Lediga jobb som Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman i Gällivare

Se lediga jobb som Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Driftledare Fritid/Park

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.  Arbetsuppgifter Som driftledare har du ti... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. 

Arbetsuppgifter
Som driftledare har du tillsammans med enhetschef ansvar för driften av våra fritidsanläggningar inom fritidsenheten vilket innefattar bl.a. simhallar, sporthallar, skidspår, isbanor och parker. Du medverkar vid budget- och kostnadsuppföljningar och har ansvarar för planering och uppföljning inom området. Du kommer att ha det dagliga arbetsledaransvaret för verksamheten med personalplanering och arbetsmiljöfrågor i det dagliga arbetet. I viss utsträckning kommer även driftledaren arbeta operativt. En viktig del i tjänsten är att samordna arbetet med övriga delar inom kommunen.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.
Kvalifikationer
Lämplig bakgrund är teknisk utbildning samt erfarenhet inom verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har kunskap att arbeta med budget och kostnadsuppföljningar samt erfarenhet av personalledning. 
Det är viktigt att du har förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du har förmågan att samverka och kommunicera med kontakter både internt och externt. Vi lägger stor vikt på att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel och har förmåga till helhetssyn. 
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.
Tillträde: Enligt överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Upplysningar: Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Fackliga företrädareVision, 0970-818 000 vx
Ansökan: Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre