Lediga jobb WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB i Gällivare

Se alla lediga jobb från WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

Truckförare

Vi söker nu truckförare för kommande uppdrag hos våra kunder i stor-Göteborg. Du är ansvarstagande, flexibel och vill utvecklas inom lager och logistik. Som konsult på WRKFRC är du anställd av oss och jobbar på plats hos kund. Uppdragen varierar och kan innebär många nya kontakter, så bra samarbetsförmåga är en förutsättning. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av: - Truckkörning - In- och utleverans - Inventering - Godshantering - Lage... Visa mer
Vi söker nu truckförare för kommande uppdrag hos våra kunder i stor-Göteborg. Du är ansvarstagande, flexibel och vill utvecklas inom lager och logistik.

Som konsult på WRKFRC är du anställd av oss och jobbar på plats hos kund. Uppdragen varierar och kan innebär många nya kontakter, så bra samarbetsförmåga är en förutsättning. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av:

- Truckkörning
- In- och utleverans
- Inventering
- Godshantering
- Lagerplock


Arbetstiderna kan variera från dag, kväll, natt. Till tjänsten söker vi dig som gillar att arbeta och inte är rädd för att hugga i.Som person är du ansvarstagande och noggrann och du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är en teamplayer, men har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

- Truckkort A1 - A4 & B1 - B4
- Minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning.
- Du kan kommunicerar på både svenska och engelska i tal och skrift. Visa mindre