Lediga jobb som Militärt arbete i Gällivare

Se lediga jobb som Militärt arbete i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Specialist VA-process

Ansök    Mar 14    AFRY AB    Specialistofficer
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY är en av de ledande aktörerna inom VA-området. Vi befinner oss i ett expansivt skede och då vi ständigt får möjlighet ... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY är en av de ledande aktörerna inom VA-området. Vi befinner oss i ett expansivt skede och då vi ständigt får möjlighet att arbeta med nya spännande projekt behöver vi nu utöka vår verksamhet med fler medarbetare. Vi söker därför engagerade och drivande medarbetare med placering på något av våra kontor i norra regionen. Är du den vi söker?
Kraven på hållbar infrastruktur innebär att vi på AFRY skapar hållbara lösningar som våra kunder över hela världen behöver. VA är en viktig del i våra infrastruktur- och anläggningsprojekt och därmed utvecklingen av morgondagens samhällen. Vi brinner för hållbara lösningar som säkrar vårt vatten och vår miljö för kommande generationer. Med vår expertkunskap hjälper vi kunder över hela landet - inom alla branscher, kommuner och kommunala bolag, myndigheter samt företag och industrier. Vi arbetar brett inom hela VA-området med allt från tidiga skeden och utredningar till detaljprojektering, besiktningar och utbildningar.
Vi inom Marknadsområde Vatten söker nu en erfaren kollega inom VA-process som vill arbeta i uppdrag inom vatten- och avloppsrening lokalt och regionalt samt samverka nationellt med övriga konsulter inom AFRY. Vi söker dig som vill arbeta med exempelvis förstudier, reningsprocesser, processoptimering, riskanalyser, principförslag, förfrågningsunderlag, projektering, drift- och skötselinstruktioner etc. Varje uppdrag är unikt och kräver därför en unik laguppställning som anpassas efter uppdraget. En mycket viktig roll är att fungera som mentor och stöd åt yngre kollegor.
I tjänsten kommer du att arbeta med uppdrag i hela landet och resor förekommer, men du kommer att ha ett av våra kontor inom marknadsområdet som din ordinarie arbetsplats. Våra kontor finns i Gällivare, Luleå, Boden, Kalix, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Östersund.


Kravspecifikation


Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. För oss liksom för dig är samarbete en förutsättning?för att nå resultat.
Du har relevant utbildning och minst 10-15 års erfarenhet av vattenteknik och/eller avloppsreningsteknik. Vi ser konsulterfarenhet eller kommunal erfarenhet inom VA-process som en merit.
Vi ser att du behärskar svenska i såväl tal som skrift, för att kunna tillmötesgå våra kunders behov.
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. För oss liksom för dig är samarbete en förutsättning?för att nå resultat.
Du har relevant utbildning och minst 10-15 års erfarenhet av vattenteknik och/eller avloppsreningsteknik. Vi ser konsulterfarenhet eller kommunal erfarenhet inom VA-process som en merit.
Vi ser att du behärskar svenska i såväl tal som skrift, för att kunna tillmötesgå våra kunders behov.
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!


Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer att lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig.
Sista ansökningsdag 6 april
Kontaktuppgifter för frågor
Hanna Östrén, Sektionschef
010-505 5771
[email protected]
Niklas Wikman, Marknadsområdeschef
010-505 59 94
[email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.
Videor att titta på Visa mindre

Arbetsledare järnvägsunderhåll Gällivare

Ansök    Maj 31    Military Work i Sverige AB    Officer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Militäry Work söker flertalet arb... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Militäry Work söker flertalet arbetsledare som vill utveckla framtidens järnväg inom Norr- och Västerbotten.

 

Stå inte kvar på perrongen och vänta utan haka på tåget och ta spåret till framtiden nu.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en tjänstgöringsbakgrund i Försvarsmakten och som dessutom har erfarenhet från en ledande befattning. Du trivs med datorn som arbetsredskap och kan prioritera samt fatta beslut även när arbetsbelastningen är hög.

Som ledare är du ett föredöme som driver, engagerar och har förmågan att långsiktigt bygga självständiga team som vill och kan ta ansvar.

Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Vi ser att du är ambitiös och ansvarstagande då det är en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder och uppdragsgivare. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig både i tal och skrift.

Du är flexibel med din fysiska arbetsplats eftersom resor, samt helg- och nattarbete kan förekomma. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Arbetsuppgifter

På uppdrag av platschef ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbeten. Du ansvarar för att dina uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. Du medverkar till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar och säkerställer kvalitet, agerar affärsmässigt samt efterlever god affärsetik.

Arbetsledaren har en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Som arbetsledare har du personal och budgetansvar.

Din roll innebär bland annat att:
- Säkerställa samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål.
- Leda, planera, fördela och följa upp arbetet i din grupp.
- Verka för en god arbetsmiljö.
- Arbeta med att utveckla medarbetare och arbetssätt.
- Arbeta resultatorienterat efter ställda budgetramar.

Krav

Tjänstgöringsbakgrund från Försvarsmakten ex GU, Gss/T eller Reservofficer.

Erfarenhet från en ledande befattning.

God datavana.

Fullgod fysiskt status. 

Meriterande

Erfarenhet av ban- och svetsteknik samt projektledning.

Genomfört utlandstjänst i ledande befattning.

Erfarenhet av budget, prognoser och ekonomisk uppföljning.

Uppdragsgivaren

En väl underhållen och modern järnväg utgör stommen i en effektiv och hållbar infrastruktur för transporter. Både människor och gods färdas enkelt mellan platser och upplevelsen är att avstånden minskar. Det är framtidens spår för samhället.

För oss på Infranord innebär framtidens spår att vi är ett modernt järnvägsföretag med en öppen och inkluderande kultur där kompetens och förmåga tas tillvara. Med gedigen erfarenhet och genom att använda bästa tillgängliga teknik kan vi erbjuda underhåll i världsklass och marknadsledande anläggningsarbeten. I samverkan med våra kunder och partners utvecklar vi framtidens spår.

"För mig som medarbetare innebär framtidens spår att jag i en trygg och säker arbetsmiljö får möjlighet att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Jag känner mig välkommen och får förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas som person. Infranord förstår att eget ansvar och balans i livet gör mig till en bättre medarbetare. Jag är stolt över att jobba för branschens mest attraktiva arbetsgivare." Visa mindre

Järnvägstekniker

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Har du en teknisk eller mekanisk ... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Har du en teknisk eller mekanisk bakgrund och vill jobba med järnvägsunderhåll? 

Vi söker el-, ban-, signaltekniker samt spårsvetsare till Norrbotten med följande placeringsorter:

Abisko, Kiruna och Gällivare.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en tjänstgöringsbakgrund i Försvarsmakten och som har tidigare erfarenhet av mekaniska eller tekniska befattningar. 

Som individ är du noggrann, driven och har ett bra säkerhetstänk.

Du är flexibel med din fysiska arbetsplats eftersom resor, samt helg- och nattarbete kan förekomma. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. 
Som medarbetare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötande. I din roll som tekniker är det därför viktigt att:
- Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör.
- Efterleva god affärsetik i mötet med kunder.
- Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.
- Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet.
- Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

Krav

Tjänstgöringsbakgrund från Försvarsmakten ex GU eller värnplikt.

Utbildning inom mekanik/teknik eller motsvarande förvärvad kunskap.

B körkort.

Fullgod fysiskt status. 

Meriterande

Erfarenhet av ban-, el- eller svetsteknik.

El behörighet.

Uppdragsgivaren

En väl underhållen och modern järnväg utgör stommen i en effektiv och hållbar infrastruktur för transporter. Både människor och gods färdas enkelt mellan platser och upplevelsen är att avstånden minskar. Det är framtidens spår för samhället.

För oss på Infranord innebär framtidens spår att vi är ett modernt järnvägsföretag med en öppen och inkluderande kultur där kompetens och förmåga tas tillvara. Med gedigen erfarenhet och genom att använda bästa tillgängliga teknik kan vi erbjuda underhåll i världsklass och marknadsledande anläggningsarbeten. I samverkan med våra kunder och partners utvecklar vi framtidens spår.

"För mig som medarbetare innebär framtidens spår att jag i en trygg och säker arbetsmiljö får möjlighet att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Jag känner mig välkommen och får förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas som person. Infranord förstår att eget ansvar och balans i livet gör mig till en bättre medarbetare. Jag är stolt över att jobba för branschens mest attraktiva arbetsgivare." Visa mindre