbetar för hela Norrbotten där våra butiker bidrar till att mindre orter försätter leva. Vi har blivit utsedda till Sveriges mest hållbara företag 2021 och är väldigt stolta över vårt hållbarhetsarbete. En del av detta arbete är att ge tillbaka till vårt samhälle och bygd, skapa arbetstillfällen och minska miljöbelastningen av transporter.

På Coop strävar vi ständigt efter att bli bättre. Detta gäller hela vår verksamhet inklusive butikernas lönsamhet och resultat. Du som kliver in i rollen som Stormarknadschef har stor möjlighet att driva förbättringsarbete tillsammans med ditt team och du har det övergripande ansvaret för att utveckla din butik mot ett bra resultat.

Du är ytterst ansvarig för butiken och har tre avdelningschefer som direktrapporterande. Du ansvarar för medarbetarsamtal, försäljning, onboarding, kompetensutveckling, processefterlevnad samt att Coops hållbarhetspolicy följs.

Vem är du?

Är du den ledare som vår stormarknad behöver?

Vi tror att du har bred erfarenhet av detaljhandeln och att du tidigare har haft personalansvar där du varit ledare för andra ledare med goda resultat. Har du erfarenhet av förbättringsarbete är det meriterande. Som grund har du en gymnasieutbildning eller en meriterande eftergymnasial utbildning.

Känner du lite extra för försäljning och älskar att se dina medarbetare utvecklas? Då kan den här rollen vara något för dig. Du får gärna vara en kreativ person som tänker lite annorlunda, vågar prova nya lösningar samt har lätt att få med sig andra mot samma mål.

På Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan.

Sista ansökningsdatum är 2023-08-02.

Anställningen är tillsvidare på heltid.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Culpeo People & Culture Partner.

Kontaktperson

John Bergmark, Rekryteringskonsult på Culpeo Culture and People Partner, Tfn 070-23 86 296 Visa mindre

Varuhuschef Gällivare

Ansök    Nov 29    Elgiganten AB    Butikschef
Söker du efter nästa utmaning?Då har vi här en fantastisk möjlighet till dig! Om rollen: Som Varuhuschef är du huvudansvarig för driften av hela varuhuset. För att lyckas framgångsrikt i rollen behöver du vara strukturerad, ambitiös, ansvarstagande och samtidigt ha ett genuint intresse för att skapa goda förutsättningar för glada och engagerade medarbetare samt nöjda kunder. Vi tror att du som ledare har stor vilja att nå framgång och trivs med att arbeta ... Visa mer
Söker du efter nästa utmaning?Då har vi här en fantastisk möjlighet till dig!
Om rollen:
Som Varuhuschef är du huvudansvarig för driften av hela varuhuset. För att lyckas framgångsrikt i rollen behöver du vara strukturerad, ambitiös, ansvarstagande och samtidigt ha ett genuint intresse för att skapa goda förutsättningar för glada och engagerade medarbetare samt nöjda kunder.
Vi tror att du som ledare har stor vilja att nå framgång och trivs med att arbeta mot och uppnå nya mål tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter består av den dagliga driften av ditt eget varuhus - där du skall leda och utveckla dina kollegor, samtidigt som du får medarbetarna att trivas. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare i Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
Ansvarsområden:
Huvudansvar för driften i varuhuset med ett budget-, resultat- och rapporteringsansvar.
Fullt personalansvar med arbetsuppgifter som schemaläggning, rekrytering, onboarding, utvecklingssamtal, arbetsmiljö mm.
Leda, utveckla och motivera medarbetare. 
Ge tydlig vägledning och tydliga mål för avdelningarna. 
Planera och genomföra olika marknadsaktiviteter i varuhuset
Arbeta för att bli det naturliga förstahandsvalet för kunderna och erbjuda service i världsklass före, under och efter köpet.
Om dig:
Vi söker dig som är en erfaren ledare inom Retail. Vi vill att du delar vår övertygelse om att tydligt, coachande och ödmjukt ledarskap ger motiverade medarbetare och skapar gemenskap. För dig är kunderna och medarbetarna det du bryr dig mest om, samtidigt som du gör det som krävs för att skapa goda resultat för ditt varuhus.
Eftersom rollen är så pass mångsidig behöver du besitta förmågan att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt och att du dessutom har en god genomförandekraft. Vi tror också att det kommer underlätta din vardag om du även har lätt för dig att lära dig nya tekniska system.
Vi tror att du är en ledare som:
älskar utmaningar och har höga ambitioner 
visar engagemang och uthållighet 
är målinriktad, strukturerad och resultatorienterad 
har god kommunikation och är tydlig 
kan samarbeta med andra och tar egna initiativ
Elgiganten erbjuder:
Med ansträngning och beslutsamhet kan du gå långt inom bolaget och erbjuder alla våra medarbetare goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. Hos oss kommer du att få en bra introduktion som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.
Individuell lönesättning och pension
Generöst bonusavtal
Personlig utveckling och löpande utbildning
Utmärkta karriärsmöjligheter i Sverige och Norden
Förmåner inom friskvård och personalköp
Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid. Arbetstider som kväll och helg kan förekomma.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-12-31. Ansökningarna utvärderas löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Frågor? Kontakta oss på [email protected]
Observera att vi i vår rekryteringsprocess använder oss av ett antal personlighets- och färdighetstester som skickas ut via mail i samband med din ansökan. Vänligen kontrollera även din skräppost.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stormarknadschef

Ansök    Okt 15    Randstad AB    Butikschef
Arbetsbeskrivning Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet kan du vara den vi söker.    Du är en ledare som tillsammans med ledningsgruppen och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Kunden i vår butik ska inte bara ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet kan du vara den vi söker.
 
 Du är en ledare som tillsammans med ledningsgruppen och personalen skapar ett kundmöte och matglädje i världsklass. Kunden i vår butik ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder.Ansvarsområden
I vår butik med ett fantastiskt läge - Stora Coop i Gällivare ansvarar du för butikens alla delar som:
 
 
drift
personal och bemanning
förändringsarbete
försäljning
resultat och marknadsföring i butik

Eftersom vi arbetar med både kvantitativa och kvalitativa mål, mäts ditt resultat både efter hur stormarknaden går och hur nöjda kunderna är. En central del av rollen som Stormarknadschef innebär att tillsammans med din ledningsgrupp coacha och utveckla era medarbetare, vilket kräver ett engagerande och strukturerat ledarskap.
 
 Vi tror du är en utpräglad handelsperson med sinne för goda affärer i högt tempo. Det är viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av ett engagerande, affärsmässigt och strukturerat ledarskap, gärna från detaljhandeln.
 
 Som person stimuleras du av en händelserik vardag och att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är drivkraftig, kommunikativ och lyckas med att leda, engagera och motivera dina medarbetare till att gemensamt skapa en positiv arbetsmiljö. Du har förmågan att identifiera problem och kan tillsammans med dina medarbetare ta fram bra lösningar. Det krävs också att du själv är ett bra föredöme och att du gillar att leva mitt i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer
Krav:
Relevant eftergymnasial utbildning och ledarutbildning 
Ca 3 års erfarenhet av att jobba i en ledande befattning med erfarenhet av att leda chefer.
Svenska i tal och skrift 
Office programmen
Systemvana 

Meriterande: 
Erfarenhet av dagligvara eller detaljhandel 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad, skicka in din ansökan senast 7 november 2021, vid frågor om tjänsten kontakta Carina Fors på tel 072-540 38 66.
 
 Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi kommer löpande behandla ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
 Varmt välkommen med din ansökan!Om företaget
Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Vi har cirka 800 butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder och en näthandel där man kan storhandla utan att det kostar mer. Våra butiker ägs av våra 3,7 miljoner medlemmar dvs vi är ett kooperativ vilket betyder att vi ägs av våra medlemmar. Våra butiker drivs av 28 konsumentföreningar och i bolaget Coop Butiker & Stormarknader. Visa mindre

Butikschef - Intersport Gällivare

Ansök    Jan 27    Intersport AB    Butikschef
Intersport Gällivare söker nu en försäljningsinriktad och passionerad ledare som har siktet inställt på att alltid överträffa våra kunders förväntningar på sin butiksupplevelse! Är du redo att ge dig in i matchen? Tjänsten är tillsvidare på heltid och du förväntas kunna arbeta såväl dagtid som vissa kvällar och helger. (Vi tillämpar 6 mån provanställning) Det här innebär rollen Det som är avgörande för att nå framgång och driva en fantastisk butik är... Visa mer
Intersport Gällivare söker nu en försäljningsinriktad och passionerad ledare som har siktet inställt på att alltid överträffa våra kunders förväntningar på sin butiksupplevelse!

Är du redo att ge dig in i matchen?

Tjänsten är tillsvidare på heltid och du förväntas kunna arbeta såväl dagtid som vissa kvällar och helger.

(Vi tillämpar 6 mån provanställning)

Det här innebär rollen

Det som är avgörande för att nå framgång och driva en fantastisk butik är att det finns engagerade, inspirerade och duktiga medarbetare som arbetar tillsammans med dig som Butikschef i ett team mot gemensamma mål. Därför anser vi att din viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar för såväl individen som för teamet, så att alla ska kunna nå sin fulla potential varje dag.

Självfallet har du även ett helhetsansvar för butiken där du säkerställer att butiken är lönsam, välplanerad där du själv deltar och är ett föredöme i den operativa butiksdriften. Det som avgör om du kommer att vinna matchen är att du har teamet med dig.

Vad vi förväntar oss av dig

INTERSPORT andas sport och utmaningar, därför ser vi gärna att du som Butikschef gör detsamma. Du som söker har flera års erfarenhet av en ledande roll i kombination med en vilja att fortsätta utvecklas i ditt ledarskap. Vi hoppas att du har arbetat inom detaljhandeln tidigare, har du dessutom erfarenhet från sport- eller textilhandeln är det ett plus i kanten. En god förståelse för butiksekonomi, viktiga KPI:er, avgörande säljnyckeltal samt administrations- och datorvana kommer också vara avgörande för att lyckas i rollen.

Vi letar efter en mål- och resultatdriven person som är redo för en ny utmaning. Vi vill att du delar vår tro om att ett tydligt, coachande och ödmjukt ledarskap ger motiverade medarbetare och därigenom en butik som levererar.

Precis som oss tycker du om att utmana, älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina medarbetare. Du är ett föredöme i butiken, skapar förtroende och ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar ta initiativ.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila ansvarig chef [email protected] (vi tar inte emot ansökningar och CV via mail).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef till Laitis i Gällivare

Ansök    Maj 25    Randstad AB    Butikschef
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet av, och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla och motivera medarbetare? Då kan det vara dig vi söker som Laitis nya platschef i Gällivare! Laitis Handels AB har funnits sedan 1962. Genom åren så har Laitis utvecklats till att idag vara  en stark aktör, lokalt och regionalt i norra Sverige, som erbjuder och tillhandahå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet av, och trivs i en ledande roll där du får möjlighet att utveckla och motivera medarbetare? Då kan det vara dig vi söker som Laitis nya platschef i Gällivare!

Laitis Handels AB har funnits sedan 1962. Genom åren så har Laitis utvecklats till att idag vara  en stark aktör, lokalt och regionalt i norra Sverige, som erbjuder och tillhandahåller kvalitetsprodukter och tjänster till  industrin, verkstäder och privatpersoner inom tre affärsområden: bil, industri och åkeri/entreprenad. Laitis har idag ca 110 anställda medarbetare, omsätter ca 310 miljoner kronor och har verksamhet på åtta orter från Umeå i söder till Kiruna i norr. 

Laitis produkt- och tjänstesortiment är brett, liksom kundstocken. Allt från enmansföretag till stora industrikoncerner. Det, tillsammans med mjuka värden, gör att Laitis haft en mycket god tillväxt de senaste åren. En förklaring till den goda tillväxten är att man satsar mycket på service, tillgänglighet och närhet till kunden. Laitis ingår i den ledande affärskedjan Autoexperten och strävar alltid efter att utvecklas. En del av den utvecklingen är att man från och med den 1 juli också kommer att vara en del av BIG-gruppen.

Ansvarsområden
Som platschef i Gällivare så kommer du att ansvara för en arbetsplats med 13 anställda. Här jobbar butikssäljare, innesäljare, utesäljare och lagermedarbetare. Man tillhandahåller verktyg, reservdelar, tillbehör och förnödenheter för såväl konsument som verkstad och industri. Du kommer att planera, följa upp och analysera verksamheten, och tillsammans med alla medarbetare leda Laitis i Gällivare mot nya framgångar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• har några års erfarenhet av framgångsrik försäljning genom långsiktiga kundrelationer.
• är en naturlig ledare med förmåga att skapa delaktighet och engagemang.
• har stor social kompetens och förmåga att bygga starka och långsiktiga relationer, både internt och externt.
• är strukturerad och analytisk
• har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• har stort kontaktnät i Gällivare och orter i närheten.
• har B-körkort

Eftersom en stor del av Laitis verksamhet i Gällivare idag är inriktad mot industrin så vill vi att du har erfarenhet från branschen.  Minoritetsägande kan diskuteras.

Ansökan
För information: I den här rekryteringen har Laitis valt att samarbeta med Randstad Rekrytering. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att ringa till antingen Randstads rekryteringskonsult Christer Sjögren, som nås på telefonnummer 073-357 00 93, eller Laitis Handels VD Mattias Hedlund som nås på telefonnummer 070-328 04 48. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev.

Sista ansökningsdag är den 13 juni 2021. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Laitis Handels AB har funnits sedan 1962. Genom åren så har Laitis utvecklats till att idag vara  en stark aktör, lokalt och regionalt i norra Sverige, som erbjuder och tillhandahåller kvalitetsprodukter och tjänster till  industrin, verkstäder och privatpersoner inom tre affärsområden: bil, industri och åkeri/entreprenad. Laitis har idag ca 110 anställda medarbetare, omsätter ca 310 miljoner kronor och har verksamhet på åtta orter från Umeå i söder till Kiruna i norr. Visa mindre

Vi söker dig som är intresserad att jobba som Butikschef i Vår Butik

Ansök    Jun 22    Gällivare Bygg & Färg AB    Butikschef
TJÄNSTEN I rollen som Butikschef har du huvudansvar för bland annat försäljning, butikspersonal, bemanning och förändringsarbetet. Vi söker dig som har ett stort driv och vill vara med att utveckla vår verksamhet. Det är även du som ansvarar för att skapa en god säljande arbetsmiljö. Du kommer i din tjänst fördela dagliga driften, veckovis delta i ledningsgrupps möten. VEM ÄR DU? Vi söker dig som är en naturlig ledare med god struktur och som tar ett stor... Visa mer
TJÄNSTEN I rollen som Butikschef har du huvudansvar för bland annat försäljning, butikspersonal, bemanning och förändringsarbetet. Vi söker dig som har ett stort driv och vill vara med att utveckla vår verksamhet. Det är även du som ansvarar för att skapa en god säljande arbetsmiljö. Du kommer i din tjänst fördela dagliga driften, veckovis delta i ledningsgrupps möten.
VEM ÄR DU? Vi söker dig som är en naturlig ledare med god struktur och som tar ett stort helhetsansvar för butiken. Du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och asvar. Branschvana och erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande.
VI ERBJUDER Ett stimulerande arbete med möjlighet till utbildning. VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Skicka en kortfattad personlig presentation tillsammans med ditt CV till [email protected] Visa mindre

Vikariat: Butikschef

Vi söker nu en driven butikschef som känner sig manad att driva och utveckla Livs nära dej. Livs nära dej i Skaulo är en hemtrevlig lanthandel i en levande landsbygd - Soutujärvibygden. Butiken är en ekonomisk förening vilket innebär flertalet bybor är andelsägare i butiken. Här möts kunderna av trevlig personal med god service och vi vill att kunderna ska få den bästa upplevelsen när dem besöker oss i butiken och området. Du har som tf butikschef på uppdr... Visa mer
Vi söker nu en driven butikschef som känner sig manad att driva och utveckla Livs nära dej.
Livs nära dej i Skaulo är en hemtrevlig lanthandel i en levande landsbygd - Soutujärvibygden. Butiken är en ekonomisk förening vilket innebär flertalet bybor är andelsägare i butiken.
Här möts kunderna av trevlig personal med god service och vi vill att kunderna ska få den bästa upplevelsen när dem besöker oss i butiken och området.
Du har som tf butikschef på uppdrag av styrelsen ansvaret för styrning och samordning med strategisk planering, inköp, uppföljning- och personalansvar för butiken. Du är kontaktperson för externa partners/leverantörer. Du ansvarar för butikens tillväxt, resultat och utveckling, i det ingår det fulla ansvaret för att butiken är effektiv och lönsam. Som butikschef ingår det att du deltar i visst styrelsearbete och är på så sätt med och ansvarar för företaget strategiska upplägg och ledning. En viktig del är ansvaret för att kontinuerligt utveckla butiken. I detta ingår att ständigt förbättra rutiner och processer för arbetet utifrån vår gemensamma plan.
I direkt anslutning till butiken finns en mack för drivmedel och butiken är ombud för Apotek, Svenska Spel och Systembolaget och flera postombud.


Har Du de kvalifikationer som krävs?
Resultatinriktad och stresstålig,
Arbetar självständigt och är initiativtagande,
Motiverande och bra på att utveckla dina medarbetare,
God ekonomisk förståelse,
Är strukturerad och målinriktad,
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter?
Om svaret är ja och du i tillägg har ett brinnande intresse för butik, är positiv och har ett glatt humör - då har vi ett spännande jobb som väntar på dig!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Har du frågor - skickat ett mejl till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!


Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Butikschef till Synsam Gällivare

Ansök    Sep 4    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir ... Visa mer
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

.

Är du en ledare med mycket god kommunikativ förmåga som tar ansvar för butikens resultat, medarbetarnas och butikens fortsatta utveckling och tillväxt samt brinner för och har förmågan att ge våra kunder ett möte i yttersta världsklass och gilla att befinna dig "där det händer". Då kan du fortsätta läsa den här platsannonsen!

Nu ges en otroligt fin möjlighet till rätt person att leda vår framgångsrika butik i Gällivare. På plats är ett sammansvetsat kompetent butiksteam bestående av en optiker och två Style and Customer advisors där du som Store Manager leder teamet och i mycket hög utstreckning är delaktig i den dagliga driften och försäljningen.

Mitt namn är Raymon Reinholdsson och jag kommer fungera som din närmaste chef och tillsammans har vi det gemensamma målet att driva kundnöjhet, försäljning samt butiks och medarbetarutveckling. Med mig som närmaste chef får du en ledare som är tydlig i kommunikation och förväntningar, coachande i mitt förhållningssätt och stöttande. Allt för att få dig och butiken att utvecklas i linje med Synsams övergripande mål och strategier. Jag söker dig som är van att leda, gillar och är nyfiken på människor runt om dig och har stor förmåga att arbeta uthålligt, med stort mått av struktur samt alltid med bibehållen hög och positiv energi. 
 
Beskrivning av tjänsten och din profil:
* Du leder ett team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors. Du ger teamet en tydlig riktningskänsla; motiverar och har en dialog som engagerar.
* Du utvecklar dina medarbetare genom att delegera, överlåter ansvar samt att du coachar.
* Du främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär, stöttar och uppmuntrar dina medarbetare.
* Agerar på eget initiativ, du får saker att hända och tar ansvar för resultatet i butiken.
* Resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet i butiken. Tar ägarskap för brister och problem till dess det är löst.

Tidigare erfarenheter:
* Tidigare erfarenhet som Store Manager med personal- och budgetansvar.
* Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.
* Optikbranschen, detta är en merit hos oss men inget krav.


Det vi gillar med Synsam:
* Att vi har snyggt koncept med fina lokaler!
* Är ledande inom branschen.
* Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.


Om tjänsten:
* Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
* Tillträde omgående.
* Heltid.
* Ansökningarna hanteras löpande och tillsättning av tjänsten kan ske tidigare än sista ansökningsdatum. Ansökningar tas emot elektroniskt.

 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Gällivare

Ansök    Jan 14    Systembolaget    Butikschef
Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Du välkomnas till butiken i Gä... Visa mer
Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla dina medarbetare mot uppsatta mål. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Du välkomnas till butiken i Gällivare med ett glatt team på 6–7 medarbetare och som vid två tillfällen blivit utnämnda till Årets Butik!
Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?
Rollen
Som butikschef på Systembolaget har du det direkta ansvaret för ansvarsfull försäljning och personalen i din butik. Du skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten och till hjälp har du butikens ledningsgrupp. Som butikschef hanterar du personalplaneringen, sortimentsanpassningen samtidigt som du också deltar i den dagliga butiksdriften, beställer varor och leder och deltar i försäljnings- och lagerarbetet.
Om dig
Du är en serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap och har förmåga att sätta sunda och tydliga gränser, samt att du är mål- och resultatorienterad och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Du brinner för det goda kundmötet och ser det coachande ledarskapet som en av de viktigaste nycklarna till att nå resultat. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med dina medarbetare i den dagliga driften. Genom ett passionerat ledarskap, en stark vilja, ett stort engagemang, hög energi samt ett starkt personligt ledarskap lyfter du och dina medarbetare kundmötet till högsta nivå. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.
Du har dokumenterad ledarerfarenhet och en av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas.
För att arbeta på Systembolaget skall du vara minst 20 år.
Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.
Kontaktuppgifter och ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast tisdagen den 4/2 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073 073 53 71.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef till OKQ8 Malmberget

Ansök    Jan 29    OKQ8    Butikschef
Jobbeskrivning Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad säljchef till OKQ8 Malmberget. Som säljchef utgör du tillsammans med den biträdande säljchefen ett ledningsteam på stationen och tillsammans leder och driver ni stationen så att bästa möjliga lönsamhet, kundnöjdhet och personalnöjdhet uppnås. Som säljchef ansvar du för kundmötet i butiken och säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundernas förväntningar. Arbetsup... Visa mer
Jobbeskrivning


Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad säljchef till OKQ8 Malmberget.


Som säljchef utgör du tillsammans med den biträdande säljchefen ett ledningsteam på stationen och tillsammans leder och driver ni stationen så att bästa möjliga lönsamhet, kundnöjdhet och personalnöjdhet uppnås. Som säljchef ansvar du för kundmötet i butiken och säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundernas förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar, kassa- och butiksarbete, till att motivera, coacha och leda personalen med fullständigt personalansvar.Vi söker


Vi söker dig som har drivet att leda och motivera våra kunniga och engagerade säljare på stationen i Malmberget. Du brinner för försäljning, har ett affärsmässigt tänk och förmågan att leda verksamheten mot uppsatta mål. Utöver det är du en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och du tar ansvar för att ni i ert team tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-körkort och erfarenhet av att leda personal inom försäljning eller service är ett krav.
Vi erbjuder


OK Norrbotten erbjuder en spännande arbetsplats med trevlig atmosfär och härliga kollegor. Hos oss arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund.


Denna tjänst en tillsvidareanställning på heltid. Stationen har öppet 6-22 på vardagar och 7-22 på helger.


Kan du göra oss ännu bättre? Sök på tjänsten redan idag! För frågor om tjänsten kontakta gärna distriktschef Mikael Gustavsson på 070-589 04 83 eller [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Synsam Gällivare

Ansök    Apr 24    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir ... Visa mer
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

.

Är du ansvarsfull, affärsmässig och innovativ? Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1?

Vi söker nu en Butikschef till vår butik i Gällivare som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur i en koncern med stora tillväxtambitioner. Som butikschef på Synsam har du det yttersta personal-, budget- och resultatansvaret. I rollen som butikschef motiverar och leder du dina medarbetare så att ni tillsammans kan uppnå butikens mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande, där självklart du som butikschef är en förebild för dina medarbetare.
 
Beskrivning av tjänsten och din profil:
* Personalledning. Du leder ett team bestående av optiker och sälj- och kundrådgivare. Du ger teamet en tydlig riktningskänsla; motiverar och har en dialog som engagerar.
* Du utvecklar dina medarbetare genom att delegera, överlåter ansvar samt att du coachar.
* Du främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär, stöttar och uppmuntrar dina medarbetare.
* Agerar på eget initiativ, du får saker att hända och tar ansvar för resultatet i butiken.
* Resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet i butiken. Tar ägarskap för brister och problem till dess det är löst.
 


Tidigare erfarenheter:
* Tidigare erfarenhet som butikschef med personal- och budgetansvar.
* Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.
* Optikbranschen, detta är en merit hos oss men inget krav.


 
Det vi gillar med Synsam:
* Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.
* Att vi är ledande inom branschen.
* Att vi stöttar dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.


 
Om tjänsten:
* Tillsvidareanställning
* Tillträde enligt överenskommelse.
* Heltid
* Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.


 
Välkommen med din ansökan!

#LI-IU Visa mindre