Lediga jobb OnePartnerGroup Norr AB i Gällivare

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Norr AB i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

Vill du jobba som saneringstekniker?

Saneringstekniker Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vår kund OCAB Gällivare som jobbar med att hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador. Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med OCAB ska vara en kvalitetsgaranti. Största ku... Visa mer
Saneringstekniker

Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vår kund OCAB Gällivare som jobbar med att hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med OCAB ska vara en kvalitetsgaranti. Största kunderna är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera,?riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Hos OCAB utvecklas du i rollen som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos OCAB får du utbildning för att bli trygg i din yrkesroll. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och som delar med sig av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet.

OCAB söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen. Det viktigaste är att du är nyfiken och öppensinnad.

Hos OCAB skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delas varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

För OCAB är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

Kompetenskrav för rollen:

Tidigare arbetslivserfarenhet
Körkort
Kommunicera och göra dig förstådd på svenska.
Kan du flera språk är det meriterande.
Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn och industrin. Det är dock inget krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med OCAB.
Flera av våra medarbetare har tidigare arbetat inom vård och omsorg. Kunskaper härifrån är relevanta då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.

Egenskaper för att lyckas i rollen:

Du ska vara en lagspelare med förmåga att samarbeta
Du ska vara lyhörd och förstå kundens behov
Arbetsvillig och nyfiken att vilja lära mer
Vara vårt ansikte utåt och den som har direkt kontakt med våra kunder
Alltid vilja göra ditt bästa
Gilla att hålla ordning och reda.
God fysisk form

Övrig information:

OCAB sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB.

Ordinarie arbetstider hos OCAB är 07-16.

För OCAB:s medarbetare ska OCAB vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup initialt med ambitionen att bli tillsvidareanställd hos OCAB. Visa mindre

Kommundirektör till Gällivare

Gällivare - en unik plats i arktis för framtidens ledare! Välkommen till Gällivare, platsen där industrins omställning möter orörd arktisk skönhet. Gällivare befinner sig i ett expansivt läge, med en växande och stark arbetsmarknad. Vi är mitt uppe i en unik samhällsflytt där samhället Malmberget flyttar och integreras i Gällivare. Gällivare står också i händelsernas centrum globalt, när gruvindustrin miljardsatsar för en grön omställning. En plats med fa... Visa mer
Gällivare - en unik plats i arktis för framtidens ledare!

Välkommen till Gällivare, platsen där industrins omställning möter orörd arktisk skönhet.
Gällivare befinner sig i ett expansivt läge, med en växande och stark arbetsmarknad.
Vi är mitt uppe i en unik samhällsflytt där samhället Malmberget flyttar och integreras i Gällivare.
Gällivare står också i händelsernas centrum globalt, när gruvindustrin miljardsatsar för en grön omställning.
En plats med fantastiska möjligheter, där innovation och hållbarhet är en självklar del av Gällivares utveckling.

Vi söker en visionär kommundirektör som kan leda oss genom denna förändringsresa.

Vi söker Dig, den framtidstänkande ledaren
Du är passionerad för förändringsarbete och ser potentialen i Gällivares expansiva läge.
Du är en närvarande och kommunikativ ledare som ser möjligheter och stärker våra medarbetare.
Du är en ledare som arbetar strategiskt med att stärka kommunens hållbarhets- och miljöarbete.
Tillsammans med näringslivet tillvaratar du möjligheterna och synergieffekterna med den gröna omställningen.
Du har förmågan att balansera politiska mål, medborgarnas behov och effektiv förvaltningsdrift.

Ditt uppdrag och ansvar
Kommundirektören är Gällivare kommuns ledande tjänsteperson och chef över kommunens förvaltningschefer.
I uppdraget ingår att utveckla en helhetssyn för verksamheten och samordna förvaltningscheferna i detta arbete.
Kommundirektören svarar för beredning och verkställighet av övergripande karaktär i samverkan med kommunstyrelsens presidium och andra förtroendevalda har kommundirektören en drivande roll för att utveckla och effektivisera de kommunala verksamheterna.

Gällivare kommun är organiserad i 6 förvaltningar, Stöd och utvecklingsförvaltningen, Socialförvaltningen, Barn och utbildningsförvaltningen, Ungdom, fritid och kulturförvaltningen, Miljö- bygg och räddningsförvaltningen samt Samhällsbyggnads och teknikförvaltningen.
Kommunen har ca 1600 tillsvidareanställda.
I kommunkoncernen ingår även 5 bolag, Dundret, Kvarteret Gojan, Top Bostäder, Gällivare Energi och Matlaget med tillsammans drygt 100 anställda.
Gällivare kommun samarbetar med närliggande kommunerna Jokkmokk, Pajala och Kiruna i Lapplands kommunalförbund inom bland annat utbildningsområdet med gemensam gymnasieskola och vuxenutbildning.

Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning och erfarenhet av ledarskap på hög nivå, i större organisationer med komplex verksamhet.
Du är meriterande om du har erfarenhet av offentlig förvaltning i politiskt styrd organisation.
Det även meriterande om du har kunskap om och intresse för hållbarhetsfrågor inom kommunalt miljöarbete
Som ledare är du tydlig och trygg i ditt ledarskap.
Du är prestigelös, kreativ och resultatinriktad med förmåga att skapa resultat genom andra.
Du har erfarenhet av att leda organisationer i förändring för att möta framtidens utmaningar.
Du har ett kommunikativt sätt och förmåga att skapa sammanhang, engagemang och entusiasm.
Din strategiska förmåga och helhetssyn kompletteras med att du är strukturerad och fokuserad med ett ekonomiskt sinne.
En viktig egenskap är förmågan att omsätta politiska mål i praktisk handling.
Med god omvärldsorientering och engagemang i samhällsfrågor har du förmåga att agera i offentliga sammanhang.
Medievana är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du delar vår värdegrund – mångfald, effektivitet, nyskapande och attraktivitet.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och enligt säkerhetsskyddslagen krävs svenskt medborgarskap samt en godkänd säkerhetsprövning innan anställning.

Gällivare väntar på en ledare som kan lotsa oss genom framtidens möjligheter.
Är du redo att vara den drivande kraften bakom vår gemensamma framgång?
Ansök nu och bli en del av Gällivares spännande resa.

För mer information om tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup.
Har du frågor är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58.
Sista dag för ansökan är 19 december 2023

Fackliga företrädare      Vision, tfn 0970-818 000
                                        Ledarna, tfn 0970-818 000 Visa mindre

Vill du jobba som saneringstekniker?

Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vår kund OCAB Gällivare som jobbar med att hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.   Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med OCAB ska vara en kvalitetsgaranti. Största kunderna är försäkri... Visa mer
Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vår kund OCAB Gällivare som jobbar med att hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.
 
Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med OCAB ska vara en kvalitetsgaranti. Största kunderna är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera,?riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Hos OCAB utvecklas du i rollen som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos OCAB får du utbildning för att bli trygg i din yrkesroll. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och som delar med sig av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet.

OCAB söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen. Det viktigaste är att du är nyfiken och öppensinnad.

Hos OCAB skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delas varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

För OCAB är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.
 
Kompetenskrav för rollen:
Tidigare arbetslivserfarenhet
Körkort
Kommunicera och göra dig förstådd på svenska.
Kan du flera språk är det meriterande.
Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn och industrin. Det är dock inget krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med OCAB.
Flera av våra medarbetare har tidigare arbetat inom vård och omsorg. Kunskaper härifrån är relevanta då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.
 
Egenskaper för att lyckas i rollen:
Du ska vara en lagspelare med förmåga att samarbeta
Du ska vara lyhörd och förstå kundens behov
Arbetsvillig och nyfiken att vilja lära mer
Vara vårt ansikte utåt och den som har direkt kontakt med våra kunder
Alltid vilja göra ditt bästa
Gilla att hålla ordning och reda.
God fysisk form
 
Övrig information:
OCAB sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB.

Ordinarie arbetstider hos OCAB är 07-16.

För OCAB:s medarbetare ska OCAB vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup initialt med ambitionen att bli tillsvidareanställd hos OCAB. Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba som saneringstekniker?

Saneringstekniker Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vår kund OCAB Gällivare som jobbar med att hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador. Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med OCAB ska vara en kvalitetsgaranti. Största ku... Visa mer
Saneringstekniker

Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi söker ytterligare medarbetare till vår kund OCAB Gällivare som jobbar med att hjälpa fler kunder som drabbats av det oförutsägbara som exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

Du erbjuds varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Att samarbeta med OCAB ska vara en kvalitetsgaranti. Största kunderna är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera,?riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Hos OCAB utvecklas du i rollen som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos OCAB får du utbildning för att bli trygg i din yrkesroll. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och som delar med sig av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet.

OCAB söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen. Det viktigaste är att du är nyfiken och öppensinnad.

Hos OCAB skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delas varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

För OCAB är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

Kompetenskrav för rollen:

Tidigare arbetslivserfarenhet
Körkort
Kommunicera och göra dig förstådd på svenska.
Kan du flera språk är det meriterande.
Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn och industrin. Det är dock inget krav. Det viktigaste för oss är att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med OCAB.
Flera av våra medarbetare har tidigare arbetat inom vård och omsorg. Kunskaper härifrån är relevanta då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.

Egenskaper för att lyckas i rollen:

Du ska vara en lagspelare med förmåga att samarbeta
Du ska vara lyhörd och förstå kundens behov
Arbetsvillig och nyfiken att vilja lära mer
Vara vårt ansikte utåt och den som har direkt kontakt med våra kunder
Alltid vilja göra ditt bästa
Gilla att hålla ordning och reda.
God fysisk form

Övrig information:

OCAB sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB.

Ordinarie arbetstider hos OCAB är 07-16.

För OCAB:s medarbetare ska OCAB vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Du kommer att vara anställd hos OnePartnerGroup initialt med ambitionen att bli tillsvidareanställd hos OCAB. Visa mindre

Intakt AB söker verkstadschef

Ansök    Jul 14    OnePartnerGroup Norr AB    Verkstadschef
Är du en person med ett intresse för utveckling som vill få möjligheten att påverka och förändra? Har du dessutom ett intresse av fordon? Då har du hittat rätt annons! Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige i branschen, både när ... Visa mer
Är du en person med ett intresse för utveckling som vill få möjligheten att påverka och förändra? Har du dessutom ett intresse av fordon? Då har du hittat rätt annons! Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige i branschen, både när det gäller korta ledtider och nöjda kunder!

Intakt AB ägs till 51% av Persson Invest, 39% av Intakt AS samt 10% av FORDAL’s. Intakt AB är kollektivavtalsanslutna och med Persson Invest i ryggen är Intakt AB en del av en stor och seriös koncern som skapar god trygghet och bra förutsättningar för en välmående verksamhet. Med detta sagt är vi ett relativt nystartat bolag och du som har ett driv och en vilja att skapa något nytt kommer helt till din rätt hos oss, med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka din verksamhet kan du se fram emot en utvecklande och givande roll.

Dina arbetsuppgifter: Som verkstadschef leder och coachar du en grupp på 6 personer. Ditt uppdrag blir att arbetsleda, stötta och utveckla våra skadereparatörer. Du ansvarar för att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar och att ni når uppsatta mål. För avdelningen kommer du ha resultat- och budgetansvar. Arbetet består även av att skadebesikta bilar, skapa affärsmässiga kalkyler samt kontakt med kunder och försäkringsbolag. Vi tror att du är en person som brinner för utveckling och vi ser gärna att du bidrar till att effektivisera våra flöden. Närmsta chef blir VD och du sitter med i ledningsgruppen.

Din profil: Som person tror vi att du värdesätter kundnöjdhet, för dig är det viktigt att slutprodukten håller hög nivå och du arbetar uthålligt för att uppå dina mål. Du är coachande i ditt ledarskap och du etablerar trovärdighet hos dina medarbetare och skapar motivation hos andra. Du söker ofta nya perspektiv och idéer och initierar gärna utvecklingsinsatser. För att uppnå dina mål tar du fram realistiska planer och håller dig à jour med vad som händer genom att följa upp arbetet kontinuerligt.

Din bakgrund: För att lyckas i rollen tror vi att du har ledarerfarenhet och det är meriterande och du tidigare har haft ett ekonomiskt ansvar. Det är meriterande om du har tekniska kunskaper inom fordonsservice. Vi vill bli bäst i Sverige i branschen och ett sätt att nå dit är att arbeta mer processorienterad och mer LEAN-fokuserat. Därav är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN.

Placeringsort: Gällivare

Sista ansökningsdag: Söndag 26:e juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Intakt AB. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Eitech söker enhetschef

Eitech söker enhetschef   Trivs du i ledarrollen och vill fortsätta att utvecklas i den? Varmt välkommen till Eitech. Hos oss möter du en kultur och struktur som hjälper dig i rollen. Ledarens verktygslåda är med andra ord välfylld hos Eitech.  Uppdraget Vi söker dig som vill leda vårt team i Gällivare på drygt 20 medarbetare. Du rapporterar till regionchefen och har såväl resultat- som personalansvar. Som enhetschef jobbar du verksamhetsnära, det vill sä... Visa mer
Eitech söker enhetschef
 
Trivs du i ledarrollen och vill fortsätta att utvecklas i den? Varmt välkommen till Eitech. Hos oss möter du en kultur och struktur som hjälper dig i rollen. Ledarens verktygslåda är med andra ord välfylld hos Eitech. 

Uppdraget Vi söker dig som vill leda vårt team i Gällivare på drygt 20 medarbetare. Du rapporterar till regionchefen och har såväl resultat- som personalansvar. Som enhetschef jobbar du verksamhetsnära, det vill säga både strategiskt och operativt. Ungefär 60% av din tid arbetar du med frågor som rör ledarrollen. Under de resterande 40% hjälper du till i olika projekt. Du bidrar på det sätt som får gruppen att prestera. Vi drivs av tillit, entreprenörskap och transparens. Som en självklar kulturbärare vill vi att du möjliggör för fortsatt hög trivsel. Att vara en attraktiv arbetsplats är viktigt för oss. 
 
Din bakgrund För att lyckas i rollen behöver du ha kunskap om branschen och erfarenhet som ledare. Körkort B är ett krav. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Medarbetare skulle säga att du leder, motiverar och förser dem med befogenheter för att nå de gemensamma målen på ett effektivt sätt. Du blir en referenspunkt för andra. Själv tycker du att det är viktigt att skapa just engagemang och delaktighet. 
 
Ansökan Sista ansökningsdag är tisdag 1 november 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan.
 
Stationeringsort Placering för tjänsten är på vår affärsenhet i Gällivare.

Information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. De hjälper oss med själva rekryteringsprocessen. Vänligen notera att du från start är anställd av Eitech. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (070-260 91 65, [email protected]). Arbetspsykologiska tester är en naturlig del av vår rekryteringsprocess. Visa mindre

Intakt AB söker verkstadschef

Är du vår framtida ledare? Har du dessutom ett intresse av fordon och mekanik? För dig som söker att ta nästa kliv i ditt ledarskap tror vi rollen som verkstadschef hos Intakt kan vara helt rätt. Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Ditt uppdrag blir att arbetsleda, stötta ... Visa mer
Är du vår framtida ledare? Har du dessutom ett intresse av fordon och mekanik? För dig som söker att ta nästa kliv i ditt ledarskap tror vi rollen som verkstadschef hos Intakt kan vara helt rätt. Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Ditt uppdrag blir att arbetsleda, stötta och utveckla våra skadereparatörer. Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige i branschen, både när det gäller korta ledtider och nöjda kunder!

Intakt AB ägs till 51% av Persson Invest, 39% av Intakt AS samt 10% av FORDAL’s. Intakt AB är kollektivavtalsanslutna och med Persson Invest i ryggen är Intakt AB en del av en stor och seriös koncern som skapar god trygghet och bra förutsättningar för en välmående verksamhet. Med detta sagt är vi ett relativt nystartat bolag och du som har ett driv och en vilja att skapa något nytt kommer helt till din rätt hos oss, med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka din verksamhet kan du se fram emot en utvecklande och givande roll.

Dina arbetsuppgifter: Som verkstadschef leder och coachar du en grupp på 6 personer. Du ansvarar för att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar och att ni når uppsatta mål. För avdelningen kommer du ha resultat- och budgetansvar. Arbetet består även av att skadebesikta bilar, skapa affärsmässiga kalkyler samt kontakt med kunder och försäkringsbolag. Vi tror att du är en person som brinner för utveckling och vi ser gärna att du bidrar till att effektivisera våra flöden. Närmsta chef blir VD och du sitter med i ledningsgruppen. Arbetet är förlagt på dagtid.

Din profil: Som person tror vi att du värdesätter kundnöjdhet, för dig är det viktigt att slutprodukten håller hög nivå och du arbetar uthålligt för att uppå dina mål. Du är coachande i ditt ledarskap och du etablerar trovärdighet hos dina medarbetare och skapar motivation hos andra. Du söker ofta nya perspektiv och idéer och initierar gärna utvecklingsinsatser. För att uppnå dina mål tar du fram realistiska planer och håller dig à jour med vad som händer genom att följa upp arbetet kontinuerligt.

Din bakgrund: I rollen är det meriterande med tidigare erfarenhet av ledarskap samt om du tidigare har haft ett ekonomiskt ansvar. Det är också meriterande om du har tekniska kunskaper inom fordonsservice. Vi vill bli bäst i Sverige i branschen och ett sätt att nå dit är att arbeta mer processorienterad och mer LEAN-fokuserat. Därav är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN.

Placeringsort: Gällivare

Sista ansökningsdag: Söndag 13:e november 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Intakt AB. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Brevbärare

Ansök    Apr 22    OnePartnerGroup Norr AB    Brevbärare
För kommande uppdrag söker vi dig som är intresserad av att arbeta som brevbärare hos vår kund i Gällivare. Arbetsuppgifterna består av att leverera brev hem till kund efter en förutbestämd rutt.  Arbetstiderna är dagtid mån-fre.  Tjänsten är start omgående med upplärning och löper fram till v.34. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan arbeta under samtliga veckor. Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos OnePartnerGro... Visa mer
För kommande uppdrag söker vi dig som är intresserad av att arbeta som brevbärare hos vår kund i Gällivare. Arbetsuppgifterna består av att leverera brev hem till kund efter en förutbestämd rutt.  Arbetstiderna är dagtid mån-fre. 

Tjänsten är start omgående med upplärning och löper fram till v.34. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan arbeta under samtliga veckor.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos OnePartnerGroup, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidater.
Detta söker vi:
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Gällivare. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.


Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Visa mindre

Saneringstekniker - Gällivare

Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt sanerings... Visa mer
Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt saneringsteam, och ju fler vi blir, desto fler som drabbats av det oförutsägbara kan vi hjälpa, vare sig det rör sig om brand-, klotter- eller vattenskador.

Utbildningen ger dig kunskaper för att möta en vardag med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen som saneringstekniker präglas av olika former av saneringsuppdrag. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab räddar vi värden – och på sätt och vis världen – genom att sanera, torka och återställa, istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Under din utbildning till saneringstekniker kommer du att varva teori och praktik. Allt för att du ska utvecklas in i rollen som saneringstekniker och i framtiden bli våra kunders vardagshjälte.
I de praktiska momenten hos Ocab arbetar du tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss och lär oss av varandras kunskaper. Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. Det finns alltid något nytt att lära sig, och utöver dina praktiska och teoretiska kunskaper så kommer din vilja att utvecklas att vara din starkaste egenskap.
Och karriärmöjligheter efter dina studier är lysande! Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Hos oss finns utrymme att fortsätta lära dig och forma ditt liv både på och utanför arbetet. Vi har många exempel på medarbetare som börjat som saneringstekniker och sedan utvecklats till en bredare roll med ett större övergripande ansvar alternativt blivit mer specialiserade inom specifika områden av skadesanering.

För att passa i rollen som saneringstekniker tar du dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang, du har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för att uppnå ett resultat för kundens bästa. Du är bra på problemlösning och har en god förmåga att möta andra människor i unika situationer.
För att trivas på utbildningen är det viktigt att du är nyfiken och öppensinnad, och ett sunt tänk runt arbetsmiljö och säkerhet hoppas vi är lika viktigt för dig som det är för oss. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande för att värna om både dig själv och dina kollegor.

Ocabs krav för anställning Körkort B.
Kunna kommunicera i svenska, både i tal och skrift.
Kan hantera digitala arbetsverktyg, som exempelvis dator och smartphone.
Egenskaper för att lyckas i rollen som saneringstekniker Du behöver vara en lagspelare med samarbetsförmåga.
Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov.
Du är arbetsvillig och nyfiken att lära mer.
Du kan vara en god ambassadör för Ocab och trivs med kundkontakt.
Du strävar alltid efter att göra ditt bästa.
Du gillar att hålla ordning och reda.
Du behöver vara i god fysisk form.
 
Övrig information om rollen som saneringstekniker
Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel-, lukt-, asbest-, och PCB.
Ordinarie arbetstider hos oss är kl. 07-16. Eftersom vi inte kan styra när olyckan sker jobbar vi dock under dygnets alla timmar, och för den som vill finns det möjlighet att ingå i vår jourgrupp. Även arbete på annan ort kan förekomma.
För våra medarbetare ska vi vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Utbildningen
Utbildningen startar 7 november och pågår i 30 veckor. OnePartnerGroup hanterar rekryteringen för att säkerställa en matchning och en framtida anställning hos Ocab. Kommunen sköter antagningen. Utbildningen till saneringstekniker är en kommunal utbildning och därmed är det kommunen som sköter antagningen. Sista ansökningsdag till utbildningen är 4 september.

Lämna en intresseanmälan inklusive personuppgifter om du tror att rollen som saneringstekniker passar dig. Utbildningen har begränsat antal platser.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Intakt AB söker verkstadschef

Ansök    Jun 9    OnePartnerGroup Norr AB    Verkstadschef
Är du en person med ett intresse för utveckling som vill få möjligheten att påverka och förändra? Har du dessutom ett intresse av fordon? Då har du hittat rätt annons! Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige i branschen, både när ... Visa mer
Är du en person med ett intresse för utveckling som vill få möjligheten att påverka och förändra? Har du dessutom ett intresse av fordon? Då har du hittat rätt annons! Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige i branschen, både när det gäller korta ledtider och nöjda kunder!

Intakt AB ägs till 51% av Persson Invest, 39% av Intakt AS samt 10% av FORDAL’s. Intakt AB är kollektivavtalsanslutna och med Persson Invest i ryggen är Intakt AB en del av en stor och seriös koncern som skapar god trygghet och bra förutsättningar för en välmående verksamhet. Med detta sagt är vi ett relativt nystartat bolag och du som har ett driv och en vilja att skapa något nytt kommer helt till din rätt hos oss, med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka din verksamhet kan du se fram emot en utvecklande och givande roll.

Dina arbetsuppgifter: Som verkstadschef leder och coachar du en grupp på 6 personer. Ditt uppdrag blir att arbetsleda, stötta och utveckla våra skadereparatörer. Du ansvarar för att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar och att ni når uppsatta mål. För avdelningen kommer du ha resultat- och budgetansvar. Arbetet består även av att skadebesikta bilar, skapa affärsmässiga kalkyler samt kontakt med kunder och försäkringsbolag. Vi tror att du är en person som brinner för utveckling och vi ser gärna att du bidrar till att effektivisera våra flöden. Närmsta chef blir VD och du sitter med i ledningsgruppen.

Din profil: Som person tror vi att du värdesätter kundnöjdhet, för dig är det viktigt att slutprodukten håller hög nivå och du arbetar uthålligt för att uppå dina mål. Du är coachande i ditt ledarskap och du etablerar trovärdighet hos dina medarbetare och skapar motivation hos andra. Du söker ofta nya perspektiv och idéer och initierar gärna utvecklingsinsatser. För att uppnå dina mål tar du fram realistiska planer och håller dig à jour med vad som händer genom att följa upp arbetet kontinuerligt.

Din bakgrund: För att lyckas i rollen tror vi att du har ledarerfarenhet och det är meriterande och du tidigare har haft ett ekonomiskt ansvar. Det är meriterande om du har tekniska kunskaper inom fordonsservice. Vi vill bli bäst i Sverige i branschen och ett sätt att nå dit är att arbeta mer processorienterad och mer LEAN-fokuserat. Därav är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN.

Placeringsort: Gällivare

Sista ansökningsdag: Söndag 26:e juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Intakt AB. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen. Visa mindre

Lastbilschaufför

Om jobbet Vi söker en C/CE-chaufför till Gällivare. Tjänsterna är ett vikariat på heltid med start omgående och pågår sedan fram till och med vecka 34 i augusti.  Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord. Det här förväntar vi oss I rollen som lastbilschaufför är du ansiktet utåt för vår kund PostNord. Du kommer dagligen möta PostNords kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. ... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en C/CE-chaufför till Gällivare. Tjänsterna är ett vikariat på heltid med start omgående och pågår sedan fram till och med vecka 34 i augusti. 

Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord.

Det här förväntar vi oss
I rollen som lastbilschaufför är du ansiktet utåt för vår kund PostNord. Du kommer dagligen möta PostNords kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanlig dag består av:
Distribution av pallar, paket och brev.
Kundmöten
Vi söker dig som gillar att leverera god service och trivs med att arbeta självständigt. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
C-kort men gärna CE-kort
YKB
Digitalt färdskrivarkort
 

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre

CE-chaufför

CE-chaufför  Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och du jobbar dagtid mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt överenskommelse Vad erbjuder vi? För vår kunds räkning söker vi chaufförer för fjärrtrafik och lokal distribution.  Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Gällivare. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods. Som chauffö... Visa mer
CE-chaufför 

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och du jobbar dagtid mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt överenskommelse

Vad erbjuder vi?
För vår kunds räkning söker vi chaufförer för fjärrtrafik och lokal distribution. 
Som godschaufför i vår fjärrtrafik kommer du i huvudsak att utgå ifrån Gällivare. Arbetsuppgifterna är lastning, lossning, transport av styckegods och partigods.
Som chaufför i distributionen jobbar du framför allt dagtid. Arbetsuppgifterna är främst utkörning och upphämtning av styckegods och paket.
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande jobb i en familjär organisation. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt.

Krav:
Förarbehörighet CE /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Visa mindre