Lediga jobb som Naturbruk i Gällivare

Se lediga jobb som Naturbruk i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Djurvårdare utökad nivå

Ansök    Mar 20    Djurläkarna Nord AB    Djurvårdare
Vi utökar vårt ”Djurläkarteam” och söker efter ytterligare en djurvårdare för att kunna hjälpa vårt stadigt växande antal av djurägare som efterfrågar vår hjälp. Idag har vi en fantastisk personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmän vård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå o... Visa mer
Vi utökar vårt ”Djurläkarteam” och söker efter ytterligare en djurvårdare för att kunna hjälpa vårt stadigt växande antal av djurägare som efterfrågar vår hjälp.
Idag har vi en fantastisk personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmän vård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå och jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt.
Hos oss är personalen det viktigaste vi har för att kunna upprätthålla våra främsta mål om en långsiktigt hållbar klinik med stadigvarande och nöjd personal, hög kompetens och vettiga priser.
Vi är öppna för deltidsanställningar. Vi satsar också på personalens vidareutbildningar och vi vet att vi är en arbetsgivare som satsar mycket på vår personal i jämförelse med andra vilket också är vårt mål.
Vi tror att vår blivande kollega är en person som är engagerad i sitt arbete, en prestigelös lagspelare som gillar att jobba flexibelt där det behövs. Du behöver vara stresstålig, ödmjuk och duktig på att kommunicera samt har stor ansvarskänsla för att passa in i vårt team.
När vi hittar rätt person till vår grupp är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans få. Låter det intressant så tycker vi att du ska höra av dig! Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Maj 15    Norrtand AB    Tandtekniker
Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare. Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team. Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning. Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken. Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självs... Visa mer
Norrtand Tandteknik är ett tandtekniskt laboratorium i direkt koppling till tandkliniken men även med externa beställare.
Vi behöver nu utöka vårt tandtekniker-team.
Vi arbetar med de senaste teknikerna inom digital utveckling inom fast protetik och implantatprotetik dock även med avtagbar tandersättning.
Du kommer att arbeta med hela spektrumet inom tandtekniken.
Vi ser gärna att du är en driven och kollegial tandtekniker som trivs med att arbeta självständigt. Visa mindre

Skoglig planerare med områdesansvar till Gällivare

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att k... Visa mer
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vi erbjuder dig skogen – ett av våra viktigaste verktyg för att klara utmaningar kopplade till klimatförändringar och framtidens råvaruförsörjning. Dessutom en vacker arbetsplats. För att motverka hotet från klimatförändringar och mot den biologiska mångfalden behöver vi skogsmark och skogsråvara. Sveaskog är statens skogsbolag och vår uppgift är att leverera skogsråvara och förvalta skogsmarken. För att klara detta på ett långsiktigt hållbart sätt har Sveaskog antagit ett program för hållbart skogsbruk. Nu behöver vi fler intresserade och kompetenta människor som vill vara med på den resan. Kanske är du den vi söker?

Vi förstärker nu med en skoglig planerare med områdesansvar till Gällivare

Om tjänsten

Som Skoglig planerare med områdesansvar är din främsta sysselsättning planering av skogliga åtgärder i fält, med fokus på våra produktionsskogar. Du arbetar i ett lokalt team där dialog, samarbete, initiativförmåga och erfarenhetsutbyte är nyckelord. Ett trivsamt och effektivt team skapar goda förutsättningar för ett långsiktigt och lönsamt skogsbruk som bevarar samt utvecklar natur- kultur- och sociala värden. En drivkraft för att nå detta är att vara stor del ute i skogen och nyttja tiden på bästa sätt.

Vissa ansvarsområden kan anpassas efter din kompetens och dina styrkor. Exempelvis arbete med långsiktiga planer, kontakt med myndigheter/externa intressenter och ajourhållning av skogligt register.

Tjänsten gäller tills vidare med placeringsort Gällivare. I rollen rapporterar du till Planeringsledaren

Om dig

Du har en eftergymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet av skogsskötsel, skogsmaskinsarbete, skoglig planering, GIS, orientering i skog och mark, skoterkörning och skidåkning i terräng är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har klipp i steget, ett genuint intresse för skogsbruk och ser skogen som din naturliga arbetsplats. Du trivs med att jobba självständigt, har öga för att prioritera och är bekväm med att fatta egna beslut. God kommunikation och samverkan med andra viktigt för dig. Du har ett strukturerat arbetssätt, god IT-vana samt gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Vårt erbjudande till dig

Att arbeta på Sveaskog innebär en stor frihet under ansvar samtidigt som du uppmanas visa mod och nyfikenhet. Vi vill att du ska lyckas i en jämställd och god arbetsmiljö. Som Skoglig planerare med områdesansvar är du en viktig länk i värdekedjan, du ser möjligheter och förbättringar för dig och din arbetsplats som drivs av dessa värderingar.

Låter det intressant och du vill veta mer?

För information om tjänsten kontakta Planeringsledare Rikard Hanson, 070-2373266 [email protected]

Fackliga kontaktpersoner är för Ledarna Thomas Esbjörnsson, tel 010-544 99 75, för Akademikerföreningen Sara Östh, tel 010-544 97 11 och för Unionen Stig Sjöberg 08-655 90 58.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 21:a maj, vi rekryterar löpande så tveka inte!

Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget. Visa mindre

Häst och Stallskötare

Ansök    Feb 14    Ridklubben Dundret    Djurskötare, häst
Häst och stallskötare sökes. Arbete dagtid 7-16 måndag-fredag Hantering av hästar; utsläpp och intag till och från hage. Lägga på täcken innan utsläpp. Mocka,spåna,sopa, utfodra mm Arbetet utföres på ridanläggning där ridskola för barn och vuxna bedrivs. Provanställning tillämpas. Visa mer
Häst och stallskötare sökes.
Arbete dagtid 7-16 måndag-fredag
Hantering av hästar; utsläpp och intag till och från hage. Lägga på täcken innan utsläpp.
Mocka,spåna,sopa, utfodra mm
Arbetet utföres på ridanläggning där ridskola för barn och vuxna bedrivs.
Provanställning tillämpas. Visa mindre

Djurvårdare utökad nivå

Ansök    Apr 6    Djurläkarna Nord AB    Djurvårdare
Vi utökar vårt ”Djurläkarteam” än en gång och söker nu efter ytterligare en djurvårdare för att kunna hjälpa vårt stadigt växande antal av djurägare som efterfrågar vår hjälp. Idag har vi en fantastisk personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmän vård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög ... Visa mer
Vi utökar vårt ”Djurläkarteam” än en gång och söker nu efter ytterligare en djurvårdare för att kunna hjälpa vårt stadigt växande antal av djurägare som efterfrågar vår hjälp.
Idag har vi en fantastisk personalgrupp som hjälper våra patienter med allt från allmän vård till komplicerade, kirurgiska ingrepp och medicinska utredningar. Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med vårt team i vår lärande arbetsmiljö. Vi har en nyrenoverad klinik med hög utrustningsnivå och jobbar nära varandra på ett omväxlande sätt.
Hos oss är personalen det viktigaste vi har för att kunna upprätthålla våra främsta mål om en långsiktigt hållbar klinik med stadigvarande och nöjd personal, hög kompetens och vettiga priser.
Vi är öppna för deltidsanställningar. Vi satsar också på personalens vidareutbildningar. Vi vet att vi är en arbetsgivare som satsar mycket på vår personal i jämförelse med andra vilket också är vårt mål.
Vi tror att vår blivande kollega är en person som är engagerad i sitt arbete, en prestigelös lagspelare som gillar att jobba flexibelt där det behövs. Du behöver vara stresstålig, ödmjuk och duktig på att kommunicera samt har stor ansvarskänsla för att passa in i vårt team.
När vi hittar rätt person till vår grupp är begränsningarna i hur vi kan utvecklas tillsammans väldigt få. Låter det intressant så tycker vi att du ska höra av dig! Visa mindre

Driftledare Fritid/Park

Verksamhetsbeskrivning Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.  Arbetsuppgifter Som driftledare har du ti... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Fritidsenheten driver och förvaltar sport- och fritidsanläggningar inom Gällivare kommun. Syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och aktiv fritid för såväl kommunmedborgare som för besökare. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom våra olika idrotts- och friskvårdsanläggningar. Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar. 

Arbetsuppgifter
Som driftledare har du tillsammans med enhetschef ansvar för driften av våra fritidsanläggningar inom fritidsenheten vilket innefattar bl.a. simhallar, sporthallar, skidspår, isbanor och parker. Du medverkar vid budget- och kostnadsuppföljningar och har ansvarar för planering och uppföljning inom området. Du kommer att ha det dagliga arbetsledaransvaret för verksamheten med personalplanering och arbetsmiljöfrågor i det dagliga arbetet. I viss utsträckning kommer även driftledaren arbeta operativt. En viktig del i tjänsten är att samordna arbetet med övriga delar inom kommunen.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med många kontakter i och utanför vår organisation. Du blir delaktig i en organisation som arbetar med positiva frågor som idrott och meningsfull fritid. Som anställd på Gällivare kommun tar du del av kommunens friskvårdsförmåner.
Kvalifikationer
Lämplig bakgrund är teknisk utbildning samt erfarenhet inom verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har kunskap att arbeta med budget och kostnadsuppföljningar samt erfarenhet av personalledning. 
Det är viktigt att du har förmåga att kunna arbeta självständigt, samtidigt som det är viktigt att du har förmågan att samverka och kommunicera med kontakter både internt och externt. Vi lägger stor vikt på att du har lätt för att samarbeta, är noggrann, drivande, flexibel och har förmåga till helhetssyn. 
Vi ser även positivt på om du har erfarenhet från föreningslivet. Du arbetar självständigt och ser dig själv som en god problemlösare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk.
Tillträde: Enligt överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Upplysningar: Roger Hamstig, Enhetschef, 0970-818 661
Fackliga företrädareVision, 0970-818 000 vx
Ansökan: Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Landsbygdsutvecklare

Välkommen att söka jobbet som Landsbygdsutvecklare. Vi erbjuder dig en unik tjänst, på ett unikt servicekontor med unika landsbygder som arbetsfält. Servicepunkten är en utvecklingsnod för Soutujärvibygden, här arbetar vi för att göra bygden så bra som möjligt, genom bland annat stötta föreningar och samordna aktiviteter och genomföra projekt. Just nu driver vi projektet Digitala landsbygder med målet att stärka den digitala delaktigheten på Gällivares lan... Visa mer
Välkommen att söka jobbet som Landsbygdsutvecklare. Vi erbjuder dig en unik tjänst, på ett unikt servicekontor med unika landsbygder som arbetsfält. Servicepunkten är en utvecklingsnod för Soutujärvibygden, här arbetar vi för att göra bygden så bra som möjligt, genom bland annat stötta föreningar och samordna aktiviteter och genomföra projekt. Just nu driver vi projektet Digitala landsbygder med målet att stärka den digitala delaktigheten på Gällivares landsbygder. Vi är en pusselbit i utvecklingen för levande landsbygder.
Om oss
Din arbetsgivare är föreningen Soutujärvibygden i Utveckling eko.för., med nio lokala kunskapsspretiga styrelsemedlemmar. En engagerad blandning av personer med olika kompetenser som bidrar till utveckling av bygden.
Föreningen är en paraplyförening, som ska utgöra stöd och en resurs för bygdens utveckling genom att tillhandahålla samhällsservice och annan service som gynnar bygdens innevånare och besökare. Arbetet görs i samverkan med bygdens boende, föreningar och företag. En av föreningens huvudverksamheter är servicekontoret. Dina kollegor och stöttepelare är en projektledare och en ekonom.
Om jobbet
I arbetet ingår det att bemanna föreningens servicekontor och vara drivande i bygdens utveckling, dels genom att stötta föreningar och företag, dels genom att utveckla projekt för föreningens räkning. Arbetet på servicekontoret innebär också att erbjuda enklare administrativa tjänster, underhåll och uppdatering av information på hemsida, sociala media och butikens digitala anslagstavla, utveckla och genomföra aktiviteter tillsammans med andra aktörer, ta fram underlag till styrelsen, ha kontakt med externa samarbetsparter och utforma informationsmaterial.
Tjänsten är stationerad på servicekontoret i Skaulo. Resor inom arbetet förekommer, främst inom Gällivare kommun. Vissa möten och aktiviteter sker kvällstid.
Krav
- Erfarenhet från att arbeta med landsbygdsutveckling och/eller studerat landsbygdsutveckling eller motsvarande.
- Ha kunskap/erfarenhet av projekt, gärna inom landsbygdsprogrammet/Leader eller från annan motsvarande aktör.
- körkort B
Kompetenser vi efterfrågar:
- Förmåga att mobilisera engagemang
- Förståelse och engagemang för landsbygdsutveckling
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i följande språk: finska, samiska och/eller tornedalsfinska (meänkieli).
- God digital kunskap. God kunskap i Office365.
- Gärna lokal kännedom, men inget krav.
Vi erbjuder
- 50 % anställning
- Tjänsten är stationerad på servicekontoret i Skaulo
-Omväxlande och spännande utvecklingsuppdrag.
- Lön efter individuell överenskommelse.
Din profil – du är
En social person som är flexibel, initiativtagande och engagerad. Du är nyfiken och skannar fältet för att sedan dra nytta av kunskapen och omsätta den i praktisk handling. Du är inte rädd att ta kontakt och skapa tillitsfulla nätverk. Fördelaktigt är om du är strukturerad och noggrann då du är huvudansvarig för servicekontorets verksamhet.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då vi värnar om ett arbetsklimat som bygger på ett stort engagemang, nyfikenhet och intresse.
Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan tänkas bidra med till vår verksamhet. Vi går igenom ansökningarna löpande. Om du har frågor kontakta gärna Servicekontoret via epost [email protected] eller mobil 073- 806 76 15. Vi svarar under servicekontorets öppettider, se tiderna via länken http://www.soutujarvi.se/servicekontor/ Visa mindre

Landsbygdsutvecklare

Välkommen att söka jobbet som Landsbygdsutvecklare. Vi erbjuder dig en unik tjänst, på ett unikt servicekontor med unika landsbygder som arbetsfält. Servicepunkten är en utvecklingsnod för Soutujärvibygden, här arbetar vi för att göra bygden så bra som möjligt, genom bland annat stötta föreningar och samordna aktiviteter och genomföra projekt. Just nu driver vi projektet Digitala landsbygder med målet att stärka den digitala delaktigheten på Gällivares lan... Visa mer
Välkommen att söka jobbet som Landsbygdsutvecklare. Vi erbjuder dig en unik tjänst, på ett unikt servicekontor med unika landsbygder som arbetsfält. Servicepunkten är en utvecklingsnod för Soutujärvibygden, här arbetar vi för att göra bygden så bra som möjligt, genom bland annat stötta föreningar och samordna aktiviteter och genomföra projekt. Just nu driver vi projektet Digitala landsbygder med målet att stärka den digitala delaktigheten på Gällivares landsbygder. Vi är en pusselbit i utvecklingen för levande landsbygder.
Om oss
Din arbetsgivare är föreningen Soutujärvibygden i Utveckling eko.för., med nio lokala kunskapsspretiga styrelsemedlemmar. En engagerad blandning av personer med olika kompetenser som bidrar till utveckling av bygden.
Föreningen är en paraplyförening, som ska utgöra stöd och en resurs för bygdens utveckling genom att tillhandahålla samhällsservice och annan service som gynnar bygdens innevånare och besökare. Arbetet görs i samverkan med bygdens boende, föreningar och företag. En av föreningens huvudverksamheter är servicekontoret. Dina kollegor och stöttepelare är en projektledare och en ekonom.
Om jobbet
I arbetet ingår det att bemanna föreningens servicekontor och vara drivande i bygdens utveckling, dels genom att stötta föreningar och företag, dels genom att utveckla projekt för föreningens räkning. Arbetet på servicekontoret innebär också att erbjuda enklare administrativa tjänster, underhåll och uppdatering av information på hemsida, sociala media och butikens digitala anslagstavla, utveckla och genomföra aktiviteter tillsammans med andra aktörer, ta fram underlag till styrelsen, ha kontakt med externa samarbetsparter och utforma informationsmaterial.
Tjänsten är stationerad på servicekontoret i Skaulo. Resor inom arbetet förekommer, främst inom Gällivare kommun. Vissa möten och aktiviteter sker kvällstid.
Krav
- Erfarenhet från att arbeta med landsbygdsutveckling och/eller studerat landsbygdsutveckling eller motsvarande.
- Ha kunskap/erfarenhet av projekt, gärna inom landsbygdsprogrammet/Leader eller från annan motsvarande aktör.
- körkort B
Kompetenser vi efterfrågar:
- Förmåga att mobilisera engagemang
- Förståelse och engagemang för landsbygdsutveckling
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i följande språk: finska, samiska och/eller tornedalsfinska (meänkieli).
- God digital kunskap. God kunskap i Office365.
- Gärna lokal kännedom, men inget krav.
Vi erbjuder
- 50 % anställning
- Tjänsten är stationerad på servicekontoret i Skaulo
-Omväxlande och spännande utvecklingsuppdrag.
- Lön efter individuell överenskommelse.
Din profil – du är
En social person som är flexibel, initiativtagande och engagerad. Du är nyfiken och skannar fältet för att sedan dra nytta av kunskapen och omsätta den i praktisk handling. Du är inte rädd att ta kontakt och skapa tillitsfulla nätverk. Fördelaktigt är om du är strukturerad och noggrann då du är huvudansvarig för servicekontorets verksamhet.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då vi värnar om ett arbetsklimat som bygger på ett stort engagemang, nyfikenhet och intresse.
Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan tänkas bidra med till vår verksamhet. Vi går igenom ansökningarna löpande. Om du har frågor kontakta gärna Servicekontoret via epost [email protected] eller mobil 073- 806 76 15. Vi svarar under servicekontorets öppettider, se tiderna via länken http://www.soutujarvi.se/servicekontor/ Visa mindre

Spännande skogsjobb i fält Norra Norrbotten

Ansök    Feb 4    Skogsstyrelsen    Skogsbrukare
Beskrivning Vill du vara en del av vårt lag som jobbar med det spännande uppdraget att väva samman produktion av grön hållbar skogsråvara med bevarande av biologisk mångfald? Hos oss får du kombinera det stimulerande uppdraget med att vara ute i den vackra norrbottniska naturen. Vi söker en ny kollega till vårt gäng. Som fältarbetare får vara mycket ute i vår vackra natur och du har stora möjligheter att själv styra din arbetsdag. Du behövs för att för... Visa mer
Beskrivning

Vill du vara en del av vårt lag som jobbar med det spännande uppdraget att väva samman produktion av grön hållbar skogsråvara med bevarande av biologisk mångfald? Hos oss får du kombinera det stimulerande uppdraget med att vara ute i den vackra norrbottniska naturen.

Vi söker en ny kollega till vårt gäng. Som fältarbetare får vara mycket ute i vår vackra natur och du har stora möjligheter att själv styra din arbetsdag. Du behövs för att förstärka vårt arbete med att verkställa riksdagens uppsatta skogs- och miljöpolitiska mål samt miljömålet Levande skogar.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att utföras i skogen och omfatta utmärkning och gränskontroller av områdesskydd (sätta stolpar och målning av gränser), restaurera gamla märkningar samt att mäta in skogen i de områden som ska bli biotopskydd. Även andra på distriktet förekommande arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Du bör trivas med varierande arbetsuppgifter och att jobba självständigt, både inomhus och i fält. Då jobbet främst utförs i skogen behöver du trivas med att jobba mycket ute. Beroende på arbetsuppgiften så utförs fältarbete över hela distriktet, resor med bil är vanligt förekommande och resor med övernattning kan komma att bli aktuellt

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god fältvana och som kan arbeta självständigt i skog och mark. Erfarenhet av att jobba med GIS/GPS i fält är önskvärt. Utbildning med inriktning mot skog och natur eller motsvarande är meriterande men är inte ett krav. Vi värdesätter relevant arbetslivserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, kan samarbeta med andra och har god administrativ förmåga. Du är ansvarstagande och noggrann och du bör trivas med självständiga varierande arbetsuppgifter, i första hand utomhus. Du behöver även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor

Vi erbjuder 1–2 visstidsanställningar under fältsäsong. Tillträde och avslut enligt överenskommelse.

Möjlig stationeringsort är Pajala, Överkalix eller Gällivare. Ange gärna ditt önskemål redan i ansökan. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Hör gärna av dig till ställföreträdande distriktschef Tobias Gramner tfn 0970-64345 eller distriktschef Emma Tillberg tfn 0978-74685 om du vill veta mer om tjänsten. Fackliga företrädare är Dennis Sandberg, ST, tfn: 0611-837 49 och Lisa Classon, SACO, tfn: 0680-554 45.

Om Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.


Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se Visa mindre

Landsbygdsutvecklare till Stöd- och Utvecklingsförvaltningen

Verksamhetsbeskrivning Gällivare kommun satsar på utveckling av Gällivare Landsbygd. Tillsammas med kommunens bygder arbetar man för en hållbar utveckling och förbättrad service på landsbygden med utgångspunkt från bygdernas kärnbyar:  Hakkas, Leipojärvi/Dokkas, Nattavaara, Soutujärvibygden, Tjautjas och Ullatti. Kommunen har därför inrättat en tjänst som landsbygdsutvecklare med en utvecklingsbudget. I Soutujärvibygden har en servicepunkt etablerats och f... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Gällivare kommun satsar på utveckling av Gällivare Landsbygd. Tillsammas med kommunens bygder arbetar man för en hållbar utveckling och förbättrad service på landsbygden med utgångspunkt från bygdernas kärnbyar:  Hakkas, Leipojärvi/Dokkas, Nattavaara, Soutujärvibygden, Tjautjas och Ullatti. Kommunen har därför inrättat en tjänst som landsbygdsutvecklare med en utvecklingsbudget. I Soutujärvibygden har en servicepunkt etablerats och fler planeras i övriga bygder.

Arbetsuppgifter
Som landsbygdsutvecklare är din arbetsuppgift att samordna kommunens arbete med att genomföra insatser och åtgärder enligt landsbygdsstrategin och politiskt beslutade mål och handlingsplaner. Arbetet sker i tät samverkan med kommunens bygder, näringsliv och organisationer. Kommunens övriga verksamhet är också viktiga aktörer liksom regionala och nationella organ, myndigheter och nätverk. Du följer utveckling på landsbygden och tar initiativ till insatser och projekt. Du arbetar på uppdrag av förvaltningschef och inledningsvis förekommer även arbete med att samordna och handlägga politiska uppdrag för samrådsgruppen samebyar.

Kvalifikationer
Du har en relevant högskoleutbildning och gärna erfarenhet av utvecklingsarbete, projektledning, ekonomi och administration. Du är drivande och kommunikativ samtidigt som du är lyhörd för målgruppernas behov och synpunkter. Du är van att arbeta i komplexa situationer och att samarbeta med många olika intressenter. Du kan uttrycka dig i tal och skrift och är van med digitala miljöer och sociala medier. Erfarenhet av politiskt styrd organisation är meriterande. Du har körkort klass B- bil.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidare. Provanställning kommer att tillämpas.
Lön
Månadslön, individuell lönesättning tillämpas, ange gärna löneanspråk.

Tillträde
Snarast efter överenskommelse
Upplysningar
Tf. förvaltningschef stöd och utvecklingsförvaltningen Jaana Moberg, 0970-818 128

Fackliga företrädare
Vision, 0970-818 000

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-12-20
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Fleetanalyst

Om tjänsten Som Fleet Analyst ansvarar du för att ur ett teknikskt perspektiv följa upp och analysera teknisk data, prov- och besiktningsresultat samt utifrån detta rekomendera lämpliga underhållsåtgärder på våra maskiner. I tjänsten ingår även personalansvar och arbetsledning av underställd personal. Som Fleet Analyst rapporterar du till Site Manager på Aitik och ingår i ledningsgruppen på Site. Din bakgrund: Utbildningsmässigt så har du minst gymnasiek... Visa mer
Om tjänsten
Som Fleet Analyst ansvarar du för att ur ett teknikskt perspektiv följa upp och analysera teknisk data, prov- och besiktningsresultat samt utifrån detta rekomendera lämpliga underhållsåtgärder på våra maskiner. I tjänsten ingår även personalansvar och arbetsledning av underställd personal.
Som Fleet Analyst rapporterar du till Site Manager på Aitik och ingår i ledningsgruppen på Site.


Din bakgrund:
Utbildningsmässigt så har du minst gymnasiekompetens med inriktning mot teknik eller annan utbildning samt erfarenhet som vi finner likvärdig. Du har goda tekniska kunskaper och erfarenhet av förebyggande underhåll på anläggningsmaskiner eller liknande. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya system. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt samt skriftligt är ett krav. Även B-körkort är ett krav för tjänsten.


Egenskaper
God teknisk kunskap om anläggningsmaskiner 
Mål- och resultatorienterad
Strukturerad och ordningsam
Tydlig och kommunikativ i både tal och skrift
God problemlösningsförmåga
Kan prioritera och fatta beslut
Förmåga och intresse av att engagera och motivera dina medarbetare


Vi erbjuder:
Varierande arbete i ett företag med starka värderingar
Kompetenta och erfarna kollegor som vill ha kul på jobbet
Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
Internationell arbetsplats
Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.


Placering: Aitik
Frågor? Ring Magnus Zorn, Service Director 076-843 12 29
Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2020-11-30. Vi kommer ha löpande urval och intervjuer. Tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång, så tveka inte att skicka in din ansökan om tjänsten känns intressant. Visa mindre

Motormanuellt skogsarbete

Motormanuell skogsröjning under barmarkssäsong ca6 månader med början i juni 2021. Tillsammans i ackordslag,Fysiskt krävande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Motormanuell skogsröjning under barmarkssäsong ca6 månader med början i juni 2021. Tillsammans i ackordslag,Fysiskt krävande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbetare Gällivare yttreskötsel.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Fastighetsskötare (säson... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Fastighetsskötare (säsong) - Gällivare

Vi har behov av medarbetare som kan förstärka vår verksamhet med både kortare och längre vikariat under växtsäsongen, med utgångspunkt från ca 1 Juni och som  längst 30 september.

Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. 

Det är verkligen ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder i kommunen.

Är det här du?
Just nu söker vi personer med olika bakgrund som är nyfikna på fastighetsskötaryrket, både erfarna och de som är nya i branschen.

Det är en merit om du har erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare, liksom om du har utbildning inom trädgård och har växtkunskap. Övervägande av våra tjänster kräver B-körkort men det finns några platser där inget körkort krävs. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett varmt leende. 

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Eftersom service är så viktigt i detta yrke vill vi att du i ditt personliga brev beskriver vad Du gör för att ge bra kundbemötande. 

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 15 April. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Frågor om tjänsten kan besvaras av Thomas Pääjärvi, 0970-76901.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Initiativrik projektledare till Digitala Landsbygder

Digitala landsbygder Välkommen att söka jobbet som projektledare för Digitala Landsbygder. Vi erbjuder en unik tjänst, på ett unikt servicekontor med unika landsbygder som arbetsfält. Målet med projektet är att stärka den digitala delaktigheten på Gällivares landsbygder. Detta görs genom events, rådgivning, kurser och samverkan med aktörer inom fältet. Syftet är således att förbättra möjligheter för aktörer och invånare att leva, bo och verka på våra land... Visa mer
Digitala landsbygder
Välkommen att söka jobbet som projektledare för Digitala Landsbygder. Vi erbjuder en unik tjänst, på ett unikt servicekontor med unika landsbygder som arbetsfält. Målet med projektet är att stärka den digitala delaktigheten på Gällivares landsbygder. Detta görs genom events, rådgivning, kurser och samverkan med aktörer inom fältet. Syftet är således att förbättra möjligheter för aktörer och invånare att leva, bo och verka på våra landsbygder. En pusselbit i utvecklingen för levande landsbygder. Projektet är finansierat genom Lokalt Ledd Utveckling i området Leader Polaris.
Om oss
Din arbetsgivare är föreningen Soutujärvibygden i Utveckling eko.för. En engagerad blandning av personer med olika kompetenser som bidrar till utveckling av bygden.
Föreningen är en paraplyförening, som ska utgöra stöd och en resurs för bygdens utveckling genom att tillhandahålla samhällsservice och annan service som gynnar bygdens innevånare och besökare. Arbetet görs i samverkan med bygdens boende, föreningar och företag. En av föreningens huvudverksamheter är servicekontoret. Dina kollegor och stöttepelare är en ekonom och en landsbygdsutvecklare, tillsammans delar vi bland annat på det administrativa arbetet i projektet.
Om jobbet
Du kommer att starta upp och driva projektet Digitala landsbygder. I arbetet ingår det dels att utveckla metoder, kurser och events för att öka den digitala delaktigheten bland invånare på Gällivares kommuns landsbygder, dels att planera och genomföra strategiskt arbete för vidareutveckling av formerna för digital delaktighet. Tjänsten utgörs alltså av en praktisk och en strategisk del, det bästa av två världar.
Tjänsten är stationerad på servicekontoret i Skaulo, men arbetet genomförs på hela Gällivares kommuns landsbygder. I tjänsten ingår således resande, mestadels inom kommunen men det förekommer även regionala och nationella resor, i den mån det är möjligt under nuvarande pandemi. Vissa möten och aktiviteter sker kvällstid.
Tjänsten är projektfinansierad ett år med planerad ansökan om förlängning med ytterligare ett år. Förhoppningen är att projektet blir en självklar del av servicekontorets verksamhet i framtiden.
Kompetenser vi efterfrågar:
- Goda kunskaper inom projektledning och projektredovisning.
- Goda digitala kunskaper är en självklarhet och du ska vara nyfiken på utvecklingen inom fältet.
- Kunna förmedla kunskap om digitala tjänster och funktioner på ett trevligt och anpassat sätt efter olika målgrupper.
- Marknadsföring av projektet och dess aktiviteter.
- Gärna lokal kännedom, men inget krav.
- Relevant arbetslivserfarenhet, inom digitala verktyg/tjänster, landsbygdsutveckling och/eller utbildning.
- Lätt att skapa kontakter och upprätthålla de.
- Fördelaktigt är att projektledaren har kunskap om landsbygder, utveckling av dessa samt vetskap om hur samhället präglas av urbana normer.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då vi värnar om ett arbetsklimat som bygger på ett stort engagemang, nyfikenhet och intresse.
Din profil – du är
En person som gillar människor och är initiativtagande och engagerad. Kreativ, kommunikativ och lösningsorienterad tror vi är fördelaktigt i detta projekt, då evenemang och kurser ska planeras och genomföras. Du är strukturerad då du är huvudansvarig för projektredovisningen.
Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Om du har frågor kontakta gärna Emma Wallin via e-post [email protected] eller telfonnr. 073- 806 76 15. Svarar under servicekontorets öppettider, se dessa via hemsidan soutujarvi.se Visa mindre