Lediga jobb som Hantverksyrken i Gällivare

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Gällivare. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gällivare som finns hos arbetsgivaren.

Operatör

Arbetsbeskrivning Söker du en spännande karriär inom en global ledare inom sprängämnen och marktjänster? Då kan Orica vara det rätta valet för dig! Vi söker nu en processoperatör för sommarvikariat till vår avdelning i Kavaheden.  På Orica är det kraften hos våra medarbetare som driver förändring och formar vår framtid. Varje dag, över hela världen, hjälper våra medarbetare till att mobilisera viktiga resurser som är avgörande för framgång. Sedan starten 1... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Söker du en spännande karriär inom en global ledare inom sprängämnen och marktjänster? Då kan Orica vara det rätta valet för dig! Vi söker nu en processoperatör för sommarvikariat till vår avdelning i Kavaheden. 
På Orica är det kraften hos våra medarbetare som driver förändring och formar vår framtid. Varje dag, över hela världen, hjälper våra medarbetare till att mobilisera viktiga resurser som är avgörande för framgång. Sedan starten 1874 har vi vuxit till att bli världsledande inom sprängmedel och tändsystem för civilt bruk. Vi är specialiserade inom gruv- och tunnelbrytning och levererar innovativa lösningar för ökad produktivitet och säkerhet. Vårt diversifierade team med över 13 000 medarbetare i hela världen jobbar dagligen med att göra våra kunder framgångsrika.
Som Processoperatör på Orica har du varierande arbetsdagar eftersom gruppen delar på arbetsuppgifterna och strävar efter att du ska kunna allt. Huvudsaklig tillverkning är ANE där du som operatörer blandar olja i mängd, kvalitet och tid enligt fastlagd kvalitetsplan och enligt den produktionsplanering som gäller.
Omfattning: Heltid, dagtid. Uppdraget är ett sommarvikariat, med tilltänkt start i slutet på maj och pågår fram till slutet av augusti. 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-04-30, urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Lindgren, [email protected].

Ansvarsområden
Som processoperatör i Kavaheden har du ett varierande uppdrag då gruppen delar på arbetsuppgifterna och vi strävar efter att alla ska kunna allt. Processoperatörernas huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
• Tillverkning av emulsion/ammoniumnitratlösning. 
• Mottagning av råvaror.
• Beredning råvaror. 
• Rangering av tankar. 
• Rapportera in i kontrollprogram. 
• Aktivt delta i förbättringsarbeten.
• Samverka med övriga medarbetare vid avdelningen för att tillsammans skapa en optimal produktion med hög kvalitet.
• Aktivt delta i utvecklingen av avdelningens arbete.

Kvalifikationer
• Teknisk kompetens och ett intresse av att lära nytt.
• Erfarenhet av att jobba som operatör, gärna inom tillverkningsindustrin.
• Kunna arbeta både självständigt och i grupp.
• Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Meriterande
• Truckkort och ADR är meriterande (kan erbjudas).
• Körkort för tung lastbil (C-kort) är meriterande.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Serviceingenjör sökes till Dräger i Gällivare!

Är du redo för nästa steg i karriären och vill arbeta inom ett innovativt företag i framkant? Vår samarbetspartner Dräger tillverkar utrustning inom medicinteknik och söker nu en serviceingenjör till Gällivare. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Dräger tillverkar produkter för medicin- och säkerhetsteknik. Drägers produkter och tjänster hjälper till att skydda och rädda liv på sjukhus, inom räddningstjänst... Visa mer
Är du redo för nästa steg i karriären och vill arbeta inom ett innovativt företag i framkant? Vår samarbetspartner Dräger tillverkar utrustning inom medicinteknik och söker nu en serviceingenjör till Gällivare. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Dräger tillverkar produkter för medicin- och säkerhetsteknik. Drägers produkter och tjänster hjälper till att skydda och rädda liv på sjukhus, inom räddningstjänsten, i myndigheter och i industrier runt om i världen.

Vi söker nu en serviceingenjör där dina primära arbetsuppgifter kretsar kring service, reparationer och underhåll av Drägers produkter på plats hos kunder. Tjänsten kommer att utgå antingen från hemmakontor och innebär resor både i närområde och till kunder övriga delar av Sverige. Arbetet kommer främst att utföras på plats ute hos Drägers kund i Gällivare, men kommer även att innefatta resor runt om i Norrbotten och i övriga Sverige. Det innebär att det kan bli cirka 50 hotellnätter per år i tjänsten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos Dräger. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Felsökning av medicinteknisk utrustning/IT utrustning
* Dokumentera och extrahera teknisk data för vidare felsökning
* Genomföra tekniskt underhåll på utrustningen hos kund


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant teknisk utbildning, exempelvis informationsteknik, datateknik, medicinsk teknik, elektronik eller motsvarande som bedöms relevant för tjänsten
- Har erfarenhet av praktiskt tekniskt arbete, gärna i en roll som serviceingenjör
- Innehar ett B-körkort, då resor förekommer i tjänsten
- Kommunicerar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, då språken förekommer i det dagliga arbetet
- Har god system- och datavana samt tidigare erfarenhet av Microsoft Officepaket, Teams

Det är meriterande om du har:
- Tidigare erfarenhet av resande tjänst
- Bor i eller har anknytning till Gällivare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Självgående
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Företagsprofil | Dräger (draeger.com) Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till länet

Ansök    Feb 20    REGION NORRBOTTEN    Hjälpmedelstekniker
På Region Norrbottens hjälpmedelsverksamhet arbetar vi långsiktigt med att förse vården med rätt och säker utrustning. Här finns det ett nära samarbeta med verksamhetens olika avdelningar för att på bästa sätt leverera högklassiga lösningar och medicintekniska produkter. Vi har i uppdrag att skapa framtidens bästa hälsa och vård vilket ställer höga krav och förväntningar på oss, varje dag, dygnet runt. Vi söker Vi söker dig som har gymnaiseutbildning m... Visa mer
På Region Norrbottens hjälpmedelsverksamhet arbetar vi långsiktigt med att förse vården med rätt och säker utrustning. Här finns det ett nära samarbeta med verksamhetens olika avdelningar för att på bästa sätt leverera högklassiga lösningar och medicintekniska produkter. Vi har i uppdrag att skapa framtidens bästa hälsa och vård vilket ställer höga krav och förväntningar på oss, varje dag, dygnet runt.Vi söker

Vi söker dig som har gymnaiseutbildning med inriktning mot fordon, el eller industri. Du ska ha körkort B och ha kunskaper i svenska i båda tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med service, underhåll och reparationer samt i arbetsordersystem.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du är självgående, initiativtagande och serviceinriktad. Vidare ser vi att du är strukturerad samt har god samarbets- och problemlösningsförmåga.Det här får du arbeta med

Som hjälpmedelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för service, underhåll och reparationer av det breda utbudet av hjälpmedel som finns i vårt sortiment. Arbetet sker i verksamhetens lokaler. Hjälpmedelsverksamheten har som uppdrag tillhandahålla en god och effektiv hjälpmedelsförsörjning genom att patienterna på lika villkor får tillgång till funktionellt fullgoda hjälpmedel i hela länet. Samarbetet kring hjälpmedelsfrågorna ska också ge en effektiv hjälpmedelsförsörjning av god kvalitet.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

 


Information om tjänsten

Tjänsten är ett semestervikariat under perioden juni-augusti,  heltid, dagtid.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dieselmotortekniker till Gällivare ????

Ansök    Nov 9    Wrknest AB    Finmekaniker
Om företaget: Cummins är ett amerikanskt multinationellt tillverkningsföretag och är en global ledare inom kraftteknik och ett företag av kompletterande affärsenheter. De designar, konstruerar, tillverkar, distribuerar och servar motorer och relaterade teknologier, allt från bränslesystem, kontroller och luftbehandling till filtration, emissionslösningar och elkraftgenereringssystem. Vi på Wrknest söker nu en Tekniker till Cummins som kan jobba på plats i... Visa mer
Om företaget:
Cummins är ett amerikanskt multinationellt tillverkningsföretag och är en global ledare inom kraftteknik och ett företag av kompletterande affärsenheter. De designar, konstruerar, tillverkar, distribuerar och servar motorer och relaterade teknologier, allt från bränslesystem, kontroller och luftbehandling till filtration, emissionslösningar och elkraftgenereringssystem.

Vi på Wrknest söker nu en Tekniker till Cummins som kan jobba på plats i Gällivare med reparation av dieselmotorerna (som kan väga upp till åtta ton!). Detta betyder att du slipper resa runt utan motorerna skickas till verkstaden i Gällivare och på så sätt kan du även jobba bekvämt mån-fre. Hos Cummins får du komma till ett stabilt bolag som varit med sedan 1919 som erbjuder mycket utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuds?

-
Karriärmöjligheter: Hos Cummins är du inte bara anställd, du är en del av en ständigt växande familj. Med deras globala närvaro finns det spännande utvecklingsmöjligheter.

-
Stabilt bolag: Med många år i branschen och deras starka globala nätverk är Cummins här för att stanna.

-
Möjlighet att påverka: De strävar efter att vara innovativa och nyskapande. Din röst och ditt engagemang kommer att höras och påverka företagets framtid.

-
Kultur: Cummins är stolta över sin starka arbetsgemenskap och serviceinriktning gentemot både kunder och kollegor. Deras kultur präglas av professionalism och samarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter:

- Utföra felsökning och reparationer av dieselmotorer

- Koppla upp dig till diagnostikverktyg för att hitta fel med exempelvis sensorer.

- Arbeta med stora motorer, vilket kräver förståelse för deras funktion och underhåll.

Vi söker dig som har:

- Minst 1 års erfarenhet av mekaniskt arbete med exempelvis dieselmotorer, bussar, lastbilar eller andra större industri/skogsmaskiner

- Förståelse för hur dieselmotorer fungerar.

- Vilja att lära och utvecklas inom rollen.

Vi ser det som meriterande med

- Tidigare arbete inom verkstad för lastbilar, bussar eller liknande.

- Utbildning inom fordon

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Gällivare

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Cummins är ett företag med en imponerande historia och en spännande framtid.
Med huvudkontor i Columbus, Indiana, är de ett team på mer än 70 000 människor världen över som betjänar kunder i cirka 190 länder och territorier genom ett nätverk av mer än 600 företagsägda och oberoende distributörsplatser och cirka 7 400 återförsäljare. 2019 hade Cummins en nettoinkomst på 2,3 miljarder dollar på en försäljning på 23,6 miljarder dollar.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) . Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Gällivare sjukhus, sommarvikariat

För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder. Vi söker Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgåen... Visa mer
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder.Vi söker

Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Om du är mogen, empatisk och har god samarbetsförmåga är det meriterande.Det här får du arbeta med

Som hjälpmedelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för service, underhåll och reparationer av det breda utbudet av hjälpmedel som finns i vårt sortiment. Arbetet sker mestadels i patientens egna hem.


Hjälpmedelsverksamheten har som uppdrag tillhandahålla en god och effektiv hjälpmedelsförsörjning genom att patienterna på lika villkor får tillgång till funktionellt fullgoda hjälpmedel i hela länet. Samarbetet kring hjälpmedelsfrågorna ska också ge en effektiv hjälpmedelsförsörjning av god kvalité.Det här erbjuder vi dig

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner


Information om tjänsten

VIkariat under sommarperioden 2023, heltid, dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta som Bilglastekniker i Gällivare?

Ansök    Maj 13    2Complete AB    Bilglasmontör
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder.

Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:
* B-körkort (manuell)
* God svenska i tal och skrift
* Minst 18 år
* God datorvana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Välkommen in med ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller [email protected].

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilglastekniker, Bilmekaniker, Bilplåtslagare Visa mindre

Vill du arbeta som Bilglastekniker?

Ansök    Mar 17    2Complete AB    Bilglasmontör
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder.

Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:
* B-körkort (manuell)
* God svenska i tal och skrift
* Minst 18 år
* God datorvana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Välkommen in med ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller [email protected].

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilglastekniker, Bilmekaniker, Bilplåtslagare Visa mindre

Vill du arbeta som Bilglastekniker i Gällivare?

Ansök    Apr 29    2Complete AB    Bilglasmontör
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder.

Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:
* B-körkort (manuell)
* God svenska i tal och skrift
* Minst 18 år
* God datorvana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Välkommen in med ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller [email protected].

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilglastekniker, Bilmekaniker, Bilplåtslagare Visa mindre

Vill du arbeta som Bilglastekniker i Gällivare?

Ansök    Apr 3    2Complete AB    Bilglasmontör
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa företagets kunder.

Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:
* B-körkort (manuell)
* God svenska i tal och skrift
* Minst 18 år
* God datorvana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Välkommen in med ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 073-365 68 32 eller [email protected].

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilglastekniker, Bilmekaniker, Bilplåtslagare Visa mindre

Lärare trä och metallslöjd år 3-6 på Tallbackaskolan

Ansök    Apr 15    Gällivare kommun    Träslöjdare
Verksamhetsbeskrivning Tallbackaskolan är en skola med drygt 300 barn i åldern 6–13 år, som ligger på Mellanområdet, mitt emellan Malmberget och Gällivare. Atmosfären präglas av öppenhet och nyfikenhet inför nya sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt på pedagogiska samtal och kollegialt lärande, vilket är drivkraften i vårt utvecklingsarbete. Som ny lärare i Gällivare kommun kommer du att få handledning av en erfaren lärare. Vi har också ett utvecklat kolleg... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Tallbackaskolan är en skola med drygt 300 barn i åldern 6–13 år, som ligger på Mellanområdet, mitt emellan Malmberget och Gällivare. Atmosfären präglas av öppenhet och nyfikenhet inför nya sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt på pedagogiska samtal och kollegialt lärande, vilket är drivkraften i vårt utvecklingsarbete.
Som ny lärare i Gällivare kommun kommer du att få handledning av en erfaren lärare. Vi har också ett utvecklat kollegialt lärande på skolorna.
Specialpedagoger, speciallärare, kurator, skolsköterska finns också på skolorna och vi samarbetar för eleverna bästa i team.
Arbetsuppgifter:
Undervisa i trä,-och metallslöjd i årskurserna 3-6.
Kvalifikationer:
Du har lärarexamen med behörighet i trä och metallslöjd för elever i år F-6.
Arbetstid/Varaktighet:
Deltid 70% tillsvidare tjänst, kan eventuellt kombineras ihop med tjänst på annan skola för att bli 100%.
Lön:
Enligt avtal
Tillträde:
2021-08-16 eller enligt överenskommelse.
Upplysningar:
Marika Korpi-Frisk Rektor tel: 0970-818345
Britt-Inger Landström, Biträdande rektor tel: 0970-818558
Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, tel 0970-818 351 vx
Lärarnas Riksförbund, tel 0970-818 877 vx
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-05-03
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Medarbetare Konditori Kallskänk

Konditor, Kallskänka. Bli en del av vårat team som jobbar med allt vi producerar själva. Våran affärside: Vi Älskar Mat Människor och Norrland. Vi står för: Trovärdighet, Enkelhet och Engagemang. Tjänsten är på 35h/vecka. Anställningsintervjuer sker löpande. Lön enligt kollektivavtal (Handels) Visa mer
Konditor, Kallskänka.
Bli en del av vårat team som jobbar med allt vi producerar själva.
Våran affärside: Vi Älskar Mat Människor och Norrland.
Vi står för: Trovärdighet, Enkelhet och Engagemang.
Tjänsten är på 35h/vecka. Anställningsintervjuer sker löpande.
Lön enligt kollektivavtal (Handels) Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Gällivare sjukhus, sommarvikariat

Ansök    Mar 31    REGION NORRBOTTEN    Hjälpmedelstekniker
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder. Vi söker Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, f... Visa mer
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder.

Vi söker
Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Om du är mogen, empatisk och har god samarbetsförmåga är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som hjälpmedelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för service, underhåll och reparationer av det breda utbudet av hjälpmedel som finns i vårt sortiment. I Boden sker arbetet i verksamhetens lokaler, inte i patientens hem.
Länsservice har som uppdrag tillhandahålla en god och effektiv hjälpmedelsförsörjning genom att patienterna på lika villkor får tillgång till funktionellt fullgoda hjälpmedel i hela länet. Samarbetet kring hjälpmedelsfrågorna ska också ge en effektiv hjälpmedelsförsörjning av god kvalité.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
VIkariat under sommarperioden 2021, heltid, dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Gällivare sjukhus

Ansök    Jan 14    REGION NORRBOTTEN    Hjälpmedelstekniker
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder. Vi söker Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, f... Visa mer
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder.

Vi söker
Vi söker dig som har avslutat gymnasiet. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Om du är mogen, empatisk och har god samarbetsförmåga är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som hjälpmedelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för service, underhåll och reparationer av det breda utbudet av hjälpmedel som finns i vårt sortiment. Arbetet sker till största del i patientens egna hem.

Länsservice har som uppdrag tillhandahålla en god och effektiv hjälpmedelsförsörjning genom att patienterna på lika villkor får tillgång till funktionellt fullgoda hjälpmedel i hela länet. Samarbetet kring hjälpmedelsfrågorna ska också ge en effektiv hjälpmedelsförsörjning av god kvalité.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat till om med 210331, heltid, dagtid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceingenjör till Mechanical Services Kiruna/Gällivare

SKF arbetar för att minska friktion, vårt uppdrag är att få saker och ting att gå snabbare, längre, renare och säkrare. På så vis bidrar vi till en hållbar produktion och industri. Att uppnå detta mål på det mest effektiva, produktiva och hållbara sättet har gjort SKF-koncernen till en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom områdena rullningslager, tätningar, service och smörjsystem. Serviceerbjudandet omfattar tjänster som tek... Visa mer
SKF arbetar för att minska friktion, vårt uppdrag är att få saker och ting att gå snabbare, längre, renare och säkrare. På så vis bidrar vi till en hållbar produktion och industri. Att uppnå detta mål på det mest effektiva, produktiva och hållbara sättet har gjort SKF-koncernen till en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom områdena rullningslager, tätningar, service och smörjsystem. Serviceerbjudandet omfattar tjänster som teknisk support, underhållsservice, tillståndsövervakning, anläggningsoptimering, tekniska konsulttjänster och utbildning.

Industrial Sales Sweden är säljorganisationen, med ca 150 medarbetare, som ansvarar för försäljning av SKF:s produkt- och serviceprogram till svenska industrikunder. Vi drivs av vår passion att hjälpa svensk industri att öka sin konkurrenskraft. Vi har en hög aktivitetsnivå och jobbar dynamiskt över avdelningsgränser där kundfokus är vårt centrala ledord.

Nu söker vi en erfaren och motiverad

Serviceingenjör till Mechanical Services Kiruna/Gällivare


Mechanical Services är en avdelning inom SKF Industrial Sales i Sverige. Vi består idag av 15 medarbetare, varav 5 i norra Sverige och 10 i Göteborg. Vår primära uppgift är att, genom våra servicetjänster, optimera driften hos våra kunder runt den roterande axeln på kritiska och komplexa maskiner och utrustningar inom all industri- och kraftproduktion. Vårt arbete består i allt från montering/demontering till leverans av kundanpassade helhetslösningar.

Ditt dagliga arbete
Tjänsten omfattar planering och utförande av avancerade underhållsarbeten, samt ledning av arbete/projekt på plats hos kund. Arbetet kommer i första hand vara inriktat mot segmentet Gruv-mineralindustri men även andra segment som papper/massa och energisektorn kan komma att bli aktuellt. Som serviceingenjör ingår du i vårt regionteam för Norra Sverige och ditt arbetsområde kommer i huvudsak att sträcka sig mellan Narvik och Skellefteå, vilket gör att du med fördel bor i området Kiruna/Gällivare med omnejd. Tjänsten innebär ett långsiktigt relationsbyggande med våra kunder i regionen och som serviceingenjör i regionen skall du kunna leda olika typer av projekt och kunna bidra till och utveckla affärsmöjligheter inom service och kundanpassade lösningar.

Vi förväntar oss att du
• Är en erfaren serviceingenjör/-tekniker, som har mångårig vana inom yrket
• Har erfarenhet från industrisegmentet Gruv-Mineralindustrin
• Har förmåga att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.
• Har god kommunikationsförmåga, både på engelska och svenska
• Har möjlighet att resa ut till våra kunder i distriktet, vilket till tider även kan innebära övernattning på orten för att kunna genomföra effektiva uppdrag.
• B-körkort är ett krav

Vi erbjuder
• En unik möjlighet att jobba med utvecklingen av svensk industri i ett vinnande team, kundbasen i olika industrier gör arbetet både varierande och intressant.
• Möjligheten att påverka, förbättra och förmedla kunnande inom olika industrier.
• En fantastiskt inspirerande miljö med många lojala, dedikerade och tekniskt kunniga personer som gemensamt arbetar för att våra kunder ska bli mer konkurrenskraftiga.
• Utbildning inom mekaniska tjänster och allt du behöver för att kunna utföra ett bra jobb.
• Representativt kontor på central adress i Kiruna/Gällivare med övriga kollegor
• Tjänstebil

Ytterligare information
Tjänsten har placering i Kiruna/Gällivare och du kommer att rapportera till Field Service Manager.
För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Björn Vasen via [email protected] alt Jan-Erik Nilsson via [email protected] (vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar vi e-post utan endast via vår hemsida).

Är du intresserad?
…och motsvarar profilen vi söker, är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 21:a februari 2021. Visa mindre

Hjälpmedelstekniker till Gällivare sjukhus

För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder. Vi söker Vi söker dig som har avslutat verkstadsmekanisk utbildning. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. D... Visa mer
För att trivas som hjälpmedelstekniker behöver du vara intresserad av service, felsökning och reparation. Du uppskattar mötet med patienter och kunder.

Vi söker
Vi söker dig som har avslutat verkstadsmekanisk utbildning. Du ska behärska svenska i tal och skrift, ha god datorvana och körkort behörighet B. Det är meriterande om du tidigare arbetat med service och underhåll och har erfarenhet kundkontakt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Om du är mogen, empatisk och har god samarbetsförmåga är det meriterande.

Det här får du arbeta med
Som hjälpmedelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för service, underhåll och reparationer av det breda utbudet av hjälpmedel som finns i vårt sortiment. Arbetet sker till största del i patientens egna hem.

Länsservice har som uppdrag tillhandahålla en god och effektiv hjälpmedelsförsörjning genom att patienterna på lika villkor får tillgång till funktionellt fullgoda hjälpmedel i hela länet. Samarbetet kring hjälpmedelsfrågorna ska också ge en effektiv hjälpmedelsförsörjning av god kvalité.

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner
Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställnind på  heltid, dagtid.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

GIS-samordnare

Ansök    Sep 7    Gällivare kommun    GIS-samordnare
Verksamhetsbeskrivning Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen har som ansvar att vara en del av förverkligandet av samhällsomvandlingen och skapa det ”Nya Gällivare”. Inom förvaltningen finns också all kommunalteknisk service. I rollen som GIS-samordnare erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken implementeras och används i kommunen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och kontakt med medarbetare internt, li... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen har som ansvar att vara en del av förverkligandet av samhällsomvandlingen och skapa det ”Nya Gällivare”. Inom förvaltningen finns också all kommunalteknisk service.
I rollen som GIS-samordnare erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken implementeras och används i kommunen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och kontakt med medarbetare internt, likväl som externt.
Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du en central roll och ett sammanhållande ansvar att både praktiskt och strategiskt arbeta med uppbyggnad, utveckling och förvaltning av kommunens olika geografiska databaser.
Du är intern länk mot övriga verksamheter i kommunen som har behov av GIS-tjänster och tillser att de olika användarna har tillgång till de GIS-verktyg som är anpassade efter deras behov.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot lantmäteri, GIS, mätnings- och kartteknik. Du har också erfarenhet av GIS, geografiska databaser samt ajourhållning och kvalitetssäkring av geografiska data.
Kunskap och erfarenhet av ArcGIS från ESRI, Geosecma For ArcGIS och kännedom om insamlingsmetoder inom mätteknik är meriterande.
Som person är du engagerad, välorganiserad och självgående. Du är en utåtriktad person med känsla för god service, du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter.
Du kan jobba självständigt men också gärna samarbeta med andra där du deltar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i ansökan.
Upplysningar
Planeringschef Marcus Zetterqvist, tfn 070-685 94 44
Fackliga företrädare
Vision, Jusek 0970-818 000 (vxl) Visa mindre

GIS-samordnare

Ansök    Dec 5    Gällivare kommun    GIS-utvecklare
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, åre... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren

Verksamhetsbeskrivning
Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen har som ansvar att vara en del av förverkligandet av samhällsomvandlingen och skapa det ?Nya Gällivare?. Inom förvaltningen finns också all kommunalteknisk service.

I rollen som GIS-samordnare erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken implementeras och används i kommunen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och kontakt med medarbetare internt, likväl som externt.

Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du en central roll och ett sammanhållande ansvar att både praktiskt och strategiskt arbeta med uppbyggnad, utveckling och förvaltning av kommunens olika geografiska databaser.

Du är intern länk mot övriga verksamheter i kommunen som har behov av GIS-tjänster och tillser att de olika användarna har tillgång till de GIS-verktyg som är anpassade efter deras behov.

Arbetet innebär att du kommer att arbeta såväl i grupp som självständigt med interna och externa projekt- och byggledare samt leda externa konsulter i projekteringsskedet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot lantmäteri, GIS, mätnings- och kartteknik. Du har också erfarenhet av GIS, geografiska databaser samt ajourhållning och kvalitetssäkring av geografiska data.

Kunskap och erfarenhet av ArcGIS från ESRI, Geosecma For ArcGIS och kännedom om insamlingsmetoder inom mätteknik är meriterande.
Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, välorganiserad och självgående. Du är en utåtriktad person med känsla för god service, du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter.
Du kan jobba självständigt men också gärna samarbeta med andra där du deltar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.
En anställning som GIS-samordnare hos Gällivare kommun, innebär placering i säkerhetsklass.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Arbetstid/Varaktighet
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

Vill du vara med och utveckla naturum Laponias café?

Ansök    Nov 18    Laponiatjuottjudus    Bagare/Konditor
Hos oss är du med i arbetet att bevara världsarvet för framtida generationer. Som ansvarig för vårt café på naturum Laponia jobbar du i en fantastisk miljö, där du bidrar till att förstärka besökarnas upplevelse. OM NATURUM LAPONIA Naturum Laponia ligger på udden Viedásnjárgga i Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke nationalpark. Från det att du har svängt av från väg E45 strax norr om Porjus är det 92 km till naturum. Detta är ett besökscentrum för hela världsar... Visa mer
Hos oss är du med i arbetet att bevara världsarvet för framtida generationer. Som ansvarig för vårt café på naturum Laponia jobbar du i en fantastisk miljö, där du bidrar till att förstärka besökarnas upplevelse.
OM NATURUM LAPONIA
Naturum Laponia ligger på udden Viedásnjárgga i Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke nationalpark. Från det att du har svängt av från väg E45 strax norr om Porjus är det 92 km till naturum. Detta är ett besökscentrum för hela världsarvet Laponia och vi har det övergripande ansvaret för att förmedla natur- och kulturinformation om området. Den lokala förvaltningsorganisation Laponiatjuottjudus förvaltar både världsarvet och naturum.
DIN ROLL
Som ansvarig för caféet på naturum Laponia sköter du den dagliga driften av vårt café.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Utforma och utveckla vårt sortiment. (Planera caféets verksamhet.)
Tillaga, bereda och servera bröd, rökt fisk, smörgåsar, pajer, bakverk, kaffe och annat som finns i sortimentet
Kassahantering
Beställningar
Städning av café och kök
Sophantering
Underhåll av verksamheten
Informera och svara på frågor om världsarvet

DINA KVALIFIKATIONER
Du som arbetar i caféet är serviceinriktad och mån om att ge våra besökare den bästa upplevelsen. Vi ser gärna att du har utbildning som konditor, bagare eller kock och har erfarenhet av liknande arbete. Du kan kommunicera på svenska och engelska och eventuellt övriga språk.
Som person är du kvick, flexibel och ordningsam. Du har du hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du har förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt och är lika bekväm vid fartfyllda dagar som vid mer lugna.
Körkort B krävs för tjänsten.
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
OM TJÄNSTEN
Anställningen är en säsonganställning, med 80-100 % sysselsättningsgrad under perioden mars-september. Anställningen innebär helgarbete. Övertidsbetaling för arbete på helg/kväll tillkommer samt semesterersättning.
Laponiatjuottjudus erbjuder personalboende för uthyrning i anslutning till naturum. I boendet har du tillgång till eget rum och delar kök, badrum och vardagsrum med övrig personal.
Varaktighet/Arbetstid: Säsongsanställning 80-100%
Tillträde: 20210303, upphör: 20210930
Lön: Enligt avtal. Övertidsbetaling för arbete på helg/kväll tillkommer samt semesterersättning. Visa mindre

GIS - samordnare

Ansök    Jun 20    Gällivare kommun    GIS-utvecklare
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen har som ansvar att vara en del av förverkligandet av samhällsomvandlingen och skapa det ?Nya Gällivare?. Inom förvaltningen finns också all kommunalteknisk service.

I rollen som GIS-samordnare erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken implementeras och används i kommunen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och kontakt med medarbetare internt, likväl som externt.

Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du en central roll och ett sammanhållande ansvar att både praktiskt och strategiskt arbeta med uppbyggnad, utveckling och förvaltning av kommunens olika geografiska databaser.

Du är intern länk mot övriga verksamheter i kommunen som har behov av GIS-tjänster och tillser att de olika användarna har tillgång till de GIS-verktyg som är anpassade efter deras behov.

Arbetet innebär att du kommer att arbeta såväl i grupp som självständigt med interna och externa projekt- och byggledare samt leda externa konsulter i projekteringsskedet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot lantmäteri, GIS, mätnings- och kartteknik. Du har också erfarenhet av GIS, geografiska databaser samt ajourhållning och kvalitetssäkring av geografiska data.

Kunskap och erfarenhet av ArcGIS från ESRI, Geosecma For ArcGIS och kännedom om insamlingsmetoder inom mätteknik är meriterande.

Som person är du engagerad, välorganiserad och självgående. Du är en utåtriktad person med känsla för god service, du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter.
Du kan jobba självständigt men också gärna samarbeta med andra där du deltar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.

Arbetstid/Varaktighet
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

GIS - samordnare

Ansök    Aug 22    Gällivare kommun    GIS-utvecklare
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen har som ansvar att vara en del av förverkligandet av samhällsomvandlingen och skapa det ?Nya Gällivare?. Inom förvaltningen finns också all kommunalteknisk service.

I rollen som GIS-samordnare erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken implementeras och används i kommunen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och kontakt med medarbetare internt, likväl som externt.

Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du en central roll och ett sammanhållande ansvar att både praktiskt och strategiskt arbeta med uppbyggnad, utveckling och förvaltning av kommunens olika geografiska databaser.

Du är intern länk mot övriga verksamheter i kommunen som har behov av GIS-tjänster och tillser att de olika användarna har tillgång till de GIS-verktyg som är anpassade efter deras behov.

Arbetet innebär att du kommer att arbeta såväl i grupp som självständigt med interna och externa projekt- och byggledare samt leda externa konsulter i projekteringsskedet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot lantmäteri, GIS, mätnings- och kartteknik. Du har också erfarenhet av GIS, geografiska databaser samt ajourhållning och kvalitetssäkring av geografiska data.

Kunskap och erfarenhet av ArcGIS från ESRI, Geosecma For ArcGIS och kännedom om insamlingsmetoder inom mätteknik är meriterande.
Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, välorganiserad och självgående. Du är en utåtriktad person med känsla för god service, du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter.
Du kan jobba självständigt men också gärna samarbeta med andra där du deltar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.

Arbetstid/Varaktighet
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre

GIS-samordnare

Ansök    Okt 7    Gällivare kommun    GIS-utvecklare
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt... Visa mer
En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Samhällsbyggnads- och teknikförvaltningen har som ansvar att vara en del av förverkligandet av samhällsomvandlingen och skapa det ?Nya Gällivare?. Inom förvaltningen finns också all kommunalteknisk service.

I rollen som GIS-samordnare erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken implementeras och används i kommunen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och kontakt med medarbetare internt, likväl som externt.

Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du en central roll och ett sammanhållande ansvar att både praktiskt och strategiskt arbeta med uppbyggnad, utveckling och förvaltning av kommunens olika geografiska databaser.

Du är intern länk mot övriga verksamheter i kommunen som har behov av GIS-tjänster och tillser att de olika användarna har tillgång till de GIS-verktyg som är anpassade efter deras behov.

Arbetet innebär att du kommer att arbeta såväl i grupp som självständigt med interna och externa projekt- och byggledare samt leda externa konsulter i projekteringsskedet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad eller likvärdig utbildning/erfarenhet med inriktning mot lantmäteri, GIS, mätnings- och kartteknik. Du har också erfarenhet av GIS, geografiska databaser samt ajourhållning och kvalitetssäkring av geografiska data.

Kunskap och erfarenhet av ArcGIS från ESRI, Geosecma For ArcGIS och kännedom om insamlingsmetoder inom mätteknik är meriterande.
Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, välorganiserad och självgående. Du är en utåtriktad person med känsla för god service, du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenheter.
Du kan jobba självständigt men också gärna samarbeta med andra där du deltar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.

Arbetstid/Varaktighet
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp. Visa mindre