Lediga jobb Anolytech Norden AB i Gällivare

Se alla lediga jobb från Anolytech Norden AB i Gällivare. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gällivare som finns inom det yrket.

Teknisk säljare sökes

Ansök    Nov 16    Anolytech Norden AB    Utesäljare
Jobbannons – Säljare Anolytech växer och söker nu en säljare inom lantbruk, industri och/eller fastighet. Du redogör för vilken bransch du är mest lämpad för i ditt personliga brev. Om Anolytech Anolytech är sedan 2005 en svensk tillverkare av desinfektionslösningar för lantbruk, industri och fastighet. Anolytech är verksamt inom Norden men också i flera länder inom EU. Den tekniska lösningen och slutprodukten (Anodes) är väldokumenterad och godkänd i... Visa mer
Jobbannons – Säljare
Anolytech växer och söker nu en säljare inom lantbruk, industri och/eller fastighet. Du redogör för vilken bransch du är mest lämpad för i ditt personliga brev.


Om Anolytech
Anolytech är sedan 2005 en svensk tillverkare av desinfektionslösningar för lantbruk, industri och fastighet. Anolytech är verksamt inom Norden men också i flera länder inom EU.
Den tekniska lösningen och slutprodukten (Anodes) är väldokumenterad och godkänd inom hela EU. Anodes är ett miljö- och arbetsmiljövänligt desinfektionsmedel som effektivt verkar mot virus, bakterier, mögel, svampar och sporer.


Uppdraget
Som säljare hos Anolytech Norden AB arbetar du med att skapa goda affärer med nya och befintliga kunder. Anolytech bedriver både transaktionell och relationsförsäljning beroende på bransch och segment. Arbetet är självständigt och innebär eget ansvar. Som säljare arbetar du med hela säljprocessen; från prospektbearbetning till kontraktsskrivning samt uppföljning. Du arbetar dock tillsammans med resten av Anolytechs säljavdelning och försäljningen utgår från en sälj och marknadsplan.
Det geografiska området man ska vara verksam inom kan diskuteras och anpassas beroende på vem som söker.


Vem är du?
Vi letar efter en människa som arbetar eller har arbetat med försäljning. Har en säljteknik som bygger förtroende på marknaden för sin arbetsgivare. Vi ser gärna att du har teknisk erfarenhet från VVS, VA, fastighetsförvaltning eller lantbruk. Även process inom industri är intressant. Gärna livsmedelsindustri.


Vi vill att du är strukturerad och disciplinerad då arbetet kräver en förmåga att planera sitt arbete effektivt och även göra det över tid.
Som person har du en stark inre motor och drivs av att göra lönsamma affärer men också ha ett tekniskt intresse.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Marknadsmässig lön beroende på erfarenhet/kompetens
Ort: avtalsfråga
Omfattning: Heltid
B-körkort är ett krav


Vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast möjligast till: [email protected] Visa mindre