Lediga jobb som Arbetsterapeut i Gällivare

Se lediga jobb som Arbetsterapeut i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsterapeut till Öppenvården, Allmänpsykiatrin Gällivare

Ansök    Jun 7    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Psykiatriska öppenvården expanderar! Vi söker ett antal nya medarbetare som vill vara med på vår väg framåt. Vi letar efter dig som vill arbeta med psykisk hälsa i Gällivare och ingå i vårt specialistpsykiatriska arbetslag. Vi tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; Tillsammans för Norrbotten- Bästa livet, bästa hälsan. Vill du vara med på vår resa? Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arb... Visa mer
Psykiatriska öppenvården expanderar!
Vi söker ett antal nya medarbetare som vill vara med på vår väg framåt. Vi letar efter dig som vill arbeta med psykisk hälsa i Gällivare och ingå i vårt specialistpsykiatriska arbetslag. Vi tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; Tillsammans för Norrbotten- Bästa livet, bästa hälsan.
Vill du vara med på vår resa?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har gått KBT steg 1 och/eller har erfarenhet av arbete inom psykiatrin, men är inget krav Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har god samarbetsförmåga och pedagogisk insikt där du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut blir du en del av teamet på psykiatrimottagningen och avdelningen. Du kommer att träffa patienter med allmänpsykiatriska diagnoser, och patienter som även har symptom eller diagnos inom NPF-spektrat. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter såsom att självständigt utreda och bedöma behov av arbetsterapi i förebyggande, behandlande, rehabiliterande och habiliterande syfte. Även utprovning av hjälpmedel och arbete i gruppverksamheter ingår. Du kommer även att få arbeta med samtalsterapier och kommer att erbjudas utbildning och handledning inom detta område. Samverkan med externa samarbetspartner  och andra delar inom sjukvården är en viktig del av arbetet som också skapar förutsättningar för att se patienten utifrån ett helhetsperspektiv. Vi använder oss av digital teknik, vilket skapar tillgänglig vård för våra patienter trots stora geografiska avstånd Vi arbetar aktivt med verksamhetsutveckling och din kompetens blir ett viktigt bidrag framåt! Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.    

Det här erbjuder vi dig
- Med trevliga kolleger har du möjlighet att forma framtiden psykiatri.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten är tillsvidare 100%, arbetstid är förmiddag, flextid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till medicin/rehab, Gällivare sjukhus

Ansök    Maj 27    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter.  Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i sven... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. 

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska språket, C1 är ett krav. Har du erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård samt handrehabilitering är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil och  tar ansvar för din uppgift samtidigt som du värderar och ser nyttan av samarbete med andra.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska vårdavdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin. 
Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar
Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Tjänsten är ett sommarvikariat dagtid, heltid, 2024-06-10--08-31 eller enligt överenskommelse med chans till förlänging eller övergång till en tillsvidareanställning
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hemsjukvården söker 2 arbetsterapeuter

Ansök    Maj 20    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetstera... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.
Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal verksamhet. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel, lyhörd  och ser lösningar på problem. Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef. Meriterande om du har erfarenhet från verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  
B körkort erfordras.
Övrigt 
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Arbetstid/Varaktighet
Dagtid måndag-fredag, tillsvidare, 100%
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträde: 1/9 - 2024 eller enl överenskommelse. intervjuer kan komma att ske löpande.
Sista ansökningsdag: 16/6-2024
Upplysningar
Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625
Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, Visa mindre

Almia söker arbetsterapeut till Gällivare kommun

Ansök    Mar 19    Almia AB    Arbetsterapeut
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag i sommar? I skrivande stund söker vi dig som är Legitimerad arbetsterapeut för uppdrag i Gällivare kommun. Om uppdraget: Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommun. Period: 8/-31/12 Kvalifikationer: Vi söker dig som är Legitimerad arbetsterapeut med minst två års erfarenhet. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter inom kommun. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag i sommar? I skrivande stund söker vi dig som är Legitimerad arbetsterapeut för uppdrag i Gällivare kommun.
Om uppdraget:
Tjänsten är på visstid och omfattar arbete inom kommun.
Period: 8/-31/12
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är Legitimerad arbetsterapeut med minst två års erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter inom kommun.
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Sista svarsdag:
Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdag. 
www.almia.se Visa mindre

Arbetsterapeut

Ansök    Maj 17    Doktorse Nordic AB    Arbetsterapeut
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid. Till Doktor.se Gällivare Hälsocentral söker vi nu en erfaren arbetsterapeut som brinner för patientmöte och hållbara lösningar för patienthälsan. Om rollen Som arbetsterapeut hos oss så arbetar... Visa mer
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.
Till Doktor.se Gällivare Hälsocentral söker vi nu en erfaren arbetsterapeut som brinner för patientmöte och hållbara lösningar för patienthälsan.


Om rollen
Som arbetsterapeut hos oss så arbetar du med bedömning och rådgivning kring förmågan i dagliga aktiviteter och du skall ge patienten råd och stöd att använda nya strategier för att få vardagen att fungera bättre, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, minnestest vid demensutredningar, ergonomisk rådgivning, handträning efter handskador eller belastningsrelaterade besvär i händer/handleder.
Exempel på arbetsuppgifter är:
Mottagningsarbete- bedömning, val av åtgärder, genomförande av behandling och utvärdering
Motivera patienten att vara delaktig i sin hälsoresa
Telefonkontakt med patienter i TeleQ
Samarbete med teamet av fysioterapeuter och andra professioner inom primärvården.Om dig
Som person ser vi att du är en lagarbetare med framåtanda och hjärta för de patienter du möter i din kliniska vardag. Du är engagerad, glad och social och värnar om god service.
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
Legitimation som arbetsterapeut
Ett intresse för den stora bredden av patienter som primärvården har att erbjuda
Erfarenhet av primärvård är meriterande
Erfarenhet av arbete som rehabkoordinator är meriterande
Lämplig vidareutbildning inom området är meriterande men inget kravVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
FriskvårdsbidragMer praktiska detaljer
Önskad start är så snart som möjligt, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning
Din placering kommer vara på Doktor.se Gällivare Hälsocentral, Källgatan 14Kan det vara dig vi söker?
Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Visa mindre

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Gällivare sjukhus

Ansök    Apr 16    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och ... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.
Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.  
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriderande om du har utbildning inom handrehabilitering och tidigare arbetat inom hälso- och sjukvåden.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är självgående och stabil, där du tar ansvar för din uppgift. Strukturerar ditt arbete förstår din roll men ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Samtidigt som du är lugn och stabil i stressade situationer. Vidare har du en god samarbetsförmåga, värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen.
Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar

Det här erbjuder vi dig
- Flexibel arbetstid
- Utbildning inom handrehabilitering 
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning, heltid, dagtid
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal, Legitimationsyrken, Region Norrbotten

Ansök    Mar 6    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Region Norrbotten arbetar för dig som bor och lever i Norrbottens län. Vi är länets näst största arbetsgivare och har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Våra medarbetare gör skillnad och utvecklas i arbetet, tillsammans ansvarar vi för norrbottningarnas liv och hälsa.  Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation där du kan välja att arbeta med människor i alla åldrar, från barn till äldre. Som medarbetare hos oss... Visa mer
Region Norrbotten arbetar för dig som bor och lever i Norrbottens län. Vi är länets näst största arbetsgivare och har cirka 6 500 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården. Våra medarbetare gör skillnad och utvecklas i arbetet, tillsammans ansvarar vi för norrbottningarnas liv och hälsa. 


Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation där du kan välja att arbeta med människor i alla åldrar, från barn till äldre. Som medarbetare hos oss blir du en del av en verksamhet i ständig utveckling och är med och formar våra interna verksamheter genom förbättringar, rutiner och flöden.Vi söker

Är du en serviceinriktad person som vill bli del av en verksamhet som är i ständig utveckling? Vill du vara med och bidra till att möjliggöra utvecklingen till att skapa framtidens bästa hälsa och vård? Då har vi en rad olika sommarjobb att erbjuda för just dig! Skicka in en ansökan till oss på Region Norrbotten redan idag och var med på resan till att göra skillnad, för tillsammans tar vi ansvar!


Vi söker följande roller inför sommaren till Region Norrbotten:


Medicinsk sekreterare 

Som medicinsk sekreterare på Region Norrbotten kommer du att få arbeta med dokumentation och journalhantering, posthantering, diagnoskodning, introduktion av ny personal i journalsystem samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Utbildad medicinsk sekreterare alternativ vårdadministratör

- Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet

- Goda kunskaper inom medicinsk terminologiVi ser det som meriterande om du:

- Har tidigare erfarenhet inom dokumentation


Audionom

Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med olika yrkesprofessioner som har lång erfarenhet. Här finns goda möjligheter att utvecklas som audionom och det finns möjlighet till utbildning och subspecialisering.  Du får arbeta med allt från diagnostik till hörapparatutprovning.


För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Du är legitimerad audionom

- Du är audionomstudent som har avslutat T4 och har godkänt i mätdiagnostik


Medarbetare till Laboratoriemedicin

Som medarbetare på Laboratoriemedicin inom Region Norrbotten kommer du bland annat kunna arbeta med analyser inom klinisk kemi, koagulation, hematologi, PCR-teknik eller i vår provinlämning. Du kommer också att analysera akuta prover, prover i rutinkemi, drogtester och utredande prover. Inom klinisk mikrobiologi arbetar du bland annat med odling, serologiska- och molekylärbiologiska analyser. På klinisk patologi/cytologi kommer det finnas möjligheter att arbeta med laboratorieprocesser eller obduktionsverksamhet. Inom laboratoriet utförs histopatologisk och cytopatologisk diagnostik.För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Legitimerade biomedicinsk analytiker eller färdigutbildad inom biomedicin eller molekylär biologi

- Pågående utbildning som biomedicinsk analytiker eller utbildning inom biomedicin, molekylär biologi eller medicin

- Gymnasialexamen från naturvetenskapligt program och intresse av laboratoriearbeteFysioterapeuter

Som fysioterapeut kommer ditt uppdrag att variera beroende på om du arbetar på sjukhus eller hälsocentral. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta undersökningar, bedömningar och förslag på behandling samt inledande rehabilitering av barn och vuxna patienter. Du dokumenterar, planerar och följer upp ditt arbete på ett självständigt sätt. I ditt arbete kommer du möta patienter i olika situationer där av ser vi att du har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. 


För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Legitimerad fysioterapeut

- Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal- och skriftArbetsterapeuter

Som arbetsterapeut kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara patientarbete med utredning av aktivitetsförmåga, rehabilitering, kartläggning av hjälpmedelsbehov och samverkan både inom enheterna samt med kollegor inom hälsocentraler och länets kommuner. Som person är du självständig och serviceinriktad med en stor vilja och förmåga att hjälpa andra.


För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Legitimerad arbetsterapeut

- Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal- och skriftKurator

Som kurator arbetar du med psykosocialt behandlingsarbetet, socialjuridiska frågor och övrigt psykosocialt arbete. Kurator är en del i teamet inom alla enheter och arbetssätten varierar mellan de olika enheterna. Du som person är självständig i ditt arbete, flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra


För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Vi söker dig som har socionomexamen och som tidigare erfarenhet av arbete som socionom och/eller kurator. Relevanta vidareutbildningar är meriterande.Det här erbjuder vi dig

- Dubblerad ersättning för arbete under obekväm arbetstid. En satsning Region Norrbotten gör för medarbetare i dygnet runt verksamhet, något som gör oss unika bland regioner i Sverige

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta inom barnsjukvården.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Öppenvården, Allmänpsykiatrin Gällivare

Ansök    Feb 27    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Psykiatriska öppenvården expanderar! Vi söker ett antal nya medarbetare som vill vara med på vår väg framåt. Vi letar efter dig som vill arbeta med psykisk hälsa i Gällivare och ingå i vårt specialistpsykiatriska arbetslag. Vi tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; Tillsammans för Norrbotten- Bästa livet, bästa hälsan. Vill du vara med på vår resa? Vi söker  Vi söker dig som är legitime... Visa mer
Psykiatriska öppenvården expanderar!

Vi söker ett antal nya medarbetare som vill vara med på vår väg framåt. Vi letar efter dig som vill arbeta med psykisk hälsa i Gällivare och ingå i vårt specialistpsykiatriska arbetslag. Vi tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; Tillsammans för Norrbotten- Bästa livet, bästa hälsan.


Vill du vara med på vår resa?Vi söker

 Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har gått KBT steg 1 och/eller har erfarenhet av arbete inom psykiatrin, men är inget krav . Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har har god samarbetsförmåga och pedagogisk insikt där du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.  Meriterande om du har MI utbildning, ASI utbildning eller KBT steg 1. Detta är inget krav.   
Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut blir du en del av teamet på psykiatrimottagningen och avdelningen. Du kommer att träffa patienter med allmänpsykiatriska diagnoser, och patienter som även har symptom eller diagnos inom NPF-spektrat. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter såsom att självständigt utreda och bedöma behov av arbetsterapi i förebyggande, behandlande, rehabiliterande och habiliterande syfte. Även utprovning av hjälpmedel och arbete i gruppverksamheter ingår. Du kommer även att få arbeta med samtalsterapier och kommer att erbjudas utbildning och handledning inom detta område. Samverkan med externa samarbetspartner  och andra delar inom sjukvården är en viktig del av arbetet som också skapar förutsättningar för att se patienten utifrån ett helhetsperspektiv. Vi använder oss av digital teknik, vilket skapar tillgänglig vård för våra patienter trots stora geografiska avstånd Vi arbetar aktivt med verksamhetsutveckling och din kompetens blir ett viktigt bidrag framåt! Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.    Det här erbjuder vi dig

- med trevliga kolleger har du möjlighet att forma framtiden psykiatri.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Tjänsten är tillsvidare heltid. Arbetstider dagtid, flex.


Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gällivare kommun Hemsjukvård söker två Arbetsterapeuter

Ansök    Feb 26    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.    Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av a... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.


Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 


Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal verksamhet.

Du tycker om att arbeta i team, är flexibel, lyhörd  och ser lösningar på problem.

Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef. Meriterande om du har erfarenhet från verksamheten. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


B körkort erfordras.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   


Arbetstid/Varaktighet

Dagtid månd-fred Tv anställning 100%
Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning


Tillträde

enl överenskommelse. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 


Upplysningar

Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625


Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, 


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut

Arbetslivsresurs utvecklar sin verksamhet i Gällivare. Vi söker därför en engagerad Arbetsterapeut! Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning! Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget ä... Visa mer
Arbetslivsresurs utvecklar sin verksamhet i Gällivare. Vi söker därför en engagerad Arbetsterapeut!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda för att sedan prövas i reell miljö. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga

Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga

Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport

Stärka och utveckla deltagaren mot att finna en lämplig yrkesinriktning samt därefter finna lämplig arbetsplats.

Utföra administration som tillhör uppdraget

Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet

Bidra till nöjda deltagare

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har kompetens att arbeta med de arbetsterapeutiska instrumenten: Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST), Dialog om arbetsförmåga (DOA), Worker Role Interview (WRI), Assessment of Work Characteristics (AWC), Assessment of Work Performance (AWP).

Som person är du är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Vi önskar också att du är duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsterapeut kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt förmågan att ha en god arbetsmarknadskunskap samt kännedom om den lokala arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor.

VI ERBJUDER:

Nya spännande utmaningar varje dag!

Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!

En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor

En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete

Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid beroende på vad som passar dig, vi erbjuder flexibla anställningsmöjligheter.

Har du frågor, maila ansvarig gruppchef Andreas Axelsson [email protected]

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Öppenvården, Allmänpsykiatrin Gällivare

Ansök    Jan 5    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Psykiatriska öppenvården expanderar! Vi söker ett antal nya medarbetare som vill vara med på vår väg framåt. Vi letar efter dig som vill arbeta med psykisk hälsa i Gällivare och ingå i vårt specialistpsykiatriska arbetslag. Vi tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; Tillsammans för Norrbotten- Bästa livet, bästa hälsan. Vill du vara med på vår resa? Vi söker  Vi söker dig som är legitime... Visa mer
Psykiatriska öppenvården expanderar!

Vi söker ett antal nya medarbetare som vill vara med på vår väg framåt. Vi letar efter dig som vill arbeta med psykisk hälsa i Gällivare och ingå i vårt specialistpsykiatriska arbetslag. Vi tar sikte mot framtiden och arbetar hårt för att nå engagemang och delaktighet i linje med vår vision; Tillsammans för Norrbotten- Bästa livet, bästa hälsan.


Vill du vara med på vår resa?Vi söker

 Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut som har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har gått KBT steg 1 och/eller har erfarenhet av arbete inom psykiatrin, men är inget krav . Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är stabil, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har har god samarbetsförmåga och pedagogisk insikt där du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.  Meriterande om du har MI utbildning, ASI utbildning eller KBT steg 1. Detta är inget krav.   
Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut blir du en del av teamet på psykiatrimottagningen och avdelningen. Du kommer att träffa patienter med allmänpsykiatriska diagnoser, och patienter som även har symptom eller diagnos inom NPF-spektrat. Tjänsten innehåller arbetsuppgifter såsom att självständigt utreda och bedöma behov av arbetsterapi i förebyggande, behandlande, rehabiliterande och habiliterande syfte. Även utprovning av hjälpmedel och arbete i gruppverksamheter ingår. Du kommer även att få arbeta med samtalsterapier och kommer att erbjudas utbildning och handledning inom detta område. Samverkan med externa samarbetspartner  och andra delar inom sjukvården är en viktig del av arbetet som också skapar förutsättningar för att se patienten utifrån ett helhetsperspektiv. Vi använder oss av digital teknik, vilket skapar tillgänglig vård för våra patienter trots stora geografiska avstånd Vi arbetar aktivt med verksamhetsutveckling och din kompetens blir ett viktigt bidrag framåt! Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.    Det här erbjuder vi dig

- med trevliga kolleger har du möjlighet att forma framtiden psykiatri.

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten


Tjänsten är tillsvidare heltid. Arbetstider dagtid, flex.


Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gällivare kommun Hemsjukvård söker två Arbetsterapeuter

Ansök    Dec 7    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.    Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av a... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.


Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 


Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal verksamhet.

Du tycker om att arbeta i team, är flexibel, lyhörd  och ser lösningar på problem.

Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef. Meriterande om du har erfarenhet från verksamheten. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


B körkort erfordras.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   


Arbetstid/Varaktighet

Dagtid månd-fred Tv anställning 100%
Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning


Tillträde

240205  eller enl överenskommelse. Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 


Upplysningar

Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625


Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut

Arbetslivsresurs utvecklar sin verksamhet i Gällivare. Vi söker därför en engagerad Arbetsterapeut! Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning! Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget ä... Visa mer
Arbetslivsresurs utvecklar sin verksamhet i Gällivare. Vi söker därför en engagerad Arbetsterapeut!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda för att sedan prövas i reell miljö. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga

Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga

Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport

Stärka och utveckla deltagaren mot att finna en lämplig yrkesinriktning samt därefter finna lämplig arbetsplats.

Utföra administration som tillhör uppdraget

Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet

Bidra till nöjda deltagare

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har kompetens, eller är villig att lära dig, att arbeta med de arbetsterapeutiska instrumenten: Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST), Dialog om arbetsförmåga (DOA), Worker Role Interview (WRI), Assessment of Work Characteristics (AWC), Assessment of Work Performance (AWP).

Som person är du är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Vi önskar också att du är duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsterapeut kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt förmågan att ha en god arbetsmarknadskunskap samt kännedom om den lokala arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor.

VI ERBJUDER:

Nya spännande utmaningar varje dag!

Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!

En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor

En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete

Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid beroende på vad som passar dig, vi erbjuder flexibla anställningsmöjligheter.

Har du frågor, maila ansvarig gruppchef Andreas Axelsson [email protected]

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hemsjukvården söker Arbetsterapeut

Ansök    Nov 15    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.    Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av a... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.


Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 


Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal verksamhet.

Du tycker om att arbeta i team, är flexibel, lyhörd  och ser lösningar på problem.

Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef. Meriterande om du har erfarenhet från verksamheten. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


B körkort erfordras.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   


Arbetstid/Varaktighet

Dagtid månd-fred Tv anställning 100%
Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning


Tillträde

240205  eller enl överenskommelse. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 


Upplysningar

Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625


Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut

Arbetslivsresurs utvecklar sin verksamhet i Gällivare. Vi söker därför en engagerad Arbetsterapeut! Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning! Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget ä... Visa mer
Arbetslivsresurs utvecklar sin verksamhet i Gällivare. Vi söker därför en engagerad Arbetsterapeut!

Arbetslivsresurs vision är att sänka arbetslösheten och minska utanförskapet genom att stötta och vägleda människor mot ett varaktigt arbete eller utbildning!

Vi söker dig som vill vara med och stärka styrkor. Arbetet kommer i huvudsak vara att arbeta i Arbetsförmedlingens upphandlade tjänst Steg till arbete. Målgruppen som du kommer att möta i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda för att sedan prövas i reell miljö. Du kommer att arbeta både i grupp och enskilt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga

Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga

Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport

Stärka och utveckla deltagaren mot att finna en lämplig yrkesinriktning samt därefter finna lämplig arbetsplats.

Utföra administration som tillhör uppdraget

Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet

Bidra till nöjda deltagare

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut och har kompetens att arbeta med de arbetsterapeutiska instrumenten: Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST), Dialog om arbetsförmåga (DOA), Worker Role Interview (WRI), Assessment of Work Characteristics (AWC), Assessment of Work Performance (AWP).

Som person är du är genuint nyfiken på människor och motiveras av att få andra att nå sina mål. Vi önskar också att du är duktig på att lyssna, på att läsa mellan raderna och förstå vilka lösningar som är möjliga för dina deltagare i den situation de befinner sig i för stunden. Rollen som Arbetsterapeut kräver en kombination av strukturerat och noggrant administrativt arbete, att identifiera dina deltagares möjligheter att komma ut på arbetsmarknaden samt förmågan att ha en god arbetsmarknadskunskap samt kännedom om den lokala arbetsmarknaden. Till dig som har förmåga att kombinera dessa tre delar kan vi erbjuda en spännande roll där du kan göra skillnad för dina medmänniskor.

VI ERBJUDER:

Nya spännande utmaningar varje dag!

Härliga, hjälpsamma och lättsamma kollegor - vi har roligt på jobbet!

En hög tillit till anställdas kompetens och förmågor

En öppen arbetsplats, högt i tak och gott samarbete

Möjlighet att göra skillnad - hjälpa människor till sysselsättning

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse, individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten kan vara på hel- eller deltid beroende på vad som passar dig, vi erbjuder flexibla anställningsmöjligheter.

Har du frågor, maila ansvarig gruppchef Andreas Axelsson [email protected]

Arbetslivsresurs är en del av Arenakoncernen. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder. Läs mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.arbetslivsresurs.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Arbetsterapienheten, Medicin/Rehab, Gällivare Sjukhus

Ansök    Nov 10    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.  Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med oc... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. 

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.   Vi söker

Nu söker vi dig som är legitimerad arbetsterapeut och har B-Körkort. Du ska kunna Svenska på C1 nivå. Det är meriterande om du har utbildning i handrehabilitering eller tidigare arbete inom hälso- och sjukvård. 


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll har du god samarbetsförmåga, är lugn, stabil och kontrollerad i stressande eller pressade situationer. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt arbete och kan arbeta självständigt. Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.Det här får du arbeta med 

Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen.


Det här erbjuder vi dig

- Utbildning inom handrehabilitering

- Kontinuerlig kompetensutveckling  

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Okt 2    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Är du utbildad arbetsterapeut och vill arbeta med barn- och ungdomar? Vi är ett glatt habiliteringsteam där samverkan, teamkänsla och patientfokus är ledorden för vårt dagliga arbete. Vi behöver bli fler och hoppas att du blir vår kollega! På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0–18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. Det kan vara barn med autism, cerebral pares, down syndrom eller intellektuell funktionsnedsättning. Habiliteri... Visa mer
Är du utbildad arbetsterapeut och vill arbeta med barn- och ungdomar?


Vi är ett glatt habiliteringsteam där samverkan, teamkänsla och patientfokus är ledorden för vårt dagliga arbete. Vi behöver bli fler och hoppas att du blir vår kollega!


På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0–18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. Det kan vara barn med autism, cerebral pares, down syndrom eller intellektuell funktionsnedsättning. Habiliteringen syftar till att utreda, stödja och tillhandahålla verktyg för att bibehålla och utveckla förmågor hos patienter med funktionsnedsättning. Vårt upptagningsområde innefattar de fyra kommunerna Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala. I Kiruna har vi en filialmottagning där viss mottagning sker vid behov.


På habiliteringen arbetar förutom psykolog också läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, specialpedagog, sjuksköterska och kurator. Vi har även ett samarbete med dietist, logoped samt barnmottagningen. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående.


Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn och tar hänsyn till det större perspektivet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Du gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.


En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.
Det här erbjuder vi dig

- Variation i arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin

- Handledning och utbildning både extern och internt

- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan. 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.


Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. 


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Sep 14    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.    Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av a... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.


Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 


Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.

Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef. Meriterande om du har erfarenhet från verksamheten. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


B körkort erfordras.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   


Arbetstid/Varaktighet

Dagtid månd-fred Tv anställning 100%
Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning


Tillträde

 231101 eller enl önskemål. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 


Upplysningar

Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625


Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Doktor.se Gällivare Hälsocentral, Gällivare

Ansök    Sep 5    Doktorse Nordic AB    Arbetsterapeut
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Till Doktor.se Gällivare Hälsocentral söker vi nu en erfaren arbetsterapeut som brinner för patientmöte och hållbara lösningar för patienthälsan. Ansvar och arbetsuppgifter Som arbetsterapeut hos oss så arbetar du med bedömning och rådgivning kring förmågan i dagliga aktiviteter och du skall ge patienten råd och stöd a... Visa mer
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Gällivare Hälsocentral söker vi nu en erfaren arbetsterapeut som brinner för patientmöte och hållbara lösningar för patienthälsan.


Ansvar och arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss så arbetar du med bedömning och rådgivning kring förmågan i dagliga aktiviteter och du skall ge patienten råd och stöd att använda nya strategier för att få vardagen att fungera bättre, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, minnestest vid demensutredningar, ergonomisk rådgivning, handträning efter handskador eller belastningsrelaterade besvär i händer/handleder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Mottagningsarbete- bedömning, val av åtgärder, genomförande av behandling och utvärdering

- Motivera patienten att vara delaktig i sin hälsoresa

- Telefonkontakt med patienter i TeleQ

- Ansvarig för samordnad vårdplanering (SIP) i Lifecare

- Samarbete med teamet av fysioterapeuter och andra professioner inom primärvården.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Legitimation som arbetsterapeut

- Ett intresse för den stora bredden av patienter som primärvården har att erbjuda

- Erfarenhet av primärvård är meriterande

- Erfarenhet av arbete som rehab-koordinator är meriterande

- Lämplig vidareutbildning inom området är meriterande men inget krav

Som person ser vi att du är en lagarbetare med framåtanda och hjärta för de patienter du möter i din kliniska vardag. Du är engagerad, glad och social och värnar om god service.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Gällivare, Källgatan 14.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Gällivare Hälsocentral
På Doktor.se Gällivare Hälsocentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan februari 2022 och idag är vi 30 anställda med cirka 8200 listade patienter.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur. Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Aug 31    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Är du utbildad arbetsterapeut och vill arbeta med barn- och ungdomar? Vi är ett glatt habiliteringsteam där samverkan, teamkänsla och patientfokus är ledorden för vårt dagliga arbete. Vi behöver bli fler och hoppas att du blir vår kollega! På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0–18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. Det kan vara barn med autism, cerebral pares, down syndrom eller intellektuell funktionsnedsättning. Habiliteri... Visa mer
Är du utbildad arbetsterapeut och vill arbeta med barn- och ungdomar?


Vi är ett glatt habiliteringsteam där samverkan, teamkänsla och patientfokus är ledorden för vårt dagliga arbete. Vi behöver bli fler och hoppas att du blir vår kollega!


På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0–18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. Det kan vara barn med autism, cerebral pares, down syndrom eller intellektuell funktionsnedsättning. Habiliteringen syftar till att utreda, stödja och tillhandahålla verktyg för att bibehålla och utveckla förmågor hos patienter med funktionsnedsättning. Vårt upptagningsområde innefattar de fyra kommunerna Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala. I Kiruna har vi en filialmottagning där viss mottagning sker vid behov.


På habiliteringen arbetar förutom psykolog också läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, specialpedagog, sjuksköterska och kurator. Vi har även ett samarbete med dietist, logoped samt barnmottagningen. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående.


Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn och tar hänsyn till det större perspektivet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Du gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.


En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.
Det här erbjuder vi dig

- Variation i arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin

- Handledning och utbildning både extern och internt

- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan. 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.


Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. 


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Doktor.se Gällivare Hälsocentral, Gällivare

Ansök    Sep 8    Doktorse Nordic AB    Arbetsterapeut
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Till Doktor.se Gällivare Hälsocentral söker vi nu en erfaren arbetsterapeut som brinner för patientmöte och hållbara lösningar för patienthälsan. Ansvar och arbetsuppgifter Som arbetsterapeut hos oss så arbetar du med bedömning och rådgivning kring förmågan i dagliga aktiviteter och du skall ge patienten råd och stöd a... Visa mer
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Gällivare Hälsocentral söker vi nu en erfaren arbetsterapeut som brinner för patientmöte och hållbara lösningar för patienthälsan.


Ansvar och arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss så arbetar du med bedömning och rådgivning kring förmågan i dagliga aktiviteter och du skall ge patienten råd och stöd att använda nya strategier för att få vardagen att fungera bättre, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, minnestest vid demensutredningar, ergonomisk rådgivning, handträning efter handskador eller belastningsrelaterade besvär i händer/handleder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Mottagningsarbete- bedömning, val av åtgärder, genomförande av behandling och utvärdering

- Motivera patienten att vara delaktig i sin hälsoresa

- Telefonkontakt med patienter i TeleQ

- Ansvarig för samordnad vårdplanering (SIP) i Lifecare

- Samarbete med teamet av fysioterapeuter och andra professioner inom primärvården.Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Legitimation som arbetsterapeut

- Ett intresse för den stora bredden av patienter som primärvården har att erbjuda

- Erfarenhet av primärvård är meriterande

- Erfarenhet av arbete som rehab-koordinator är meriterande

- Lämplig vidareutbildning inom området är meriterande men inget krav

Som person ser vi att du är en lagarbetare med framåtanda och hjärta för de patienter du möter i din kliniska vardag. Du är engagerad, glad och social och värnar om god service.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning Placering: Gällivare, Källgatan 14.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Gällivare Hälsocentral
På Doktor.se Gällivare Hälsocentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan februari 2022 och idag är vi 30 anställda med cirka 8200 listade patienter.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur. Visa mindre

Arbetsterapuet till Arbetsterapienheten, Medicin/rehab, Gällivare sjukhus

Ansök    Jun 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med oc... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.


Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.       Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsteraput med B-körkort och kunskaper i svenska spåket minst C1 nivå. Handrehabilitering och tidigare arbete inom hälso- och sjukvård är meriterande.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen.


Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare

Ansök    Jun 28    Arbetsförmedlingen    Arbetsterapeut
Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta ... Visa mer
Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Tillsammans får vi Sverige i arbete! Vill du bli en av oss?
Enhetens uppdrag

Vår enhet bedriver verksamheten i Norrbottens län, ledningsgruppen består av en enhetschef och sju sektionschefer och placeringsort är Gällivare alternativt Kiruna.

Vårt huvudsakliga uppdrag är att rusta, matcha och stödja arbetssökande på sin väg till arbete och/eller studier. Nu söker vi dig som är legitimerad arbetsterapeut/fysioterapeut, för arbete på Arbetsförmedlingen, med placering i Gällivare. Primärt innebär arbetet att man har kunder och ärenden i Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk. Det kan även förekomma arbetsuppgifter på andra orter i Norrbotten. Du ska därför kunna resa till andra orter än din placeringsort.

Beskrivning av tjänsten

Arbetsterapeutens/fysioterapeutens insatser på Arbetsförmedlingen genomförs huvudsakligen inom ramen för uppdraget med arbetslivsinriktad rehabilitering, vilket innebär att ta tillvara och utveckla den arbetssökandes resurser och kompetens. Syftet är att underlätta för den arbetssökande att finna, få, behålla eller återgå till en anställning.

Arbetet fokuserar på anpassningar kring arbets-/studieplatser utifrån resultat av den arbetsmarknadspolitiska bedömningen, där du som arbetsterapeut/fysioterapeut tar aktiv del i bedömningsarbetet. Det handlar om att bedöma behoven och kunna prioritera insatserna riktade mot anställning.

I alla kontakter med kund har du ett stödjande och vägledande förhållningssätt. Du bidrar till att utveckla den arbetssökandes kunskap om sina förutsättningar samt att stärka motivation och orientering mot arbete. Det sker genom samtal och aktivitetsbaserade utredningar, där bedömning görs av arbetsförmåga, anpassning av arbetssituation samt utprovning av arbetshjälpmedel. Rollen innebär även mycket samverkan med andra instanser så som kommun och region. Dokumentation utgör ett viktigt och återkommande inslag i arbetsuppgifterna.

I den framtida myndigheten kommer samarbetet med fristående aktörer vara centralt, detta kommer att ställa nya och förändrade krav på dig i din roll. Arbetsförmedlingen genomgår en digital utveckling som i alla delar genomsyrar vårt arbete, varför du har såväl vilja som förmåga att nyttja digitala verktyg.

Grundläggande krav för tjänsten

- Socialstyrelsens legitimation gällande arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast
- B-körkort
- Arbetslivserfarenhet som arbetsterapeut/fysioterapeut

Övriga meriter för tjänsten

- Erfarenhet av aktivitetsbaserad utredning vid bedömning av arbetsförmåga
- Erfarenhet av arbete som arbetsterapeut/fysioterapeut på Arbetsförmedlingen 
- Erfarenhet av arbete i andra roller inom Arbetsförmedlingen

Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med Arbetsförmedlingens medarbetarskap och chefskap:

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:

- Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
- Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
- Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring


Vårt erbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsorten är Gällivare. OBS! Vi söker alternativt en person till Kiruna i en separat annons.

I denna tjänst erbjuder vi möjlighet att arbeta på distans upp till 49 procent på årsbasis. 

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-07-30. Du ansöker genom att klicka på knappen ”ansök” Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet, samt betyg/intyg som styrker kraven om utbildning och/eller arbetslivserfarenhet i din ansökan.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess på vår hemsida Jobba hos oss - Arbetsförmedlingen (arbetsformedlingen.se)

Urvalstest kan förekomma i vår rekryteringsprocess och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökningstiden gått ut.

 

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk. Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Jun 2    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. Det här får du arbeta med

På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående.


Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.


En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.Det här erbjuder vi dig

- Variation i arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin

- Handledning och utbildning både extern och internt

- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan. 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. 


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Avdelning för Hemvård

Ansök    Mar 23    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.    Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av a... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning

Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.


Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.


Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 


Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.

Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet , erfarenhet från arbete i kommunen som arbetsterapeut är meriterande. 


B körkort erfordras.


Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   


Arbetstid/Varaktighet

Heltid, 100% Tv anställning. 
Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning


Tillträde

Snarast.


Upplysningar

Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625


Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000


Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Mar 6    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. Det här får du arbeta med

På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående.


Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.


En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.Det här erbjuder vi dig

- Variation i arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin

- Handledning och utbildning både extern och internt

- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan. 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. 


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Mar 31    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god s... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. 


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. Det här får du arbeta med

På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående. Huvudsakliga arbetsplats är i Gällivare men möjlighet till stationering i Kiruna finns.


Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.


En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma. Det här erbjuder vi dig

- Variation i arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin

- Handledning och utbildning både extern och internt

- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan. 

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/


Information om tjänsten

Anställningen är ett vikariat på heltid.  Perioden för vikariatet är 12-24 månader med god chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till arbetsterapienheten i Gällivare

Ansök    Feb 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.   Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskaper i minst svenska C1. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete från hälso- och sjukvården och gärna erfarenhet från arbete med handrehabilitering. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående genom att du tar ansvar för och strukturerar ditt arbete självständigt. Detta samtidigt som du har en god samarbetsförmåga som visar sig genom att du lyhört kan anpassa dig till andra och kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare ser vi att du är stabil genom att behålla lugnet i stressade situationer.  

 Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

En tillsvidareanställning på heltid, dagtid


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal till Gällivare Sjukhus

Ansök    Feb 10    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Inför sommaren söker vi dig som är utbildad inom sjukvården och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad inom ett eller flera områden inom sjukvården och vill vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka i en föränderlig miljö. Vi har tjänster för både... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är utbildad inom sjukvården och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad inom ett eller flera områden inom sjukvården och vill vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka i en föränderlig miljö. Vi har tjänster för både dig som är nyexaminerad men även för dig som har kommit lite längre i karriären. De befattningar vi söker till Gällivare sjukhus är: 
- BMA klinisk fysik
- Arbetsterapeut
- Fysioterapeut 
- Röntgensjuksköterskor
- Radiologer
- Kurator
- Medicinsk sekreterare
- Specialistläkare, internmedicin
- Sjukvårdsbiträde
- Logopeder
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självständig och flexibel, du kan prioritera när?akuta situationer uppstår, är kommunikativ, engagerad och har en stark lagkänsla. Du ser möjligheter och lösningar som omsätts i praktiken.

Det här får du arbeta med
I din roll kommer du att få möjlighet att leda och fördela ditt arbete i samband med omvårdnaden av patienter. Du har tillsammans med övrig personal det övergripande ansvaret för planering, genomförande, utvärdering och dokumentering kring patienterna.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.?Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till rehab i Gällivare

Ansök    Feb 3    Svea Work AB    Arbetsterapeut
Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en arbetsterapeut till rehab i Gällivare.    Tidsperiod: v.25-35 Omfattning: 100% Arbetstider: Dagtid   Arbetsuppgifter  Du kommer att ansvara för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i ... Visa mer
Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en arbetsterapeut till rehab i Gällivare. 
 
Tidsperiod: v.25-35
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att ansvara för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Kollektivavtal 
Semesterersättning 
Tjänstepension enligt?ITP-planen 
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Arbetsterapeut sökes till sommaren i Gällivare!

Prime Care söker nu arbetsterapeut till uppdrag i Gällivare under sommaren 2023. VI söker dig som kan jobba heltid måndag-fredag under veckorna 25-33. Uppdraget innefattar arbete både i ordinärt och särskilt boende och är därför ett krav att du innehar B-körkort. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom ordinärt och särskilt boende. Vem är du? Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du: • Är färdigutbildad och... Visa mer
Prime Care söker nu arbetsterapeut till uppdrag i Gällivare under sommaren 2023. VI söker dig som kan jobba heltid måndag-fredag under veckorna 25-33. Uppdraget innefattar arbete både i ordinärt och särskilt boende och är därför ett krav att du innehar B-körkort.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som arbetsterapeut inom ordinärt och särskilt boende.

Vem är du?
Som Arbetsterapeut hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Är färdigutbildad och legitimerad Arbetsterapeut
• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.

• Är service minded. Har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som Arbetsterapeut
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som Arbetsterapeut och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
När du har sökt tjänsten kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Syftet med att Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Feb 1    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarb... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. 

Det här får du arbeta med
På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående. Huvudsakliga arbetsplats är i Gällivare men möjlighet till stationering i Kiruna finns.
Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.
En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma. 

Det här erbjuder vi dig
-Variationi arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin
- Handledning och utbildning både extern och internt
- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid.  Perioden för vikariatet är 12-24 månader med god chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut sökes till Gällivare

Ansök    Feb 2    Docia AB    Arbetsterapeut
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige? Vi söker nu en arbetsterapeut till Gällivare kommun i sommar. Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll in... Visa mer
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige?
Vi söker nu en arbetsterapeut till Gällivare kommun i sommar.
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Period
v.25-33
Kvalifikationer
Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter istället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera. Vidare har du även goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter där du ska kunna utföra bedömningar, behandlingar och handleda vård- och omsorgspersonal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang samt god samarbetsförmåga. Bra bemötande mot patienter och medarbetare är väldigt viktigt för oss.
Vi på Docia erbjuder
· Konkurrenskraftiga ersättningar
· Flexibilitet
· Bra villkor
· Bästa möjliga service.
Som konsult hos oss på Docia får du möjlighet att uppleva olika arbetsplatser, arbeta med flera kollegor samt utföra varierande arbetsuppgifter. Du får stor frihet och kan själv bestämma när och var du vill arbeta. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.
För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!
Anställningsform utifrån individuell överenskommelse.
Ansökan
Skicka din ansökan via e-mail eller gör en intresseanmälan via vår hemsida. Det går även bra att ringa vid eventuella frågor.
[email protected]
08-121 404 44
https://www.docia.se/ Visa mindre

Sommarpersonal till Gällivare Sjukhus

Ansök    Jan 24    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Inför sommaren söker vi dig som är utbildad inom sjukvården och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad inom ett eller flera områden inom sjukvården och vill vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka i en föränderlig miljö. Vi har tjänster för både... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är utbildad inom sjukvården och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad inom ett eller flera områden inom sjukvården och vill vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka i en föränderlig miljö. Vi har tjänster för både dig som är nyexaminerad men även för dig som har kommit lite längre i karriären. De befattningar vi söker till Gällivare sjukhus är: 
- BMA klinisk fysik
- Arbetsterapeut
- Fysioterapeut 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självständig och flexibel, du kan prioritera när?akuta situationer uppstår, är kommunikativ, engagerad och har en stark lagkänsla. Du ser möjligheter och lösningar som omsätts i praktiken.

Det här får du arbeta med
I din roll kommer du att få möjlighet att leda och fördela ditt arbete i samband med omvårdnaden av patienter. Du har tillsammans med övrig personal det övergripande ansvaret för planering, genomförande, utvärdering och dokumentering kring patienterna.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.?Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarpersonal till Gällivare Sjukhus

Ansök    Jan 31    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Inför sommaren söker vi dig som är utbildad inom sjukvården och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling. Vi söker Vi söker dig som är utbildad inom ett eller flera områden inom sjukvården och vill vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka i en föränderlig miljö. Vi har tjänster för både... Visa mer
Inför sommaren söker vi dig som är utbildad inom sjukvården och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. Vi erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad inom ett eller flera områden inom sjukvården och vill vara med på en spännande resa där du kan vara med och påverka i en föränderlig miljö. Vi har tjänster för både dig som är nyexaminerad men även för dig som har kommit lite längre i karriären. De befattningar vi söker till Gällivare sjukhus är: 
- BMA klinisk fysik
- Arbetsterapeut
- Fysioterapeut 
- Röntgensjuksköterskor
- Radiologer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självständig och flexibel, du kan prioritera när?akuta situationer uppstår, är kommunikativ, engagerad och har en stark lagkänsla. Du ser möjligheter och lösningar som omsätts i praktiken.

Det här får du arbeta med
I din roll kommer du att få möjlighet att leda och fördela ditt arbete i samband med omvårdnaden av patienter. Du har tillsammans med övrig personal det övergripande ansvaret för planering, genomförande, utvärdering och dokumentering kring patienterna.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Tjänsterna är semestervikariat på hel- eller deltid och arbetstiden är styrd efter berörd verksamhet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag, tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.?Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker sommarvikarie arbetsterapeut till Avdelning för Hemvård

Ansök    Jan 13    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetste... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.
Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 
Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat period 230601 - 230831.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträde
Snarast.
Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000
Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till arbetsterapienheten i Gällivare

Ansök    Dec 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och ... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.
Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.   

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskaper i minst svenska C1. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete från hälso- och sjukvården och gärna erfarenhet från arbete med handrehabilitering. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående genom att du tar ansvar för och strukturerar ditt arbete självständigt. Detta samtidigt som du har en god samarbetsförmåga som visar sig genom att du lyhört kan anpassa dig till andra och kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare ser vi att du är stabil genom att behålla lugnet i stressade situationer.  
Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid, dagtid
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Öppenvårdsrehab, Gällivare sjukhus

Ansök    Dec 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
På öppenvårdsrehabiliteringen bedrivs rehabiliteringen av ett multimodalt team där arbetet baseras på en helhetssyn och en strävan efter att ha en gemensam syn på patientens individuella mål och behov av insatser. Vi arbetar också nära vår paramedicinska enhet där vi träffar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer, och där vi delar erfarenheter och hjälper varandra.    Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med B-körkort och kunsk... Visa mer
På öppenvårdsrehabiliteringen bedrivs rehabiliteringen av ett multimodalt team där arbetet baseras på en helhetssyn och en strävan efter att ha en gemensam syn på patientens individuella mål och behov av insatser. Vi arbetar också nära vår paramedicinska enhet där vi träffar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer, och där vi delar erfarenheter och hjälper varandra.   

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med B-körkort och kunskaper i svenska språket C1 nivå. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom hälso- och sjukvård, gärna inom neurologi och/eller rehabilitering.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga då arbetet kräver samarbete med andra professioner och verksamheter. Du som söker ska vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och ha ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi ser även att du har förståelse för hur människor tar till sig kunskap och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån människors olika förutsättningar. Du ska ha god kommunikativ förmåga och anpassar ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren.   

Det här får du arbeta med
Öppenvårdsrehabiliteringen riktar sig till vuxna personer som på grund av skada eller sjukdom har måttliga eller stora aktivitets- och delaktighetsbegränsningar. Det kan vara personer med sammansatta, långvariga och ibland återkommande rehabiliteringsbehov efter bland annat stroke och andra neurologiska sjukdomar, reumatologiska sjukdomar samt ortopediska åkommor. Som arbetsterapeut hos oss arbetar du nära övriga professioner inom teamet – sjuksköterska, fysioterapeut, kurator och undersköterska. Du träffar patienter både enskilt och i grupp, även tillsammans med andra i teamet. Tillsammans med teamet planerar du för arbetet på öppenvårdsrehabiliteringen, patienters rehabiliteringsplaner och gruppaktiviteter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: Nya länken: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeuter och fysioterapeuter till Paramedicin i Gällivare

Ansök    Dec 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Nu söker vi efter nya kollegor till oss på Paramedicin på Gällivare sjukhus! Hos oss i Gällivare träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patienters sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Det finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom våra yrken. Då vi är en gemensam vårdenhet möter vi patienter i... Visa mer
Nu söker vi efter nya kollegor till oss på Paramedicin på Gällivare sjukhus!
Hos oss i Gällivare träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patienters sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Det finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom våra yrken. Då vi är en gemensam vårdenhet möter vi patienter inom medicin, ortopedi, kirurgi och urologi, inom både sluten- och öppenvård. Vi arbetar med bedömningar och inledande rehabilitering av vuxna patienter. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. 
Att bo och arbeta i Gällivare ger dig stora möjligheter till ett brett friluftsliv för både vuxna och barn. Vintertid när vårt fjäll Dundret täcks med snö finns där många nedfarter och barnaktiviteter, ett stort nät av pistade skidspår finns runt hela kommunen. Sommartid finns närheten till fjällnära natur, fiske, vandringsleder, paddling på älven och mycket mer. I kommunen finns ett brett utbud av olika idrotter för både barn och unga, men även vuxna. Ishall med hockey, konståkning och curling, friidrottshall där många idrottsföreningar har sina träningar – gymnastik, inomhusträning för vissa vintersporter och såklart friidrott. Dessutom finns flertalet gym, skidklubbar, ridskola, fotboll, handboll, skytteförening, motocross och mycket mer. För den som gillar kultur finns ett rikt och intressant utbud med bio och bibliotek, en amatörteaterförening, ett folkdanslag, en kulturskola och en Riksteaterförening som ordnar musik-/dans- och teaterföreställningar. Att både få njuta av föreställningar eller kanske bli en del av en ensemble, kör eller dansgrupp är något för just dig?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskaper i minst svenska C1. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete från hälso- och sjukvården och gärna erfarenhet från arbete med handrehabilitering. Vi söker även dig som är legitimerad fysioterapeut med kunskaper i minst svenska C1. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvården. 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående genom att du tar ansvar för och strukturerar ditt arbete självständigt. Detta samtidigt som du har en god samarbetsförmåga som visar sig genom att du lyhört kan anpassa dig till andra och kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare ser vi att du är stabil genom att behålla lugnet i stressade situationer. Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen. Vi söker både arbetsterapeut till vår arbetsterapienhet och till öppenvårdsrehab. 
Som fysioterapeut arbetar du med bedömning samt inledande rehabilitering av vuxna patienter. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patienters sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering i Gällivare.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Dec 14    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare ha... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. 

Det här får du arbeta med
På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående.
Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.
En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.

Det här erbjuder vi dig
-Variationi arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin
- Handledning och utbildning både extern och internt
- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnhabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Dec 14    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarb... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. 

Det här får du arbeta med
På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående. Huvudsakliga arbetsplats är i Gällivare men möjlighet till stationering i Kiruna finns.
Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.
En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma. 

Det här erbjuder vi dig
-Variationi arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin
- Handledning och utbildning både extern och internt
- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid.  Perioden för vikariatet är 12-24 månader med god chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnrehabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Dec 8    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare ha... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. 

Det här får du arbeta med
På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående.
Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.
En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma.

Det här erbjuder vi dig
-Variationi arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin
- Handledning och utbildning både extern och internt
- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Öppenvårdsrehab, Gällivare sjukhus

Ansök    Nov 23    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
På öppenvårdsrehabiliteringen bedrivs rehabiliteringen av ett multimodalt team där arbetet baseras på en helhetssyn och en strävan efter att ha en gemensam syn på patientens individuella mål och behov av insatser. Vi arbetar också nära vår paramedicinska enhet där vi träffar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer, och där vi delar erfarenheter och hjälper varandra.    Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med B-körkort och kunsk... Visa mer
På öppenvårdsrehabiliteringen bedrivs rehabiliteringen av ett multimodalt team där arbetet baseras på en helhetssyn och en strävan efter att ha en gemensam syn på patientens individuella mål och behov av insatser. Vi arbetar också nära vår paramedicinska enhet där vi träffar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer, och där vi delar erfarenheter och hjälper varandra.   

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med B-körkort och kunskaper i svenska språket C1 nivå. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom hälso- och sjukvård, gärna inom neurologi och/eller rehabilitering.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga då arbetet kräver samarbete med andra professioner och verksamheter. Du som söker ska vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och ha ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi ser även att du har förståelse för hur människor tar till sig kunskap och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån människors olika förutsättningar. Du ska ha god kommunikativ förmåga och anpassar ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren.   

Det här får du arbeta med
Öppenvårdsrehabiliteringen riktar sig till vuxna personer som på grund av skada eller sjukdom har måttliga eller stora aktivitets- och delaktighetsbegränsningar. Det kan vara personer med sammansatta, långvariga och ibland återkommande rehabiliteringsbehov efter bland annat stroke och andra neurologiska sjukdomar, reumatologiska sjukdomar samt ortopediska åkommor. Som arbetsterapeut hos oss arbetar du nära övriga professioner inom teamet – sjuksköterska, fysioterapeut, kurator och undersköterska. Du träffar patienter både enskilt och i grupp, även tillsammans med andra i teamet. Tillsammans med teamet planerar du för arbetet på öppenvårdsrehabiliteringen, patienters rehabiliteringsplaner och gruppaktiviteter.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: Nya länken: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Barnrehabiliteringen, Gällivare/Kiruna

Ansök    Okt 31    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarb... Visa mer
Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården i Malmfälten. Sluten vård bedrivs i Gällivare och mottagningsverksamhet bedrivs i Gällivare samt Kiruna. Som arbetsterapeut arbetar du både mot barnmedicin och habilitering.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, självständig med god samarbetsförmåga då du värderar och ser nyttan av att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du även god helhetssyn då du tar hänsyn till de större perspektivet. 

Det här får du arbeta med
På barnhabiliteringen träffar vi barn från 0-18 år med olika fysiska- och psykiska funktionsvariationer. På habiliteringen arbetar förutom arbetsterapeut även sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har också ett samarbete med dietist och logoped. Vi arbetar ofta i team och samarbetar mellan alla yrkeskategorier. Insatser planeras utifrån den vårdplan som upprättas tillsammans med barnet och dess närstående. Huvudsakliga arbetsplats är i Gällivare men möjlighet till stationering i Kiruna finns.
Som arbetsterapeut på barnhabiliteringen/medicin kommer du att arbeta med aktivitets- och funktionsbedömningar, göra kartläggningar av vardagsfunktioner samt förskriva och följa upp hjälpmedel. Arbetsterapeuten gör även bedömningar samt ger råd och stöd kring bostadsanpassning.
En del av arbetet innebär att handleda barn/ungdomar och deras nätverk för att skapa förändring i vardagen. Du ger individuella insatser efter behov som görs i samråd med familj, barnet/ungdomen och övriga i habiliteringsteamet. Detta medför att resor inom Gällivare, Kiruna, Pajala och Jokkmokk kan förekomma. 

Det här erbjuder vi dig
-Variationi arbetsuppgifter då arbetet genomförs både på barnhabilitering och på barnmedicin
- Handledning och utbildning både extern och internt
- Stark teamkänsla och samarbete yrkeskategorier emellan.
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid.  Perioden för vikariatet är 12-24 månader med god chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till arbetsterapienheten i Gällivare

Ansök    Dec 5    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och ... Visa mer
Hos oss träffar vi dagligen kollegor från flera yrkesgrupper inom paramedicin och från öppenvårdsrehabiliteringen, vi utbyter erfarenheter och stöttar varandra. Ofta samarbetar vi i olika team där patientens sjukdom, vård och rehabilitering står i fokus.
Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett arbetsteam med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Som arbetsterapeut hos oss får du vara med och bidra i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete.   

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med kunskaper i minst svenska C1. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete från hälso- och sjukvården och gärna erfarenhet från arbete med handrehabilitering. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående genom att du tar ansvar för och strukturerar ditt arbete självständigt. Detta samtidigt som du har en god samarbetsförmåga som visar sig genom att du lyhört kan anpassa dig till andra och kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare ser vi att du är stabil genom att behålla lugnet i stressade situationer.  
Du som söker ska vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig utifrån vad situationen kräver. Du är strukturerad och ansvarstagande över dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är trygg i din roll och ser möjligheter till förändringar.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du möter patienter på såväl gemensam mottagning som sjukhusets somatiska avdelningar. Hos oss har du en nära kontakt med andra professioner inom paramedicin och öppenvårdsrehabiliteringen.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Information om tjänsten
En tillsvidareanställning på heltid, dagtid
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

vikarierande arbetsterapeut till Avdelning för Hemvård

Ansök    Sep 13    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetstera... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.
Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.
Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat under ordinarie medarbetares föräldraledighet, period 220901 - 230831.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträde
Omgående, enligt överenskommelse.
Upplysningar
Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970–818 625
Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-10-11
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeuter sökes för omgående uppdrag i Piteå

Ansök    Sep 16    Lexicare AB    Arbetsterapeut
Just nu söker vi omgående minst en Arbetsterapeut för hemsjukvården i Piteå! Vi söker arbetsterapeuter omgående t.o.m början av december, med eventuell chans till förlängning enligt önskemål. Start snarast möjligt och med avslut i början på december, ev. längre behov ! Omfattning: 100%. Eventuell lägre omfattning om önskemål finns. Arbetstid: 7.30-16.15. Möjlighet justering mellan 7-17. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvår... Visa mer
Just nu söker vi omgående minst en Arbetsterapeut för hemsjukvården i Piteå!
Vi söker arbetsterapeuter omgående t.o.m början av december, med eventuell chans till förlängning enligt önskemål.
Start snarast möjligt och med avslut i början på december, ev. längre behov !
Omfattning: 100%. Eventuell lägre omfattning om önskemål finns.
Arbetstid: 7.30-16.15. Möjlighet justering mellan 7-17.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom hemsjukvård samt särskilda boenden. Förskrivning och utprovning av hjälpmedel, bedömningar förflyttningar, bedömningar boendemiljö, bostadsanpassningsintyg. Handledning omvårdnadspersonal kring hjälpmedel och förflyttningar.
KVALIFIKATIONER:
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller sjukgymnast, gärna med minst 1 års erfarenhet som är van vid självständigt arbete. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.
Krav:
För uppdrag inom LSS, hemsjukvården och vårdcentraler krävs erfarenhet om minst 1 år.
För uppdrag inom hemsjukvården eller mobila team finns det krav på körkort.ANSÖKAN:
Möjlighet till trivsamt boende och resor finns vid behov!
TILLSAMMANS BYGGER VI EN TRYGGARE OCH SÄKRARE VÅRD
Vi finns här för dig under hela processen och ser till att lösa allt det praktiska för dig. Du får en personlig kontaktperson som tar hand om allt du kan tänkas behöva inför, under och efter uppdraget. Din kontaktperson följer också kontinuerligt upp att du trivs på din arbetsplats och att allt är som det ska.
Att vara konsult är att vara fri. Vi på Lexicare bemannar med omtanke och matchar uppdrag efter dina egna önskemål om var du vill jobba och vilka arbetsuppgifter som intresserar dig. För oss är det är viktigt att du som fysioterapeut får en marknadsmässig lön och vi tillämpar därför individuell lönesättning utifrån dina tidigare erfarenheter och vilken typ av uppdrag det är
OM OSS:
TILLSAMMANS GÖR VI DEN SVENSKA VÅRDEN TRYGGARE OCH SÄKRARE.
Vi på Lexicare bemannar med omtanke hos regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vår vision är att tillsammans skapa en tryggare och säkrare vård. Våra värderingar ligger i kvalitet, trygghet, omtanke och service.
VARFÖR LEXICARE?
Vårt mantra är att du som konsult ska kunna leva ett gott och hälsosamt liv på ditt hantverk samt minska arbetsbelastningen hos våra vårdgivare. Vi jobbar tillsammans mot att den svenska vårdpersonalen slutar i förtid på grund av faktorer som hög arbetsbelastning och minskad patienttid. Vi på Lexicare finns där som ett tryggt och säkert komplement i den svenska vården samt arbetar tillsammans mot att skapa en mer jämlik vård med ökad patientsäkerhet inom våra 21 regioner och 290 kommuner, både hos offentliga och privata vårdgivare.
Som konsult får du alltid:
En fast kontaktperson som finns där för dig före, under och efter uppdraget. Din kontaktperson att allt det administrativa flyter på och följer kontinuerligt upp hur allt fungerar som det ska på din arbetsplatsDin kontaktperson hjälper till och ansvarar för dina boende och resor vid behov.Vi på Lexicare tillämpar en hög marknadsmässig ersättning som matchar din kompetens och vilken typ av uppdrag det är.Du är alltid fullt försäkrad på alla dina uppdrag (även till/från uppdragsplatsen) och har även möjlighet till löneväxling för tjänstepension, så du kan känna dig trygg och säker hos oss. Visa mindre

vikarierande arbetsterapeut till Avdelning för Hemvård

Ansök    Aug 22    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetstera... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.
Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.
Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat under ordinarie medarbetares föräldraledighet, period 220901 - 230831.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträde
Omgående, enligt överenskommelse.
Upplysningar
Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970–818 625
Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-12
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Vikarierande Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Jun 16    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetst... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat under ordinarie medarbetares föräldraledighet, period 220901 - 230831.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Snarast.

Upplysningar
Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Aug 1    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter! Är du intresserad av kortare uppdrag eller sommartjänstgöring, se Sommarjobb i fjällen - Region Norrbotten Vi söker Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift mots... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter!
Är du intresserad av kortare uppdrag eller sommartjänstgöring, se Sommarjobb i fjällen - Region Norrbotten

Vi söker
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till olika situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra. I din yrkesutövning är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du förmår att  strukturera ditt arbete och kan arbeta självständigt likväll som i grupp.  

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar och gemensam mottagning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Två lediga tjänster. Tjänsterna är på heltid, tillsvidare och förlagd dagtid måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Maj 31    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetst... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende samt legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat under ordinarie medarbetares föräldraledighet, period 220901 - 230831.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Snarast.

Upplysningar
Karin Martinsson-Heikkilä, enhetschef Hemsjukvården/Rehab 0970-818625

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Apr 5    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter! Vi söker Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter!

Vi söker
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till olika situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra. I din yrkesutövning är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du förmår att  strukturera ditt arbete och kan arbeta självständigt likväll som i grupp.  

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar och gemensam mottagning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Två lediga tjänster. Tjänsterna är på heltid, tillsvidare och förlagd dagtid måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Barn- och Ungdomshabiliteringen, Gällivare

Ansök    Apr 7    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vill du vara en del i vårt engagerade och drivna team av kollegor på Barn- och ungdomshabiliteringen där vi tillsammans arbetar med habiliterande insatser för barn och unga med varaktiga funktionsnedsättningar? Sök då vår tjänst som vikarierande arbetsterapeut så får du givande och utvecklande arbetsuppgifter samt blir en del av vår goda arbetsmiljö. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut men kunskaper i svenska språket och datakunskap. M... Visa mer
Vill du vara en del i vårt engagerade och drivna team av kollegor på Barn- och ungdomshabiliteringen där vi tillsammans arbetar med habiliterande insatser för barn och unga med varaktiga funktionsnedsättningar? Sök då vår tjänst som vikarierande arbetsterapeut så får du givande och utvecklande arbetsuppgifter samt blir en del av vår goda arbetsmiljö.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut men kunskaper i svenska språket och datakunskap. Mertiterande är om du har erfareneht inom journalsystemet VAS och erfarenhet av arbete inom habilitering och/eller primärvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, pedagogisk insikt och ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är en merit om du är flexibel och har en empatisk förmåga.

Det här får du arbeta med
Arbetsterapeuten arbetar för att barnet skall bli så självständigt och delaktigt i sina dagliga aktiviteter utifrån sina egna förutsättningar. Arbetsterapeutiska insatser kan gälla utredning, träning och utprovning/anpassning av hjälpmedel. Insatserna kan även vara råd om miljöanpassning och handledning till barnet och dess nätverk.
På Barn- och ungdomshabiliteringen arbetar ett multiprofessionellt team tillsammans för att barn och unga med behov av habiliterande insatser skall kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Insatserna sker på mottagning eller i barnets närmiljö såsom hem skola/förskola. Vårt upptagningsområde innefattar fyra kommuner Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala. I Kiruna har vi en filialmottagning där viss mottagning sker vid behov.
Inom barnkliniken finns ett tätt samarbete mellan enheterna barnhabilitering, barnmedicin och barnpsykiatri varvid arbetsterapeutiska insatser även kan ske inom övriga enheter utifrån barnets/den unges behov.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på heltid, dagtid till och med 31 december 2022.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Maj 13    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter! Är du intresserad av kortare uppdrag eller sommartjänstgöring, se Sommarjobb i fjällen - Region Norrbotten Vi söker Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift mots... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter!
Är du intresserad av kortare uppdrag eller sommartjänstgöring, se Sommarjobb i fjällen - Region Norrbotten

Vi söker
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till olika situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra. I din yrkesutövning är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du förmår att  strukturera ditt arbete och kan arbeta självständigt likväll som i grupp.  

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar och gemensam mottagning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Två lediga tjänster. Tjänsterna är på heltid, tillsvidare och förlagd dagtid måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande arbetsterapeut

Ansök    Mar 4    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utred... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat under år 2022 samt eventuellt förlängning under år 2023

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Efter överenskommelse.

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-04-30
Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Hemgångsteam

Ansök    Feb 25    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.  Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid.  Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbet... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården. 
Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetsterapeut kommer du utifrån din yrkesroll samverka övriga i teamet med att planera för och hemtagning av brukare efter vistelse på sjukhus eller korttidsenheten. När du arbetar i hemgångsteamet ansvarar du för bedömning av den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna. Utformningen av hemgångsteamet är i en utvecklingsfas där du och dina tankar och idéer blir värdefulla.
Du ingår i hemgångteamet tillsammans med en fysioterapeut och fyra undersköterskor.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Fackliga företrädare 
Kommunal 0970-818 000 vx 

Ansökan
Rekrytering sker fortlöpande
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut - Gällivare sjukhus

Ansök    Feb 4    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter! Vi söker Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter!

Vi söker
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till olika situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra. I din yrkesutövning är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du förmår att  strukturera ditt arbete och kan arbeta självständigt likväll som i grupp.  

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar och gemensam mottagning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och förlagd dagtid måndag till fredag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut - Gällivare sjukhus

Ansök    Feb 4    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter! Vi söker Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter!

Vi söker
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till olika situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra. I din yrkesutövning är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du förmår att  strukturera ditt arbete och kan arbeta självständigt likväll som i grupp.  

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar och gemensam mottagning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Två lediga tjänster. Tjänsterna är på heltid, tillsvidare och förlagd dagtid måndag till fredag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Hemgångsteam

Ansök    Feb 4    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.  Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid.  Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbet... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården. 
Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetsterapeut kommer du utifrån din yrkesroll samverka övriga i teamet med att planera för och hemtagning av brukare efter vistelse på sjukhus eller korttidsenheten. När du arbetar i hemgångsteamet ansvarar du för bedömning av den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna. Utformningen av hemgångsteamet är i en utvecklingsfas där du och dina tankar och idéer blir värdefulla.
Du ingår i hemgångteamet tillsammans med en fysioterapeut och fyra undersköterskor.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Tillträde
Enligt överenskommelse. 

Fackliga företrädare 
Kommunal 0970-818 000 vx 

Ansökan
Rekrytering sker fortlöpande
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut - Gällivare sjukhus

Ansök    Jan 24    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter! Vi söker Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för bästa vården för våra patienter!

Vi söker
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet. Vi ser att du behärskar svenska i tal och skrift motsvarande Svenska C1. Det är meriterande om du har handutbildning och har tidigare erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella och anpassar dig till olika situationer. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Är lyhörd och kan anpassa sig till andra. I din yrkesutövning är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du förmår att  strukturera ditt arbete och kan arbeta självständigt likväll som i grupp.  

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar och gemensam mottagning.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och förlagd dagtid måndag till fredag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande arbetsterapeut

Ansök    Jan 20    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utred... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat under år 2022 samt eventuellt förlängning under år 2023

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Efter överenskommelse.

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-02-15
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till ett längre uppdrag i Överkalix!

Ansök    Nov 18    AB Vårdkuriren    Arbetsterapeut
Vi på Vårdkuriren söker en arbetsterapeut till Överkalix Uppdraget är på 100% och startar 3/1 och sträcker sig fram till 31/3 Arbetstider: Mån-Fre, dag tid Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppgifter för en arbetsterapeut inom kommunalverksamhet. Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig: En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss. En hög och konkurrenskraftig ersättning samt trygga villkor. Utveckling... Visa mer
Vi på Vårdkuriren söker en arbetsterapeut till Överkalix
Uppdraget är på 100% och startar 3/1 och sträcker sig fram till 31/3
Arbetstider:
Mån-Fre, dag tid
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga uppgifter för en arbetsterapeut inom kommunalverksamhet.
Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss.
En hög och konkurrenskraftig ersättning samt trygga villkor.
Utvecklingsmöjligheter, nya arbetsplatser och möjlighet att jobba i hela landet.
Större frihet att styra över jobb och fritid.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker är färdigutbildad och legitimerad arbetsterapeut
Arbetat minst 1 år som arbetsterapeut
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.

Personliga egenskaper:
God social energi för samarbeten med övriga arbetskollegor samt god initiativförmåga för självständigt arbete.
Intention att hålla en positiv inställning och att vara en van kreativ problemlösare.
Ett gediget intresse av att få mer erfarenhet och utveckla din egna kompetens som arbetsterapeut
Förmåga att arbeta strukturerat och med fokus på patientsäkerhet i din roll som arbetsterapeut.Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.
Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Barn- och Ungdomshabiliteringen, Gällivare

Ansök    Okt 28    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vill du vara en del i vårt engagerade och drivna team av kollegor på Barn- och ungdomshabiliteringen där vi tillsammans arbetar med habiliterande insatser för barn och unga med varaktiga funktionsnedsättningar? Sök då vår tjänst som vikarierande arbetsterapeut så får du givande och utvecklande arbetsuppgifter samt blir en del av vår goda arbetsmiljö. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut men kunskaper i svenska språket och datakunskap. M... Visa mer
Vill du vara en del i vårt engagerade och drivna team av kollegor på Barn- och ungdomshabiliteringen där vi tillsammans arbetar med habiliterande insatser för barn och unga med varaktiga funktionsnedsättningar? Sök då vår tjänst som vikarierande arbetsterapeut så får du givande och utvecklande arbetsuppgifter samt blir en del av vår goda arbetsmiljö.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut men kunskaper i svenska språket och datakunskap. Mertiterande är om du har erfareneht inom journalsystemet VAS och erfarenhet av arbete inom habilitering och/eller primärvård. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, pedagogisk insikt och ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är en merit om du är flexibel och har en empatisk förmåga.

Det här får du arbeta med
Arbetsterapeuten arbetar för att barnet skall bli så självständigt och delaktigt i sina dagliga aktiviteter utifrån sina egna förutsättningar. Arbetsterapeutiska insatser kan gälla utredning, träning och utprovning/anpassning av hjälpmedel. Insatserna kan även vara råd om miljöanpassning och handledning till barnet och dess nätverk.
På Barn- och ungdomshabiliteringen arbetar ett multiprofessionellt team tillsammans för att barn och unga med behov av habiliterande insatser skall kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Insatserna sker på mottagning eller i barnets närmiljö såsom hem skola/förskola. Vårt upptagningsområde innefattar fyra kommuner Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala. I Kiruna har vi en filialmottagning där viss mottagning sker vid behov.
Inom barnkliniken finns ett tätt samarbete mellan enheterna barnhabilitering, barnmedicin och barnpsykiatri varvid arbetsterapeutiska insatser även kan ske inom övriga enheter utifrån barnets/den unges behov.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Anställningen är ett vikariat på 75%, dagtid från 1 januari 2022 till och med 31 december 2022.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Hemgångsteam, Avdelningen för Hemvård

Ansök    Aug 9    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården. Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetste... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.
Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetsterapeut kommer du utifrån din yrkesroll samverka övriga i teamet med att planera för och hemtagning av brukare efter vistelse på sjukhus eller korttidsenheten. När du arbetar i hemgångsteamet ansvarar du för bedömning av den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna. Utformningen av hemgångsteamet är i en utvecklingsfas där du och dina tankar och idéer blir värdefulla.
Du ingår i hemgångteamet tillsammans med en fysioterapeut och fyra undersköterskor.
Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Upplysningar
Enhetschef Malin Olofsson, 0970-818743
Fackliga företrädare
Kommunal 0970-818 000 vx
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-09-30
Rekrytering sker efter utsatt datum
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Hemgångsteam, Avdelningen för Hemvård

Ansök    Jul 1    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården. Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetste... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.
Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetsterapeut kommer du utifrån din yrkesroll samverka övriga i teamet med att planera för och hemtagning av brukare efter vistelse på sjukhus eller korttidsenheten. När du arbetar i hemgångsteamet ansvarar du för bedömning av den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna. Utformningen av hemgångsteamet är i en utvecklingsfas där du och dina tankar och idéer blir värdefulla.
Du ingår i hemgångteamet tillsammans med en fysioterapeut och fyra undersköterskor.
Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.
Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Upplysningar
Enhetschef Malin Olofsson, 0970-818743
Fackliga företrädare
Kommunal 0970-818 000 vx
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-08-08
Rekrytering sker efter utsatt datum
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Semestervikariat Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Maj 26    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utred... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat under semesterledigheter from 20210607-20210827

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Efter överenskommelse, antagning sker fortlöpande.

Upplysningar
Enhetschef Ann-Jeanette Siverman 0970–818 625

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-06-06
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Medicin/Rehab, Paramedicin, Gällivare sjukhus

Ansök    Dec 30    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i att skriva och tala svenska. Erfarenhet av arbete inom sjuk och hälsovård är ett krav. AMPS utbildning, kunskaper i journaldokumentation, arbete i VAS, samt dokumenterat i Life Care är meriterande. Du tar ansvar för din uppgift, kan agera självständigt, tar initiativ och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och förblir motiverad. Du värderar och ser nyttan av s... Visa mer
Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i att skriva och tala svenska. Erfarenhet av arbete inom sjuk och hälsovård är ett krav. AMPS utbildning, kunskaper i journaldokumentation, arbete i VAS, samt dokumenterat i Life Care är meriterande. Du tar ansvar för din uppgift, kan agera självständigt, tar initiativ och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och förblir motiverad. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du är lojal, värdesätter olikheter och har en pedagogisk insikt. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt är noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandard.

Det här får du arbeta med
Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar, främst mot Avdelning G9, medicin/rehab och Gemensammottagning. Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Vi har en unik möjlighet att leda utvecklingen av hälsa och vård, i Sverige och i världen. Med att arbeta hälsofrämjande, se patienten som en aktiv partner och använda digitaliseringens möjligheter ska vi leverera hälsa och vård på nya sätt.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut, sommarvikariat till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Maj 4    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.  Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utred... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården. 

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. 

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort erfordras.
Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.   

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Vikariat under semesterledigheter from 20210607–20210827

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Efter överenskommelse.
Rekrytering sker fortlöpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

Upplysningar
Enhetschef Ann-Jeanette Siverman 0970–818 625

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-05-23
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Leg Arbetsterapeut till LSS råd och stöd, Gällivare/Kiruna

Ansök    Maj 5    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Rådgivning och annat personligt stöd är en insats enligt LSS. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team och har ett länsövergripande uppdrag. Här hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi är experter på att förstå funktionsnedsättningar och vilka konsekvenser som kan bli i vardagen. Stor vikt läggs på utvecklings- och förbättringsarbete, för att erbjuda våra brukare i länet, bra och likvärdiga insatser. Vi söker Vi söker dig... Visa mer
Rådgivning och annat personligt stöd är en insats enligt LSS. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team och har ett länsövergripande uppdrag. Här hos oss finns engagerade och kompetenta kollegor som stöttar varandra. Vi är experter på att förstå funktionsnedsättningar och vilka konsekvenser som kan bli i vardagen. Stor vikt läggs på utvecklings- och förbättringsarbete, för att erbjuda våra brukare i länet, bra och likvärdiga insatser.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet. Att ha arbetat med personer med funktionsnedsättningar av olika slag är meriterande. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du har förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har idéer och förslag på nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Viktig förmåga är att kunna se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet och tala klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och i små och stora grupper. Du har kunskaper i svenska språket, datorvana och körkort. Gärna kunskaper i VAS, vårt dokumentationssystem.

Det här får du arbeta med
Din kompetens som arbetsterapeut är ett viktigt bidrag till vårt tvärprofessionella team som även består av fysioterapeut, psykolog och socionom. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Du är med och verkställer beslutade LSS Råd och stöd insatser till brukare och vid behov även till deras närstående, i gruppform eller enskilt. Arbetet omfattar att tillsammans med den enskilde planera, genomföra, dokumentera och följa upp resultat av insatsen. I arbetet ingår också samverkan, både inom regionen men även med andra samhällsaktörer. Placeringsorten för vikariatet kan vara Kiruna eller Gällivare. Uppdraget är länsövergripande, men huvuddelen av arbetet sker i Kiruna och Gällivare. Utvecklingsarbete är en del i vardagen, exempelvis utvecklar vi vårt användande av digital teknik både internt och vid brukarkontakter. Resor i tjänsten ingår.

Det här erbjuder vi dig
- Arbete i ett tvärprofessionellt team med en dedikerad mentor initialt 
- En kunskapssträvande arbetsplats där utvecklings- och förbättringsarbeten ingår
- Brett arbetsfält med många olika arbetsuppgifter både på individ- och samhällsnivå
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten avser ett vikariat på heltid ca 1 år, arbetstid är måndag-fredag, dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeutassistent för sommarvikariat, Gällivare sjukhus

Ansök    Dec 29    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Närsjukvården på Gällivare sjukhus söker arbetsterapeutassistent under sommaren!  Vi söker Vi söker dig som är arbetsterapeutstuderande och som avslutat termin 4. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel och kan lätt anpassa dig till till olika situationer. Du har förmågan att kommunicera och samarbeta.  Det här får du arbeta med Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapuetenheten, kuratorsenheten och ö... Visa mer
Närsjukvården på Gällivare sjukhus söker arbetsterapeutassistent under sommaren! 
Vi söker
Vi söker dig som är arbetsterapeutstuderande och som avslutat termin 4.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel och kan lätt anpassa dig till till olika situationer. Du har förmågan att kommunicera och samarbeta. 

Det här får du arbeta med
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapuetenheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabilitering. Som arbetsterapeutassistent assisterar du legitimerade arbetsterapeuter vid bedömning och rehabilitering av vuxna patienter på sjukhusets somatiska avdelningar. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Vi erbjuder semestervikariat, heltid under perioden 2021-06-01 till 2021-09-15 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Vi tar emot ansökningar samt genomför intervjuer löpande till och med 2021-05-15. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Närsjukvården i Gällivare, Sommarvikariat

Ansök    Dec 29    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Det här får du arbeta med Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabiliteri... Visa mer
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiskaavdelningar och gemensammottagning.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder ett sommarvikariat på heltid under perioden 210601-210915. Arbetstid dagtid, måndag till fredag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Närsjukvården, Gällivare sjukhus

Ansök    Okt 8    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
Arbetsterapeutenheten på Gällivare sjukhus arbetar för en god arbetsmiljö och har vi har alltid patientens bästa i focus.  Vi söker Vi söker dig är legitimerad arbetsterapeut med inriktning ortopedi och som vill arbeta med förändrings- och förbättringsarbete. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom sjukvård och arbete med VAS, LifeCare, websesam och handskadeutbildning. Det här får du arbeta... Visa mer
Arbetsterapeutenheten på Gällivare sjukhus arbetar för en god arbetsmiljö och har vi har alltid patientens bästa i focus. 

Vi söker
Vi söker dig är legitimerad arbetsterapeut med inriktning ortopedi och som vill arbeta med förändrings- och förbättringsarbete. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom sjukvård och arbete med VAS, LifeCare, websesam och handskadeutbildning.
Det här får du arbeta med
Tjänsten innefattar både avdelnings- och mottagningsarbete med inriktning ortopedi riktad mot Elektiva avdelningen, G9 och gemensammottagning, öppenvård. Mottagningsarbetet handlar om handskaderehabilitering inkluderande ortostillverkning samt preoperativinformation till höftplastiker. Samverkan sker med distriksarbetsterapeut på Hälsocentralerna avseende handskadepatienterna. Avdelningsarbetet sker i team med läkare, sköterska, undersköterska och fysioterapeut. I arbetsuppgifterna ingår till exempel att bedöma och träna med patienter i personlig vård och viss hjälpmedelsutprovning. Samverkan sker med kommunens arbetsterapeut frmförallt via LifeCare. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidaretjänst på heltid, arbetstiden är för närvarande dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Medicin/Rehab i Gällivare

Ansök    Sep 2    REGION NORRBOTTEN    Arbetsterapeut
I Paramedicin vid Gällivare sjukhus ingår Öppenvårdsrehabilitering, Arbetsterapeutenhet, Fysipoterapeutenhet samt Kuratorsenhet. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med mycket goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har kompetens inom hand ortopedi, om du tidigare arbetat i VAS samt Life Care och om du har tidigare erfarenhet inom sjukvården. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är mogen, kommun... Visa mer
I Paramedicin vid Gällivare sjukhus ingår Öppenvårdsrehabilitering, Arbetsterapeutenhet, Fysipoterapeutenhet samt Kuratorsenhet.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med mycket goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har kompetens inom hand ortopedi, om du tidigare arbetat i VAS samt Life Care och om du har tidigare erfarenhet inom sjukvården. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är mogen, kommunikativ och kvalitetsmedveten, med bra samarbetsförmåga. Det är meriterande om du är flexibel, resultatorienterad och besitter en kulturell medvetenhet.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter i huvudsak med inriktning mot akutmedicinsk vårdavdelning/viss öppenvård – alternativt ortopedavdelning/mottagning där du har ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeut, läkare och övrig vårdpersonal. Enheten genomgår just nu förändringar, där du som arbetsterapeut deltar i förändringsarbetet.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner

Information om tjänsten
Vi erbjuder en tillsvidareanställing på heltid, dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Två arbetsterapeuter till avdelningen för Hemvård

Ansök    Jun 26    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
Verksamhetsbeskrivning Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda o... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Inom Avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten (fd Wassarahem), legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal för hemsjukvården.Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut ingår det att du har goda kunskap inom hjälpmedelsområdet och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, samt att genomföra ADL bedömningar. Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allmänna dagliga aktiviteter är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.
Att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Du tycker om att arbeta i team, är flexibel och ser lösningar på problem.
Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv och kan hitta lösningar beroende på behov och situation. Ditt samarbete med kollegor, brukare och nätverket runt brukaren är gott och du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt. Din förmåga att planera och prioritera är god, både självständigt och med stöd av dina kollegor och närmaste chef.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B körkort erfordras.

Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.  

Arbetstid/Varaktighet
Tjänst nr 1: Heltid, tillsvidare
Tjänst nr 2: Heltid, vikariat under ordinarie personals föräldraledighet t.om 2021-03-17

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Efter överenskommelse.
Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter Kerstin Samuelsson, vxl 0970–818 000
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Jan 23    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt arbetegenom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det här får du arbeta med Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning.Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer pa... Visa mer
Vi söker
Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt arbetegenom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Det här får du arbeta med
Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning.Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer patienter med diagnoser som Stroke, MS, Parkinson och andra neurologiska diagnoser. Arbetet innebär att du gör arbetsterapeutiskabedömningar samt arbetar i Team. Öppenvårdsrehabiliteringens team består av sjuksköterska, undersköterska, kurator och arbetsterapeut. Som arbetsterapeut vid Kirurgavdelningen arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du kommer att samverka med avdelningens personal samt med andra vårdgivare som kommun och Primärvård. Dokumentationen sker i Life Care.
Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillvidareanställning heltid, dagtid måndag-fredag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Jan 8    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, åre... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren

Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut inom Gällivare kommun ansvarar du för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat under föräldraledighet

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter, Kerstin Samuelsson 0970-818 037

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Närsjukvården, Gällivare sjukhus

Ansök    Nov 27    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Vi på arbetsterapeutenheten vid Gällivare sjukhus arbetar alltid för en god arbetsmiljö och har patientens bästa i focus. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska språket sam erfarenhet i arbete med VAS samt Life Care, websesam. Meriterande om du handskadeutbildning och tidigare arbete inom sjukvård. Det här får du arbeta med Tjänsten innefattar både avdelning och mottagningsarbete med inriktning ortopedi... Visa mer
Vi på arbetsterapeutenheten vid Gällivare sjukhus arbetar alltid för en god arbetsmiljö och har patientens bästa i focus.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska språket sam erfarenhet i arbete med VAS samt Life Care, websesam. Meriterande om du handskadeutbildning och tidigare arbete inom sjukvård.

Det här får du arbeta med
Tjänsten innefattar både avdelning och mottagningsarbete med inriktning ortopedi. Mottagningsarbetet handlar om handskaderehabilitering inkluderande ortostillverkning samt preoperativinformation till höftplastiker. Samverkan sker med distriktsarbetsterapeut på Hälsocentralerna avseende handskadepatienterna. Avdeningsarbetet sker i team med läkare, sköterska, undersköterska och fysioterapeut. I arbetsuppgifterna  ingår till exempel att bedöma och träna med patienter i personlig vård och viss hjälpmedelsutprovning. Samverkan sker med kommunens arbetsterapeut framför allt via LifeCare. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidaretjänst på heltid, arbetstid är för närvarande dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Närsjukvården, Gällivare sjukhus

Ansök    Jan 23    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Vi på arbetsterapeutenheten vid Gällivare sjukhus arbetar alltid för en god arbetsmiljö och har patientens bästa i focus. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska språket sam erfarenhet i arbete med VAS samt Life Care, websesam. Meriterande om du handskadeutbildning och tidigare arbete inom sjukvård. Det här får du arbeta med Tjänsten innefattar både avdelning och mottagningsarbete med inriktning ortopedi. Mott... Visa mer
Vi på arbetsterapeutenheten vid Gällivare sjukhus arbetar alltid för en god arbetsmiljö och har patientens bästa i focus.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska språket sam erfarenhet i arbete med VAS samt Life Care, websesam. Meriterande om du handskadeutbildning och tidigare arbete inom sjukvård.

Det här får du arbeta med
Tjänsten innefattar både avdelning och mottagningsarbete med inriktning ortopedi. Mottagningsarbetet handlar om handskaderehabilitering inkluderande ortostillverkning samt preoperativinformation till höftplastiker. Samverkan sker med distriktsarbetsterapeut på Hälsocentralerna avseende handskadepatienterna. Avdeningsarbetet sker i team med läkare, sköterska, undersköterska och fysioterapeut. I arbetsuppgifterna  ingår till exempel att bedöma och träna med patienter i personlig vård och viss hjälpmedelsutprovning. Samverkan sker med kommunens arbetsterapeut framför allt via LifeCare. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
En tillsvidaretjänst på heltid, arbetstid är för närvarande dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Nov 4    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut inom Gällivare kommun ansvarar du för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat under föräldraledighet

Tillträde
2020-01-01 - 2021-03-01

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter, Kerstin Samuelsson 0970-818 037

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Avdelningen för Hemvård

Ansök    Aug 26    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.

Avdelningen för Hemsjukvård ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut inom Gällivare kommun ansvarar du för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
19-12-01 eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
Sveriges Arbetsterapeuter, Kerstin Samuelsson 0970-818 037

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Nov 5    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt arbete genom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det här får du arbeta med Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning.Till Öppenvårdsrehabiliteringen ko... Visa mer
Vi söker
Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt arbete genom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Det här får du arbeta med
Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning.Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer patienter med diagnoser som Stroke, MS, Parkinson och andra neurologiska diagnoser. Arbetet innebär att du gör arbetsterapeutiskabedömningar samt arbetar i Team. Öppenvårdsrehabiliteringens team består av sjuksköterska, undersköterska, kurator och arbetsterapeut. Som arbetsterapeut vid Kirurgavdelningen arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du kommer att samverka med avdelningens personal samt med andra vårdgivare som kommun och Primärvård. Dokumentationen sker i Life Care.
Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen.


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får du vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
-  
-  
Information om tjänsten
En tillvidareanställning heltid, dagtid måndag-fredag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsterapeut till Hemgångsteam , avdelning för Hemvård

Ansök    Maj 24    Gällivare kommun    Arbetsterapeut
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Inom avdelningen för Hemvård ingår hemtjänst i ordinärt boende, korttidsenheten Wassarahem, legitimerad hälso-och sjukvård personal för hemsjukvården.
Hemgångsteamet huvudsakliga uppgift är att trygga och säkra hemkomsten från sjukhus eller korttidsenhet samt att kartlägga förmågor och behov i brukarens hem under en tidsbegränsad tid.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut kommunens hemgångsteam. Som arbetsterapeut kommer du utifrån din yrkesroll samverka övriga i teamet med att planera för och hemtagning av brukare efter vistelse på sjukhus eller korttidsenheten. När du arbetar i hemgångsteamet ansvarar du för bedömning av den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna. Utformningen av hemgångsteamet är i en utvecklingsfas där du och dina tankar och idéer blir värdefulla.

Du ingår i hemgångteamet tillsammans med en fysioterapeut och fyra undersköterskor.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och tycker om att arbeta med människor. Då dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Facklig kontakt: Sveriges Arbetsterapeuter, Kerstin Samuelsson 0970-818 037
Ansökan
Rekrytering sker fortlöpande.

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Jul 2    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Gällivare sjukhus Referensnummer: 198272 Om arbetsplatsen Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Arbetsuppgifter Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning. Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer patienter med diagnoser som Stroke, MS, Parkinson och andra neurologiska diagnoser. Arbetet innebär att du gör arbetsterapeutiskabedömn... Visa mer
Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 198272


Om arbetsplatsen
Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen.


Arbetsuppgifter

Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning.
Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer patienter med diagnoser som Stroke, MS, Parkinson och andra neurologiska diagnoser. Arbetet innebär att du gör arbetsterapeutiskabedömningar samt arbetar i Team. Öppenvårdsrehabiliteringens team består av sjuksköterska, undersköterska, kurator och arbetsterapeut.
Som arbetsterapeut vid Kirurgavdelningen arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering.  Du kommer att samverka med avdelningens personal samt med andra vårdgivare som kommun och Primärvård. Dokumentationen sker i Life Care.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt arbete genom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Vi tar emot och handlägger ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer? Kontakta

Laila Jönsson, enhetschef, tfn: 0970-196 42, [email protected]
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Marie Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuter, tfn: 0911-748 44, [email protected]

Sista ansökningsdag 2019-07-31 Visa mindre

Legitimerad arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Aug 20    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Gällivare Sjukhus Referensnummer: 198323 Om arbetsplatsen Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Arbetsuppgifter Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning. Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer patienter med diagnoser som Stroke, MS, Parkinson och andra neurologiska diagnoser. Arbetet innebär att du gör arbetsterapeutiskabedömnin... Visa mer
Arbetsplats: Gällivare Sjukhus
Referensnummer: 198323


Om arbetsplatsen
Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och
öppenvårdsrehabiliteringen.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är 75% Öppenvårdsrehabilitering och 25% Kirurgavdelning.
Till Öppenvårdsrehabiliteringen kommer patienter med diagnoser som Stroke, MS, Parkinson och andra neurologiska diagnoser. Arbetet innebär att du gör arbetsterapeutiskabedömningar samt arbetar i Team. Öppenvårdsrehabiliteringens team består av sjuksköterska, undersköterska, kurator och arbetsterapeut. Som arbetsterapeut vid Kirurgavdelningen arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Du kommer att samverka med avdelningens personal samt med andra vårdgivare som kommun och Primärvård. Dokumentationen sker i Life Care.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika
situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt  arbete genom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Region
Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!


Vill du veta mer?

Laila Jönsson, Enhetschef, Telefon: 0970-196 42, Mail: [email protected]
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med
bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Marie Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuter, Telefon: 0911-748 44, Mail: [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-08 Visa mindre

Sommarvikariat leg.arbetsterapeuter till närsjukvården i Gällivare

Ansök    Feb 26    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Närsjukvården Gällivare Referensnummer: 197902 Om arbetsplatsen Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiskaavdelningar och gemensammottagning. Din bakgrund Legitimerad arbetsterape... Visa mer
Arbetsplats: Närsjukvården Gällivare
Referensnummer: 197902


Om arbetsplatsen
Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiskaavdelningar och gemensammottagning.

Din bakgrund
Legitimerad arbetsterapeut.
Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Anställningsfakta

Semestervikariat, heltid, under perioden 190610- 190831 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag – fredag. Vi tar emot och handlägger ansökningar löpande till och med 2019-06-10.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal


Vill du veta mer?

Enhetschef, Laila Jönsson, 0970-196 42, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Svenska arbetsterapeut förbundet, Daniel Hedquist, 0970-194 50, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-10 Visa mindre

Arbetsterapeut till Gällivare sjukhus

Ansök    Apr 10    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Gällivare sjukhus Referensnummer: 198068 Om arbetsplatsen Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiskaavdelningar och gemensammottagning. Din bakgrund Vi söker dig som är legitimera... Visa mer
Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 198068


Om arbetsplatsen
Paramedicin som omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiskaavdelningar och gemensammottagning.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du är positiv till att utvecklas i ditt arbete genom utbildning och förbättringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta
Tjänsten är en tills vidare anställning 100% tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag – fredag.


Vill du veta mer?

Laila Jönsson, enhetschef, 0970-196 42, [email protected]
 
Vi tar emot och handlägger ansökningar löpande.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
 Daniel Hedquist, Svenska arbetsterapeut förbundet, 0970-194 50, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-04-30 Visa mindre

Sommarvik. arbetsterapeutassistent till närsjukvården vid Gällivare sjukhus

Ansök    Feb 26    Region Norrbotten    Arbetsterapeut
Arbetsplats: Närsjukvården Gällivare Referensnummer: 197903 Om arbetsplatsen  Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapeutenheten, kuratorseneheten samt öppenvårdsrehabiliteringen. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeutassistent  assisterar du legitimerade. arbetsterapeuter vid bedömning och rehabilitering av vuxna patienter. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar. Din bakgrund Arbetsterapeutstuderande som avslutat termin ... Visa mer
Arbetsplats: Närsjukvården Gällivare
Referensnummer: 197903


Om arbetsplatsen
 Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapeutenheten, kuratorseneheten samt öppenvårdsrehabiliteringen.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeutassistent  assisterar du legitimerade. arbetsterapeuter vid bedömning och rehabilitering av vuxna patienter. Arbetsområdet är sjukhusets somatiska avdelningar.

Din bakgrund
Arbetsterapeutstuderande som avslutat termin 4. Som person är du flexibel och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har förmåga att kommunicera och samarbeta.

Anställningsfakta

Semestervikariat, heltid under perioden 190610-190831 eller enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.
Vi tar emot ansökningar samt har intervjuer löpande till och med 190610.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal


Vill du veta mer?

Enhetschef, Laila Jönsson, 0970-196 42, [email protected]
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Svenska arbetsterapeut förbundet, Daniel Hedqvist, 0970-194 50, [email protected]
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-10 Visa mindre